Warhammer Online - Age of Reckoning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
WARit: Will keyboard shortcuts be in the game, and most of all, will there also be shortcuts to activate morale-driven abilities?
GOA: Yes, obviously all required shortcuts will be there, including those for “morale” abilities.
WARit: About UI? Will players be able to customize it?
GOA: Yes – pointing at the whole UI with the mouse - this UI is locked at the moment and is not the final one. In release every single object will be movable on the screen at will. Moreover, UI customization by the user is in the plans.
WARit: What language will be used for customization? XML as in DAoC or LUA as in "other games"?
GOA: At the moment we don’t know what language will be used for UI customization at launch.
WARit: Why haven’t you decided yet what language will be used for UI customization?
GOA: For us it is very important to understand which is the best way to avoid creating solutions that jeopardize the correct usage of character skills in the game. We don’t want to create situations where the character does all by itself just by pressing a key.
"You no mess with Lo Wang!" Amoxx
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
jövök ide persze, de egyenlõre nekem ez nagyon 2008 nyarára kész gammáank tûnik..kívánom ne legyen igazam
amugy szoktalak néha olvasni DAOC fórumba, de irni nem nagyn szoktam be...😛
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
no meg olvasni is neház ám..😛
A jók közül a Wood Elfek jönnének be, dehát õk (sem) lesznek.
pl jogtalan elõny a másikkal szemben hogy látod a manáját/életit régebben hogy mit castol, mennyi idõ van vissza abból stb...
a makrókról már ne is beszéljünk...amikor a mage megnyom egy gombot és az ami 5 (global)seces kaszt kb insta halál a másiknak...és a hozzá hasonlók.
Na ezt a topicot is megtaláltam. ( nehéz volt :-) )
Warhammerbe is össze fogjuk szedni a régi bandát, Jock legalább is ez a tervem.
Zsír lesz a game meglátjátok
Az EU üzemeltetõrõl pedig nagyonvegyesek az érzelmeim. Mivel a Daocnál jóval nagyobb horderejû lesz a WAR ezért gondolom nagyobb lesz a customer support. A Daocban komolyabb baj nem volt. Persze senki nem lehet elégedetlen de game indulása óta nem volt komolyabb leállás. Talán 2 5 év alatt. Szóval korrekten csinálják.
Egyszer valaki meghackelte a Daocot és betett az RVR zóna közepére egy olyan 200 darab sárkányt . Na akkor le állították aszem 2 napra az egészet mire helyre pofozták a dolgokat.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
szal én is inkább a jó oldalra tennék😛
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
szóval attól még simán lehet 2xes fölény realm pvp-ben
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
ha gondolod menj át a DAOC fórumra, és ott szivesen linkelnek be a srácok pár múvit amit csináltunk/tak, ami pvp-l szólt...
2gombossá tegyék akarid,vagy olyan +infókat szerezz általuk, ami elõny a nemhasználókhoz képest
DAOC-be nem volt ilyen (az az egyetlen mmo ami pvp mmo-nak mondható, fejlesztõ csapat is ugyebár onnan jött), és érdekes mód mûködött a pvp és nem az alapján rangsoroltka, hogy milyen faszán lenyomtál 2 gombot...😊
Apropó, a DoAC-ban hogy mûködik a party? A WoW legnagyobb hiábja a szememben ugyanis éppen ez az átkozott kötött 5 fõs party meg 10/20/25/40 fõs raid felállás. Ha vagyunk 8-an együtt, akkor mehessen az ember 8-an együtt, ne kelljen három embernek azt mondani, hogy sorry, de ti menjetek addig gazt szedni... 😛
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
megnéztem az új képeket, gyönyörûek...bár ahogy láttam mozgásban a káosz harcost kezdett tudatosulni bennem hogy a "rossz" oldal elég nagy fölényben lesz lélekszámra 😊
Igenis kelljen klampirozni, akinek meg nem tetszik menjen wow-zni aztan olvasson meg aludjon mig raidel..
pvp-t könyörgöm le ne butitsák 2 gombra...
továbbá hiába lesz nála a giga fegyver 500dért, ha nem tudja megfelelõen használni a skilljeit (itt most ne arra gondolj, hogy nem tud lenyomni 2 gombot), számítani fog a gear, de közel sem annyira, mint pl. wowban
vki tegyük fel kiküzdi a legjobb wpn-t, megunja, egy irl gazdag srác ajánl érte 500$-t, és a legjobb fegyver máris egy komplett noobnál van...
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
Marad a négy kaszt közül a Hammerer, ami viszont más tészta (Hammerer: közepes páncélzat, kétkezes fegyver, Slayers: nulla páncélzat (félmeztelen), kétkezes vagy két egykezes fegyver).
fõleg mikor feléd rohan egy bazi nagy csatabárdot lóbálva, habzó szájjal 😄

van benne egy nagyon frankó kis világleírás is.
én nagyon sokat játszottam WH:Fantasy-val p&p verzióban, bazi jó világa, kasztrendszere van a játéknak.
kiváncsi leszek, hogy fogják átûltetni mmo szintre...
de mindenesetre kamikáze DWARF GIANT SLAYER FTW! 😄
bestof race/class combo 😊
Mondjuk a WHF és a WH40k esetén is attól félek igazából, hogy mennyire tudják visszaadni a világ hangulatát. Az elsõ videók nem túl meggyõzõek a WHF esetén sem, azt meg csak ködösen tudom elképzelni, hogy akarják a WH40k-t megvalósítani...
Szinte minden könyvet és játékot játszottam, ami ezzel az irányzattal kapcsolatos. Ha ez megjelenik, akkor tuti bye bye WoW.<#integet2>#integet2>
amugy ha jol csinaljak meg kegyetlenul meglohetik a kinai gold farmereket...ha egy tier4-es mapnak mindossze 20% lesz pve terulet nem sok eselyt latok a botos farmolasra...
Mellesleg a WH Fantasy világában nincs klasszikus manna alapú mágia. A Priestek erejét a hitük határozza meg a harcosokét a lendületük és fizikai erejük míg a mágusokét a felhazsnált rúnák.
a craftolásban az a baj, hogy általában farmoláshoz vezet 😞 de azért kaphatna nagyobb szerepet, az tény..
-the invisible-