Puskázási módszerek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FS2004 USER 3.6GHZ CPU ; 2049MB RAM ; 512MB GDDR3 VGA HD3650 ; Gigabyte Superb 460W ; Asus Házikó
Te, hogy használod?
486os;16megás videókari;700mega HDD; 128MHz CPU... meg a C64-em :D Mos\' ne nevess... össze is vannak kötve
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
volt osztolytársam, aki több oldalas puskát nyomtatott magát. aztán a végén annyira nem talált meg benne semmit, hogy tartalomjegyzéket is csinált hozzá. :Ð
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
1953.11.25 \"90 perc táncóra az angoloknak\"
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
"Nem kell semmi kütyü egyetemre sem csak azok szarnak akik nem vmi bátrak és még a lehetetlenbõl is kimagyarázom magam"
Aha. És hol? Melyik suliban? Lebukás után?
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX
vagy nyomtatok 6 os méretû puskát 1 oldal kb a tenyérbe belfér.
vagy a számológépemnek a tartójába:P
||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX
Késõbb olyan is elõfordult, hogy valaki az indexben átragasztotta a fényképet és mást küldött be maga helyett. Fél évig két igazolványt kértek. Mikor oda kerültem még a személyazonosságot sem ellenõrizék, egy csak kétszer írta meg ugyanazt a zh-t mert két csoport írta. Elsõre eltolta, levette a pulóverét, leengedte a hejtá, felvette a szemüvegét az beütl megírni még egyszer a másik csoportot. Ma mindez már elképzelhetetlen.
Nálunk az Energetikai tanszék kezdte a bekeményítést. Ha az évközi 7 zh bármelyikén puskáztál akkor nem kaphattál aláírást a félévben. Ha vizságn, akkor abban a félévben nuku több vizsga és a következõ féléven a vizsgalistán bizony meg volt jelölve a srác és a tanári asztalnál írta a köv félévben. Ja és gondolom a tanszékek között is terjednek a hírek...
\"Nem vagyok én állat, hogy annyit igyak amennyi jólesik..\" \"A csokiautomata a legjobb barátom\"
Ezen csak röhögni tudok erõteljesen.
A PDA a pulóvr alá is lejátszott, pont ilyen sráott hajítottak ki mögülem 2. percben. Kettõvel mellettem is lebukott valaki. Ezután nem volt több próbálkozó. Egyébként, mert MINDIG körülöttem buknak le az emberek. Szóval aki mellém ül annak annyi. :)
"Igaz, hogy csak 2x puskáztál, de még mindig ott ülsz a padban, igaz "kolléga"? :D "
Naná, hisz ingyen van nekem. Majd hülye leszek ezt nem kihasználni. Utálok otthon tanulni, nem azért járok haza... Abból élek amit órán hallok és jó a memóriám,az estek nagy többségében a ZH. elõtt 2-3 óra tanulással elég egy 2-3-as jegyhez zsengébb tárgyaknál még jobbra is.
Olyan tárgy is volt amin vizsga nélkül a tanár megadta a jelest, mert bent voltam az összesen. Holnap is vizsga, két nap alatt tanultam rá 3 órát és akkor még sokat mondtam. Mellesleg az, hogy bent ülök a szar órákon sokat nem jelent. Sokszor elõfordult, hogy az agyam máshol járt, de még így is több, mint semmi a bent ülés. Legalább arról lesz képem, hogy mit kérnek vissza.
Karóra, vagy ébresztõóra az lehet kint azt passz, ha nincs más órád akkor IJ. Kérdezd meg a tanárt, hogy mennyi van hátra, amúgy is bemondják, hogy mennyi hátra elég sûrûn, még a hosszú vizsgák alatt is félóránként legalább.
A táskákat, mindet kirakatnak a terem szélére, még lapot is õk adnak. Lehet próbálkozni. Mostanában vizsgán a puskázós ismerõseim szopnak, mint állat elõ sem tudják venni õket. Nem sajnálom õket.
A PDA már sokkal célszerûbb erre. Ritkán puskázok, de ha valóban sok a tanulnivaló, akkor az egyiket feltöltöm a gépemre, husszú ujjú pulcsit veszek és annak az ujja alá rejtem.
