13108
Édibédi kisjányoktól -> cukkerjulcsi kiccsajsziknak !!!
ALAPszabályok kissunáknak:
1-3 éves korig 53% kedvezmény!
3-5 éves korig 31% kedvezmény.
5-7 éves korig nem verünk meg...
7 éves kor fölött mennyé felnőtt tápigba!
-
#8579 "Hozzá értők nem vesznek Vastag 2-est chippelve.."
a hozzaertok szerintem inkabb vastag ps2ot vesznek es chippelik meg vinyot raknak bele BB adapterrel ;)
Nekem az osszes jatekom eredeti(!!!)... van orig NTSC-s PS1 gameim(direkt) es szeretnek veluk jatszani rajt... a vinyorol gamezolas meg hevön, mert sokkal gyorsabban toltodnek a jatekok! A forumon eloszor itt nekem volt chip+memokartya es vagy usbrol toltodo+free apzzok kombo(memkartya mentes FTPn, free jatekok stb)...
jaigen-> nem ertek hozza a te logikad szerint, mert vastag chippelt ps2om van... LOL! -
#8578 -
#8577 70-80k PS2-ért? LOL!
Én gyakran szoktam vaterázni/tesz-veszezni és ezek az emberek már vagy egy éve hirdetik ezeket...
Hidd el, azt a pakkot amit árulsz max. 35k-ért adhatod el és ez is már maximum ár!
Az, hogy kikeresed és belinkeled a magyar aukciós oldalak retardáltjait, attól az még nem mentség arra, hogy horribilis összeget kérsz egy régi PS2-ért, ráadásul úgy, hogy értékként tünteded fel a másolt DVD-idet. Ezzel nem hogy magad ellen fordítod az embereket, hanem még a nyakadon is marad a cucc, mert nincs ép eszű ember aki ezért kiad 70k-t miközben 35-40k a vadiúj boltban, garanciával, esetenként csippelve is!
bocsika.
-
#8576 -
rambo600 #8575 arra nem gondolsz hogy valaki ugyan ugy csak cserélni akar ,és én meg tudok valakit aki rögtön megvenné a ps3 att?
-
rambo600 #8574 http://www.teszvesz.hu/item515150339_sony_ps2_csere_is_erdekel.html
http://www.teszvesz.hu/item518066121_playstation_2_slim_35_db_jatek.html
http://www.teszvesz.hu/item518586786_ps_2_slim_alapgep_tartozekok.html
http://www.teszvesz.hu/item518429575_playstation_2_hdd_vel.html
http://www.vatera.hu/sony_ps2_csere_is_erdekel_117096046.html
http://www.vatera.hu/playstation_2_es_gep_jatekokkal_114624468.html
http://www.vatera.hu/ps2_slim_64mb_os_mem_kartya_max_shooter_35_jatek_116406135.html
http://www.vatera.hu/sony_playstation_2_ps2_10_eredeti_jatekkal_116647381.html
bocsika. -
#8573 De várjál, anyagi okok miatt eladó, de cserélhető is ps3-ra..akkor már nem lesz anyagi ok?? :D -
#8572 "ps2 nem a slim változat" Ez az 1 éves?
Öcsi 4 éve nem gyártják a régi, vastag Ps2 est.
Nézzél máshol embereket hülyének!
500Ft egy írott játék? 40Ft egy üres lemez haver!!!
Letölteni és kiírni nem művészet!
Kereskedj máshol a warezos szemeteiddel!
Hozzá értők nem vesznek Vastag 2-est chippelve..
Divix-et Mp3 at visz minden Ps2 ha van SMS player-ed!
De egy 4900Ft os tesco gazdaságos DVD lejátszó is... -
#8571 Azért finomabban is elküldhetted volna melegebb éghajlatra :)
rambo600: kb 30-35k-t érhet így a géped. A 230 db írott játékod kb 0 forintot ér, a wareznak egyáltalán nincs értéke!
Az egyetlen módosított konzolom egy xbox classic volt, használtan vettem és csak mediacenterre használtam (játékra egyáltalán nem). Adtak hozzá 50 másolt lemezt ingyen és én pont ennyiért adtam oda a következő tulajának anélkül, hogy bármelyik játékkal is játszottam volna... -
#8570 letölteni meg havi 5-10rongy(net előfizu),és letöltök vagy 500db szaros ps2 játékot...hülyegyerek,húzzál el innen a szaroddal...70ért már inkább gyűjtök ps3ra LOL -
rambo600 #8569 bocsi de a kötekedö parasztoknak nem kötelezö elolvasni amugy te bunko legolcsobban egy ps2 irott játék 500ft és ha csak 20ft vel számoljuk az 50000 te parazst de mégegyser mondom nem ilyen bunkokhoz irtam haném hozzá értökhöz és egy egy éves gép nem régi és csippelve van vertikális paddal hozzá és a divix ett és mp3 att is viszi,de látszik vannak itt analfabéták is. -
#8568 Azzal mit kezdjek, ha NEKED van cserealapod? :D
Vagy elcseréled velem a farmerod a rajzlapomra? -
#8567 LOAL! :D -
#8566 Nekem van egy Lee Cooper farmerem. Na?:DDD -
#8565 Félig igazad van, Mini Cooper számomra a nyerő, de arra sajnos nincs cserealapom :( -
#8564 te nem is szereted az óudit -.-
te az ilyen 207 CC fele verdakra bux, tudom :p
[kotekszik] -
#8563 Alig használt A4-es rajzlapomat ugyan ilyen típusú Audira cserélném esóesbe!4!
