80
AquaNox
 • Seth
  #80
  aha, és ez mi?
 • rgida666
  #79
 • Lazarus
  #78
  :)
 • Edward2
  #75
  De tölem le tudnád huzni de csak feltételekkel!
 • skorpio7
  #73
  Hát hogy őszinte legyek nem ... sőt , az eddig megjelent spotprogramok közül eddig egyetlen egyet sem .Valahogy nem szeretm őket .Talán 1 kivétel van , ez pedig a biliárd , bár az nem tudom mennyire sport .Gondolok itt a Real Pool 2-re . :)
 • Crem
  #72
  Ismerem én is ezt a lehetőséget...
  Igen zártkörű társaság!;) Ami annyira nem is gond,mivel soha se terhelt a szerver...

  UI:Így van ne térjünk el a topictól,mivel ez a kedvenc játékom!:)))))


  UI2: Tiger Woods PGA Tour 2002 letöltötted???
  Csak azért,mert érdekelne,hogy van-e multija?
 • Crem
  #70
  Légyszíves ne tedd!!!!!

  Megszűnik a freemailes címem!!!!

  És fogalmam sincs mit kell ilyenkor tenni!


  UI:
 • skorpio7
  #69
  Most véged !
  Kapsz majd egy levélbombát és BUMMMMMMM !!!
  És ami maradt belőled azt mind ...
 • Crem
  #68
  Én sem írtam semmit a privát FTP hozzászólásodra...
  Pedig hány játékos vágyik ilyenre...
 • Crem
  #67
  Skorpió!

  Ne kóstolgass!
 • skorpio7
  #66
  Hű de rendes vagy .
 • Crem
  #65
  Nézd végig a topicot...
 • Crem
  #63
  Szia!

  IGEN! Megtaláltad a megoldást!
  Köszönöm! Így ünnepek elött jól jött ugyanis kezdtem elveszíteni a türelmem... Sajnos még 1 pálya volt a megoldás után és VÉGE!
  Köszi mégegyszer a sok segítséget!!


  Crem
 • ember
  #62
  azt hiszem megvan a megoldás: installáld a játékot újra egy másik könyvtárba, ami NEM a program files-ban van. (ugyanis ha space van az elérési útban, akkor a winme meghülyül az idézőjelek nélkül) (a savegame-eket másold át - elvileg uninstallnál azt nem szedi le)

  és ezután csinálj egy shortcutot, vagy írd át a meglévőt, ahogy mondtam. így működnie kell (nekem alapból nem a program filesben volt, hanem egy sima d:\aquanox-ban)
 • Crem
  #61
  Szia!

  Esküszöm sehogy se engedi!:((((

  Légyszíves küld el az mailban az ink indítot,mert kezdek megbolondulni ettől a pályától!:(
  Előre is nagyon megköszönném!
 • ember
  #60
  nekem is winME.
  és működik.

  ne a program indítófile-nál csináld, hanem a start menuben a program shortcutjának tulajdonságainál írd át a targetet. ott engednie kell

  vagy pedig csinálj valahova egy új shortcutot (mondjuk desktop jobbklikk new/shortcut (új/parancsikon)) és annak a targetjébe írd be a
  c:\Program Files\Aquanox\Aqua.exe -redrum -stendek
  sort
 • Crem
  #59
  Az OP. WinMe ! (De nem sokáig mert kivágom mint a sz...)

  Egyébként ha a tulajdonságoknál próbálom megcsinálni nem is engedi!:(
  Ha WinComm. akkor ugyan engedélyezi viszont nem találja a programot...
  De nem ez az első alkalom ennél az OP. rendszernél...

  Neked milyen van fent?
 • ember
  #58
  hagytál space-t az Aqua.exe után?

  milyen oprendszered van?

  ((végül esetleg megpróbálhatod dos prompt-ból indítani (ami végülis hülyeség, de ha máshogy nem megy...)
  bemész promptba, ráváltasz a könyvtárra és beírod hogy: aqua -redrum -stendek

  na ezt nem tudom hogy működhet-e, főleg újab oprszeknél))

 • Crem
  #57
  Köszi szépen! Tényleg rendes vagy,de nekem így se működik...
  Tegnap felhívtam a rendszergazdát (ilyen hülyeség miatt) de ő se tudott többet tenni...
  :((((
 • ember
  #56
  ne legyen a target mezőben macskaköröm a filenév előtt és után!

  nekem így működik most próbáltam ki (direkt ezért felinstalláltam a játékot, de rendes vagyok)

  a target sorban annyi legyen, hogy c:\Program Files\Aquanox\Aqua.exe -redrum -stendek

  semmi más
 • Crem
  #55
  Köszönöm a segítséget!

