161
Jáccunk sokat, de magunkba
-
#161 kéne nyomulni megint vmit... -
#159 ja
(csak nem vártatok meg...) -
#158 :DD
Király volt! -
#157 Gyertek irc.extra.hu
#supergamez -
#156 #supergamez
Roger Wilko és szerver ip:
7-től kezdünk, de 10-ig (nagyjából akkor lesz vége) beszállhat akárki! -
#155 roger wilco honnan?
és hoy lehet beállitani?
plz indisd el most mert megszer3tném nézni hogy megy e... -
#154 Roger wilko hosted on :
Ez lesz a szerver ip is. -
#153 Oksa, #supergamez -
#152 invite only
gyertek #supergamez-re
-
#151 de ha kilépek és ujra be, akkor már nem... -
#150 irc.extra.hu #sg
ha te lépsz be elsőnek, te leszel az op. -
#149 sg chat nem jo... -
#148 hogy kell regiztrálni a topicot, hogy én legyek az op?
vagy lehet sg chaten is... -
#147 de
mondjuk
irc.extra.hu-n
supergamez csatiban... -
#146 Irc-n ne talizzunk..? -
#145 benne vagyok
talán lesz hang bár nem biztos... -
#144 Holnap, azaz február elsején, pénteken magus és én mindenképpen, meg remélem még minél többen közületek egy Serious Sam 2 cooperative-multit tervezgetünk.
Este 7-kor kezdenénk, és végignyomnánk multiban! De fél 11-ig be kell fejezni, mert utána buli :o)
Az általam használt gép nem tudom mennyi, de minimum 20 mbites connectű. Nem próbáltam még soha, hogy 8 playert mennyire bírna el (főleg ha én is játszom rajt) de szerintem mindenképpen jobb lenne rajt a ping, mint egy külföldi szerveren (pl. chello ugyebár suxx mostanában külföldre). Meg egyébként sem számítok 8 playernél többre, elég új a játék!
Hangátvitel is ok, Roger Wilko base stationt is indítok a gépen, de nekem nem lesz mikrofonom, szirén-hangomat egyenlőre nem hallhatjátok :-D
Ha nem működik a system, még mindig kereshetünk egy viszonylag üres szervert!
Összegezve: mindenkit várunk fél héttől a Serious Sam 2 topicban, ip-t közlöm, wilkot közlöm, és 7től kezdés, egyenlőre az általam indított szerveren, ha szar, nagy a ping vagy laggol (nem hiszem) akkor megyünk vhova máshova (de ekkor ugye nem hiszem, pont a legelejéről kezdhetjük, és nem csak mi leszünk).
blah, blah, satöbbi, bye ! :-)) -
#142 na mondtam en hogy igy nemlesz belöle lokaka sem :) -
#140 :D -
#139 Én 6perc -
#138 felőlem ok, én ott is voltam egy darabig(3perc) -
#137 Egy átlagos hétvégére, tavaszi szünetre, munkaszüneti napot megelőző nap estéjére is szervezhetünk bármikor, bármilyen ilyent, nem? :) -
#136 Én megyek -
#135 Haggyuk ezt a francba :)) -
#134 alul lehet beirni
a jelszó egységesen ahol kéri:wolfhu
Én már nem tudok menni sajna... -
#133 Jelszót kérek!!! A Kibaszott Mportal oldalán nem jelenik meg a szewrver lista!!!! -
#132 Aszongya Invalid Password!!!!! Mi a büdös.. mit csináljak ezzel? Hol lehet 1általán jelszót beírni?? -
#131 Na én indulok a kijelölt helyre! :) -
#130 Itt vagyok! Most vmi? :) -
#129 Dikkma és a többiek:neketek jó? -
#128 te csak Csben nyomulsz? esetleg q3 vagy valami? wolf3d, ezekben nem?
csak kerdes, mert jo lenne telleg itteni arcokkal kaszálni:))
ui.: ez se volt ertelmetlen es ures beszolasd... de lehet anyazni miatta, beugatni .. (akinek nem inge ne vegye magara) -
#126 Nah.
Miért csak téi szünetben lehet ilyent csinálni? :))))))
Ugye mindenki úgy gondolja, hogy máskor is össze lehet jönni, egy éppen aktuális játékban hentelni?
:-)))) ezt most nem csak azért mondom, hogy elkerüljem a felesleges anyázásokat, tényleg nem tudok foglalkozni a dologgal most..
De holnap, január 30-án legyen wolf!!!!
Itt : 194.88.58.23:27970
CS meg akkor lesz, amikor akarjuk! Arra mindig lesz 400 jelentkező!
Este mikor? -
#125 attya világ, ilyen van?:)) valakinek az eletet teszi ki a CS:) nem baj csak jopofa.
-
#124 GTA2-höz tudtok szervert? -
#123 Holnap ne legen, mert holnap CS -
#121 Nekem holnap is jo lesz. De valaki foglaljon le egy szervert és irja be ide az IP-t. -
#120 Jaaj... :)
Amikor belekezdtem egyébként még úgy gondoltam, több időm lesz erre, de nem. Most szóltak, hogy C7P war este. :P
Úgyis olyan kevesen néztek be tegnap óta a topicba.. holnap vagy ma? Vagy mindkettő..?
Én csak holnap érek rá, ha a többiek mostanra is jönnének, akkor GO, holnap tutira fogunk hentelni (szavazzunk, milyen gémet).
C7P warra fel! -
#119 Hát akkor valakinek cselekednie is kéne.. Keressen vlki szervert
én nem :) -
#118 De ha kevesen vagyunk, legyen holnap, tökmindegy!
-
#117 9 körül kéne. Na.