22827

WAR Europe
Ajánlott szerverek:
Destruction:
Core: Karak Azgal (EN), ORvR: Eltharion (EN)
Order:
Core: Karak-Norn (EN) / Karak Azgal (EN), ORvR: Dragonback Mountain (EN)
10 DAY FREE TRIAL
href=http://cdgalaxis.hu/PC/15584/warhammer-online-age-of-reckoning.html target=_blank>Normál verzió rendelése a cdgalaxis.hu oldaláról!
Normál verzió rendelése a PcDome.hu webáruházából!
  • Boncmester
    Jaja, 7en mentünk sczni, szétcsaptuk a moonlapse-ot párszor, a HoB-ot és a Greenpeace-t egyszerre, nem is emlékszel? :D
    Te voltál külön partyban, de mindig velünk együtt pakolt be, aztán mikor én kiléptem éjfél körül, és már csak fórumoztam, akkor te mentél be helyettem.
  • t0xikus
    hm. scztünk?:D
  • Boncmester
    Nekem nagyon úgy tűnt, hogy taxival, mert még az scben is azt hitted, hogy taxiban vagy :D
  • t0xikus
    ajjaj. akkor bkv-val mentem haza:DDDDD
  • Boncmester
    10-11 között valamikor...
  • TDC Geronimo
    "We'll be testing out our new Open Realm vs. Realm changes again this Friday, 10/15/2010, at 3:00 PM EDT (21.00 CET) on the Warpstone Public Test Server! The action is moving to the Tier 4 Lakes, with Praag being the central focus of events. Everyone is welcome to join us as we put the new system through it's paces. Tier 4 templates will be provided, so even if you don't have a Rank 40 on live, you can still participate!"
  • Laroa
    Persze, a húsvéti nyúl és a télapó meg valódiak.
  • t0xikus
    én este mikor léptem be játszani?:DDD
  • Felgolos
    csak átalakul :)
  • Boncmester
    Nem erre céloztam, de mind1 :)

Nem viszlát, hanem visszaviheted majd az állami nyugdíjpénztárba. De pénzed nem vész el.
  • Laroa
    "ma 05:56" az biza hajnal :)
    Sajnálom, én 10re járok csak melózni :)
    Viszont öröm volt reggel olvasni hogy viszlát magánnyugdíjpénztáras eddigi gyűjtésem.
  • Boncmester
    Senki nem csapta még le a nyilvánvaló poént, hogy miért volt ebben a kommentben a "hajnalban" szó? Emberek... :)
  • Laroa
    Ne lépj fel hajnalban az sgre mert úgyis az lesz belőle hogy hülyeségeket írogatsz :)
  • Boncmester
    Jól van, ne vedd a szívedre, de látom téged érzékenyen érint ez az SW:TOR téma, főleg ha be vagy absinthozva :D
  • Laroa
    Ja, és amúgymeg leszarom. Tavasszal kijön a 20 gigás installú swtor amiből 16 giga lesz a voice 4 meg a pve content, és nem érdekel.
  • Laroa
    http://en.wikipedia.org/wiki/Greco-Persian_Wars
    Egyébként de, köbö diszizspárta fullos lakosságát kiirották meg ilyenek. Akkoriban még nem voltak ilyen humanitárius dolgok, hogy bocs rossz helyre dobtuk a bombát és emiatt kiirtottuk 300 afgán családot. A legjobbakkal is megesik.
  • 0Fritz0
    Ez nem is lehet kérdéses:
    Természetesen itt a topicban megy a leghárdkórabb pévépé, igazi endless content-el. :)
  • Jockey
    es hova lepnel? szivesen varom a normalis alternativakaat..:)
    mindenki lepne, de hol van effektive hasonlo szintu pvp? sztem sehol:P
  • A4tech
    Ahogy Z mondta: Innen már csak 1 lépés a freetoplay.. Az RvR packkal kb ki is nyírják magukat:
    - Mégse lesz új zóna, csak egy új city (fun lesz kb 2 hétig)
    - Új RvR mechanic, már nem azért, de ez nem content..
    - RR100, lovak, bigyók. Hard stuff, 3 programozó meg 2 art csávó egy hétvégi munkája
    - A Skaven az poén, amig le nem bombáznak a f@szba
    Ergo 100ig farmolhatod ugyanazt, amit eddig + egy city. Ha nem menne guild TSen a folyamatos oltás/ökörködés már rég léptem volna :P
  • Boncmester
    Tökéletes példa. Mellesleg tudomásom szerint Spártát se mészárolták le utána, hanem összefogtak a görögök, de nem vagyok nagy ókor tudós, szóval lehet, hogy tévedek.
  • Archenemy
    Azt hiszem már leírtuk pont elégszer, hogy ez miért nem fun, az, hogy a hko-t meg nem tudom mit ajánlgatsz, az téged minősít. Szerencsére vannak a hardkórnál is hardkórabb játékosoknak is játékok, Eve, Darkfall, Mortal Online. Ezekben winner takes it all, a WAR meg marad egy ilyen kerber játék, amit az igazzy hárdkórgémerek megvetnek.
  • Laroa
    Finomodott a faszt, "The winner takes it all."
  • Laroa
    Sokra mentek vele, most arcoskodhatnak az örök halászmezőkön :)
  • Archenemy
    vagy lehetne hozni a 300-at is ugye, ott is a spártaiak hősiessége maradt fenn (ők kapták a több renown-t, pedig veszítettek a végén) :p
  • 0Fritz0
    Szerintem ezzel a húzással akarják legalább RR pontokban kiegyenlíteni azokat a szervereket, ahol állandóan (esetleg időszakosan) nagy a különbség a két realm aktív játékállománya között.

