Warhammer Online - Age of Reckoning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pari
WAR UI-rol.

WARit: Will keyboard shortcuts be in the game, and most of all, will there also be shortcuts to activate morale-driven abilities?
GOA: Yes, obviously all required shortcuts will be there, including those for “morale” abilities.
WARit: About UI? Will players be able to customize it?
GOA: Yes – pointing at the whole UI with the mouse - this UI is locked at the moment and is not the final one. In release every single object will be movable on the screen at will. Moreover, UI customization by the user is in the plans.
WARit: What language will be used for customization? XML as in DAoC or LUA as in "other games"?
GOA: At the moment we don’t know what language will be used for UI customization at launch.
WARit: Why haven’t you decided yet what language will be used for UI customization?
GOA: For us it is very important to understand which is the best way to avoid creating solutions that jeopardize the correct usage of character skills in the game. We don’t want to create situations where the character does all by itself just by pressing a key.

"You no mess with Lo Wang!" Amoxx

DarkHorSe
😄DD

Swedish people are albino monkeys

s0n1c
valószínûleg így pre-beta állapotban nem az ui-ra koncentrálnak a legjobban
[NST]Cifu
A makrók más tészta, azokat én sem használtam soha, de a Gui átszabhatósága nagyon alap, és amit eddig látni a WH😮 Gui-jából... hát... nem vagyok elragadtava.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Jockey
hehe, szeva steveh
jövök ide persze, de egyenlõre nekem ez nagyon 2008 nyarára kész gammáank tûnik..kívánom ne legyen igazam
amugy szoktalak néha olvasni DAOC fórumba, de irni nem nagyn szoktam be...😛

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Jockey
haggyuk, szokásomhoz híven megint félreértelmeznek, de már megszoktam..:-)
no meg olvasni is neház ám..😛

[NST]Cifu
Egyáltalán nem. Én pl. az életben nem lennék Chaos-al. Törpel talán, de inkább gobbóval. Kár, hogy irgalmatlanul le vannak butítva a fajok, merthát ugye gobbókból is vannak az éjgobbók, és kismillió féle egység. Egy jó kis Éjgobbó Fanatikus, vagy akkor már egy Farkaslovas... Hmmm... De sajnos nem... ez nem az a játék... :\

A jók közül a Wood Elfek jönnének be, dehát õk (sem) lesznek.

Jocknak sem azzal van a baj hogy a kinézetet változtatod, hanem amit leírt azzal (nekem is)
pl jogtalan elõny a másikkal szemben hogy látod a manáját/életit régebben hogy mit castol, mennyi idõ van vissza abból stb...

a makrókról már ne is beszéljünk...amikor a mage megnyom egy gombot és az ami 5 (global)seces kaszt kb insta halál a másiknak...és a hozzá hasonlók.

Jock Te még élsz? Látom írni is megtanultál :-)
Na ezt a topicot is megtaláltam. ( nehéz volt :-) )
Warhammerbe is össze fogjuk szedni a régi bandát, Jock legalább is ez a tervem.

Zsír lesz a game meglátjátok

Az EU üzemeltetõrõl pedig nagyonvegyesek az érzelmeim. Mivel a Daocnál jóval nagyobb horderejû lesz a WAR ezért gondolom nagyobb lesz a customer support. A Daocban komolyabb baj nem volt. Persze senki nem lehet elégedetlen de game indulása óta nem volt komolyabb leállás. Talán 2 5 év alatt. Szóval korrekten csinálják.
Egyszer valaki meghackelte a Daocot és betett az RVR zóna közepére egy olyan 200 darab sárkányt . Na akkor le állították aszem 2 napra az egészet mire helyre pofozták a dolgokat.
Bucser
A WoW szar. de a gui moddolhatósága nagyon jó. A Makrózhatóságot na azt meg kéne szüntetni...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

[NST]Cifu
Nyilván még egy olyan addont sem láttál, amivel az UI kinézetét lehet megszépíteni. A WoW GUI-ja például iszonyú gáz alapból számomra, közel áll a használhatattlanhoz. Nem szeretem ha egy bizonyos UI-t rámerõszakolnak, had szabjam meg én hogy nézzen ki, mennyire legyenek az egyes dolgok átlátszóak, vagy például hogy nézzen ki a map, vagy például lássam, hogy mennyi FPS-em van, vagy mennyi a Latency.

