Gothic 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az act4-ben a new camp banyajaban levertem az Oldcampeseket,de van ott egy ork aki valami gyogyitalt akar.Hol talalom meg pontosan?Mar mindenutt kerestem de nem talalom.
FREAK
Ok, de bejutni nem tudsz máshogy az ork faluba és a barlangba!!! Legalábbis az 1-2 epizódban.

Riszpekk

Lacc
A bányában van egy mellékjáratban egy régi zúzógép mellett amit 3 minecrawler őriz.
Hmuda
Majd csak az utolsó actben. Addig várnod kell.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Hol lehet az ore armourt megtalalni?
magus
Akkor nmost merre mennyek? A New campba tudok menni, meg ha az iászoknál a folyó mellett akkor megölnek a repülő izék...
most merre?

Most szereztem egy kovacskalapacsot meg egy csakanyt,meg meg egy ilyen kampos valamit is.Visszamegyek kiprobalom azokkal.Ha sikerul majd irok.
Kulinpapa: ezt nekem sem sikerült, hiába ütöttem bármivel (kard, balta, buzogány, stb.) semmi fegyver nem hatott rá. Persze varázslatok sem.
Szal ha vki tudja a megoldást arra én is kiváncsi lennék. Hátha nekiállok harmadszor is kijátszani 😊

Csa!A focusok begyujtesenel vagyok ,ott ahol a terkepen a csillag keleti aga van.(ahol bogarkent kell bemaszni es Gorn segit kuzdeni).Namarmost ott hatul fel lehet maszni a szikla tetejere es a szkadek tuloldalan van egy lada,ezen az oldalon meg egy oszlop,az oszlopot kellene kidonteni hogy at tudjak menni a ladahoz(biztos jo cuccok vannak benne).HOGY KELL KIDONTENI AZT AZ OSZLOPOT?

Lacc
Na már az Ork temetőben vagyok, de még kell rá gyúrnom, mert csak a scout-okat tudom legyekni, a három folyosónál a warriorokat már nem 😄
FREAK: az a revenge steel az orc faluban (a cellában) kiszedhető a meat-BUG nélkül is 😊
Ugyanis van a cella rács mellett egy kapcsoló, mely kinyitja, csak világítani kell és rendesen körbenézni 😉

Laccc: (és mások akik hasonló gonddal küzdenek)
Én inkább az Old Camp kovácsműhelyében levő (Stone melletti) ládában levő kardot javaslom (ellopásra). Ezt először is egyszerűbb mexerezni, másodszor pedig a kezdőknek úgy sincs mindig annyi strenghtjük, hogy használni tudják a revenge steel-t. Emellett elég szépet is sebez (olyan 70-72 körül, már nem emléxem pontosan).

magus
Ti letutdátok győzni 1es szinten a gyikokat meg a farkasokat?

FREAK
Ha meg tudod ölni a gyíkokat, csak rajta, asszem visszajönnek a 3. epizódban. SZóval +880 XP.

Riszpekk

FREAK
Mondom, a sziget keleti részén. Mielőtt a folyó egy vízesés formájában a tengerbe ömlik, a bal parton (lent, nem fent) van egy kis szoros. 2-2 gyík (snapper) őrzi. Ha jól sejtem, ezekkel még gondjaid vannak, szóval kard ki, futás és közben jump ha lehet. Így elég gyors leszel, meg se állj a barlangig, simán fuss el köztük. A barlangban meghackeled a ládát, és megvan a varázslat. Kifele megint futás, bár most nehezebb lesz, mert kicsit emelkedik kifele a talaj. De ne add fel!

Mégvalami : később a sztori során (3. epizód) majd szükséged lesz a meatbug scroll-ra, de ne aggódj, valamelyik Cor-nál vagy varázslónál lesz eladó.

