S.W.I.N.E.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hátha valakit érdekel 😄
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Ennyit megérdemel.
Next PC upgrade: 2022
Szomorú, hogy az összes címük közül pont ez választották ki, hogy "remastered" legyen. A Codename: Panzers játékaik messze jobbak minden tekintetben.
Főleg hogy teljesen fel lesz újítva külsőleg és belsőleg is,szóval nem ugyanaz lesz mint az ingyenes,de ha nem tetszik akkor maradj a réginél vagy szedd le torrentről.
Az eredeti is meg van,de nem letölthető hanem CD-s,csak meg kéne keresni.
Szép meg jó ez (bár biztosan meg kell venni megint annak ellenére, hogy a normál játék már hosszú ideje letölhető legálisan ingyen) de ne várjunk már csodát vagy új aranykort.
Utoljára szerkesztette: CrashBoostZoom, 2019.01.29. 12:21:43
Swine Remaster
vagyis szebb grafikát kap és kijavítják a hibákat stb 😄
ez kezdésnek nem rossz 😄 Ebből még bármi lehet 😊
Utoljára szerkesztette: Zoli105, 2019.01.29. 12:01:18
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!
vagy megpróbálni a kompatibilitás fülnél valami állítani(xp sp3)és úgy indítani?
vagy azóta megoldódott?
vagy a beállításoknál nincs valami elállítva?
Köszönöm😊)
Az lenne a kérdésem, hogy én feltelepítettem a SWINE-t és megy is meg minden, de az intróknak(stormregion,fishtank)meg a beszédnek(nyúl,disznó)nincs hangja...minden másnak van, alapzene, kattintás stb..Tudna valaki segíteni?(Win7/64bit)Köszönöm!