  Sajna mindig kapok egy hibaüzenetet,hogy " A célmezőben megadott név("C:\Program Files\AQUANOX\Aqua.exe" -redrum -stendek érvénytelen.Ellenőrizze az elérési út és a fájlnév helyességét!


  Tuti valamit bénán írok be,de nem találom a jó megoldást! :((


  Segítenétek egy kicsit jobban? :)
 • skorpio7
  #54
  Köszönöm .Csak most néztem ide vissza , de már látom , hogy segítettél is .
 • ember
  #53
  a program shortcutjára rámész jobb gomb, properties, ott a target részben van pl hogy "c:\Aqua\Aquanox.exe" utána beírod azt, hogy -redrum -stendek
  leokézod és ezzel az ikonnal indítod a játékot


  (vagy ugyanezt a run paranccsal is megteheted startmenuből - kiválasztod az exet és utánaírod ezeket, aztán indítod el)
 • Crem
  #52
  Szia!

  Köszönöm a segítséget!

  Lenne viszont egy kérésem. Légyszíves magyarázd el MIT jelent ez. Mivel még ilyen csalást még életemben nem láttam!


  Start the game with the command-line parameter '-redrum -stendek'. Now during gameplay, press
  any of the following:

  [F7] God Mode
  [F8] Invisibility
  [F10] Mission Complete AUTO
  [F11] Mission Complete MANUAL
  [F12] Mission Failed
  --------------------------------


  Előre is köszi!

  Crem
 • skorpio7
  #51
  Crem !
  Kattints IDE !
 • Crem
  #50
  Nem tud véletlenül valaki a játékhot egy-két csalást?
 • Crem
  #49
  Tika
  2001. március 8.
  --------------------


  Sorry!

  Tényleg ott volt...
 • Crem
  #47
  Szia!

  Bemásoltam amit találtam. Ha a végén lett volna aláírás azt is idemásolom... Mivel nem az volt a cél,hogy más tollával ékeskedjek...
 • Crem
  #45
  Szia!

  Nem tudom neked miért akadozik... Az XP kivételével szinte u.a. a felépítésem!:((


  UI: A megoldás nem az volt. Azért köszönöm,hogy akartál segíteni!
  A SAITEK Joy meghozta végra a sikert!
 • KeviN
  #44
  Hat nemtom....ehhez kepest, nem lehetett kuldeteseket valogatni, teljesen linearis volt. Pedig ugy remenykedtem, hogy nem szurjak L. A konfiguraciorol annyit, hogy nallam igencsak meg kellett huzni a hatart,m hogy mit kapcsolhatok be, es ki 1024*768-nal, mert ha maxra vettem mindent a kepregeny effekt bejatszott (PIII-700, 512 RAM, Gef.2 GTS, XP).Szoval a jatek az f8 aldozatanak esett :)