Riszpekk

Lacc
Wow, nagyon jók lennének azok a fegyverek, de olyan meatbug varázslatot honnan szerezzek?
Lacc
Nana, nem TÉL a nevem hanem Lacc. Vidd a logóm fölé az egeret és máris láthatod 😄 hehe
FREAK
Ha elég ügyes vagy, megszerzed a Turn Into Meatbug varázslatot (keleti rész, át kell futni 4 snapper között egy szorosban egy barlangig) és bogár formájában behatolsz az ork faluba.
Namármost ahol a sámánok imádkoznak, ott tovább jobbra és találsz egy ládikát, ami tele van ork fegyverekkel. Asszem legalább 40-es erő kell a legkisebbhez, de az is sebez rendesen. Ha továbbmész lesz két cella, a baloldaliban ott a Revenge Steel. 70-es erő kell neki, 92-t sebez. Eszel egy manaregeneráló növényt, elhasználod a második meatbug varázst és voilá már kint is vagy.

A falut a new camp free mine felől tudod megközelíteni a hegyek között mászva kelet felé, de lehetőleg délre tartva. Kb. 100-200 méter.

Sok sikert!!!

Riszpekk

magus
Kissé ideges vagyok mivel azért halok meg mindig mert beleszorulok a falba, vagy egyszerüen átugrik a farkas...

Az erdőben az elején bementem a newcampba de semmilyen farkast se tudok megölni...

gothic
A Tél honnan jött? 😊

Lacc
Nagyon fantáziadús neveket adsz magadnak 😄
gothic
Eddig gamer12-nek hívtak, de mivel ez nem egy frappans név mostantól Gothic-nak nevezem magam! Remélem nem haragudtok érte!

Lacc
Jó és azt mondd már meg hogy honnan szerezzek 70-es kardot a második fejezetben??? Egy 39-es buzogányom van oszt sanyi.
FREAK
Általános jótanács azoknak, elakadnak egy túl kemény ellenfél miatt:

Csináljatok meg könnyebb mission-öket, vagy menjetek el állatokat írtani, és ha már eleget fejlődtetek, akkor vissza lehet térni a feladathoz! Én pl. még az elején megkaptam a lurkeres küldetést, és akkor egy harapással megölt.

11. szint környékén mentem vissza, és paráztam, hogy mi lesz, aztán épp hogy megsuhintottam (az is lehet hogy melléütöttem 😊))))), és megdöglött.

Riszpekk

FREAK
Lacc : szerezz egy jó kardot, ami minimum 70-et sebez, azzal már nem lesz baj. Mondjuk én templarként mentem be kezemben revenge steel-lel, szal nem volt gubanc.

lantee : olvass vissza, talán #500 körül (+/- 200 😊 már leírtuk, hogy kell skill nélkül zárakat nyitni.

Riszpekk

Rincewind
Tök rendes dolog volt a játék készítőitől, hogy a játék befejezésekor a stáblistát követően a köszönetnyilvánításba Tolkient is megemlítették. Végül is van mit az öregnek megköszöni. És Peter Jacksonnak is !
Rincewind
Legyél gyorsabb és gyakd le te csak vigyázz ne nyírd ki!
Lacc
Hát ez nagyon jó mert én max. egyet tudok megölni, ha 3 jön akkor már futok 😊 Most 7. szintű vagyok, hanyadik szinten érdemes ezeket irtani?
FREAK
nyet
nyeeegativ

A queen melletti tojásokra pályázik

Riszpekk

Lacc
Cor Calom-nak a minecrawlerekből az kell ami a tetemüből ki lehet szedni?
FREAK
Szerintem érdemes. Csak valószínűleg nehezebb.

Riszpekk

Hello!
Valaki próbált csak a varázslásra fejleszteni.
Megoldható? Egyszer már végigcsináltam 29 szintű templarként 4. cirlce varázslásokkal, de ennél a többet is ki lehetne hozni: 6. circle-lel és mana strength növeléssel ... de ez más tulajdonságok kárára menne. Érdemes így?
Milyen felbontásba próbálod és milyen nagyra állítod a látóhatárt?
kb ennyitől függ hogy akadozik-e....

FREAK
Nekem egy helyen lassul, a Swamp Campben. A többi jó.