\"Nem vagyok én állat, hogy annyit igyak amennyi jólesik..\" \"A csokiautomata a legjobb barátom\"
PS3 ID: kolb@szman
vesztek egy ilyen gépet , ebbe beleírjátok vagy a letöltött tételt egyszerûen felmásoljátok a gép micro sd kártyájára , dolgozat közbe meg egyszerûen emgnyitjátok és leolvassátok.
a gép kint lehet a padon , mert egyszerû óraként is használható ( ez a fedõálca ), a tanár se szól érte , mert 95% nem siemri a gépet.
szóval hajrá fiatalok , kevés ember használ ilyen "modern" puskázási módszert de a lebukás esélye 0 % ,a dolgozat eredménye pedig 100% lesz , magam garantálom :)
sok sikert
ilyen kis füzetbe volt, amibe több feladat is van, és az egyik barátom bennehagyta a puskát és nem tudta kiszedni, mert már elvette a tanár, aki persze nem vette észre. még.
Pain is inevitable. Suffering is optional.
pofátlannak nem tanácsos lenni: ha a tanárból nem mások szeme láttára csinálsz hülyét megeshet hogyha észrevesz is, nem reagál rá
2. Puskázni szerintem nem éri meg, mert a puskát is el kell készíteni.
Én egész eddigi diák pályafutásom alatt kétszer csináltam egyanzon tanárnál az egyetemen, mert az elsõ 20 percben fel sem nézett, õ is a vizsgált oldotta meg.
Kis naívak, azt hiszitek, hogy nem látszik a puskázás? Amíg nem túl pofátlanul csinálod ESETLEG nem veszik el. Aki felsõokatási intézménybe készül, az NAGYON lebeszélném errõl, mert egyre jobban bekeményítenek. Ha puskázol egyes tárgyakból, akkor nem csak onnan vágnak ki, hanem abban a félévben nem is próbálkozhatsz újra. Egyes tárgyakból meg nincs keresztfélév. Megéri? Nem. Fõleg tandíj mellett..
Egyszer véletlenül külsõ tanúja voltam a BME AUD.MAX elõadójában egyZ H. írásnak, gondoltam bekukkantok, hogy van -e ismerõs arc. Kb. olyan 280-300 ember írt egy 600 fõs elõadóban. EGYETLEN pásztázásra kb. 12 embert láttam piskázni, pedig én nem ismerem a "nagy" trükköket....
Szóval aki azt hiszi, hogy nem látják az naív. Késõbb úgy is megszívja. Nem sok olyan embert láttam elvégezni egyetemet aki végigpuskázta az eégszet. Én kifejezetten büszke vagyok rá, hogy csak két lényegtelen alkalommal csináltam és, mint utólag kiderült, nem számított semmit. Távol álljon tõlem a stréberség, sõt az egyik leglustább diák vagyok akit a Föld a hátán hordott.
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
jött a tanár jött a doga
én csak beraktam az A/4 es lapot a másik alá... nem volt felünõ pedig még a tanárt is odahívtam hogy segitsen mert nem értettem a kérdést... észre sem vette a puskát....
amúgy meg a kis lap könnyen észre vehetõ monnyuk pont rá süt a nap rögtön át láccik hogy a lap alatt van egy kissebb lap... ha teljesen fedik egymást nem lehet probléma...
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
könyü szerintetek ezel amodszerel le bukni ?
ha igen tudtok ajánlani valami modszert ami a szóbelin hatásos lehet már mint olyan szóbeli hogy van idöd ki dolgozni a tételt de fel kell olvasnod !
Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4
Földrajz tz-4es betûméretû puska-2lap közé-és már kész is

Hala Madrid!
*hihi ** *
hat nalunk mondjuk hogyha harom negy tanr felugyel es jarkal ossze vissza akkor ez eleg gaz.. A UV tinta patront nem lehet kapni? az eleg jonak tunik. vegulis nem olyan rossz hogyha ugyis kaptok pecsetelt lapot persze ( es a pecsetet nem valtogatjak gyakran ( kozepsulibol a vegere az osszes fele pecset megvolt ) ...
*hihi ** *
\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"
csak már vége az irásbelinek:(
de még lesz német
majd megpróbálom:))
!Forza Ferrari!