3754
Gothic 1
-
Honnan lehetne letölteni ezt a játékot? esetleg a Myst 3-at meg az ilyeneket?
Ave. -
Az azért jó, mert ha majd kijutsz a kolóniából (HA kijutsz) akkor az majd jó lesz odakint és élhetsz boldogan míg meg nem murdelsz... :) -
én nem hagytam meg senkit sem az oldcampben. hubazz mig m indenkit utolertem...:) -
én a szakács akarok leni, vagy nem is. nem. gomez. hehe. persze ti 0as szinten kezdenetek:) -
és akkor az egyik csávó lenne a főszereplő a többi meg a husbogar?:) -
CSak dísz, nem lehet vele mit csinálni, mivel a kolóniában az ore a fizetőeszköz :)
Magus:
Menj az rpg.hu- ra majd forum/számítógépes szerepjátékok/Gothic és ott az egyik utolsó hozzászólásomban van 5-6 link az állítólagos Gothic 2 shotokkal. -
erre énse nagyonjöttem rá:( -
megtudná vki mutatnui a 2 3 képét, mert már sehol sem találom:(
egyszerűen hiányzik ez a játék, de ujrakezdeni nmincs erőm... -
Tudni kell rólam, hogy az eszem egyik felét már régen elittam, a másikat meg elhagytam valahol, sz'al, honnan olyan rohadt ismerős a neved??? 

-
Szia!
Restellem, de én is rippel nyomtam végig, aztán egy haveromtól töltöttem le utólag a filmeket. Egyébként én is szeretném megvenni eredetiben, na nem a videnyók miatt, hanem, hogy tisztelegjek a készítők előtt, mert ez lett a kedvenc RPG-m, sőt talán a kedvenc játékom... Szóval, ha esetleg rájössz, akkor szólj nekem is :) -
Retrocool #1601 Hát ez elég zagyva lett, de remélem értitek. -
Retrocool #1600 Valaki sugja meg hogy, hol lehet megvenni az eredeti verziót, mert mar vagy 4-szer végigjatszottam de az intrókat és a végét még nem láttam. Mivel az enyám rippelt jatek. Ricewind, ha vagy írd meg légyszi.
-
Az a csaj egy adomány volt Gomeznak, amiért szállítja az ércet a királynak (igazábol arról van szó, hogy ha Gomez nem kapja meg amit akar, akkor a király b***hatja az ércet ; )). Magyarán teljesen mellékes, afféle poén az intróban. Valószínűleg az egyik csaj a kastélyban, aki épp a padlót súrolja. -
peedig jól kjjönne a 2. ez a legobb rpg:) -
1.hogy szunt meg a barrier?
2.ki az a lány az introban? -
kamu :) -
Nem az a kettőből volt. Volt is róla valami ismertető valami külföldi gamer oldalon... -
szerintem az még az elsőből volt, max valami ki nem adott terepen
a 2-t csak mostanában kezdik el -
Lesz, mert én láttam belőle képeket. A grafikától nem dobtam hátast, de itt úgyis a játékmenet a lényeg.
Egyébként egyelőre a kedvenc RPG-m :) -
a 2 csak jövőre lesz, ha lesz -
ez a világ leggjobb játéka ugyhogy várj. csak nekem a j verzio fagyott
van vmi kép/hir /történtemorza a 2ről?
ja egy kérdés:hogy mult el a barrier?kinyirtam a sleepert, de attól még hogy mult el?azt mondja mvisszajött -
-
:)))))))) -
német verziót nem ismerem
amúgy megéri várni nálam egyszer a warrior kings indult el 10 perc alatt :) -
Én anno QCZI warezról szedtem! A file-ok meg nem biztos, hogy hibásak, csak le kell többször tölteni...
Mivel töltöd le? -
2 CD-s ISO van meg? Milyen konfigod van? -
Sajna gőzöm sincs, de addig amíg meg nem oldódik, rakd fel a RIP-et. Nincsenek benne videók, de legalább játszható... :) -
ez a topic rég kihalt:(
próbáld meg az 108k patchel. azzal mnnie kéne -
hogy nem indul el? -
ehh
végigvittem...;) -
BÉGIGVITTEM!
végülis 30óra 30perc játékidő lett, és 31es vagy 32es szinten végeztem.Bár van pár kérdésem pl hogy mi a neve a főhősnek és ki az a lány az introban akit lehurcolnak.Meg hogy kik azokl a new camp közelében akik egy barlangban vannak és nem akarnak beengedni.. Ja és várom a Gothic2-t. Sohasem játszottam még iilyen csodálatos játékkal. Mindenkink ajánlom! -
senbki sem tud segiteni? -
egy kérdés.
megvan az Uriziel, aktiváltam is, ki is rugtak a new campből is, de mnost mit kell csinalni? visszamenni a sleeper templomába? de hogy jutok át aszon a kapun ujra amin átteleportáltam magam? Az még haggyán hogy nem találok vissza(plz mondjátok el merre is van), de akkor ezzel letudom győzni a shaman5öt? -
Orgi #1558 Dumb,
az 1 plussz quest a játékban,nem kell megcsinálni ahhoz, hogy végigjátszhasd. A neve Stranger/Chromanin quest.6 könyvet kell összeszedni hozzá,egymás után jelennek meg különböző helyeken,egyszerre csak 1.Az első a sunken towerben van a skeleton mágusnál.
bye -
én nem tok tovbbjutni a templaros résznél. Ti hogy öltétek meg pket? csak a golemem tud de az vagy beakad vhova vagy elmegy. És sizonyuan szaggat ennél a résznél... -
Poet #1556 Megjelent az első angol verziós Gothic mod (gothic.rpgdot.com). Csak annyit értettem a leírásából, hogy távolabbra lehet látni, és jobb lesz a kamerakezelés...
Ha valaki kipróbálta, majd ossza meg velünk az élményeit... -
Poet #1550 Mindegy, hogy milyen kardot szúrsz bele, csak öt db.-ot kell. -
Jacky #1548 Javaslom keresd fel a www.cracks.am oldalt.
-
na azóta segitett vki de azért bnagyon köszönöm.
egy quake3.us arc
na most ott vagyok de azokat a fránya templarokat még csak meg se sebzem
ugyhogy csináltam egy golemet
az irtja rendesen őket:)
csak nagyon hulye
nem tom merre klell menni mert nagy de majd kitlálom...
-
na akkor segítek (már majdnem ott vagy, ahol elakadtam :)
először is a meglövendő kő alatt van egy titkos kapcsoló, ami kinyit mellette egy falrészt
ezt hagyd nyitva, utána közvetlen közelről (4 m) lőjj bele a kőbe, és spuri a kinyitott titkos helyiségbe
Akkor jön a meglepi, és mehetsz tovább.