Gothic 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

FREAK
Aaron's chest

Old mine-ban volt egy láda, amit nem nyitottál ki. Egy faszi lenyúlta Aaron kulcsát, és ezzel szopatja. Menj vissza az Old Mineba, és keresd meg az ülő melóst, akitől nem messze van egy láda.

Riszpekk

Rincewind
Hogyhogy ork területen??? Nálam nem volt Ork területen, szerintem valamivel összetévesztetted!
1 van a troll-völgyben, egy a romos monostorban, egy a hárpia erődben és van egy az élőhalottaknál a kőkörnél! Meg persze, amit még anno Y'berionnak vittél.
Rincewind
Keress egy titkos kapcsolót abban a teremben, ahol a rácsos cella van!
FREAK
Wow, ezexerint a kövek elhelyezésének több variációja van???

Riszpekk

Kovetkezo kerdes:megvan az osszes Chromanin konyv,visszamegyek a toronyba,lemaszok,de nincsott semmi!Most mi van?Azt tudom hogy mellekkuldetes,de meg akartam csinalni.
gothic
Ja és teleportálni csak a nagy pályán lehetséges..

gothic
Xardashoz kell vinni a strange kardot ő fogja felismerni, majd el kell menni a new camp beleszúrni a "nagy oreba" (segit egy fire mage) és ezzel már lehet adni az ötödik sámán orcájának...

gothic
Szerintem is az a jó, de annyira fura érzés volt mikor kb 30-as szintűként végig csináltam és két nap múlva újra kezdtem szó szerint a nulláról... Már azok a kis hülye disznók is majdnem kinyirtak előtte pedig a reptile egy ütés volt...

Rincewind
Ja telleg...

>>>Gothic

ez a save tényleg nagy segítség lehet a kezdőknek! Én mindenesetre pont azt élveztem, hogy a semmiből küzdöttem fel magam nagy harcossá 😊)
gothic
Az előbb említt oldalon egy elég jól használható térkép és a játék kézikönyve is letölthető.

gothic
Találtam egy oldalt (tárgytalan ha már ismeritek) ahol le lehet tölteni egy játékállást, amelyen a főhős 9-es szintű és egyetelen egy skillpontot sem használt el és nem csatlakozott egy camphez sem. Ez segítség lehet azoknak akik végig szeretnék csinálni újra és újra, csak más szerepben. Itt a website címe: http://gothic.rpgdot.com
Ja van itt még 1.08k patch a radeon-os, GeForce3 és Win98-as problémákra.

FREAK
Not SO Free Mine felszabadításánál irány be, és GYILOK?????? Tényleg ezt kell csinálni, mert ha igen, akkor ez az első csalódás..... A hülye Gorn vagy ki a f*szom, meg belerohan a gödörbe, és ott bénázik egy létránál.

Riszpekk

Lacc
Rine az ork temető szerintem már act 3...
Megvan a troll.Az orkokat ugy nyirtam ki hogy a new camp banyai felol felmasztam az orcochoz es a sziklarol lenyilaztam a nagy fakapun kivul levoket,aztan lemasztam es a belso udvoron levoket is lemeszaroltam.😊(vegulis egy kicsit csalas)
Rincewind
Happy 1000. hozzászólás!
Rincewind
Lesz a Troll waley-ban mégegy, de ha kinyirtál mindenkit, akkor nem sok jelentősége van... 😊
Kérdeznék valamit: Csaló vagy, vagy türelmes??? 😊)
Már, ami az ork falu kiirtását illeti)
Rincewind
Act 2-ben a 61 nagyon jó! Ne nagyon akarj jobbat... 😊
Most gyujtom a cuccokat hogy az ork a banyaban ideadja az ULU-MULU-t.Hol talalok Troll-t?Korabban mar kinyirtam egyet.
Egyaltalan fontos az az ulumulu?Mar korabban kinyirtam az ork faluban mindenktit.
Lacc
Most én is az ork temetőnél vagyok de csak egy 61-es rozsdás kardom van. Hol lehet jobbat szerezni?
Hmuda
Ideiglenesen. Viszont vannak amik örökre hatnak, de nemtom, hogyan néznek ki.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