Komoly érdeklődőnek rajzolok rá valami szépet! -
#8562 Ha legalább üresek lennének érnének vagy 10.000Ft ot.
De így....semmit! -
#8561 És a 6 éves Ps2 gépét nem cserélné bármilyen Ps3 ra....
60GB minimum fél év garival :)
Ja 1 éve nem árusítják a 60GB os 3 ast :) :)
Ember! 70.000 ért Ps3 at adnak!
-
#8560 Bontatlan zsír új fóliás Lego indiana jones & kung fu panda bundle copy x360-ra eladó (2in1) Budapesten személyes átvétel
6000Ft
érd.: pm vagy msn: [email protected] -
#8559 De a legjobb az ez:
komoly érdekklödö kap egy dvd-nyi divix ett és mp3 att.
asdasbdjavdjavdjasdkadad:D:D:D:DD -
#8558 70000 az ár akar lenni, vagy valami irányítószám? -
lowdog #8557 "csak a lemezek lennének a duplája az árnak"
mióta 600 Ft egy princo? -
#8556 230 tán mind eredeti? [nemkötekszik] -
#8552 magyarazkodas rulz...
lenyeg: nem fogunk uzletet kotni, mert te dragan adod es pont.
Sok sikert a jatekok eladasahoz es BUEK neked is ;> -
qper #8551 Akkor a tessék az íbéjen megvenni nagyon demagóg válasz lesz, vagy elfogadod? :)
Sok sikert a hatezres magyar DS-hez, biztos lesz aki eladja Neked ennyiért, én nem fogom (gyanítom, más sem).
Említettem én egy szóval is hogy Te azt mondtad hogy én menjek a levesbe? :) LOL Analógiaként próbáltam feltüntetni hogy ennyi erővel mindenki kivághat a szemétbe itt mindent a topiklakók közül, sokan vannak a fórumon akik nem az ebay-t használják elsődleges beszerzési forrásként, ha észrevennéd, rohadtul nem az ebay árai az irányadók itthon.
A playasian például 5k-volt postával a Midnight Club LA. Most akkor ez 2-3k-ért szerinted vehető használtan? lol
nomindegy, ne offoljunk, buék! -
Olcsi2 #8550 XBOX360-ra eladok a kovetkezok:
Sonic Unleashed 9000
Pure 7500
Phantsy Star Universe 2500
Madagascar 2: 8500
Infinite Undiscovery 7500
DW Gundam 5500
Warriors Orochi 2 (promo) 6000
Inkabb emil (ffurt az azonosito a freemail-en vagy Live uzit, gamertag oliverio) -
#8549 emlitettem egy szoval is, hogy menjel a levesbe? meg rontom az uzletet? LOL!
csak leirtam, hogy nekem 6K-t erne meg mert meg mindig 9K foliasan postazva a gamez ujonnan... miert kell tuldimenzionalni a dolgokat?
tehat terjunk vissza a lenyegre ;)
kerdesemre meg nem valaszoltal...
>>>6K?<<< -
qper #8548 Mindenki annyiért adja a holmiját, amennyiért szeretné. Mindenki annyiért vesz holmit amennyit szán rá, és amennyit megfizet érte.
szerintem meg nem adom kurva drágán, 10k-ért vettem újonnan a DS-t, a 8k szvsz egyáltalán nem az a "hejj, de kurva drága!" kategória érte.
Nagyfiú vagyok már, az esetleges konzekvenciákat pedig leszűröm majd az érdeklődések számából.
Másrészt vannak itt egészen hajmeresztő árak ezen a topikon, de sohasem éreztem ingerenciáját annak, hogy a másik üzletét rontsam azzal hogy beszöszölök egy körübelüli íbéjes árat.
Ennyi erővel az összes itt lévő hirdetés mehetne a levesbe a zíbéj miatt, mert mindennél van egy olcsóbb ár.
-
#8547 még mindig van egy eladó Xbox 360 VGA kábelem!
utángyártott, Dragon a márkája
3.000Ft
-
#8546 akkor varok "aprilis kornyekeig" ;) -
#8545 Mindig elfelejted, hogy ez egy elszigetelt bantu ország. Az új játékok bontatlanul itthon 11-12 ezer forintba kerülnek. 1 hónapos címek használtan nem mennek 9 alá. De ezt te is ugyanúgy tudod. Tudod mikor lesz 6k a pop itthon? Április környékén. -
#8544 Sajnos nem mindben van magyar nyelv!
Fifa 09 is volt már nálam amiben nem volt magyar sőtt Pro street és Carbon is. De lehet hogy abba van, azt nem tudom! -
#8543 Nekem kínai GoW2őm van és az is magyar:) lehet hogy az angol Dead Space is magyar. -
#8542 De a Dead Space Magyar !!!!!! ÉRTED? MAGYAR !
Egyébként aki nem tud rendelni az ebay rol azzal mi van?
Nem mindenki rendelkezik dombornyomott kártyával, vagy nem mer külföldről vásárolni.
Szerintem még mindig a multik ára a mérvadó....sajna ! 17.900 és társai.
Bár ennyiért én sem vennék!
-
#8541 PAL-os angol zsir uj postaval 9K(erted! postaval!)...
hatize, gondoltam a hasznaltan 6K ezek utan nem is pofatlan beprobalkozas...
tevedtem ... -
#8540 Jó áron adja! Ne kötekedj! Rendelj az ebay rol német nyelvűt :) -
sinigla #8539 hello keresek naruto rise of ninja-t (PAL) -
#8538 Ingyen nem kéne?:D -
#8537 Dead Space 6K? (Ujonnan jon ebayrol ~~9K)