Duron 750, 384Mb Ram, Kyro II

Riszpekk

FREAK
Jó lenne egy Gothic 2 mondjuk 3 ekkora szigettel, közöttük hajójáratokkal, tengeri szörnyekkel, viharral meg minden 😊

És természetesen az egyik sziget tiltott lenne, és ember oda be nem tenné a lábát.....

Riszpekk

Én is végigcsináltam! Tuti hogy újra végnyomom, de az már nem lesz ugyanaz mint először!
A jó dolgok sajnos mindig elmúlnak egyszer...
De remélem lesz Gothic2 ami hasonlóan szuper lesz!
Rincewind
Mi bajod a logókkal??? 😄
FREAK
hat

Riszpekk

Hany epizod a jatek?En most a 3.-ikban vagyok.
Sin: azért túlzásokba ne essél, Cronos MOW-os, semmi keresnivalója nincs az Old Camp-ben, így ő nem is lehet halott 😊
Ha ő halott akkor te nyírtad ki 😄
Amúgy a többi dolog, ok. Ugyanis ez a történet. Miután láttad, hogy mi törpént az Old Camp-ben beszélsz a kapu elött álló (kint) Diego-val és a másik kapunál levő Millen-el, majd visszamész a New Camp-be és elmondod ott a fontosabb embereknek az eseményeket (főleg Saturas-nak). Ekkor kapsz majd újabb küldetéseket

Dikkma: nem, erről még nem hallottam, szal köszi 😊
Végre nem kell többet néznem a sok ocsmány logot amikkel itt a forumokon néha találkozni lehet 😄

Jah, amúgy végeztem a Gothic-al megint 😊
Immár másodszor. Most Guard-MOW-Necro-ként nyomtam végig. Így is jó volt 😊

magus
Nem a madárra gondoltam
hanem amikor a lehtőn jövök le, akkor balra leugrom. És ott elmegyek a fal ellett. Ahol a folyó van. Még mielőtt a két vadásszal beszéltem. Amugy a rust y swordot használom...

A madártól is meghaltam...
4egyszerre támad rám

Dikkma
ity, erről még nem hallottál? 😊
FREAK
Jaja, de már közeleg a Morrowind 😊))

Riszpekk

FREAK
Melyik vadásznál? Az old vagy a new campesnél?

Riszpekk

Lacc
Van egy titkos hely a vadásznál ahol megtanulsz sneak-elni, ki kell venni egy kulcsot a ládájából és a háza mögötti barlnagban be kell menni az ajtón van ott egy csomó jó cucc!
FREAK
Simán. Még előtte van valahol egy RUSTY SWORD, azt használd.
Egy a lényeg : lassan közelíts hozzájuk, hogy egyszerre csak egy támadjon. Ha elég közel van, kezdd el ütni, két-három találat után kifexik.

Amúgy az nem gyík, nevezzük inkább kétlábú madárnak. A gyíkok később (snapper, lurker, lizard stb.) valamivel komolyabb kihívást fognak jelenteni.

Riszpekk

magus
A legelején amikor megyek le a lejtőn, ott majd lesz néhány gyik. Azokat ti letudtátok győzni?

Rincewind
4 kell! Nézd vissza a naplóban, hátha valamit kifelejtettél!
Rincewind
Én ezek közül egyedül a kettessel találkoztam...
FREAK
1. Ilyen nálam nincs
2. Előfordulnak érdekes kameraállások, ez igaz
3. Ha nagyon erőlködsz, lehet hogy átforce-ol a modellen, de én ilyenre sem emlékszem

Az első problémádat meg nem értem : újra megkapod ugyanazokat a questeket?

Nálam volt egy hasonló : WEED DELIVERY vagy melyik quest..... ELvittem a füvet Gomeznek, aztán vissza Cor Kalomhoz, mondom neki, hogy kész, lepengetem az 500 ore-t, kapom az XP-t....
Pár nappal később megint ott van a szöveg a párbeszédben.... Elmondom, odaadom az 500 ore-t, kapom at XP-t....

SZóval ha sok a pénzed és kevés az XP-d, Kor Calomnál így lehet venni 😊)))))))

Riszpekk