SG multik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Arra gondoltam, hogy ha valaki teszemazt Red Factionozni szokott, akkor ismeri a Red FActionos szervereket, és ha van egy kedvenc helye, akkor oda mennénk.
Pl. skorpio7 Emperor:Battle for Dune-zik, ő tudna ilyen címet mondani.
Aki wolfozik az azt, avp2-sök olyant... stb.
TE jönnél?
Pl. skorpio7 Emperor:Battle for Dune-zik, ő tudna ilyen címet mondani.
Aki wolfozik az azt, avp2-sök olyant... stb.
TE jönnél?
"Csak mert így tuti, hogy csak innen jönnének emberek"
Jah, meg azoka külsősök, akik itt elolvassák a pass-t 😄
Jah, meg azoka külsősök, akik itt elolvassák a pass-t 😄
Lehetne adni a leendő szervereknek Pass-t? Valami egyszerűt, mondjuk : sg! Csak mert így tuti, hogy csak innen jönnének emberek és tényleg téli SG multi-party lenne. Persze ez csak egy ötlet... 😊
Nincs még téli szünet, macók! 😊
Rince CS ha nem lesz, akkor mindenkit kitiltok a fórumból, aki mondta hogy jön de mégsem jött 😊
Rince CS ha nem lesz, akkor mindenkit kitiltok a fórumból, aki mondta hogy jön de mégsem jött 😊
atportolta a wolf ot a ps2 re? vagy kenytelen lesz evvel a fos pc vel jaccani?😊
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
Na látjátok. Megy ez =)
(én ugyan nem leszek deee)
Vasárnap estére izzítani a Wolfokat, írtunk! Version vs. SG-ALL 😊)))))
(én ugyan nem leszek deee)
Vasárnap estére izzítani a Wolfokat, írtunk! Version vs. SG-ALL 😊)))))
Nyugi, várunk. Mindjárt téliszünet 😊
Ha vki játszik vmit rendszeresen, akkor szúrjon ki magának egy szervert, ami üres szokott lenni, de annyira ne lassú, és akkor oda fogunk menni.
Ha vki játszik vmit rendszeresen, akkor szúrjon ki magának egy szervert, ami üres szokott lenni, de annyira ne lassú, és akkor oda fogunk menni.
A világ baromi kicsi... 😊)))) Annyira nem vagyok jó, a CS topicban olvasgathatsz pl. a csira klánról, vagy http://csira.ini.hu
Tsotso: És a Wolfival milesz? 😊 A test alatt nagyban istenítetted, mostmár hogy kijött a full nem is érdekel?
Rajtam kívül senki nem gondol a ST: armada2-re? Pedig ki lehetne próbálni egy 8 fős összecsapást.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Én szavaznék a : sima Half-Life -ra, CS-re , UT-re, és esetleg RA2-re.Egyszer végre lehetne simple halflifeozni. Ha lesz(nek) szerver(ek) akkor ugye (mind) tört lesz?????
ez jó ötlet!
\"You need people like me, so you can point your fucking fingers and say : that\'s the bad guy.\"
reszemrol emberi idoben sc bw wolf ban benne vagyok, ebben meg tudok is valamit 😊 cs t is jaccok de ott max golyofogonak vagyok jo 😊
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
hat szerintem ez egy jo otlet a kavaras elkerulese vegett.A gondom viszont az hogy en mennek de ha nem lesz meg szunetre a kabelnet akkor cseszhetem mert 56K val nyomulni eleg szar.Na mindegy majd meglatom mi lesz addig.
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!
Detonator: írtam vissza (fontos)
Egyébként, van az mportalnak is tört szervere, lehet nem kéne az SG-s..
Egyébként, van az mportalnak is tört szervere, lehet nem kéne az SG-s..
Kéne egy jelentkezési lap, amin fel lehet iratkozni... hogy ne az legyen, mindenki mondja hogy jön de mégse lesz senki.. meg akkor látnánk, mit érdemes játszani, mit nem! StarCraftra lenne igény, lehet nagyobb, mint Red Factionre, de ha én nagyon red Factionozni szeretnék akkor fogunk 😊 csak nehogy 3-an szaladgáljunk.
Serious Sam 1.04 cracked patchet már ma töltök 😊
Serious Sam 1.04 cracked patchet már ma töltök 😊
Srácok, szerintem nagyon jó az ötlet, egy Ghost Recon, vagy vmi Rally multi partiban én is benne lennék! 😊 Remélem sikerül majd vmit összehozni...
Emberek!
Már tegnap gondoltam rá, egy rövidhírt egy tuti megér az SG-nek.
De többet kaptam, mint számítottam, ugyanis ha van linux alá Wolf szerver, akkor karácsony tájékán néhány napra megkapnánk az egyik SG szervert 😊)))))))
Az lenne überfrankó, ha erre a szerverre fel lehetne nyomni minden játékot (akkor CS, AvP2, Wolf mindenképpen játszunk ilyent) és minden nap mást beállítani, de ne legyünk telhetetlenek. 😊
CS szervert tuti találunk, rconnal már eligazgatjuk, AvP2-t ha valaki sokat játszik multiban akkor nézzen egy tört szervert, ami nagy valószínûséggel szabad az esti órákban.
És ugyanígy, ha valaki B&W-zik, vagy Red Factionozik, akkor olyan szervert nézegessen.
Na ennyi, a többit remélem egy rövidhírben olvashatjuk... persze ha sokat pofázom akkor lehet nem 😊
Cool!
Már tegnap gondoltam rá, egy rövidhírt egy tuti megér az SG-nek.
De többet kaptam, mint számítottam, ugyanis ha van linux alá Wolf szerver, akkor karácsony tájékán néhány napra megkapnánk az egyik SG szervert 😊)))))))
Az lenne überfrankó, ha erre a szerverre fel lehetne nyomni minden játékot (akkor CS, AvP2, Wolf mindenképpen játszunk ilyent) és minden nap mást beállítani, de ne legyünk telhetetlenek. 😊
CS szervert tuti találunk, rconnal már eligazgatjuk, AvP2-t ha valaki sokat játszik multiban akkor nézzen egy tört szervert, ami nagy valószínûséggel szabad az esti órákban.
És ugyanígy, ha valaki B&W-zik, vagy Red Factionozik, akkor olyan szervert nézegessen.
Na ennyi, a többit remélem egy rövidhírben olvashatjuk... persze ha sokat pofázom akkor lehet nem 😊
Cool!
A BW jobb, de saját tapasztalat és némi hozzáértő véleménye után az alapjátékot sokkal kiegyensúlyozottabbnak találtam! Viszont nem vagyok szakértő rts-ben, úgyhogy azzal játszom, amivel a többség akar 😊
Ha Starcraft-ra gondolsz, akkor én ezt készséggel aláírom. Már az én esetemben! A többiek nevében nem nyilatkozhatom.
Vazze, ezt a Flexet lehetetlen elérni, csak a "munkahelyi" ICQja van meg, mindíg offline, az eygetlen emiljére meg küldtem már rengeteg emilt, de nem válaszol.
Lehet, hogy még se fog a Wolfi server olyan könnyen összejönni?
Lehet, hogy még se fog a Wolfi server olyan könnyen összejönni?

