13108
Édibédi kisjányoktól -> cukkerjulcsi kiccsajsziknak !!!
ALAPszabályok kissunáknak:
1-3 éves korig 53% kedvezmény!
3-5 éves korig 31% kedvezmény.
5-7 éves korig nem verünk meg...
7 éves kor fölött mennyé felnőtt tápigba!
-
#8619 Eladó (xbox360):
Xbox Live 12+1 hónap Gold Card - 9.500ft
Xbox Live 3 hónap Gold Card - 5.800ft
Xbox Live 1 hónap Gold Card - 3.000ft
Xbox Live Pont 1600 (US acconthoz jó csak): 5.200ft
Xbox Live Pont 4000 (US acconthoz jó csak): 11.000ft
Érdeklődni PÜ-be. -
#8618 zsír új 60GB-os XBox 360 HDD eladó: 18e Ft -
#8617 Eladó egy 20GB-os Xbox 360 merevlemez. Átvehető személyesen Bp-en vagy akár postázom is. Ára: 8.000 Ft
Jelentkezni privátban lehet -
sting2 #8616 Eladó Bontatlan-új
Naruto Broken Bond -360-ra 8k
Bp-i átvétel vagy utalás
06 20 9 346 188 -
kuala #8615 Xboxra keresek Oddworld-Strangers wrath-ot. Ha lehet bontatlant. Csak karcmentes pal werzió érdekel. -
zsolti7755 #8614 Eladó Slim PS2
amit adok hozzá
-2X8MB-s memóriakártya(az egyiken Free MCboot-tal tehát viszi az írott játékokat)
-2 joy
-AV kábel; Scart kábel; komponens kábel
-10 eredeti + 14 írott játék
érd privát vagy [email protected] -
#8613 és magyar feliratos Fable II is érdekelne -
#8612 Soul Calibur IV-e van vkinek jó áron x360ra? -
#8611 Az airborne lehet érdekel. -
kaviar1 #8610 Eladó xbox360-as eredeti játékaim
Medal of honor Airbone 4800ft foliás
Fifa 2007 2600ft karcmentes
Lost planet 4500ft
Battle for the pacific 5000ft
Dark sektor 4500ft
Turning point 6000ft
Gta4 7500ft
Az összes játék hibátlan karcmentes pál-os,csere is érdekel. -
aya #8609 Sziasztok keresek snes-re Vampire's kiss játékot.
Megvenném, vagy esetleg adnék érte első kiadású Symphony of the night játékot. ( ebayon olcsó ) :) nekem ennyit megér, akinek van, jó állapotú és dobozos leirásos az jelezze!!! -
Papesz #8608 Mindegyikből. -
Olcsi2 #8607 XBOX360as Prince of Persia, foliaban 8000. (nem erdekel, melyik webshopbol jon meg olcsobban ;) ) -
Freedy #8606 Eladó God of War I-et keresek 3000Ft-ért, nem platinum változatot. -
#8605 Ha még megvan írj egy pm-et pls -
qper #8604
ahoz képest hogy letojod hogy mi hol mennyi épp te magad indítottad a flame-et ezzel...
De mind1, sztem ezen ne veszekedjünk. Felesleges. Peace.
-
#8603 szerinted en mirol pofaztam a #8552-ban? -.- en mar reg le is zartam a tortenetet, de neki akkoris vissza kellett irnia... a tobbi meg nem erdekel, hogy itt mennyi, meg a boltok... hukerz? adottak a lehetosegek oszt jonapot... nem kotunk uzletet... miert kell meg ezen rugozni? (meg magyarazkodni?) -
#8602 hát az :) kösz a segítséget a Live valóban elég kedvező áron van. -
#8601 meg is kerestem neked(mert jófej vagyok)
LINK -
#8600 Prohardver.hu...aprónál keresd Iceakos-t...gold live-ot árul,és ms pontot is ha jól emlékszem...ő a legolcsóbb sztem mostanság...9k körül van az éves gold...ms pontokat meg nemtudom,nemvagyok még benne ennyire ebben a box-témában. -
#8599 Jatekaimon megnéztem és 8-11 ezerig vannak, újak és használtak... 7ért sincs, nem hogy 6ért, amúgy ha tökéletes állapotban van nem teljesen mindegy hogy új avagy nem? -.- ha olcsóbban és kényelmesen tudod beszerezni 1-2 ezerrel már jó. -
#8598 Te olcsón akarod venni, ő drágán adja, miért nem egyeztetek meg egy közepes árban? 7k... csere, bere adás vétal nem arról szól hogy egymást lehúzzuk pár ezerrel, arra ott vanak a boltok.
A te logikád ott bukik hogy külföldről bármit megvehetsz olcsóbban mint itthon, mégse mész be a boltba felháborodva azon hogy ez meg ez, vagyis minden miért drágább ezrekkel.