Jockey
nem néztem annyir utána, de a dwarf közel áll a szívemhez, úgyhogy abból valami jöhet..
szal én is inkább a jó oldalra tennék😛

BEAST
ezert kell az order oldalara allni hogy a chaos hordakat leverjuk , ugyis ok lesznek tobben , a celpont utanpotlas is garantalt xD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

NPC-kel csak a pvp instákat fogják feltölteni, BG-ken...
szóval attól még simán lehet 2xes fölény realm pvp-ben

BEAST
eh , a legtobb ratyi haverom chaosos lenne (greenskin meg dark elf foleg) ... nekem meg paladin fetisem van , szal erosen vonz az order warrior priest =D

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Mr Hyde
Hát nemtom, eddig itt magyarok között a chaosnak, meg a törpéknek van a legnagyobb tábora sztem.

Jockey
8fõ volt a max, de nem lényeges ez itt..
ha gondolod menj át a DAOC fórumra, és ott szivesen linkelnek be a srácok pár múvit amit csináltunk/tak, ami pvp-l szólt...

Mr Hyde
Amíg bírjuk izzó vassal meg máglyával, nagy baj nem lehet. 😄

Jockey
igen, addonok erre jók..
2gombossá tegyék akarid,vagy olyan +infókat szerezz általuk, ami elõny a nemhasználókhoz képest
DAOC-be nem volt ilyen (az az egyetlen mmo ami pvp mmo-nak mondható, fejlesztõ csapat is ugyebár onnan jött), és érdekes mód mûködött a pvp és nem az alapján rangsoroltka, hogy milyen faszán lenyomtál 2 gombot...😊

[NST]Cifu
Na igen. 😊

Apropó, a DoAC-ban hogy mûködik a party? A WoW legnagyobb hiábja a szememben ugyanis éppen ez az átkozott kötött 5 fõs party meg 10/20/25/40 fõs raid felállás. Ha vagyunk 8-an együtt, akkor mehessen az ember 8-an együtt, ne kelljen három embernek azt mondani, hogy sorry, de ti menjetek addig gazt szedni... 😛

Bucser
A gond az, hogy az NPC soha nem lesz olyan hatékony mint egy jó játékos😞 MOndjuk valszeg én a Dorfokkal megyek.. úgyis minden marha Greenskin akar lenni😄

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

[NST]Cifu
Itt ez nem lesz probléma remélhetõleg, mivel a "hiányzó" játékosokat elvileg pótolják az NPC-k. Legalábbis remélem. Elég hülyén nézne ki, ha mondjuk a törpék harcterén folyamatos zöldbõrû fölény lenne, mert egyszerûen többen játszanak az orkokkal, mint a felesekkel...

[NST]Cifu
Mert az addonok csak azt a célt szolgálhatják, hogy két gombal tudj játszani, ugye? <#banplz>

nem fogják elvileg, legalábbis mintha azt olvastam volna vhol...

megnéztem az új képeket, gyönyörûek...bár ahogy láttam mozgásban a káosz harcost kezdett tudatosulni bennem hogy a "rossz" oldal elég nagy fölényben lesz lélekszámra 😊

Jockey
én nagyon nagyon remélem, hogy ezt a modolós dolgot kurévra nem eröltetik itt, mert vicc az egész, a wow-t meg hagyjuk, nevetséges ebbõl a szempontból is
Igenis kelljen klampirozni, akinek meg nem tetszik menjen wow-zni aztan olvasson meg aludjon mig raidel..
pvp-t könyörgöm le ne butitsák 2 gombra...

