80
AquaNox
-
phil-co #32 ez a game szép lenne,de játszani vele semmi értelme! -
Nem tudom mi alapján mondod ezt...
Nem megsérteni akarlak,de nem mindenki UT és Kvék játékokban gondolkodik...
Ha ahoz nézem tényleg nincs több pozitívuma... -
A zene valami állat ebben a játékban!:)))
-
Hát igen ,szerintem egy játéknál nem grafikára kellne rámenni elsősorban.Ami nálam csak másodlagos. mindig is meghatározta egy játék fentmaradását a játékélmény ,játszhatóság.Mert lehet egy játék csúcs grafikailag ,ha az előző nincs meg benne.Mert az ilyen játék megy a süllyesztőbe a többi hasonlóval együtt. 
Nekem lejobban az Operation Flashpoint jön be.
És SZERINTEM ez az év egyik legjobb elkövetése.
Ami úgyebár sokak szerint gyenge grafikával rendelkezik (nemkem megfelelő).De minden más kárpótól. És nem egyhamar fog eltünni ez a game.
-
Hali!
Szó se róla tényleg kell hozzá egy kisebb gépigény... Viszont nekem nagyon bejön a game! (remélem most nem fogtok köpködni rám)
Anno az első részét többször is végignyomtam!
Megjegyzem sok külömbség nincs a küldetések között... -
Hát ja elég szar játék. -
a tnt2 m mel ment vagy 20 fps t 800*600*32 max detail ban :) szal nemhinnem hogy egy geforce2 n szaggatnia kene... amugy eleg bena a jatek, csak a grafikaja szep. -
Dante #18 Ehhez valami atomerőmű is kevés lenne! Nálam 640x480on szaggatott mint az állat!
Igan a konfigom távolról sem nevezhető mai csirkének, de pl. a RTCW zökkenésmentesen fut maximumon... -
6874-78ab-891e-2656 -
Jaja, angolhoz kéne :). -
gondolom Angolhoz kell. Mert van külön Némethez is patch .és nekem ez van.
-
utánna nézek! -
nincs valakinek véletlenül egy feltört 1.15-ös aqua.exe-je? tudjátok, a legfrisebb patch, hogy lehessen nyomni win2k/Xp-n is.
unsafedisc-et ráengedtem ugyan, de nálam elszáll az is, mikor leszedné a védelmet. az is megfelelne, ha valakinél ez sikeresen leszedi. -
Most már igen.. :((( -
hát ez nem fog menni 56k eléréssel. majd valaki remélem elhozza az Angolt is.
Azért köszi! -
köszi! nem vettem észre.Ennyivel nem néztem vissza a forumot.
-
ftp://216.53.131.150/_vti_pvt/tagged/0101010101/By/InSaNe/4-Fg4a/ISO/
:D -
van angol verzió.
nézz át a 0dayftp topicba, ott írtak pár címet.
viszont már van egy másik Aquanox topic is -
http://free.x3.hu/icebird/letoltes/aqua.zip -
Ez a game csak Német nyelven jelent meg ,vagy létezik pl Angolul is? Mert 1 kukkot sem értek Németül és igy nem sok mindent tudok kezdeni a játékban.
Sajna egyenlőre csak igy tudtam megszerezni.
Ha valaki tud nyelvi fájlt hozzá ,légyszi jelezze.Vagy hogy lehetne Angolosítani ,ha van Angol verzió.A menü részét már átírtam Angolra ,amit egy 44MB-os fájl tartalmaz.De még ott az a rengeteg szöveg és a hang. És ehez már kevés vagyok.