59
  • Benny04
    warez...
  • Mrlego
    sziasztok irjátok meg nekem levélbe kérlek hogy honan lehet leszedni a játékot a teljeset vagy a demot
  • oviler
    ez egy hozzászólás
  • JOV2000
    Mindenkit megkérnék,hogy nézze meg az alábbi oldalakat.
    Http://sandd.uw.hu
    Http://utzclan.uw.hu

Ghost Recon Forever !!!!!!!!!

Üdv.
    S&D_Jov
  • GOGO
    Káprázatos grafikai kidolgozottság. Ja!!! Előttem a bokor. Na kerüljük meg... Fordulok , fordulok, egyszercsak eltűnik!!! Tisztára, mint az életben :))) Nálunk az utcán is vannak 2D-s bokrok...
  • liquid
    A tisztelt olvasó kívánsága parancs: :-)

http://stop.games.tucows.com/files2/GhostReconDemo.exe

(magyar szerver)

• liquid
    Öt csillag a maximum... :-)
  • liquid
    Ezt most nem értem. Valóban az RS könyvtárba rakja magát default, de ez most mit is bizonyit?
  • liquid
    Err?l nem tudok, de gondolom azért a játék dobozán (nézd csak meg az ajánlóképet) a Ghost Recon fölött feszít? "Tom Clancy's" felirat csak jelent valamit... Tudomásom szerint Clancy a Red Storm alapítója/tulajdonosa, ha csak az elmúlt héten nem történt valami.
  • Fatality
    Akkor átvertek, rossz helyen vetted...
  • liquid
    Tisztelt csegevara elvtárs, szánom-bánom, hogy ánglius szavakat használtam egy ősmagyar,online IT magazin (jajj, miket beszélek: világhálózati sajtótermék) virtuális hasábjain. Ugyanakkor az a nagy büdös helyzet, hogy ha egy játék egy fejlesztendő tulajdonságot elnevez valahogy (weapon, illetve weapon-skill) akkor én azt úgy fogom hagyni, és nem írom ki hatszor, hogy "a kézifegyverrel való célzás pontosságát befolyásoló érték". Erre három okom van:
    1. Aki tájékozott az ilyen játékokban, érteni fogja egy (angol) szóbol is, hogy miről süketelek.
    2. Aki nem tájékozott, esetleg még ángliusul se beszél, az meg had olvassa a magvas tanácsaimat (a fejlesztésekről) úgy, ahogy majd a játékban is találkozik vele.
    3. A számitástechnikai "újságírás" (idézőjelben, mert se magamat, se sok más, játékokról írogató "kollégámat" nem nevezném újságírónak) egyik jellegzetessége, hogy erősen használja/használjuk a hunglish lingót. Ennek ezer oka van (sok dolgot átvettünk az angolból, van amire nincs jó és rövid magyar szó, plusz a jelenlegi magyar szleng is rengeteg kifacsart angol kifejezést használ, stb. stb..). Szvsz nem találsz több angolt/hunglisht a cikkben, mint amennyi a hasonszörű írásokban lenni szokott volt (hogy egy kis archaikus magyart is belekeverjek.)
  • Hustler_hu
    Nezd mar ... te is azok a kiscsibek koze tartozol akik csak kritizalni tudnak ... irjal te is 1 ilyen hosszu cikket es akkor meglatjuk mennyire lesz magyaros ... es nem Hunglish ...
  • pite
    Na meg egyszer: magyar mondatban legyen magyar targy, ne keverjunk bele az angol szavakat.
    Hunglish nyelvet keruljuk:D
  • pite
    latom enis hulyseget irtam:DDDD
  • pite
    en is atnyalaztam a cikket
    kritikakent annyit: magyar mondatban legyen magyar allitmany ( lsd. ...fejlesszuk a weapont...huhh :D )
    gratula!
    elore elvtarsak!
  • D3t0nat0r
    Ezek szerinte lesz nemsokára Wolfi leírás is? :) Hiphip hurrá!
  • liquid
    Sorry, ilyen az, amikor egy franciául amúgy két mondatot beszélő reviewer hajnali háromkor egy enigma-albumcímre hagyatkozva próbálja frappánsan befejezni a cikkét, és elgépel egy betűt...
    (Mentségemre szóljon, hogy az idézett albumcím is A-val írja, hiába, német barátaink nem túl erősek franciában..:-))
    Legközelebb valami kínai bölcsességet/közhelyet rángatok elő, azt talán kevesebben beszélik, így nyugodtan elb@szhatom a betüzést... :-)
  • liquid
    A cikk tisztelt írója a review megírása előtt a 9es számú misszióig bírt elbotorkálni, azóta továbbment, de bizonyos RTCW miatt most szünetelteti a GRozást. A GR MI-je nem tökéletes (én még olyat nem láttam) de SOKKAL fejletebb, mint bármelyik RS-ben.
  • D3t0nat0r
    Najó, nem leszek paraszt: Operation FlashPoint
  • D3t0nat0r
    Mi az a Supergamez?
  • liquid
    Joo játékhoz könnyű kedvet csinálni... :-)
    A Gamespotos cikket én is megnéztem, szerintem keményen alulértékelik. Az IGN pl halálba dícsérte (ami persze megint csak nem jelent semmit).
  • _HABLA_
    Én még nem láttam, de gamespoton nem dobták el magukat tőle, persze attól még lehet jó. Liquid viszont bármihez kedvet tud csinálni:)
  • Hustler_hu
    nagyon szep review 1 nagyon jo jatekrol ... akiket a reszletek erdekelnek tessek atnezni a jatekosok forumba
  • Red
    asszem azt, hogy honnan nem vagy fedezékben/fedezve
  • Flashy
    az lenne a kerdesem, hogy a HUDon kozepen a sarga negyedkorok mi a rossebet jeleznek? nem jottem meg ra...
  • I.C.ram
    szerintem nagyon pancser jatek! :(( OFP-t nem nyomja le az tuti
  • CSOCSO
    megvan a béta verzio de a full os is kijött már majd megszerzem amugy nagyon király!
  • rotator
    Lemaradtam valamiről? Nekem nem tűnt ennyire korszakalkotónak. Most nehogy má' megint fel kelljen raknom. :)
  • Fatality
    liquid bátyó nem kímélte a billentyűzetet. :)) Amúgy profi írás, gratula. Így kell kinéznie mai viszonylatban egy játék bemutatónak.
  • Loose
    Hi
    Nem is rossz.
    Nincs meg valakinek? szívesen kiprobálnám!