[NST]Cifu
Miért, a WoW-ban mi volt a régi PvP rendszerben? Az szerezte meg a HWL cuccokat, aki napi 18 órában a gép elõtt ült, vagy volt 3 haverja, és felváltva játszottak ugyanazzal a karival, vagy pedig felbérelt egy kínait, hogy húzza fel a kariját HWL szintre. A HWL-ek nagy része nem éppen a skillességérõl volt híres...

s0n1c
mindenesetre attól jobb, mint hogy 60x mész le ugyanabba a kurva instaba míg kiesik egy akármilyen cucc ami kell a gearbe...

továbbá hiába lesz nála a giga fegyver 500dért, ha nem tudja megfelelõen használni a skilljeit (itt most ne arra gondolj, hogy nem tud lenyomni 2 gombot), számítani fog a gear, de közel sem annyira, mint pl. wowban
Ams
ez tök buta rendszer.
vki tegyük fel kiküzdi a legjobb wpn-t, megunja, egy irl gazdag srác ajánl érte 500$-t, és a legjobb fegyver máris egy komplett noobnál van...

&#51648;&#44552;&#51008; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; &#50526;&#51004;&#47196;&#46020; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; &#50689;&#50896;&#55176; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; SONE

[NST]Cifu
Az eddigi infok szerint a Troll, Giant ill. Dragon Slayer mint olyan nem szerepel a játékban, ami azért érdekes csak, mert az intróban mégis az látható...

Marad a négy kaszt közül a Hammerer, ami viszont más tészta (Hammerer: közepes páncélzat, kétkezes fegyver, Slayers: nulla páncélzat (félmeztelen), kétkezes vagy két egykezes fegyver).

hát az elég shit lesz akkor -.-

szerintem elég mókás kaszt 😊
fõleg mikor feléd rohan egy bazi nagy csatabárdot lóbálva, habzó szájjal 😄

[NST]Cifu
A WHF RPG-nek tényleg nagyon jó a kaszt és fejlõdésrendszere, csak éppen nem azt ültették át a WH😮-ba. Itt lesz egy fajon belül négy kaszt, onnantól kezdve meg csak a skillek variálása marad, no meg a gear.

BEAST
az orc female hunter utan mar nem is csodalom hogy neked a ratyi torpek tetszenek 😄DD

aki jobban meg akarja ismerni a WH😮 világát annak javaslom, kanyarodjon be az elsõ szerepjáték boltba a környékén és vegye meg a szerepjáték alapkönyvét.
van benne egy nagyon frankó kis világleírás is.

én nagyon sokat játszottam WH:Fantasy-val p&p verzióban, bazi jó világa, kasztrendszere van a játéknak.

kiváncsi leszek, hogy fogják átûltetni mmo szintre...

de mindenesetre kamikáze DWARF GIANT SLAYER FTW! 😄

bestof race/class combo 😊

Ez a RvR dolog viszont tényleg ötletesnek tûnik. Kiváncsian várom, hogyan fog ez a játékban megvalósúlni.

Hát igen, igazad van. Ezeket a dolgokat figyelembe véve bizony még elég messzinek tûnik mindkét Warhammer játék.

[NST]Cifu
A mihez tartás végett: ez a topic a Warhammer Fantasy MMORPG-rõl szól. A WH40k MMORPG-rõl eddig annyit tudni, hogy a jogokat kiadták. Figyelembe véve, hogy a WHF MMORPG vagy 7 éve volt ebben a fázisban, és közben két fejlesztõs céget is elfogyasztott, azért szerintem még ne készísd elõ a rózsavizet és a füstölõket az Istencsászárhoz szóló imáidhoz. Talán úgy 2010 körül lesz abból valami. Mondjuk a WoW addig tuti nem tart ki, fõleg ha olyan sz@rokkal akarják életben tartani, mint a TBC....

