Mirigy LGYL paódia!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én se túl sokat, de ajóbarátoknak mindig örülök, ha véletlen elcsípem.
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
az az igazság, hogy nem igazán érdekel. le tudnám én is tölteni mindet, meg van hb0 - meg is tudnám nézni.
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
Ha lenne ADSL-em, vagy valami, mindig külhetném az új részeket...
A Mirigy jobb ha nem csinál musorparódiákat. A számaik szellemesek, de eddig jó musoruk nem volt!
amiket szintén nem nézek... (bár a szószparkból láttam a múvit meg pár részt... még anno)
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
A jóbarátok, meg a száusz park azért jó....
De az idősebb népek, akik nem neteznek, a 10edét sem ismerik ezeknek a poénoknak.
Egyszerűen nem nekünk szólt a műsor és kész.
Egyszerűen nem nekünk szólt a műsor és kész.
Szerintem rettentoen gyenge volt!A szineszi munka egy rakas szemet, a musorvezeto gyenge volt mint a harmat!A poenok ha lehet meg gyengebbek.A musor alatt meg en ereztem kinosan magam, annyira botranyos volt... Ha a 10 es listan a Galvolgyi a 10 akkor ez rajta sincs!
megneztem a reklamjat azt eldontottem hogy nemerdekel... lehet rosszul dontottem.
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
Jó volt, de tényleg előre tudtam az összes poént.
Nekem tetszett a régi poénok nem érdekeltek de ahogy elõadták... Abban volt valami... NEM?
Hö! Kirááály!
Hö! Kirááály!
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
Nekem sem tetszett. De ez még nem jelenti azt, hogy nem volt jó.
Mad Guy: kár hogy nem vetted fel... 😞
Lacc: én is ismertem benne a poénok 90% -át, de azért nekem nagyon bejött...
Lacc: én is ismertem benne a poénok 90% -át, de azért nekem nagyon bejött...
Asszem a múlt héten nyomtak a tv2-n egy olyat, hogy:
A LEGGYENGÉBB LÁNCSZEM (IRIGY HÓNALJMIRIGY PAÓDIA)
+néztem, és nem hittem a szememnek... annyira király volt... a Gálvölgyi show paródiái elbújhatnak mellette (azért neki is van pár jó poénja 😊...
Szóval az lenne a kérdésem, hogy nem vette föl esetleg vki gépre ezt a király műsort? És ha igen, akkor nem tudná földobni valamely free tárhelyre? Biztosan nem csak én örülnék neki...
Előre is thx a segítséget!
A LEGGYENGÉBB LÁNCSZEM (IRIGY HÓNALJMIRIGY PAÓDIA)
+néztem, és nem hittem a szememnek... annyira király volt... a Gálvölgyi show paródiái elbújhatnak mellette (azért neki is van pár jó poénja 😊...
Szóval az lenne a kérdésem, hogy nem vette föl esetleg vki gépre ezt a király műsort? És ha igen, akkor nem tudná földobni valamely free tárhelyre? Biztosan nem csak én örülnék neki...
Előre is thx a segítséget!