  u.i. Cream : Odaig meg eljutottam :) Szoval vedd meg a legnagyobb robbanofeju torpedot, asszem a legutolso az, es kozelrol engedd bele...akkor nem lessz ideje leloni.
 • Crem
  #43
  600 évvel a történet kezdete előtt a Föld felszínét a derűlátó sztori-generálók szerint ismét sikerült szétcseszni, ám ezúttal az emberiség nem távoli világokba, hanem az óceánok mélyére menekült el a bekövetkező katasztrófa elől. Hatalmas mélytengeri városok épültek, a civilizáció lassan újra virágozni kezdett, de az evolúció itt sem állt meg, az emberi faj gyengesége a széthúzás, haszonlesés, és az örökös harc is velük költözött a felszín alá. Hamarosan kalózok, fosztogatók lepték el települések környékét, és a gazdasági, politikai szervezetek közötti élénk viták lerendezése sem a kerek asztal körül folyt. Ebben a miliőben zajlott az Archimedean Dynasty története, amit a Blue Byte tett közkinccsé 1996-ban. Ott, és akkor, egy szabadúszó tengeralattjáró kapitány szerepében domboríthattunk, hogy Mister Emerald Flint, vagy ahogy ’odalent’ ismerik "Dead-Eye" hírnevét tovább öregbítve a Seaquest sorozat hőseit meghazudtoló heroikus magasságokba emelkedjünk. Világmegváltó tevékenységünk a titokzatos Biont faj biorobot lényeinek megfékezésével tetőzött be. "Dead-Eye" idén ősszel, ha a Massive Development, és az isten is úgy akarja, újra vízre száll.
  A folytatásban öt évvel az előző rész befejezése után járunk, a világ nem sokat változott, továbbra is veszélyes, és kiszámíthatatlan. Az Atlanti Szövetség fővárosát, a csillogó Neopoliszt polgárháború veszélye fenyegeti. A kormányzat, és a radikális újfasiszta erők nyílt konfrontációra készülnek. A fegyveres erők, amelyek támogattak néhány puccsistát, Atacama Cityt egy tudományos kutatóállomássá építették át, a komplexumot Brainfire névre keresztelték. A katonai jellegű kísérletezgetés sajnos rosszul sült el, sorozatos ballépéseiknek köszönhetően, hatalmas víz alatti rengések rázták meg a tengerek mélyét, ez aztán betetőzte a pechsorozatot, rég elfeledett, ősi szörnyek másztak elő több ezer éves börtönükből, hogy bosszút álljanak az emberiségen. Mindeközben a Crawlers csúcstechnológiával megáldott kalózai szövetségre léptek a lázadó fegyveres erőkkel, az eredmény félelem, káosz, és anarchia. A világ, pedig szokás szerint egy hősért kiállt…
  Sokan azt gondolhatnák, hogy a lassan második részéhez közelítő játék egyszerű futurisztikus tengeralattjáró-szimulátor lesz, de akik ismerik, és játszottak az első résszel tudják, hogy a körítésként tálalt szerepjáték elemek tették igazán naggyá. A kaland nem egy lineáris síkon lejátszódó küldetések halmaza volt, hanem szabad vándorlás az állomások között, ahol beszélgethetünk, elvállalhatunk némi munkát, megjavítathattuk a sérüléseket, és felszerelést vásároltunk. A programozók az elvállalt küldetések, és a begyűjtött információk segítségével tereltek bennünket végig a történet szálain, eközben igyekeztek nem milliomossá tenni a szerencsétlen vállalkozót, hogy a jobb hajók, kifinomultabb berendezések, és a hatásosabb fegyverzet iránt állandóan fenntartsák az érdeklődést.
  Az Aquanox őrzi majd a hagyományokat, a közzé tett számadatok szerint legalább hetven érdekes karakterrel futhatunk össze, köztük számtalan régi szereplővel, akiket még a Tornádó Zónából, vagy a biont háború során ismertünk meg. A készülő világ pedig izgalmasabb, és érdekesebb lesz, mint valaha, erről a negyvenféle különböző ellenséges egység, és a félelmetes mélytengeri szörnyek garmadája gondoskodik. A játék során egyre gyorsabb, jobb járművek válnak elérhetővé, és persze a rájuk aggatható fegyverzet, a szenzorok, pajzsok, és egyéb hasznos berendezések tárháza is bővül. A végleges verzióban kilenc lényegesen eltérő harci tengeralattjáró-modellt próbálhatunk ki, ebből kettőről már számos információt lőttek fel a hivatalos honlapra, ami feltűnő, hogy az Archimedean Dynasty világában eltelt öt év alatt tovább gyorsult a technológiai fejlődés, így a hajók lényegesen gyorsabbak lesznek, persze a torpedó-fejlesztők minden bizonnyal követik majd a változást, amit gondolom csak a torpedó-elhárító részleg tudományos tevékenysége múl felül. Nem szabad megfeledkezni arról a lényeges momentumról sem, hogy ”Dead-Eye” immár nem magányos harcos, négy állandó kísérőként mellé rendelt wingman segíti a győzelemhez. Természetesen lesz többjátékos üzemmód is, az egymást állandóan kalapáló figurák számára a szokásos deatmatch, csapatjáték, stb. kategóriában
  A megjelenítés, ha hinni lehet az előzetesen kiadott képeknek lenyűgöző lesz. Teljes DirextX8 támogatással készül a grafikai motor, sajnos ez azt is jelenti, hogy addig a maximális élvezethez egy GeForce3 kártyát is be kell szerezni, mert csak ez képes tökéletesen a DirectX8-as vertex, és pixel shader műveletek hardveres végrehajtásra. További érdekesség, hogy a kép minőség javítása érdekében az FSAA /full scene anti-aliasing/ teljes képernyős élsimítás funkció is beépítésre kerül. A víz alatt világ fizikális viszonyainak kidolgozásához apró utalásként csak annyit fűzött a gárda, hogy a tengerfenékre telepített növényzet reagálni fog a külső behatásokra, sőt akár el is lehet rejtőzni benn, na de mindez a jövő zenéje. Apropó zene, és hangok, a 3D-s hangzás ma már alapkövetelménynek számít, ezért jó fiúk módjára erről sem feledkeztek meg. Az irányításhoz a ma összes rendszerben álló jelentősebb beviteli eszköz támogatásáról gondoskodnak, így a ForceFeedback erő-visszacsatolásos technológiát alkalmazókról is.
  Az egyetlen dolog az esetleges halasztásokon kívül, ami miatt nyugtalankodhatunk, a pénztárcánk lesz, ugyanis a kiadott képeken fellelhető szépségnek ára van, ezt a gép követelmények rovatban fizettetik meg velünk, várhatóan PIII400, 128M ram, és egy GeForce lesz a kötelező konfiguráció, a felső határnál, már gigaherz-es proci, és ehhez hasonló luxuscikkek szerepelnek.