Mondjuk a WHF és a WH40k esetén is attól félek igazából, hogy mennyire tudják visszaadni a világ hangulatát. Az elsõ videók nem túl meggyõzõek a WHF esetén sem, azt meg csak ködösen tudom elképzelni, hogy akarják a WH40k-t megvalósítani...

s0n1c
aki pvpzni szeret inkább biztos, hogy whozni fog, aki meg nem az marad wownál
s0n1c
már lehet jelentkezni guild beta testre, amúgy meg closed beta van, havonta pár usert kiválasztanak, megjelenés pedig 2008 elsõ negyedév, szal open beta meg egy ideig nem nagyon lesz
Mondjuk a hírlevelekben még nem igen láttam infot béta tesztrõl vagy hasonló dologról. Mindenesetre én is kiváncsi vagyok mivel fogja a játékosokat a WoW-tól elhódítani?

Uramisten...ha ez igaz-mármint az, hogy lesz Warhammer 40K: Online-akkor érdemes élni még<#idiota>
Szinte minden könyvet és játékot játszottam, ami ezzel az irányzattal kapcsolatos. Ha ez megjelenik, akkor tuti bye bye WoW.<#integet2>

s0n1c
btw, miért baj, hogy nem lesz pve content? 😊 imo biztos, hogy lesz
s0n1c
engem annyira nem zavar, addig pörög a daoc 😛
Pari
Amugy egesz jol megfigyelhetoek azok a Daocban folyo kiserletek,amiket tuti beepitenek a WARba...ott is megjelent ket uj class,akik kkor kapnak mana-t 1,ha ok utnek. 2, ha oket utik...ez a moral/mana erosen olyan lesz mint a wow rage.

Pari
DAMN

Pari
Az a baj,hogy WARban nem is igen olvastam pve contentet, a public questen kivul, instance pve dungeonrol nem olvastam egyelore,biztos bevagnak majd egy-egy sarkanyt, vagy egy-egy high end dungeont, de az fix, hogy lesz egy olyan pvp/pve dungeon mint daoc Darness Falls, vagy PoC...
amugy ha jol csinaljak meg kegyetlenul meglohetik a kinai gold farmereket...ha egy tier4-es mapnak mindossze 20% lesz pve terulet nem sok eselyt latok a botos farmolasra...

s0n1c
"We have made the decision to move our ship date for the US and Europe to the first quarter of 2008."
Bucser
Igazából és a fizikai harcosok akkor utána ölnének mindenkit mert az õ erejük nem oszlana el a világban.... hisza fizikai erõ nem "there can be only one" alapon lenne.

Mellesleg a WH Fantasy világában nincs klasszikus manna alapú mágia. A Priestek erejét a hitük határozza meg a harcosokét a lendületük és fizikai erejük míg a mágusokét a felhazsnált rúnák.

unknown nick
Nekem ami ideális lenne. Egy alapvetõen PvP játékban egyenlõ feltételek uralkodjanak, számítson a játéktudás, ne egy addon játsszon helyettem. Legyen olyanra szerkesztett játékrendszer, hogy ne kelljen moddolni a gamet. Kevésbé domináljon az item ereje. Inkább különleges és változatos képességeket kellene, hogy adjon mintsem félisteneket teremtsen. Korlátozhatnák az über klasszok létrehozását, hogy pl. minél több mágus van, akkor annál gyengébb a világban a mágia, mert az erõ szétoszlik a karik között stb. De ez igaz lehetne a mágikus tárgyakra is, ha egyszerre több ugyanolyan van jelen a világban, akkor csökkenjen az erejük. Ösztönzõ erõ lehetne annak, aki megszerezte, hogy a másiknak ilyen ne legyen; máris egy ok a PvP konfliktusra.

én is nagyon támogatnám a kiszámíthatóbb droprendszert.. amikor már a negyvenedik ubrs runon se esett ki az a kurva chest, az nagyon idegesítõ tudott lenni.. most már azért ez jobb a "beváltós" rendszerrel (nemtom az új instákban is az van-e még), de még mindig nem az igazi. lehetnének a bossok nehezebbek, viszont a dropok legyenek kiszámíthatók.

a craftolásban az a baj, hogy általában farmoláshoz vezet 😞 de azért kaphatna nagyobb szerepet, az tény..

-the invisible-