119
Partition Magic gond
-
cibuu #119 na fejlemények:
feltettem a paragon partition managert,az látja a fájlokat,azzal ki is tudom exportálni az összes adatom másik winchesterre.
Na már most csak azt kéne elérni hogy renesen lássa a windows is,tehát az kéne hogy minden normálisan müködjön.
nem tudom hogy csináljam.
-
#118 Felejtsd el, hogy azok a dolgaid léteztek azon a partíción, mert annak legjobb esetben is kb a 10% ha vissza tudod állítani. Már ha tényleg azt megformáztad és törölted a partíciót.
A particionáló progival nézd meg mi van a partíciókkal, hogy most törölted és azért nem látja, vagy csak nincs hozzá betű társítva. -
cibuu #117 hali
sziasztokcsináltam egy őrült baromságot.adott volt a gépemben egy samsung winchester.rajta két partició.egyiken a windows7 és a programok,másikon a képek,játékok,fontos dolgok.
tettem a gépbe egy maxtor winchestert amin volt pár partició(ezeket akartam formázni,egyesiteni)
de véletlen a samsung winchesteren gyorsformáztam a dolgokat a windows7ben.
azrán a formatra a partition magicban is rámentem(lehet hogy itt is a samsung winchsetert)
majd a merge parancsot is megcsináltam(ezt is talán sajnos a samsung winchesterrel)
amúgy pedig a merge dolog nem is indult el.rámentem ugyan hogy merge,a partition magic mutatta is hogy egyesitette a két particiót,de kérte hogy indistam ujra a gépet.
miután újraindítottam,a windows indulása előtt bejött egy hibaüzenet,majd eltünt és betöltött a windows.
Ennek ellenére a samsung winchesterreől most nem látszik az a partició.
szeretném ha a samsung winchesteren visszaálna az a partició na meg az adatok.
leírná valaki hogy kezdjek neki,mit tegyek?
nagyon nagyon megköszönném -
#116 A másikat nem formáztam le és van partíció, az maradt ugyan úgy, csak most nem látja a gép. ( de volt már így máskor is, csak nem voltam itt mikor visszahozták:D ) -
#115 És a másik is formázva van? Vagy ott még partíció sincs? -
#114 Hali. Meg van osztva vinyóm, az egyiken van csak op.rendszer és most ezt leformáztam->új wint. stb., de a másik oldalát most nem látja a gép.
Ismerős ideadta ezt a progit, hogy ezzel láthatóvá tudom hozni, de hogyan működik ez? Nem értek hozzá azért kérnék egy kis segítséget. Köszi. -
Sharpsh00ter #113 Elnézést -
Sharpsh00ter #112 Hello én egy nem particionált területet akarok hozzáadni a már particonálthoz:
de ezt a hibaüzenetet kapom:
-
Boldeee #111 Sziasztok!
A következő probléma megoldásához szeretnék segítséget kérni:
két partíciót szeretnék egyesíteni, az egyiken van az xp, a másik pedig gyakorlatilag üres. Hogy tudom egyesíteni a kettőt a legkisebb kockázattal(természetesen az xp-s meghajtó a fontos)? -
mozart #110 de nem fagy le mert kiírja a hibaüzenetet hogynem lehet törölni -
mozart #109 És akkor most mit javasolsz mit tegyek? :(( Mi az a fizikai hiba? mer a gomb jó mert ugye egy gombot kell megynomni hogy elinduljon és az F8al ez sikerült is? -
#108 Vagy a billentyű rossz, vagy a CD. Abban az esetben, ha nem azért nem tudod folytatni, mert a géped lefagy, valószínűleg egy fizikai hiba miatt. -
mozart #107 Sziasztok!