Neked nem kötelező venni tőle, ő nem köteles neked adni... vagy el tudja adni ennyiért vagy nem, ha nem akkor rajtamarad, vagy olcsóbban adja. Ilyeneken szvsz teljesen felesleges veszekedni meg stresszelni. -
#8597 Microsoft pontokat mindenhol ilyen hiéna áron adják ? Melyik a mostanság legreálisabb pénz értük ? (576-ot és vaterát nézegettem de pff) -
#8596 es TE hol elsz? a te draga araid arcpiritoak max... ennyire nehezen megy az ertelmezes(a tobbi csak duma)? meg lehet szerezni legalisan postaval+celofanosan azt a szajbatekert jatekot 9Kert... es te akarod adni 8ert, hasznaltan! BIG LOL!
pont
ps: levezetem -> en ajanlottam 6Kt -> jo akkor nincs biznisz, draga az ajanlatod a lehetosegekhez kepest ->te elkezdtel magyarazkodni... minek a korites? "hombre" -
qper #8595 magyarázkodás? hombre, hol élsz te? magyarázkodik neked a halál, nem szorulok én rá!
te jöttél arcpirító hsz-el+ajánlattal, le is oltottak páran érte, észre kéne tán venni magad, 30-35 között nem szégyen ám az...
lol
-
#8594 Arról nem beszélve, hogy a fifikások, ha pl. használt autót akarnak eladni, feltesznek egy pár kicsivel(vagy sokkal) drágább ajánlatot egy ugyanolyan darabról, mint az övék (gyk. ugyanarról az egy szem autóról van végig szó), majd később felteszik a sajátjukat. Máris nyertek. Ha a drágábbikat viszi el tőlük egy "igényes" hülye, akkor is, ha az "olcsóbbat" (ami még mindig kurva drága, de hát ilyenek az árak, láthatja bárki), akkor is. Hát nem szép?! -
esceeper #8593 Eladó egy Chippes Sega Saturn 1joy-al.Plusz van hozzá 4mega-s bövitő,rgb kábel,és egy joy-port átalakító ami fogadja a playstation joyokat!!!Ár:30000ft. -
#8592 Eladó Eredeti X-box játék (angol nyelvű): -Roadkill 3000Ft.
Eladó Eredeti PlayStation 2 játék (angol nyelvű): -Stuntman 2000Ft.
Eladó Eredeti Nintendo 64 Játékkazetta (angol nyelvű): -Perfect Dark 3500Ft.
Elérhetőség: [email protected]
-
#8591 1 bolond 100-at csinál, tartja a mondás :D -
#8590 Ők sem fogják eladni ennyiért, hiába teszed be ide a linket!
IRREÁLIS árak! Boltban olcsóbb !!!!!!!!!!!!!
Sokkal, nem is kevéssel! -
#8589 Én 400 al adok érte -
#8588 A korára céloztam! -
#8587 Leirom mi kell hozza, hogy toljad a gamezokat vinyorol!
-Broadband adapter
-majdnem barmilyen ATA vincsi (NEM SATA!)
(nem hivatalos lista ami kompatibilis! Brand szerint listazva de porgetheted tovabb az oldalakon)
-Eredeti HDLOADER (ezt kesobb >fujcsunyarosszakvagyunk< felpeccseled a nemhivatalos updatekkel, hogy tudj jatszani szinte minden gamezzal)
-meg az eredeti gamezaid (masolt lemezt nem lehet igy 1-1be installni! mertugyenekunkeredetigamezunk van :p)
-plusz van egy ingyenes szoftver amivel kulon gyorsabban, egyszerubben a pcdbe berakott vinyora felinstallhatod a gamezokat(eleg lassu a geprol)
bocs sracok... vegulis nem is off, mert akkor az idejaro dealerektol lehet gondolom szervalni BB adaptert, meg HDloadert is
#8586:igenyes es kielegito valasz :D -
rnd #8586 http://en.wikipedia.org/wiki/PlayStation_2_HDD
a BB meg a broadband azaz a hálókártya... -
#8585 a parasztozás meg bunkózás után szerintem ez igencsak enyhe volt -
#8584 hogy lehet vastagba vinyót rakni? ilyenről még nem hallottam, tudsz valami oldalt ahol ez le van írva? (mi az a BB ? :D ) -
#8583 #8581 ;)
en inkabb kiadok egy kis zse't a tortenetre, hogy egy listan lassam az osszes gamemat es porgesse a stuffot HDDrol ;) -
rnd #8582 Szegényke most pár napig nem fog írni ide mert el kell olvasnia azt a több ezer PÜ-t amiben a ps3 tulajok akarnak cserélni vele.
rambo600:
Ha adsz egy ps3-at én adok neked egy ps2-t csippelve 300 írott szarral... izé... játékkal... -
#8581 Nem baj ha nem olvas be semmitse,bb adapter,és spéci memo megold/üt mindent -
#8580 Szerintem ő arra értette, hogy a vastag, csippelt PS2-ők zöme vagy olvasási hibákkal küszködik vagy egyáltalán nem is működik. Ezért aki ért hozzá az nem vesz használtan vastagot. Ami azt illeti jaszy mond valamit, hisz én sem vennég ma már vastagot. Kapni egyáltalán normálisan működőt?