(gondolom én)
  • Boncmester
    Nem értem, miért nem fogod föl, hogy ezzel azt akarják elérni, hogy tényleg ne az legyen, hogy egyik zerg egyik zóna, másik meg a másikban, hanem azt, hogy ha kevesen vagytok is, akkor is megérje védekezni, borsot törni az ellenfél orra alá, akár nem csak roamingolással, hanem BO foglalással, stb, stb? És igen, lehetséges lesz, hogy nagyon ritka esetekben, ahol nagyon sok ellenfél ellen egy kis csapattal is hatékonyak tudtok lenni, és sok resource-ot szerezni, akkor több renownt kapj, mint a nyertesek.
    Kb ugyanolyan, minthogy most Vettel megnyerte a japán nagydíjat a legjobb autóval rajt-cél győzelemmel, senkitől sem veszélyetetve, mégis mindenki arról beszél, hogy Kobayashi egy szar kocsival milyen szépen előzgette végig a középmezőnyt, mivel a saját szintjén igenis legalább annyira helyt állt, mintha egy jó autóban megnyerte volna a versenyt.
    Ha ez megnyugtat, akkor a zóna lockért járó renown szorozva a lockoló emberek számával nagyobb lesz, mint a vesztes játékosok által kapott renown szorozva a vesztes játékosok számával. Így már okés?
  • Archenemy
    Örülök, hogy -vélhetően érveink hatására - álláspontod finomodott a "ne kapjon semmit a vesztes" -ről "a vesztes ne kapjon többet, mint a győztes"-re.
  • Laroa
    Elég sokszor szokott 400% aao lock lenni. ez így egy baromság. eddig is megvolt a vesztes zone lock reward nélkül ezután is meglesz. és továbbra sem fair hogy vesztes >> győztes bármennyi is az aao, és bármennyi hülyeséget is hordasz össze.
  • Boncmester
    Csak ne személyeskedj, véleményt kifejteni szabad.
  • Boncmester
    De oda volt írva, hogy ez kb csak 400% AAO mellett lesz, szóval annyira nem kell kiakadni miatta. Ha mindenki odamegy leechelni, akkor már messze nem fognak annyit kapni.
  • Boncmester
    Éppenséggel ilyen amerikában is történt a bank szektorban, bár a kormányzat emlékeim szerint megpróbált közbeavatkozni :)
  • Laroa
    Neked ez való ha szerinted a vesztes nagyobb jutalmat érdemel mint a nyertes: www.hellokittyonline.com
  • Laroa
    Nem a kis magyar valóságról beszélek
  • Archenemy
    Ez egy játék, aminek a lényege a fun, nem a szimuláció. Ha azzal lehet harcra bírni az eleve hátrányban lévő felet, hogy őt is jutalmazzuk (= magát a harcot jutalmazzuk, nem a győzelmet), akkor azt kell csinálni.

Nyilván ennek a mértékén lehet vitatkozni, de ha túlságosan leviszed a jutalmat a vesztésért, akkor valójában nem lesz ki ellen harcolni, mert az egyik zerg elvan az egyik pairingben, a másik meg a másikban, és soha nem találkoznak.
  • 0Fritz0
    Hát ez azért nem egy teljesen elrugaszkodott példa, főleg ha van néhány ismerős/rokon a vezetőségben. :)
  • Laroa
    Persze mert végülis az is teljesen normális meg életszerű, hogy van egy projected ami elviekben behoz a cégednek bevételt de csúnyán megbukik és termel egy csomó veszteséget. Erre téged előléptetnek és év végén kapsz zsíros bónuszt, mert hát ugye, legalább megpróbáltad. rofl
  • Thoracotomia
    megközelítőleg sem, de sajnos épp nem ér elég messzire a pórázom, hogy kifejtsem
  • Laroa
    http://www.metropol.hu/uploads/tiny_mce/Image/romatuntetes%20edelenyben1%281%29.jpg
    Családi pótlék, we deserve it!
  • Boncmester
    Ezzel arra gondolsz, hogy akinek családi pótlékra van szüksége, az dögöljön meg, vagy micsoda?
  • Thoracotomia
    kérlek hagyd abba a darwini evolúciós elmélet hamisságának a bizonyítását