178
ADSL / TVNET vs ENTERNET vs DATANET
-
#10 De hány embernek rossz, milyen illetve mennyi bajai vannak vele?
(ez csak egy kérdés, egy éppen döntés elött álló egyénkétől{gy.k.: tőlem}) -
Styleair #9 És mi a véleményetek az Interware-ről?
1 év hűség, 0 Ft belépési díj, havi 6600+ÁFA.
Van valakinek tapasztalata a sebességről ill. megbíhatóságról? -
Borg #8 Ja ha neked csak az ára számit, akkor szivjál csak vele. De személy szerint inkább fizetek egy pár ezerrel többet, azért hogy meglegyen az 50kb/s és 50 alatti ping, nemugy mint az enternetnél.. -
#7 a 3 ev semmifelekeppen sem... 3 ev mulva vagy olcsobb lesz lenyegesen, vagy sokkal angyobb savszelesseg... -
#6 yolika - nem sokkal drágább (illetve 250el olcsóbb is:)) -
Feketekéz #5 Szerintem azt érti hogy nincs 150es pingje a CSben magyar szerveren mint a vnettel... -
#4 De a Suxelero sokkal drágább az enternetnél(itt nincsen belépési díj, ingyen Ethernet kártya)
Szerintem nem lehet olyan rossz.
Mit értesz "nem elfogadható szolgáltatás" alatt? -
#3 Datanet 5900FT+afa 3 evre.
Megéri-é?
-
Borg #2 Én is éppen megkötöttem a szerzödést ADSLre, Axeleronál. Itt csak Enternet és Axeleros lehetöség van, azért döntöttem az Axelero mellett, mert több dolgot fixálnak a minöségi minimumoknál, jobban bizok benne, mivel a matáv leányvállalta, és állitolag van olyan, hogyha pl van a matávnak valahova egy megás vonala, annak a felét az axelero kapja, a többit osztja csak szét a kisebb ISPk között. És ez igy logikus végülis. SOkan irják index fórumokon is, hogy Enternet is elhuzza a mézesmazzagot az alacsony árakkal, azt utána mindenki szidja mint a lovat, mikor nem képes elfogadható minöségü szolgáltatást nyujtani. És te nem vétozhatod meg, mert a szerzödés egy homályos SEMMI, nincs lefixálva benne semmi.
Röhej volt, bementem az enternethez, hogy ADSL szerzödést szeretnék átnézegetni, erre a kezembe nyomtak egy szerződés TERVEZETET, amig árakat sem tartalmazott, hogy AZT irjam alá de pronto, és akkor MAJD VALAMIKOR bekötik az ADSLt. Hát mondom akkor viszlát. Axeleronál legalább tom mikor jönnek, meddig kötik be, milyen minöségben, és még az is benne van az általam aláirt szerzödésben hogy mennyi tejelek nekik. Vagy tul sokat várok el? nem hinném... -
Styleair #1 A kérdésem a következő lenne.
Melyiket válasszam?
Kérném akinek tapasztalata van bármelyik szolgáltató (TVNET; ENTERNET; DATANET) által nyújtott ADSL-el kapcsolatban, az ossza meg velem!
Köszi Styleair