Ma újra akartam rakni a Windows Xp-t de nem sikerült:
Be raktam a lemezt ki bekapcsoltam a gépem és mikor el kellett volna fogadnom a Licenszerződést akkor nem tudtam az F8-al
Mepróbáltam elindítani a Sajátgépről ott meg újraindult és uygan az előző lépést sikeresen átugortam de aztán meg nem tudtam a C:/ particíót törölni ugye t majd enter de nem sikerült HELP
Nem tudom hogy ez vinyó probléma-e de nem sikerül és eddig még nem volt ilyen jellegű problémám. Kérlek segítsetek PLSSSS :((((
És ezzel a progival kilehet ezt a problémát küszöbölni tehát ezzel a progival kitörlöm a particíót majd újra telepítem a xp-t? -
#106 2 GB = 1,86 GiB -
Zsolt01 #105 Ja amit írtam, nem tudom, hogy mennyire menne, inkább kicsit részletesen írom a menetét:
Vezérlőpult/Felügyeleti eszközök/Számítógép-kezelés/(bal oldalt) Lemezkezelés:
Megkeresed lent (oldalt) ahol kiírja a pendrájvodat és mellette akkor elvileg 2 téglalapot látsz majd (mivel azt mondod, hogy 2 felé van osztva)
Jobb egér gombbal rákattintasz az elsőre és a helyi menüből Partíció törlése és ezt a másik résznél is.
Utána 1 téglalap lesz már. Jobb egér gombbal rákattintasz Új partíció létrehozása (ilyesmi) és asszem bejön majd 1 ablak, ott csak tovább tovább értelemszerűen. Majd meglátod.
"Elvileg amit leírtam, úgy megcsinálható. De Én még nem csináltam partíció megszüntetést pendájvon, garanciát nem vállalok rá !!!" -
Zsolt01 #104 2 Gigás Mp3 lejátszóm 1,8 Giga. Tehát a 2 Gigás pendrájv is kb. 1,8 Giga kéne legyen.
Pl.:
Vezérlőpult/Felügyeleti eszközök/Számítógép-kezelés/(bal oldalt) Lemezkezelés:
Itt megkeresed a pendrájvot és látod, hogy tényleg 2 részre van osztva.
Partíció törlése mindkét résznél és utána új partíció és formáz ...
Itt Xp alatt csak NTFS-t enged így asszem. Ha Fat32-re szeretnéd akkor külön progi kell. (tudok olyat is, de NTFS jó)
Én még nem hallottam, hogy 1 pendrájv 2 felé lett volna osztva alapból.
Elvileg amit leírtam, úgy megcsinálható. De Én még nem csináltam partíció megszüntetést pendájvon, garanciát nem vállalok rá !!! -
#103 szeretném a tanácsotokat kérni, hogy milyen progival tudom azt megoldani, hogy az USB pendrivet le tudjam normálisan formázni?Mert a Shapphir VGA hoz kaptam egy 2GB os pent, de valamiért 2 meghajtoként jelenik meg a gépen és az egyik részén videok vannak amik irásvédettek és sehogy nem tudom ezt megszüntetni roluk igy törölni sem tudom öket.
ihy csak a 2gb-bol 1,5gb-ot tudok használni.Hogyan és mivel tudnám az egész USB-t formázni és hogy egy meghajtoként ismerje fel a windows? -
#102 EASEUS Partition Manager Home Edition 3.5
-
scirocco #101 köszi!:) -
#100 GParted - ingyenes CD-ről/USB-ről/hálózatról bootolható alternatíva. -
scirocco #99 nincs a programnak olyan verziója (demo) amivel valóban meg lehet csinálni egy partíciót?
baromi ritkán kell, így meg venni nem akarom a full-t, amiket találtam demo azzal meg minden lépésen végigmegyek, mindent beállítok, azt beint, hogy vegyem meg a full-t?
Na így aztán amúgy jól kiprobálta az ember:) -
#98 Sziasztok!
Lenne egy fontos kérdésem,sajnos nekem nem sikerült összehozni.
Szóval a D meghajtóra szeretnék a C meghajtóról pár gigát át tenni,hogy nagyobb legyen a D kapacitása!
Ezt melyik progival lenne a legegyzserűbb?Nekem a Partiton Magic 8-al nem jött össze:( -
#97 Sziasztok! Most úgy vannak a partícióim, hogy van egy C, amin Windows XP van, és van egy D, ami Logical Drive, és azon van minden más programom (játékok satöbbi). És ebből a D Logical Drive-ból szeretnék egy új partíciót csinálni, amire pedig Vistát tennék. Csak ugye Logical Drive-ra nem lehet op rendszert tenni. Szóval láttam, hogy van olyan lehetőség, hogy a D-t Primary Drive-ra konvertálja. Ha azt megcsinálom, az sem töröl semmilyen adatot ugye? Mert ha az primary lesz, akkor abból tudok már egy új partíciót csinálni és arra Vistát tenni. Vagy van valamilyen egyszerűbb módszer erre? -
#96 Valaki megtudja mondani hogy hogyan kell ezzel a progival egyik partíciórol a másikra + helyet tenni? -
temes69 #95 na ez a hirens boot cd király cucc, simán leöltem vele a linux particiót. utána volt még egy kis gond: a satas vinyóra nem akart felmenni az xp, de átállítottam a biosban a vinyót ide-ra és simán ment. -
zserrbo #94 Ki kell írni bootolhatónak a progit. Nemtom a program felajánl-e ilyet, de pl a Hiren's boot cd tartalmazza a progit. Ezzel szerintem mennie kell. -
temes69 #93 sziasztok!
