31
-
gamer001 #31 Csak sajnos én nem tartozom a Matáv körzétebe . . . -
Inquisitor #28 Már úgy értettem óránként 390 ...
Bár ha a hírek igazak, akkor eltörlik a 150 Ft-os kedvezményt, bár azt megpróbálták idáig is vagy 6x ... -
Inquisitor #27 Gamer001, nagy élmény lehet 390Ft-ért nettezni a Vivendin-nél, a Matávos arcok ennyiért 2 napig netteznek éjszaka!!! :(
Vivendi NEM rulez!!! -
gamer001 #26 Nem akarok reklámot csinálni, de a V-fon területein a V-net szolgáltatásokat így lehet már egy ideje használni (én is ezt használom :))) ) -
#25 "videó, hang) fogadását akár 38 Mbit/s-os sebességgel, míg a feltöltési sebesség maximum 2 Mbit/sec lehet." Nem semmi ! Ez lenne a legtutibb... -
#24 Melyik szolgáltatónál lehet ezt igényelni ?
Vagy ez vállalati net és onnan netezel ?
Mindenesetre ez a jövő ! :
TERMINAL
Elérhető a kétirányú műholdas internet
Renton, 2001.11.22. 12:04
A SES ASTRA cég bejelentette az ASTRA Broadband Interactive System (BBI) kétirányú műholdas Internet-szolgáltatás kereskedelmi elérhetőségét.
A BBI az első olyan szolgáltatás, amely az Astra 1H műhold K-sávját használja, és a kontinens teljes területén kétirányú, szélessávú műholdas szolgáltatást nyújt.
A felhasználók a végpontokon elhelyezett Satellite Interactive Terminálokon (SIT) keresztül végezhetik az adatok, illetve multimédiás tartalmak (videó, hang) fogadását akár 38 Mbit/s-os sebességgel, míg a feltöltési sebesség maximum 2 Mbit/sec lehet. Az adatok az Astra 1H műholdon keresztül érkeznek a BBI központjába, ahonnan csoportos üzenetküldéssel haladnak tovább műholdon, vagy a földi gerinchálózaton keresztül céljuk felé.
A Broadband Interactive System a Digital Video Broadcast - Return Channel over Satellite (DVB-RCS) szélessávú szabvány első kereskedelmi implementációja, amelyet elsősorban asszimetrikus kétirányú kommunikációra optimalizáltak, és támogat minden IP-alapú szolgáltatást, például file-ok átvitelét, az e-mailezést vagy akár videótelefonálást. -
MuldR #23 Januartol de sokan nem fogunk netezni !
A Mobilszolgalatatok kozott sincs arverseny, pedig 3 an vannak. ITT SE LESZ!
Megint mi fogunk rafizetni! -
#22 Jah az a reklám tényleg elég csúnya... ...bár... ...vehettek volna mondjuk egy struccot, vagy pulykát is, esetleg egy brontoszaurusz talán rondábban festett volna a dróton... ...más aligha.
De a versenytársak hogy kérjék ki maguknak... ...egyszerűen madárnak nézik őket... ;) A Matáv meg minket...
Ps: Könnyen pofázom nov. 1-óta 2MBPS static mikrós internet van... :S KITARTÁS! -
#21 arrgh, matáv. remélem januártól kilövési engedélyt adnak a vezetőire. -
#20 KIT ÉRDEKEL A MATÁV JAVASLATA? CSAK EGY ROHADT CÉG
TÖRVÉNYT NEM NEKIK KÉNE CSINÁLNI -
#18 Matav temaban meg annyit, hogy szkeptikus vagyok, de amikor meglattam a "madarak a villanypoznan" matav "liberizacios" reklamot, aszittem felrobbanok, van pofajuk ijet csinalni ? (esetleg kene csinalni ojan animot ahol a kismadar ket oldalara ket fekete sarkany szall le , lehuzzak akabelt es osszenyomjak a madarkat ;) -
#17 A MATAV meg elmehet a búsba, hogy a nyaka nyúljon meg:-) amennyi lovettát lenyúlt már a monopolhelyzetében, éppen ideje volt hogy kapjon egy kis konkurenciát már(pl Vivendi)...
Lehet hogy igy már érdemes lesz otthonról netelni
és nem a telszámla lesz majd a határ, legalábbis remélem:-) -
#14 hat :
amikor adsz akkor nem, vagy csak toredeket tudsz venni, es forditva
amikor analog modemmel csinalod ezt akkor modemnel csak leveszi azt a sebesseget amivel mondjuk fel/le toltesz
amikor isdn-el toltesz akkor vigan megy mind a 2 iranyba es nem felezodik sehova se a letoltesed...
ezzel szemben adsl-nel ha felfele toltesz, kitomod a savod, akkor meglatod amirol beszeltem, a letoltesed maximuma leesik 50-rol kb 2-10 -k ra es hihetetlenul instabil lessz.
de ettol fuggetlenul, en aszondom adsl megeri (legalabb nincs az a genya telefonkoltseg , se matavnak se isp-nek)
ez nem latszik nagyon latvanyosan ha 1500/384 -as adsl-ed van .. de 384/64 -nel kiuti a szemedet
-
#12 abbol a karacsonyi dologbol sem lesz semmi :( -
#8 meg annyit hogy az a 64 valojaban 96 .. de akkoris szukos lessz neked hiszen adsl csak halfduplex ... (olvass forumokat es megerted mi is ennek a lenyege ;)
-
#7 5900 +sarc EGY ISP-NEL ... EMLITIK IS A HIRBEN ;)
a gond az hogy meg mindig csak talan 4%-a van lefedve az orszagnak hogy legyen adsl ;) -
marque #6 Az eléggé nagyvonalakban, illusztrációnak minősülő ADSL Bp.térképről mindenesetre sokminden nem derül ki számomra.
Ráadásul a 64K-s kimenő sáv enyhén szólva szűkös a céljaimra.
De ahogy nézem nem nagyon lesz [más] választásom.
A mexűnni látszó matáv kedvezményekről még mindig írhatna vki.. -
marque #3 Bonyolódik a helyzet. Mindenesetre, hallottátok, hogy a Mindenkinek _és_ a 150Ft-os kedvezmény mexűnik januártól? A matáv oldalon [felületesen] nézve nem találtam ezt megerősítő hírt, de máshol tényként kezelik.
Ha vki tud hiteles információt pliz rója ide..