FREAK: ezért mondtam, hogy én inkább a Stone ládájának a kifosztását javaslom 😉

Hmuda
Már vehetsz Stone-nál jobb páncélt. Az old campben van a kastály kovácsműhelyében.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Lacc
Jah, őt le kell majd gyakni, fejlődjél.
Sziasztok,
lvl21es mercenary vagyok és elakadtam New Mine visszafoglalásánál,a 71es kardom sebzése alig karcolja a Minecrawler warriorokat!Buzogány,balta se...Hülye Gorn meg mindig leesik a szakadékba és nem talál vissza hozzám,van erre megoldás?
És beállhatnék vízmágusnak,van 25skillpontom mananövelésre,érdemes?Szinte semmilyen varázslatot nem használtam idáig,csak a questekhez kellőeket,lehet mágusként boldogulni és érdemes átmenni?
Lécci mailben válaszoljatok, ha tudtok, a netezés problémát jelent😞(((((( Köszi és bye

TSW: Tunderke

Hmuda
Ott ahol volt egy kisebb szakadék, feljárókkal. Na ott van egy sötét sarok, ahova külön fel kell ugrani. Elvileg ott lesz. Már régen voltam ott ezért nem biztos.

Az act4-ben a new camp banyajaban levertem az Oldcampeseket,de van ott egy ork aki valami gyogyitalt akar.Hol talalom meg pontosan?Mar mindenutt kerestem de nem talalom.
FREAK
Ok, de bejutni nem tudsz máshogy az ork faluba és a barlangba!!! Legalábbis az 1-2 epizódban.

Riszpekk

Lacc
A bányában van egy mellékjáratban egy régi zúzógép mellett amit 3 minecrawler őriz.
Hmuda
Majd csak az utolsó actben. Addig várnod kell.

Hol lehet az ore armourt megtalalni?
magus
Akkor nmost merre mennyek? A New campba tudok menni, meg ha az iászoknál a folyó mellett akkor megölnek a repülő izék...
most merre?

Most szereztem egy kovacskalapacsot meg egy csakanyt,meg meg egy ilyen kampos valamit is.Visszamegyek kiprobalom azokkal.Ha sikerul majd irok.
Kulinpapa: ezt nekem sem sikerült, hiába ütöttem bármivel (kard, balta, buzogány, stb.) semmi fegyver nem hatott rá. Persze varázslatok sem.
Szal ha vki tudja a megoldást arra én is kiváncsi lennék. Hátha nekiállok harmadszor is kijátszani 😊

Csa!A focusok begyujtesenel vagyok ,ott ahol a terkepen a csillag keleti aga van.(ahol bogarkent kell bemaszni es Gorn segit kuzdeni).Namarmost ott hatul fel lehet maszni a szikla tetejere es a szkadek tuloldalan van egy lada,ezen az oldalon meg egy oszlop,az oszlopot kellene kidonteni hogy at tudjak menni a ladahoz(biztos jo cuccok vannak benne).HOGY KELL KIDONTENI AZT AZ OSZLOPOT?

Lacc
Na már az Ork temetőben vagyok, de még kell rá gyúrnom, mert csak a scout-okat tudom legyekni, a három folyosónál a warriorokat már nem 😄
FREAK: az a revenge steel az orc faluban (a cellában) kiszedhető a meat-BUG nélkül is 😊
Ugyanis van a cella rács mellett egy kapcsoló, mely kinyitja, csak világítani kell és rendesen körbenézni 😉

Laccc: (és mások akik hasonló gonddal küzdenek)
Én inkább az Old Camp kovácsműhelyében levő (Stone melletti) ládában levő kardot javaslom (ellopásra). Ezt először is egyszerűbb mexerezni, másodszor pedig a kezdőknek úgy sincs mindig annyi strenghtjük, hogy használni tudják a revenge steel-t. Emellett elég szépet is sebez (olyan 70-72 körül, már nem emléxem pontosan).

magus
Ti letutdátok győzni 1es szinten a gyikokat meg a farkasokat?