Lehetne ezt a dolgot nagyban is csinálni!
Úgy értem lehetne képeket csinálni ezerrel és, ha vége a szünetnek, akkor egy hír kapcsán közkincsé tenni a legjobbakat! Egy kis kísérő szöveg mellé és máris remek cikke van az SGnek!
Stratégiába én sima starcraftba beszállnék...
Úgy értem lehetne képeket csinálni ezerrel és, ha vége a szünetnek, akkor egy hír kapcsán közkincsé tenni a legjobbakat! Egy kis kísérő szöveg mellé és máris remek cikke van az SGnek!
Stratégiába én sima starcraftba beszállnék...
Ez már igen !!!
Szólj , ha előbb látod meg valamelyik polcon , mint én !
Szólj , ha előbb látod meg valamelyik polcon , mint én !

"A BC a jobbik csapat jutalma."
Nálam ha stratégia+multiplayer akkor BW jöhet csak szóba 😄
De ha most eredeti gamét megveszek akkor az tuti a Wolf lesz.
De ha most eredeti gamét megveszek akkor az tuti a Wolf lesz.
WOLF és Emperor-DUNE , bár szerintem nem sok emberkének van meg ez a strarégiai játék és mégtöbbnek nem tetszik .Pedig ha egyszer felmennének a WO-ra és nyomnának egy partit egy emberi ellenfél ellen , ráéreznének a játék ízére . 

"A BC a jobbik csapat jutalma."