59
-
#59 warez... -
Mrlego #58 sziasztok irjátok meg nekem levélbe kérlek hogy honan lehet leszedni a játékot a teljeset vagy a demot -
oviler #57 ez egy hozzászólás -
JOV2000 #56 Mindenkit megkérnék,hogy nézze meg az alábbi oldalakat.
Http://sandd.uw.hu
Http://utzclan.uw.hu
Ghost Recon Forever !!!!!!!!!
Üdv.
S&D_Jov -
GOGO #51 Káprázatos grafikai kidolgozottság. Ja!!! Előttem a bokor. Na kerüljük meg... Fordulok , fordulok, egyszercsak eltűnik!!! Tisztára, mint az életben :))) Nálunk az utcán is vannak 2D-s bokrok... -
#47 A tisztelt olvasó kívánsága parancs: :-)
http://stop.games.tucows.com/files2/GhostReconDemo.exe
(magyar szerver)
-
#43 Öt csillag a maximum... :-) -
#38 Ezt most nem értem. Valóban az RS könyvtárba rakja magát default, de ez most mit is bizonyit? -
#36 Err?l nem tudok, de gondolom azért a játék dobozán (nézd csak meg az ajánlóképet) a Ghost Recon fölött feszít? "Tom Clancy's" felirat csak jelent valamit... Tudomásom szerint Clancy a Red Storm alapítója/tulajdonosa, ha csak az elmúlt héten nem történt valami. -
#34 Akkor átvertek, rossz helyen vetted... -
#31 Tisztelt csegevara elvtárs, szánom-bánom, hogy ánglius szavakat használtam egy ősmagyar,online IT magazin (jajj, miket beszélek: világhálózati sajtótermék) virtuális hasábjain. Ugyanakkor az a nagy büdös helyzet, hogy ha egy játék egy fejlesztendő tulajdonságot elnevez valahogy (weapon, illetve weapon-skill) akkor én azt úgy fogom hagyni, és nem írom ki hatszor, hogy "a kézifegyverrel való célzás pontosságát befolyásoló érték". Erre három okom van:
1. Aki tájékozott az ilyen játékokban, érteni fogja egy (angol) szóbol is, hogy miről süketelek.
2. Aki nem tájékozott, esetleg még ángliusul se beszél, az meg had olvassa a magvas tanácsaimat (a fejlesztésekről) úgy, ahogy majd a játékban is találkozik vele.
3. A számitástechnikai "újságírás" (idézőjelben, mert se magamat, se sok más, játékokról írogató "kollégámat" nem nevezném újságírónak) egyik jellegzetessége, hogy erősen használja/használjuk a hunglish lingót. Ennek ezer oka van (sok dolgot átvettünk az angolból, van amire nincs jó és rövid magyar szó, plusz a jelenlegi magyar szleng is rengeteg kifacsart angol kifejezést használ, stb. stb..). Szvsz nem találsz több angolt/hunglisht a cikkben, mint amennyi a hasonszörű írásokban lenni szokott volt (hogy egy kis archaikus magyart is belekeverjek.)
-
#30 Nezd mar ... te is azok a kiscsibek koze tartozol akik csak kritizalni tudnak ... irjal te is 1 ilyen hosszu cikket es akkor meglatjuk mennyire lesz magyaros ... es nem Hunglish ... -
#29 Na meg egyszer: magyar mondatban legyen magyar targy, ne keverjunk bele az angol szavakat.
Hunglish nyelvet keruljuk:D -
#28 latom enis hulyseget irtam:DDDD -
#27 en is atnyalaztam a cikket
kritikakent annyit: magyar mondatban legyen magyar allitmany ( lsd. ...fejlesszuk a weapont...huhh :D )
gratula!
elore elvtarsak! -
#26 Ezek szerinte lesz nemsokára Wolfi leírás is? :) Hiphip hurrá! -
#25 Sorry, ilyen az, amikor egy franciául amúgy két mondatot beszélő reviewer hajnali háromkor egy enigma-albumcímre hagyatkozva próbálja frappánsan befejezni a cikkét, és elgépel egy betűt...
(Mentségemre szóljon, hogy az idézett albumcím is A-val írja, hiába, német barátaink nem túl erősek franciában..:-))
Legközelebb valami kínai bölcsességet/közhelyet rángatok elő, azt talán kevesebben beszélik, így nyugodtan elb@szhatom a betüzést... :-) -
#22 A cikk tisztelt írója a review megírása előtt a 9es számú misszióig bírt elbotorkálni, azóta továbbment, de bizonyos RTCW miatt most szünetelteti a GRozást. A GR MI-je nem tökéletes (én még olyat nem láttam) de SOKKAL fejletebb, mint bármelyik RS-ben. -
#16 Najó, nem leszek paraszt: Operation FlashPoint -
#15 Mi az a Supergamez? -
#11 Joo játékhoz könnyű kedvet csinálni... :-)
A Gamespotos cikket én is megnéztem, szerintem keményen alulértékelik. Az IGN pl halálba dícsérte (ami persze megint csak nem jelent semmit). -
_HABLA_ #10 Én még nem láttam, de gamespoton nem dobták el magukat tőle, persze attól még lehet jó. Liquid viszont bármihez kedvet tud csinálni:) -
#9 nagyon szep review 1 nagyon jo jatekrol ... akiket a reszletek erdekelnek tessek atnezni a jatekosok forumba -
#8 asszem azt, hogy honnan nem vagy fedezékben/fedezve -
Flashy #6 az lenne a kerdesem, hogy a HUDon kozepen a sarga negyedkorok mi a rossebet jeleznek? nem jottem meg ra... -
#5 szerintem nagyon pancser jatek! :(( OFP-t nem nyomja le az tuti -
#4 megvan a béta verzio de a full os is kijött már majd megszerzem amugy nagyon király! -
#3 Lemaradtam valamiről? Nekem nem tűnt ennyire korszakalkotónak. Most nehogy má' megint fel kelljen raknom. :)
-
#2 liquid bátyó nem kímélte a billentyűzetet. :)) Amúgy profi írás, gratula. Így kell kinéznie mai viszonylatban egy játék bemutatónak. -
#1 Hi
Nem is rossz.
Nincs meg valakinek? szívesen kiprobálnám!