1096
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1073481175
-
#856 Asus A8N-E nforce4
3000+ Venice Athlon64 dobozos
2*512MB Kingston VR (mondjuk)
6600GT PCIe
Minimum 360W Chieftec táp
Akkora vinyó ami neked kell,
Olyan ház ami neked tetszik.
Ha maradna még zsé vehetsz 6600GT helyett X1600PRO-t (GDDR3-ast!). -
izb #855 Naturalt kérdezd.
nagyon okos,értelmes hozzászólásairól ismert fórumozó.
De azt hiszem a 150 ezer kicsit karcsú lesz.
A minimum 750 ezer forint. -
savior #854 milyen gepet ajanlanatok ami 140-150k -bol kijon? monitor nelkul
elsosorban jatekokhoz kellene, es amd-re gondoltam -
#853 Szerinted az a nagyobb hülye, aki nem észnélkül költ a gépére ? :) -
izb #852 Milyen kis faszjani vagy,apukám.
Kit érdekel,hogy mennyit költesz hardware egységekre?
Mire vágsz fel?
Szerénység hol marad?
Apuci szereti kicsi fiát?
Jó lenne ha összeszednéd magad,és nem ezt a köcsög snob hozzáállást nyomnád.
Bár valszeg nem fog menni... -
izb #851 Csatlakozom.
-
#850 El vagy te tévedve. Ez a topic nem arról szól ki mennyit költ a gépére, ne itt verd a nyálad. És ha mégegyszer leszólsz valakit azért, mert neki nincs évi negyedmilliója gépre, esküszöm megkereslek és beverem a pofád. Aztán az idei 750-et orvosraköltheted. -
#849 mellesleg lassan kezd dejavu érzésem lenni azzal kapcxsolatban hogyha valaki nem sajnálja a lovét gépre akkor az csak hülye lehet. -
#848 te szerencsétlen kilós barátom. mint írtam 6800gt-ém volt eddig ami a mostani játékokkal kiszolgált, viszont mivel procit és alaplapt vátok eladtam (drágábban mint ahogy tavaly vettem), spec memóriára 70-et költöttem tavaly (geil dulakit) tudom hogy Te csak a vga-nál ragadtál le, viszont nekem most lényegesebb a prociteljesítmény. vga-t csak év végére szánok magamnak, akkor viszont már remélem hogy d10-est veszek. de Te csak nyomjad a kilós gépeddel:))) -
izb #847 Olyan konfigot kell venni,amire a user éppen használni akarja.
Minnél drágább cuccot veszel,annál nagyobbat buksz,mikor el akarod adni.
Igy a pc-és hardverek világában mindig az aranyközépút a helyes,nem az amit te csinálsz.
A hülyeség nem erény,hanem nyüg.
Főleg azoknak,akik elolvassák a hozzászólásaidat. -
#846 Az SLI 7800Gt-t is már lecserélted? -
#845 eddig öt kiló volt a határ, idén emeltem 750-re -
#844 Ez lesz minimum a harmadik hozzászólásom, amiben leírom azt, hogy nem vagyok hc játékos, ( értsd: nem számít hogy 110 vagy 112 fps em van ), a legújabb játékok nem érdekelnek csak azért mert új. A nyálamat sem akarom fórumokban és egyéb helyeken verni hogy 3Dmarkban hány ezer pontom van az aktuális ( havonta fejlesztendő ) konfigommal.
-
#843 Mennyit koltesz gepre atlagosan? -
#842 Tenyleg nincs egy csucs telefonom, de minek legyen az, igy legalabb nemlopjak el, telefonalni meg tudok vele. -
#841 viszont nem is 100-ban gondolkodom:))) és ehez nem kell új technologia mert egy kilósgépen Te aztán csodaszép grafikával jétszhatsz:))) -
#840 Te lehetsz a gyártók kedvence :)
Aki ha kijön egy új technológia, megy is a boltba és megveszi észnélkül.
Pá -
#839 nem befektetés, de ahoz hogy "mindig a toppon legyél" folyamatosan kell váltani -
#838 saját tapasztalat ki hiszi ki nem: jó árban csak jó konfigot tudsz eladni. ha most normális nem lehúzó boltba mészbe azt fogják mondani hogy várj mert nem sokára változni fognak a dolgok. ha te akkor fogsz venni 939-vagy754-et amikor bejöttek az új lapok-procik, biztos olcsóbb lesz, de minek is vennél olyanokat? ezzel az erővel vegyél most p3-at mert olcsó. gondolom radiotelefonból sem ericcson 198-ad van -
#837 Hát a számitógépet ne tekinsd befektetésnek, mert annak nem jó. De ha valaki vett három éve egy Abit NF7-S deszkát, belerakott egy 2500+ Barton procit 2200Mhz-en megtekerve, alá nyomott egy Radeon 9600XT kártyát, amit tavaly lecserélt 6600GT-re, az nagyon kényelmesen eljátszogatthatott a játékok 99%-val, kivéve a rosszul megcsináltakat (pl.: X3:Reunion, FEAR). Szóval az tényleg nem igaz, hogy fél évet bír ki egy 3000+ gép X1600 videókarival... -
#836 A #825 ben említett konfigra gondoltam perpill.
