161
Jáccunk sokat, de magunkba
  • Evil
    hat szerintem ez egy jo otlet a kavaras elkerulese vegett.A gondom viszont az hogy en mennek de ha nem lesz meg szunetre a kabelnet akkor cseszhetem mert 56K val nyomulni eleg szar.Na mindegy majd meglatom mi lesz addig.
  • Dikkma
    Nézegessetek Főoldalt. :)
  • Dikkma
    Detonator: írtam vissza (fontos)
    Egyébként, van az mportalnak is tört szervere, lehet nem kéne az SG-s..
  • D3t0nat0r
    Dikkma: Küldtem mailt!
  • Dikkma
    (ember bocs)
  • Dikkma
    Kéne egy jelentkezési lap, amin fel lehet iratkozni... hogy ne az legyen, mindenki mondja hogy jön de mégse lesz senki.. meg akkor látnánk, mit érdemes játszani, mit nem! StarCraftra lenne igény, lehet nagyobb, mint Red Factionre, de ha én nagyon red Factionozni szeretnék akkor fogunk :) csak nehogy 3-an szaladgáljunk.
    Serious Sam 1.04 cracked patchet már ma töltök :)
  • Franczy
    Srácok, szerintem nagyon jó az ötlet, egy Ghost Recon, vagy vmi Rally multi partiban én is benne lennék! :) Remélem sikerül majd vmit összehozni...
  • Dikkma
    Emberek!
    Már tegnap gondoltam rá, egy rövidhírt egy tuti megér az SG-nek.
    De többet kaptam, mint számítottam, ugyanis ha van linux alá Wolf szerver, akkor karácsony tájékán néhány napra megkapnánk az egyik SG szervert :))))))))
    Az lenne überfrankó, ha erre a szerverre fel lehetne nyomni minden játékot (akkor CS, AvP2, Wolf mindenképpen játszunk ilyent) és minden nap mást beállítani, de ne legyünk telhetetlenek. :)
    CS szervert tuti találunk, rconnal már eligazgatjuk, AvP2-t ha valaki sokat játszik multiban akkor nézzen egy tört szervert, ami nagy valószínűséggel szabad az esti órákban.
    És ugyanígy, ha valaki B&W-zik, vagy Red Factionozik, akkor olyan szervert nézegessen.
    Na ennyi, a többit remélem egy rövidhírben olvashatjuk... persze ha sokat pofázom akkor lehet nem :)

Cool!
  • D3t0nat0r
    Felőlem lehet sima SC is, max én nem játszanék :)
  • Rincewind
    A BW jobb, de saját tapasztalat és némi hozzáértő véleménye után az alapjátékot sokkal kiegyensúlyozottabbnak találtam! Viszont nem vagyok szakértő rts-ben, úgyhogy azzal játszom, amivel a többség akar :)
  • Rincewind
    Ha Starcraft-ra gondolsz, akkor én ezt készséggel aláírom. Már az én esetemben! A többiek nevében nem nyilatkozhatom.
  • D3t0nat0r
    Sima SC? Az ne legyen már, sokkal jobb a BW!
  • D3t0nat0r
    Vazze, ezt a Flexet lehetetlen elérni, csak a "munkahelyi" ICQja van meg, mindíg offline, az eygetlen emiljére meg küldtem már rengeteg emilt, de nem válaszol.
    Lehet, hogy még se fog a Wolfi server olyan könnyen összejönni?
  • Laalee
    az a baj eselyetek se lenne
  • Rincewind
    Lehetne ezt a dolgot nagyban is csinálni!
    Úgy értem lehetne képeket csinálni ezerrel és, ha vége a szünetnek, akkor egy hír kapcsán közkincsé tenni a legjobbakat! Egy kis kísérő szöveg mellé és máris remek cikke van az SGnek!