  Kapcsolódó linkek:
  http://www.aquanox.de/index2.htm
  http://www.fishtankgames.de/
 • PyRex
  #42
  Hali. Megvan a Clone-CD-s image, de nemtom kiirni. Valaki irja mar le, hogy melyik verzioju CloneCD-vel, es milyen beallitasokkal tudta megirni mukodokepesre, thx!

  PyRex
 • The Hedgehog
  #41
  Oh hát akkor nem kellett volna aggódnom! Mégegyszer köszi
 • Crem
  #40
  JA! És 1024x768 a felbontásnál...

  DE! A haveromnak Celleron500-al rendesen fut 800x600-ban...
 • Crem
  #39
  Kéne nekem egy kis Help!

  A Neopolis Vortex résznél a COUP BEGINS küldetésnél elakadtam!

  A lényege! Megsemmísíteni az antennát és megvédeni a transportert!
  Ennél a résznél vagy én halok el vagy a transporter! Ugyan is nem lehet rendes rakétát használni!:((((

  Van valakinek valami megoldása?

  THX.
 • The Hedgehog
  #38
  OK! Köszi akkor nálam nem lesz gond! Megnyugodtam, mert elég ijesztő rémhírek keringtek a játék gépigényéről!
 • Crem
  #37
  Nekem van 320Mb G-force DDR 32Mb PIII 750 és egy komoly alaplap. De ha 30-an vagyunk a képernyőn akkor néha egy pillanatra megakad...


 • The Hedgehog
  #36
  Sziasztok!

  Mekkora vas kell a játék full futtatásához?

  Köszi!
 • Crem
  #35
  Annak örülök,hogy nem kezdtünk most üvölteni egymásra... Én se vagyok oda a kvék szintű FPS játékokért. MAx ha 1 órát volt a gépemen a demó!
  DE!
  Nem hiszem,hogy össze lehetne hasonlítani a kvék-el az Aqua-t. Kell hozzá némi angol tudás - taktika- na meg ügyesség. Most nem akarom sorolni,hogy "igen kell hozzá még egy kisebb atomerőmű "+ egy jobb egér vagy Joy. G-force stb.
  Sajna a fejlesztők nem mindegyike gondol arra,hogy baromi drága mindig megvenni a legmodernebb cuccokat. Bár az is lehet,hogy ez a céljuk...
 • Crem
  #34
  Uraim!

  Valaki magyarázza el "egyszerű" agyamnak és szememnek,hogy kinek mi a gondja!!

  Nem lehet irányítani?
  Nem jó a grafika?
  Egyszerűek a küldetések?

  Vagy mi a gond????