28
Mirigy LGYL paódia!
-
#28 Én se túl sokat, de ajóbarátoknak mindig örülök, ha véletlen elcsípem. -
#26 az az igazság, hogy nem igazán érdekel. le tudnám én is tölteni mindet, meg van hb0 - meg is tudnám nézni. -
#25 Ha lenne ADSL-em, vagy valami, mindig külhetném az új részeket... -
Laci #24 A Mirigy jobb ha nem csinál musorparódiákat. A számaik szellemesek, de eddig jó musoruk nem volt! -
#23 hiba -
#22 amiket szintén nem nézek... (bár a szószparkból láttam a múvit meg pár részt... még anno) -
#21 A jóbarátok, meg a száusz park azért jó.... -
#20 addig jó. -
#19 mert kevesen vagyunk -
#18 nagyon kevés olyan műsor megy ami "nekünk" szól... -
#17 De az idősebb népek, akik nem neteznek, a 10edét sem ismerik ezeknek a poénoknak.
Egyszerűen nem nekünk szólt a műsor és kész. -
Madman #16 Szerintem rettentoen gyenge volt!A szineszi munka egy rakas szemet, a musorvezeto gyenge volt mint a harmat!A poenok ha lehet meg gyengebbek.A musor alatt meg en ereztem kinosan magam, annyira botranyos volt... Ha a 10 es listan a Galvolgyi a 10 akkor ez rajta sincs! -
#15 nekem a mai jobban tetszik
főleg az évi
-
#14 De azt megérte. -
#12 ez nem baj! vagy igen? :) -
#11 Nem vagy túl határozott. -
#10 mivel nem lattam igy nemtudodm eldonteni -
#9 Ezt neked kéne tudnod. -
#8 megneztem a reklamjat azt eldontottem hogy nemerdekel... lehet rosszul dontottem. -
#7 Jó volt, de tényleg előre tudtam az összes poént. -
Nuki #6 Nekem tetszett a régi poénok nem érdekeltek de ahogy előadták... Abban volt valami... NEM?
Hö! Kirááály! -
Willy #5 Nekem sem tetszett. De ez még nem jelenti azt, hogy nem volt jó. -
OPM #4 Mad Guy: kár hogy nem vetted fel... :(
Lacc: én is ismertem benne a poénok 90% -át, de azért nekem nagyon bejött... -
#3 Hát nekem nem tetszett. Nagyon gyenge és régi poénok voltak benne. -
#2 Vazz! Tudtam hogy valamit elfelejtettem...
felvenni gépre :((((((((((((((((((( -
OPM #1 Asszem a múlt héten nyomtak a tv2-n egy olyat, hogy:
A LEGGYENGÉBB LÁNCSZEM (IRIGY HÓNALJMIRIGY PAÓDIA)
+néztem, és nem hittem a szememnek... annyira király volt... a Gálvölgyi show paródiái elbújhatnak mellette (azért neki is van pár jó poénja :)...
Szóval az lenne a kérdésem, hogy nem vette föl esetleg vki gépre ezt a király műsort? És ha igen, akkor nem tudná földobni valamely free tárhelyre? Biztosan nem csak én örülnék neki...
Előre is thx a segítséget!