3754
Gothic 1
  • ska
    21-24 ig ne töröld
  • zord
    valami fejlemeny? (uj file...stb... :)
  • ska
    nem
  • zord
    nekem 23 kesz
  • zord
    feltettem a GoZilla-t, aztan az mukodik rendesen
    :)
  • zord
    nekem nem
  • zord
    Ovulacioooooo...

reszemrol a 24-29-ig ox.

Rendes vagy FREAK!
  • ska
    30 - 29 törölhetö
  • zord
    ok minden!
  • zord
    lista:
    nekem kellene a r16-tol a r35-ig, kiveve a 29, 30, 31, 32, mer ezek mar lejottek.
  • zord
    keso :(
  • zord
    jajj jajj 33-at ne torold!!!
  • zord
    .30, .31, .32 kesz.
    a 33, 34, 35-ot vissza tudnad tenni?
    Lecci
  • zord
    en most kezdem...
  • zord
    ja ja..
  • I.C.ram
    megint elveszett a jatek mert toroltek az FTP-rol :( valaki felrakna az elso CD-t 9-estol es a masodikat teljesen valahova ahonnan nem torlik?
  • ska
    33 tol lassan törölj vissza es 28-21 rakd a többit.kösz
  • zord
    ox, kosz!
  • ska
    készz jöhet a többi
    28-
  • zord
    Kedves FREAK, ha lehet ne torold amit nem muszaj, mert most installalom a Flashget-et, es majd azzal probalom leszedni...... :)

KOSZ
  • ska
    rakd fel 28-29-30 at
  • ska
    igen
  • ska
    szoval jöhet a 30 -29-28
  • ska
    itt vagyok én is
  • I.C.ram
    segitsen mar valaki :))
  • I.C.ram
    nekem azt csinalja a jatek hogy jatszom vele es ha elerek egy bizonyos pontra akkor fogja magat es lekcsinyiti a kepernyot olyan kiocsire hogy nem latok semmi mar es nem lehet vissza lepni hanem "not respondingot ir ki a task managerben de meg kise birok belole lepni! csak akkor tudok ujbol jatszani ha ujrainditom a jatekot akkor meg ugye kezdodik elorol :(( ja es talaltam egy jo mokat a system kyonvtarban van egy config fajl abban lehet buheralni mindenfelet sot meg a keszitok is beleirtak egyket mokat :))
  • skorpio7
    ...2 cd , ...
  • skorpio7
    Ja igen , megnéztem ... még most is ." cd , szóval gyorsan le kelllen szedni , még a hétvégén .
  • skorpio7
    I.C.ram !
    Nézz át a 0dayftp topic-ba , de elég ha ismered detori ftp-jét és már töltheted is .Reggel 10 óra óta fent van az ISO rajta .
  • I.C.ram
    jaja ebben igazad van! en nem is hasznalom... eddig majdnem mindenre rajotta rogton de voltak kicsit keresgelni valo feladatok is! :)) mondjuk meg csak az elejen tartok most szeretnek csatlakozni az old camphez de mindig kell nekik valami benyomast tenni es mar csinaltam egy csomot de meg mindig nem akarnak befogadni :(

!FONTOS! : Valaki nem tudja honnan szedhetnem le a Gothic ISO-jat? nagyon kene mert a rip neha kifagy :((
  • I.C.ram
    ajanlom neked a www.actiontrip.com -on a cheateknel a vegigjatszast!
  • I.C.ram
    nekem is van egy bajom! allandoan eltevedek :)) es seholsem talaltam terkepet az egesz vilagrol vagy legalabbis egy reszerol csak egy terkepet vettem (azt az egyet lehetett) es ez pedig a new camp mondjuk oda tok felesleges :))
  • ity
    Ripper: scrollokhoz nem kell megtanulnod a magicet, csak ha fejből akarod nyomatni.
  • ity
    Már pedig én az old mineról beszéltem (nem a new camp-i). És miután kijöttem onnan lehet megpiszkáltam azt a csörlőt :(((( De akkor nem záródott le, mert visszanéztem rá! Még gondoltam is hogy na majd ide visszajövök ha táposabb leszek.
    Mentésem meg nincs már, mert ott nagyon előre futottam.
    El vagyok keskenyedve :(
    Remélem azért tovább lehet majd jutni vhogy.
    Jah, amúgy nekem összesen 1x fagyott csak le eddig. Alt+Tab-al kijöttem irc-re és ment vagy ezer progi alatta és kidobott a Gothic. De amúgy tökéletesen fut.
  • I.C.ram
    ez most nekem szolt?
  • I.C.ram
    van egy gondom a jatekkal ha elakarom inditani akkor kiir valami hulye hibat es csak az end taskra lehet nyomni
  • ity
    Beco: rács van a bánya elött. Mikor először jártam ott, akkor nem volt rács sem (ha jól emléxem) :))
    Az a csörlő meg nem a rácsot nyitja fel, hanem van ott elötte vmi nagy cső, azt emeli fel és engedi le (nem tudom mire jó). Vagy van még egy csörlő ott ezen kívül? Tényleg enm tom mi a gáz. :/
    De mind1, mérgemben elmentem és kiírtottam az egész Thug falut. A hegytetőről lenyilaztam mindenkit :)))
  • ity
    Na akkor sorban. Az altatóvarázst 2 másikkal együtt lehetett kiválasztani a felajánlott 5-ből (ez volt a jutalom egy feladatért). De azt, hogy hol, és miért kaptam, már nem tudom :P
    Ezerfelé járkálok össze vissza, már keverem a dolgokat mit hol csináltam, szal sorry, név szerint már nem emléxem rá. Egy tippem van. Ha jól emléxem akkor a sectában levő fickónak (a templomban levőnek) kell megkeresni egy eltűnt fickót, aki elment megkeresni vmit és nem ért vissza (megvilágosodott szegény és egyedülk akarta megtartani magának a cuccot). És ezért adja a 3 scrollt (a 5-ből).
    De mondom, lehet összekeverem a küldetéseket meg a jutalmakat :)

Az újratermelődést úgy tapasztaltam, hogy ahol 3-4 szörny volt, ott mindenhől 1 db van helyette ha megint arra járok.

A lurker-eket nagy ívben elkerültem addig, még nem szereztem a kard helyett egy 36-ot sebző buzogányt, (20-as strenght kell hozzá) azzal jól le lehet csapni őket :D

A sert csak annak tudod odaadni aki kéri, tehát az automatikusan következik mindig a párbeszédből.
    Pause gombot nem találtam, de ez nem jelenti azt hogy nincs :)

A végére meg egy kérdés, hátha tudtok segíteni.
    Most, hogy kicsit táposabb lettem (11-es Shadow, Master egykezes kard és Master Bow) gondoltam elmegyek újra a bányába (ott tök északon) és lealázom azokat a soklábú akármiket (mondom hogy bajban vagyok a nevekkel :D), erre ZÁRVA volt a bánya, nem tudtam bemenni. Mi lehet a gond???? :(
  • metlosz
    Helo!Mondja már valaki hogy lehet a cuccot oda adni valakinek,pl: a sert?És nincs valami pause gomb a játékban hogy a párbeszédeknél kiirhassam a szöveget?Help!
  • ity
    Nem jó ötlet. Mert a lények nem "termelődnek" újra.
    Következtetés: soha nem fox fejlődni ha mások szedik le helyetted az nmy-t.

Jó, persze, tudom, láttam, tapasztaltam, vannak új szörnyek a megöltek helyén KÉSŐBB. De NEM akkora mennyiségben, hogy megérje elpazarolni a drága xp-t.