1096
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1073481175
-
#936 Mercury házat és tápot felejtsd el. Többi rendben van. -
woody1 #935 Üdv!
Gépvásárlás előtt vagyok és az alábbi konfigot javasolták. Ára: 220.000 brutto. Mi a véleményetek?
Alaplap: Asus A8N-E, s939
Proci: AMD 3200 ATHLON S-939 Venice
Memo: 2*512 DDR 400
VGA: GEFORCE 6600 GT GAINWARD 256 MB
Winchi.: 250 GB Samsung SATA
DVD: NEC 4550
Ház+Táp: MERCURY KKC 8001 450W
Monitor: Samsung 17" 796 MB
+egér, floppy, billentyűzet
Légyszives egyenként is mondjatok valamit az alakatrészekről, kiváltkép a VGA kártyáról a ház+tápról és az alaplapról.
Előre is köszönök minden segítő hozzászólást. -
#934 Ezt mán akartam mondani... -
Vakeraka #933 [email protected]
-
vinjos #932 van
...megdumálhatjuk ott is
mi a cimed? -
Vakeraka #931 van msn-ed?
-
vinjos #930 hát.....meglehet...de nem olyan gyakori....
meg nem a duplájára kell felrántani hanem csak modjával:) -
Vakeraka #929 nem szar az alaplapom ehhez? -
Vakeraka #928 és nem tesz kárt ez a cuccokban? -
vinjos #927 Front Side Bus-----lehet hogy nem jol irtam ..németes vagyok -
vinjos #926 a gyorsitotáron nem -
Vakeraka #925 FSB mi az? -
vinjos #924 hát elég sokan ezt teszik....a külsö fsb-t növeled meg igy lehet tuningolni -
Vakeraka #923 fene tudja azt se tudom hol a bios
-
Vakeraka #922 És a gyorsítótáron nem lehet húzni? -
vinjos #921 mindkettö egyszerre---ugy az igazi
a bios----hát milyen biosod van---igy látás nélkül nem könnyü -
Vakeraka #920 de hogy lehet egy gyárilag 1.8 GHZ-s procit 2GHZ ra húzni akkor mindenki ezt tenné?
-
Vakeraka #919 biosban hol?
-
Vakeraka #918 vagy procituning?
-
vinjos #917 hát annyira nem veszélyes...de nem ajánlottt:)
hát a vga-t vannak hozzá segédprogramok...vagy ujjab driverek azt is tartalmazzák..
a cpu-t azt pedig a bios-bol nagyobb orajelre állitod.......
és a tuningolással nem is kell költened...legfeljebb valami jo hütést ha nagyon melegszik a cucc... -
Vakeraka #916 hogy tuningoljam
nem veszélyes az? -
vinjos #915 hát 15-ezeröl..nem nagyon---csak ha eladod a vga-t és veszel ujjat...vagy a tuning is megoldás---de az nem olyan nagy mértékü....
de raid-et is köthetsz be és akkor a vinyokezelés jobb lessz!!
-
Vakeraka #914 hát úgy a kettő között mondjuk töbett játszásra
-
vinjos #913 hello
milyen sebességre gondolsz???...3d-jatekok???--vagy gyorsabb rendszerkezelés? -
Vakeraka #912 Hello!
Segítséget szeretnék kérni. Az a helyzet hogy van egy AMD Sempron 3000 64 bites procim egy MSI K8T NEOV alaplapom meg egy majdnem két éves Ati Radeon 9600-as 128megás videokarim 1Gb ddr ram-om. Azt szeretném kérdezni gogy mivel lehetne nagyobb sebességet elérni úgy hogy kevés pénzből kijöjjek mondjuk max 15e forintból
Most vettem új házat táppal meg procihűtőt:)
Előre is köszi a segítséget
-
#911 Mire hazsnálnád a gépet? Ha semmi extrára, akkor szerintem a mostani is elég még fél évig, nem? annyit mindenképp várnék, addigra remélhetőleg nálunk is megjelenik az AM2. Addig meg szépen sorban lecserélgetheted a hűtőket, házat, tápot. Ezek a cuccok jók lesznek a következőbe is. -
izb #910 A #909 hozzászólásban található számítógépes hűtési információk könnyebben és elsősorban olcsóbban megoldhatónak,mint egy komplex vízhűtés megvásárlása és beszerelése.
