195
Uj v. Bevált Puskázás Gimiben
-
BUD SPENCER #35 De nem jön be a hnlap?
Ti melyik boltból vettétek? -
#34 Hua, majd írd le, hogy sikerült e a puskázás! :) -
Augustus Gigo #33 innen -
#32 Le ne bukjatok!Én már meg is vettem:) -
#31 Olyan tollat honnan lehet szerválni, ami UV fénynél látszik csak? -
#30 én leginkább úgy bűvészkedtem ,hogy az egyik lábamat keresztbe raktam L alakba ,ésha jött a tancsi akkor a nyitott könyvet/füzetet a térdemmel felnyomtam a padnak az aljára. nálam ez ment -
#29 az én tanárom körbe-körbe járkál, nála lehetetlen puskázni (amugy mi fel szoktuk irni a padra a fontosabb dolgokat) -
Augustus Gigo #28 AZ UVtoll + lámpa módszer mennyire sikeres? Én ma kaptam egy készletet, szal majd fel szeretném szentelni. -
tomcs #27 2,5-os 3as puska bejon, en le szoktam foliazni es akkor eleg sok rafer nagyon kis helyen, es el se maszatolodik, lehet pl zsebben strapalni -
#26 A lehető legkisebb betűvel ki kell nyomtatni, ez relatív, vkinek 3-as, vkinek 43-as. A papírt tedd a karod alá, ha jön a tanár, úgy igazítod, hogy ne lássa. Idén mind a 4 kémia dogám így lett ötös... -
#25 max gyakorlásnak felsöoktatás elött... -
#24 kellazt mindenhol -
#23 gimiben még nem kell puskázni, nincs ott annyi tanulnivaló.... bezzeg f?suli/1etemen :) viszont ott high-tech puskázás megy... hosszú haj alá fülhallgató+rádióvev?, és az ajtón kívülr?l diktálják a megoldást :D -
tomcs #22 8as???? 3asnal tart ma mar a vilag..matrixnyomtatod van? ;) nekem amugy mar tenyleg jott be 3-as meretu puska -
Break #21 Tegnap lebuktam föcin, de a tanár semmit sem adott, szerencsére. A tolltartómba szoktam a papírt beletenni, vagy a padra felírom az egészet, és ráhajolok, s így a pulcsim/pólóm rálóg, és a tanár nem veszi észre. De ritkán szoktam puskát írni. -
wick #20 Tudod milyen az időjárás? Minden hangulat és hozzáállás kérdése. -
#19 Fotel! És honnan tudod hogy milyen kérdéseket fog feltenni a tanár? :D -
#18 bírom az ilyen kedves, jószivű tanárokat!
ezek szerint arra emlékszel, hogy puskáztál, de arra már nem, hogy miért! -
wick #17 Na és mit csinálsz, ha a tanár adja a papírt pl. az iskola pecsétjével rajta, ahogy az a felsőoktatásban néha előfordul? Bőgés nagybőgővel? -
wick #16 Amúgy a titkom: olvasószeműveg, csak számomra olvasható nagyságú betűkből puska, hosszú haj, ártatlan, kialvatlan tekintet. Ez bombabiztos.Pernahajder Kembel -
wick #15 Amúgy nem kell a tanárt sem hülyének nézni. Az olyan profi puskázók, mint pl én ha netán tanítani fogok (februárban gyakorlatra megyek)
, símán túl fogok járni a tanulók eszén. Fosni fognak tőlem mint az állatok. A tavalyi gyakorlatomon az első négy jegy amit bevartam a naplóba( életemben először) és felelésre adtam elégtelen volt. -
#14 Én megírom a dogát otthon és beadom
eccerű nem?
közben meg lehet zenét hallgatni:))) -
#12 Jó nekem a 8-as az se túl nagy, próbáltam már 5-össel de a lábam között ha egy kis árnyék vetült rá már hajolgatnom kellett, nem láttam a betüket. -
#11 én is 6-ossal nyomom. De megpróbálom kisebbel. Szerintem nyomtatótól függ. Matrixxal nem érdemes -
#10 én a 3-ast is elolvasom :-) -
#9 BazmeG!
Kipróbálom én is :) -
#8 én a 6-ost is elolvasom, de van egy állat oszt. társam aki 4-es betűmérettel dolgozik !!!!!!! :-))
-
#7 A puskázáshohz a legjobb a word, 8-as betüméret, eddig bevált. -
OPM #6 hack.adatbank.hu
asszem itt találsz pár jó módszert... -
#5 mindjá lecsapom az ixet a tetején :-)))
ez elég ósdi 1ébként
-
#3 rakd a segged alá.. -
#2 inkább tanulj! -
#1 Hi! Olyan módszereket keresek, amelyek beváltak, és télleg jok, szoval jo puskázási lehetőségek!