Nos, mivel már említettem nem vagyok hc gamer, nem játszom minden új játékkal ami kijön, a Source meg elfutkározna rajta szépen.
-
#835 most még felbontásfüggően minden elmegy rajta, de gondolom hogy nem csak erre a nyárra tervezel játszani -
#834 Nemkell vele torodni, a gyartok azert adjak ki az uj technikakat hogy jol bekabitsak a nepet hogy az mennyire jobb mint ez meg ez, egyszeruen nemeri meg a legujjabb technikakat megvenni mivel ugyis kisido mulva a felere csokken az ara, es nem a duplajat adja teljesitmenyben az elozonek. Nekem ez a velemenyem, ezert fogok akkort venni gepet mikort kijonnek az uj lapkeszletek, mivel akkor a 939 es 775 os tokozasoknaksok olcsobbak lesznek, mivel majd mindenkinek az ujj kell. Mellesleg kevesebb penzbol egy hasonlo jo konfigot lehet osszehozni mint majd az ujjak lesznek. -
#833 és mi az, ami most nem megy azon a gépen? -
#832 a forum lényege nem az hogy mindenki elmondja a véleményét, és azt mások által tisztában tartva konstatáljuk? -
#831 én vagyok a hülye? 1 én nem sértegettelek. 2 amd-ben nincs hyper threding? 3 ma amikor 20rugóbol nem tudsz megtankolni egy autót (lassan egy kötelező ennyi) akkor te milyen olcsó elavult gépet akarsz venni? a véleményed meg Te tartsd meg magadnak! -
#830 Te hülye vagy passzeg... ehez nincs mit hozzáfűzni. Kérlek a baromságaid tartsd meg magadnak. -
#829 Miről beszélsz? HT-ről szó sem volt, mellesleg AMD-ben soha nem is volt Hyper-Threading. Zalman és a tuning megint nem tartozik ide. -
#828 és ha már a játékoknál járunk akkor szerinted év végén mit mondasz majd azzal a konfiggal amit ajánlottál a d10-es és minimum dual magos támogatást kérő játékokra? hol is van a több mint fél év? -
#827 hát ha az faszpogácsa hogy a hyper trading csak belesítja a gépet akkor az vagyok, de lehet hogy nem véletlenűl hagyták ki az új 4400+ és 4800+ procikból. mellesleg az sem elhanyagolható hogy veszel egy közepeskonfigot, pakolgatod rá a zalmant és huzogatva (idő-enegria-pénz) se éred el azt mintha vennél egy jobbat, igaz azt egyszerre kell kifizetni -
#826 A gép nem befektetés, aki azért cseréli le a 6800GT és a 3800+ mert az már nem menő az egy faszpogácsa és megérdemi ha 100-at bukott fél év alatt. egy 6600GT-n bőven elmegy minden élvezhetően, és jó ideig el is fog menni. -
#825 az ilyen 3xxx+-os procik 6xxx-os vga-k és társairól. tavaly raktunk össze cimborámnak egy gépet kb 200-ért, váltani akrt pci-e-re, mondom dobjuk el az egészet (754) és vegyél 939-et. meghírdettűk, szinte semmi ára nem lett 100-ra nem jött ajánlat. mint már írtam én most dobtam el a 3800+ és a 6800gt alaplappal egyűtt, igaz ár alatt de kellett a lecsó váltani, most kicsinyt jobban körbe néztem a proci vásárlás előtt és elcsodálkozva látom hogy már a dualosok is kezdenek lecsengeni főleg hogy foglalat váltás lesz. szerinted ezek a gépek fél év múlva mit fognak érni?:))) -
izb #824 Te milyen kifutó szériáról beszélsz? -
#823 A gép stabilitása hogy jön ide? Te arról írtál, hogy fél év múlva már az új játékokhoz nem lesz elég.
A ram? Most dual 512 hynix van és szépen megy. milyen gond lenne vele? -
#822 ahoz hogy egy gép stabil legyen nem kell csúcsjátékosnak lenni. általában az ilyen kifutú szériát vásárlók nem dualkites ramokkal vannak felszerelve, és hidd el nagyon sok múlik a jó memórián -
#821 depo.hu -t néztem
Abit AN8 / Socket 939 nForce 4 lapkakészlet br. 28.000 -
#820 #813 ban írtam, hogyha a lapba belemegy a sima DDR is, akkor nem kell, mivel az a mostaniból áttehető.
nem vagyok Top játékos, nem játszom mindennel ami új..
Ahogy néztem, egy X800GT rövid időre elég lesz. -
#819 mert?
-
#818 Ez a 6 hónap meg badarság. -
#817 Nem tudom milyen árlistát néztél. Egy nagyon jó lap, Asus A8N-E 23K bruttó. VGA is inkább csak 33, 40ért már X1600Pro van.