adott egy laptop, telepített linuxal. partition magicet elbírom indítani valahogy a pendriveról, hogy kinyirjam a linuxos patriciókat? xpt kéne rá tennem.
az tudom hogy a simplicity xpn van ilyen lehetőség bootnál, de az most nincs nálam, szal anélkül kéne megoldani.
a segítséget előre is köszi.
-
MrLATEX #92 most már csak annyi bajom lenne de ezt nemhiszem h lehet orvosolni joo nemis egetrengető mert elviselem az a lényeg h mükszik:D de ha mégis akkor annyi lenne h a képernyőn van 5-6 vékony vizszintes csík nemlehetne megszabadulni tőlük???????? -
MrLATEX #91 kössz a segítséget ez bejööt
-
#90 Egy próbát megér:
HP Usb disk storage format tool -
MrLATEX #89 azt nemtom h h érted ugy probáltam h jobbgomb a csrélhető lemezre és formázás és a végeredmény amit először leírtam...
-
#88 a lejátszó saját menüjéből próbáltad formázni? -
MrLATEX #87 kössz de nemhiszem h menne mer nemnaon ismerek senkit akinek ME vagy 2000 lenne a gépén én meg azér felnem teszem:D de azér mégegyszer kössz de nemtudnál vmi másik progit ajánlani ami esetleg leformázná nekem??????? -
#86 Csak tipp:
Próbáld Win 98, vagy millenium alól formázni. -
MrLATEX #85 hello az lenne a bajom h van egy 2 gigas noame mp4em nah jo annyit took h generic de elkúródótt lehet mert kihuztam egyszzer kétszer h nemtávolítottam el elötte nah de mindegyis a gép felismeri meg minden csak mikor beakarok lépne akkor azt írja h a lemez nincs megformázva megformázza most? rányomok h igen aztán h minden adat elfog veszni... rányomok h ok és kiirja h a lemezt nemlehet megformázni de vhol olvastam h volt már ilyen problémája vkinek és partition magiccel megcsinálta, feltettem a pm-et a 8.0-át de nekem már nemis látja az mp4et pedig a sajátgépben és az ora mellett is látom de ott nem csak a c-t lécci segítsetek előre is kössz -
#84 Hiren's BootCD 9.3 elég sok eszköz van rajta.
Info
Letöltés -
Thorunn #83 Hello népek!
Kéne nekem egy hatlamas segítség. Sikerült valamit vírust bekapnom+régen is formáztam a laptopom és így most (ha jól sejtem) jól szébasztam valamit. Működik, meg minden, csak eléggé be van már lassulva. Gondoltam leformázom, úgyis rég volt. Berakom a cd-t újraindítom, cd-ről indítom, de miután betölt minden fájlt, ami neki kell kiírja, hogy nem talál telepített merevlemezt. Ezt valahogy ki lehet okoskodni Partition Magic-el, vagy akárhogy máshogy? -
#82 csinálsz 15 giga szabad helyet a winyón. azt mondod neki, h ne 160 legyen a particio mérete, hanem 145 (_átméretezés_), majd a fennmaradó 15 gigányi használatlan szürke helyre létrehozol_egy_uj_particiót. -
kicsirobi #81 Ja és ha szét lehet szedni adatvesztés nélkül,akkor azt hogy kell?(Norton PM 8.05) -
kicsirobi #80 Sziasztok.Én érdeklődni szeretnék,hogy 160Gb-os vinyómat széttudom-e szedni úgy,hogy ha 15Gb-ot meg szeretnék csinálni egy új partíciónak a többi cucc eltűnne róla?Vagy csak csináljak üres helyet?
Köszi