FREAK
Ha meg tudod ölni a gyíkokat, csak rajta, asszem visszajönnek a 3. epizódban. SZóval +880 XP.

Riszpekk

FREAK
Mondom, a sziget keleti részén. Mielőtt a folyó egy vízesés formájában a tengerbe ömlik, a bal parton (lent, nem fent) van egy kis szoros. 2-2 gyík (snapper) őrzi. Ha jól sejtem, ezekkel még gondjaid vannak, szóval kard ki, futás és közben jump ha lehet. Így elég gyors leszel, meg se állj a barlangig, simán fuss el köztük. A barlangban meghackeled a ládát, és megvan a varázslat. Kifele megint futás, bár most nehezebb lesz, mert kicsit emelkedik kifele a talaj. De ne add fel!

Mégvalami : később a sztori során (3. epizód) majd szükséged lesz a meatbug scroll-ra, de ne aggódj, valamelyik Cor-nál vagy varázslónál lesz eladó.

Riszpekk

Lacc
Wow, nagyon jók lennének azok a fegyverek, de olyan meatbug varázslatot honnan szerezzek?
Lacc
Nana, nem TÉL a nevem hanem Lacc. Vidd a logóm fölé az egeret és máris láthatod 😄 hehe
FREAK
Ha elég ügyes vagy, megszerzed a Turn Into Meatbug varázslatot (keleti rész, át kell futni 4 snapper között egy szorosban egy barlangig) és bogár formájában behatolsz az ork faluba.
Namármost ahol a sámánok imádkoznak, ott tovább jobbra és találsz egy ládikát, ami tele van ork fegyverekkel. Asszem legalább 40-es erő kell a legkisebbhez, de az is sebez rendesen. Ha továbbmész lesz két cella, a baloldaliban ott a Revenge Steel. 70-es erő kell neki, 92-t sebez. Eszel egy manaregeneráló növényt, elhasználod a második meatbug varázst és voilá már kint is vagy.

A falut a new camp free mine felől tudod megközelíteni a hegyek között mászva kelet felé, de lehetőleg délre tartva. Kb. 100-200 méter.

Sok sikert!!!

Riszpekk

magus
Kissé ideges vagyok mivel azért halok meg mindig mert beleszorulok a falba, vagy egyszerüen átugrik a farkas...

Az erdőben az elején bementem a newcampba de semmilyen farkast se tudok megölni...

gothic
A Tél honnan jött? 😊

Lacc
Nagyon fantáziadús neveket adsz magadnak 😄
gothic
Eddig gamer12-nek hívtak, de mivel ez nem egy frappans név mostantól Gothic-nak nevezem magam! Remélem nem haragudtok érte!

Lacc
Jó és azt mondd már meg hogy honnan szerezzek 70-es kardot a második fejezetben??? Egy 39-es buzogányom van oszt sanyi.
FREAK
Általános jótanács azoknak, elakadnak egy túl kemény ellenfél miatt:

Csináljatok meg könnyebb mission-öket, vagy menjetek el állatokat írtani, és ha már eleget fejlődtetek, akkor vissza lehet térni a feladathoz! Én pl. még az elején megkaptam a lurkeres küldetést, és akkor egy harapással megölt.

11. szint környékén mentem vissza, és paráztam, hogy mi lesz, aztán épp hogy megsuhintottam (az is lehet hogy melléütöttem 😊))))), és megdöglött.

Riszpekk

FREAK
Lacc : szerezz egy jó kardot, ami minimum 70-et sebez, azzal már nem lesz baj. Mondjuk én templarként mentem be kezemben revenge steel-lel, szal nem volt gubanc.

lantee : olvass vissza, talán #500 körül (+/- 200 😊 már leírtuk, hogy kell skill nélkül zárakat nyitni.

Riszpekk

Rincewind