Stratégiába én sima starcraftba beszállnék...
  • Herr General
    Wolfiban benne lennék én is :)
  • skorpio7
    Ez már igen !!!
    Szólj , ha előbb látod meg valamelyik polcon , mint én !
  • D3t0nat0r
    Nálam ha stratégia+multiplayer akkor BW jöhet csak szóba :D
    De ha most eredeti gamét megveszek akkor az tuti a Wolf lesz.
  • skorpio7
    WOLF és Emperor-DUNE , bár szerintem nem sok emberkének van meg ez a strarégiai játék és mégtöbbnek nem tetszik .Pedig ha egyszer felmennének a WO-ra és nyomnának egy partit egy emberi ellenfél ellen , ráéreznének a játék ízére .
  • D3t0nat0r
    Nem is rossz 5let! Ezt is megemlítem majd neki!
  • D3t0nat0r
    Én wolfot azért tartom biztosnak, mert most ugye 2 Landor server van, az egyik szinte mindíg üres. Szerintem meg lehetne kérni az admint, hogy az ünnepekre csináljon SG servert belőle. Már csak az admin emilje kéne :)
  • Tomcat
    Insane??? belegondolni is rossz mennyire leigáztál minket nyáron. Huhh... :)
    GTA2 is jó lenne még...
  • Dikkma
    (márminthogy külön szerverek kellenének)
    Persze a legjobb az lenne, ha lenne egy szerver, amit minden nap másra állíthatnánk be, de valljuk meg őszintén, ez nem túl valószínű.. :)
  • Dikkma
    CS foglalt! Egyébként én is hasonlóra gondoltam :)
  • Dikkma
    Insane! jahh :)))
  • D3t0nat0r
    Na, én vállalom, hogy "szerzek" az SG nek tört magyar wolf servert az ünnepekre :)
    Kérdés: Passwordözött legyen, hogy csak az SG-sek játszhassanak rajta?
    Viszont mások is válalkozzanak plz, vki CS servert, AvP2 servert stb...
  • D3t0nat0r
    AvP2 multija jobb, mint az első részé? Nekem az 1 multija nagyon nem jött be :(
  • Evil
    StarcraftBW is mehet ,az is nagy kedvenc!
  • D3t0nat0r
    Én a Wolfiban, CSben tuti benne lennék. Mit szóltok StarCraft:BW hez?

Wolfhoz van már tört magyar server, de ma pl kb fél órát üzemelt :(
    Már 2 napja próbálom megszerezni az admin emiljét, de nem találom. Szerintem a CS, Wolf tuti menni fog ha ti is akarjátok.
  • Evil
    jo az amugy is!Nekem kb 8 szor megallt a peszmekerem csak az elso marine os kuldik alatt. :)))
  • I.C.ram
    OFP nagyoooon jooooo! AvsP2 szerintem nagyon alul teljseititet :(( hianyzik belole a legjobb moka a csapatos Alien oldokles :))
  • Evil
    en benne lennek felteve ha addig bent lesz a kabel net ,mert 56k val nem volt egy elmeny jatszani :( Op Flashpoint is mehetne ,kiraly volt lan party n ,neten meg nem probaltam.Ja es az AvsP 2 ki ne hagyjuk!!!!
  • I.C.ram
    GR szoba johet bar nekem allandoan lefagy a kibaszott aloplapom miatt :(( de karacsonyra kerek ujat :))
  • Rincewind
    Hát engem a legnagyobb jóindulattal sem lehet nagy multi őrültnek nevezni, mert nálam a multi kimerül a CSben!
    Bár mostanság kezdek más progik felé is kacsintgatni. :)
    Pl., ha javítottak a Wolf MP részén a test óta, akkor arra kíváncsi lennék! Mindenki az egekbe magasztalja. Majd meglátjuk...
  • Hmuda
    Mindegy. Megyek vissza Armadázni. Csak ajánlhatom minden RTS és Star Trek rajongónak. Nagyon király.

Borg rulez.
  • Hmuda
    Ja, ez lemaradt:

: )))))))))
  • Hmuda
    Miért pont rám? Miért nem Rincére vagy Laccra? Imádok multizni, de itt még nem hangoztattam.
  • Anee
    Wolf Q3 Serious Sam jöhetne szóba....
    SWINE is csak még nincs meg
    esetleg Cossacks csak ott egy menet 8 óra:-))))))
  • ember
    én próbáltam neten a red factiont, hááááát.

akkor inkább sam vagy avp2.

(remélem azért jön version is, úúúúúúgy szeretném lekéselni)
  • Dikkma
    CS már teljesen egyértelmű, én Red Factiont próbálnám már ki nagyon :D
    Meg tört szerveres wolfot, de a stratégiai játékoknak legalább ekkora tömegbázisa van, meglátjuk, mi lesz :)