161
Jáccunk sokat, de magunkba
-
#115 Én egyetlen magyar szervert sem ismerek. Mondjuk este 6.? Vagy 8? Tőlem lehet 12-is. -
#114 tud valaki jo Servert mondani, ahol csak olyan profik vannak mint en?:)))) -
#111 Ja, és tört szerver? -
#110 na akkor lesz ma wolf? Ha igen akkor IP. -
#109 wolf? kit kell lenyomni es hol?:) -
#108 Wolf! WOLF!SG SG Fejek! CS! CCSSS!!! SG Fejek!!!!
|\/|eGyEK!!!! -
#107 29 Wolf, előbb ezen legyünk túl :) -
#106 Harmincadika CS! Mond az IP-t és jön a -=DA=-!!! -
#105 Ha tört szerver lesz, rám számíthatsz. -
#104 Jajjmá'!
25-én akartam mondani, hogy 26-án legyen wolfozás, de elfelejtettem :P
Most 28-a van, de mondom holnap úgyis munkanap, akkor holnap este wolf???
Ki jönne 29-én (én tudnék)?
Kár, hogy nem tudtam jobban figyelni erre a vacakra eddig :s
De 30-án meg lehetne CS. Már hallom a kések suhogását. :) -
#103 Arra gondoltam, hogy ha valaki teszemazt Red Factionozni szokott, akkor ismeri a Red FActionos szervereket, és ha van egy kedvenc helye, akkor oda mennénk.
Pl. skorpio7 Emperor:Battle for Dune-zik, ő tudna ilyen címet mondani.
Aki wolfozik az azt, avp2-sök olyant... stb.
TE jönnél? -
#102 hogy akarjatok ezt megoldani? interneten keresztul nem? vagy supergamez indit szervert? -
#101 MoHAa mindenképp legyen, jóóóóóóó... ??? -
#100 100.
Ezen a héten még sokaknak sulee. Péntektől lehetne izzítani wolfot. -
#99 detto -
#97 Természetesen passos szerverek lesznek.. :) -
#96 Csakhogy, aki tudja, hogy hol kell elolvasni a pass-t, azt már nem nevezném külsősnek :/ -
#95 "Csak mert így tuti, hogy csak innen jönnének emberek"
Jah, meg azoka külsősök, akik itt elolvassák a pass-t :D -
#94 Lehetne adni a leendő szervereknek Pass-t? Valami egyszerűt, mondjuk : sg! Csak mert így tuti, hogy csak innen jönnének emberek és tényleg téli SG multi-party lenne. Persze ez csak egy ötlet... :) -
#93 Nincs még téli szünet, macók! :)
Rince CS ha nem lesz, akkor mindenkit kitiltok a fórumból, aki mondta hogy jön de mégsem jött :) -
#92 Nekem azt mondjátok mikor lesz az SG Counter Strike party. Azon tuti ott leszek -
#91 Hát igencsak esett a lelkesedés a topicban :)
Én a vasárnapi Frakasban benne vagyok! -
#90 Nem PS2-ről boldogít minket sem :DDD -
#89 atportolta a wolf ot a ps2 re? vagy kenytelen lesz evvel a fos pc vel jaccani?:) -
#88 az jolesz :) megyek :) -
#87 Na látjátok. Megy ez =)
(én ugyan nem leszek deee)
Vasárnap estére izzítani a Wolfokat, írtunk! Version vs. SG-ALL :))))))
-
#82 ebböl igy nemlesz semmi :) -
#81 Nyugi, várunk. Mindjárt téliszünet :)
Ha vki játszik vmit rendszeresen, akkor szúrjon ki magának egy szervert, ami üres szokott lenni, de annyira ne lassú, és akkor oda fogunk menni. -
#79 igy parasztosan :) -
#78 na milesz evvel? -
#75 A világ baromi kicsi... :))))) Annyira nem vagyok jó, a CS topicban olvasgathatsz pl. a csira klánról, vagy http://csira.ini.hu -
#74 Tsotso: És a Wolfival milesz? :) A test alatt nagyban istenítetted, mostmár hogy kijött a full nem is érdekel? -
#72 infiltratin, avp2, ghost recon, turok2 ez mind multiba:) -
#71 Rajtam kívül senki nem gondol a ST: armada2-re? Pedig ki lehetne próbálni egy 8 fős összecsapást. -
#70 Zirci, és ujedith MSN-en, nem? :) -
#69 Én szavaznék a : sima Half-Life -ra, CS-re , UT-re, és esetleg RA2-re.Egyszer végre lehetne simple halflifeozni. Ha lesz(nek) szerver(ek) akkor ugye (mind) tört lesz????? -
#67 ez jó ötlet! -
#64 Sztem már meg van oldva :)
Majd fejleményről írok. -
#63 Dikkma: Válasz ment! -
#61 reszemrol emberi idoben sc bw wolf ban benne vagyok, ebben meg tudok is valamit :) cs t is jaccok de ott max golyofogonak vagyok jo :)