Arról még nem is beszélve,hogy a táp probléma ezzel nem oldódik meg,azt még mindig halkítanod kell.
-
VTomi75 #909 Nem feltétlenül kell vízhűtés. Kell egy nagyobbfajta, szellős ház, 12 centis ventivel? normális kábelezés (sodort IDE, stb.), egy halk táp, a procira egy Zalman CNPS7700Cu hűtés, a videokártyára pedig egy Zalman VF700Cu. Nekem pont ilyen van, 3000-es, Socket478-as Prescottal és egy GeForce 6600GT-vel. A ventik 1100 és 1300 rpm között mennek és gyakorlatilag halk susogás az összes hang, amit kiad, mégis nagyon jól hűt, többórás Doom3 se melegíti fel, pedig az a proci eléggé forrófejű. A kábelek elrendezése és a szellős ház (nagy méret, fanduct, rezgésmentes HDD fiókok) fontos, mert jópár fokot és decibelt jelenthet. A vízhűtés se feltétlenül halk, én már hallottam. -
#908 Ha tényleg_halk_gépet akarsz akkor vízhűtést ajánlok neked. Egy jó vízhűtés elég jól hűti a mai csúcskategóriás procikat, VGA-kat és a chipsetet. Egyetlen baj van vele hogy nagyon drága dolog, de mivel árhatárt nem mondtál én ilyen hűtést javaslok. -
skristof #907 sziasztok!
jelenlegi konfigom az aláírásomban látható.. mostanság mennyit érhet?
másik kérés pedig, hogy légyszi állítsatok már össze egy tényleg _halk_ gépet nekem. a játékos korszakot kezdem elhagyni szóval nem kell csúcsszuper videókártya , de a mostaninál ne legyen rosszabb se. kéne viszont 300-350giga hely, minimum 1giga ram. amd-s konfig érdekelne, és ha lehet akkor olyan, amit 1 év múlva is tudok bővítgetni. nem nagyon követem mostanában a hardveres dolgokat szóval nem vagyok képben sajnos..
monitornak egy tft-t szeretnék, de monitor nélküli konfig is jó :) a lényeg hogy halk legyen de kellőkép gyors is..
árhatárt sem tudok mondani mivel totál nem vagyok képben hogy mi mennyi, szóval majd alakul
előre is köszi a segítséget! -
#906 UI: ennyit a hardverpiacon adnak érte -
#905 Proci - 15K
ram - 8K
VGA - 8K
vinyók - 20K
ház+táp - 6-7K talán
lg kombó - 2K
lg dvd - passz
-
dave69 #904 Sziasztok
Mennyit érhet ma egy ilyen gép:
AMD Athlon XP 2600+
512MB PC3200 PQI mem
MSI FX5600XT 256MB videokari
120 GB Maxtor SATA
80 GB Maxtor IDE rack-ben
Sweex Xenon ház 350W táppal
LG 4520B Combo
LG 4081B DVD iró -
izb #903 Nincs -
#902 Ne rakd már be minden topikba azt a nyamvadt patront. -
golf01 #901 Tudja valaki, hogy van-e már Canon IP 4200-hoz utángyártott patron????? -
#900 Ezen én is gondolkoztam, úgyhogy köszi, valószínűleg ez lesz :)
Egyébként most hogy így lement a 6600GT ára, még arra is gondoltam hogy esetleg valami mégjobb VGA-t sem lenne rossz beszerezni. Úgy 40-45 magasságában tudtok ajánlani valamit, vagy maradjon a 6600GT? -
#899 Igen. Inkább legyen 3000+os proci gyári hűtővel, és a plusz péézből egy 6600GT a sima helyett. Márha játszani is akarsz. -
#898 Az már megvan, bocsi, el is felejtettem... Szóval ha még kéne +512 akkor úgy 180 lenne ez a vas. Mást esetleg érdemes lenne még változtatni? -
#897 minimális a különbség, laptól függően válassz.