Warhammer Online - Age of Reckoning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
(hogy ez jó vagy rossz azt mindenki döntse el ki-ki belátása szerint)
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
anti hero
★ 汤姆 李
Eddig elsõsorban BoE iemekkel találkoztam. Azt nem állítom, hogy kizárólagosan, mert annyira nem figyeltem oda az az igazság.
AH szerû dolog lesz, Auctioneerek már vannak is a fõvárosban, de egyenlõre nem lehet használni a funkciót.
A mûködés a wikia alapján egyezni fog az ebay-es rendszerrel, vagy ha így érthetõbb, akkor a wowossal 😊
Ezenkívül a klánok is bizonyos szinten (mert itt a klánok is fejlõdnek és minden szinten kapnak valami bónuszt) kapnak saját aukciós hálózatot, de errõl nem tudok sajnos semmit mondani, mert egyenlõre nem tudok bemenni a klánházba (szerintem még ez sincs készen) 😞
BoE-BoP milyen arányban van? vagy minden cuccut el lehet passzolni másnak?
-valami AH szerû dolog van már benne?
anti hero
Core Server (a béta szerverek is ilyenek):
- csak akkor támadhatjátok egymást, ha mind a ketten pvp aktívak vagytok
- ha valaki átmegy RvR zónába vagy a másik frakció PvE zónájába vagy megtámad egy pvpaktívat a másik frakcióból azonnal pvp aktív lesz (najó az elõbbi 2nél van egy 10másodperces visszaszámlálás), és jelenleg a bétában ha visszamegy saját területre akkor is 20 percig az marad.
- Scenariokon természetesen pvp aktív vagy végig, de amint kijössz a pvpaktívságod visszavált a scenario elõttire.
- Jelenleg ha meghalsz bárhol outdoor a pvp aktívság azonnal leesik rólad.
Open RvR Server:
- mindig, mindenhol az elsõ belogolástól kezdve pvp aktív vagy.
Illetve mindkét típusból lesz RP-s, tehát szerepjátékos változat is, aminek a szabályzatáról nem találtam infót.
Illetve annak érdekében hogy ne menjenek vissza magasszintûek alacsony szintûeket hentelni elvileg lesz valami mókás mechanizmus, hogy ha magas szint visszamegy alacsony tierre, akkor csirkévé/káoszcsirkévé változik, de errõl nem tudok mit mondani.
A halál csupán a kezdet...
pve szerver nem lesz
http://www.akciofigura.hu
Lourker
Instanszok kapcsán, a fejlesztõk -idézek- 'nem hisznek' az instance dungeon-ökben.
Amúgy valami kis pve instázás tuti lesz mert ma nekimentem valami portálnak Altdorfban és azt írta ki, hogy partiban kell lennem, hogy belépjek az instanceba 😊 De gondolom nem az insták lesznek többségben.
És akit érdekel a #2589-ben linkelt fotó rejtélye, nos, elmentem oda és kicsit homályosabb volt a képem, úgyhogy felkerestem PMben a leakert aki kitette a képet és elmondta, hogy bár a játékon belül menübõl még nem érhetõ el az anisotropic, trilinear filtering meg az antialiasing, de ez utóbbi már "haxxal" behozható, ha az nvidia control panelben belövöd, hogy ne alkalmazásvezérelt legyen ez a funkció. Na ezt megcsináltam és azt kell, hogy mondjam, hogy készítettem én is egy fotót hasonló szögben és tökéletesen ugyanazt a képminõséget kaptam 😊
http://www.akciofigura.hu
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
Mondd a haldoklónak, hogy szép az élet....
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
FOR WINDOWS XP
2.5 GHz P4 processor or equivalent
1 Gigabyte RAM
A 128 MB Video Card, with support for Pixel Shader 2.0
At least 15 GB of hard drive space
FOR WINDOWS VISTA
2.5 GHz P4 processor or equivalent
2 Gigabyte RAM
A 128 MB Video Card, with support for Pixel Shader 2.0
At least 15 GB of hard drive space*
SUPPORTED VIDEO CARDS
ATI Radeon(TM) series
9500, 9600, 9800
X300, X600, X700, X800, X850
X1300, X1600, X1800, X1900, X1950
2400, 2600, 2900,
3650, 3850, 3870
4850, 4870
NVIDIA GeForce series
FX 5900, FX 5950
6600, 6800,
7600, 7800, 7900, 7950
8400, 8500, 8600, 8800
9400, 9500, 9600, 9800
GTX 260, GTX 280
Intel(R) Extreme Graphics
GMA X4500
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Bevallom, hogy most jelenleg kicsit fáradt vagyok ahhoz, hogy fórumoldalak százait vagy ezreit olvassam vissza. Szóval inkább rákérdezek... Lehet már tudni valamit ennek a játéknak a gépigényérõl? Igazság szerint egy kicsit már kezdem unni a WoW-ot és jól jönne egy kis változatosság. A Warhammer világát meg mindig szerettem. Kíváncsi vagyok, hogy vajon agyon veri-e a "bajnokot"...? <#buck>#buck>
Lourker
A halál csupán a kezdet...
mit gondoltok a tankok szerepérõl pvp-ben? remélem nem csak pve-ben kapnak szerepet xp-zésnél, meg ajtónállónak hídon 😊
lesz vmi guard funkció mint daocban? pl védeni a healereket...
Max a grafikája hajaz rá, de ugye azt meg nem is a mythic fejlesztette, hanem egy félkész vmit kaptak. (ha jól tudom, de cáfolj meg ha eszedbe jut vmi bátran)
ha who jó lesz akkor jól fogunk vele szórakozni ha meg nem akkor még egy bukta mmo ( bár nem kívánom hogy az legyen ).
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
mivan?
WoWban az egész világ egy mozaik térképre épül, AoCban insta rendszerû az egész. WoWban a skillek egyszerû egyfázisúak míg AoCban többfázisú kombok. WoWban autoattack rendszer van, AoCban aktiv harcrendszer ütés/lövésirányokkal. WoWban átmennek a karatkerek egymáson, AoCban ütköznek. WoWban max guildbank van (5 év után), AoCban egy egész guildváros és még sorolhatnám, de talán ezek azok amik a legfontosabb ALAPVETÕ különbségek.
WHO sokkal inkább WoW klón, nem beszélve LOTROról.
PS3/X360 user: Infernohun
2. Jó, hogy profitot akar termelni, az világos. Csakhogy van egy alapvetõ probléma, mégpedig az élmény. Filmeknél is elsõre meg lehet mondani, hogy mi az amit rókabõrlehúzás címen a profitért csináltak (mondjuk Star Wars 1-2-3) és mi az, ahová valami tartalmat, valami újat betettek. Van ami business van ami mûvészet és van ami mindkettõ. AZ igazán jó alkotások az utóbbi csoportba tartoznak, más kérdés az, hogy jelenleg a játékpiacon nem látok ilyet, csak WoWra alapozott rókabõrlehúzást.
1. AoC egy dologban egyezik meg WoW-al, hogy felveszed a questet, megcsinalod, majd leadod, aztán ezzel ki is fújt.
2. Már jónéhány éve minden játék ami a piacra kerül, az profitot akar termelni. Lehet kicsiny hazánkban ahol égõ megvenni eredetiben valamit ez furcsán hangzik neked.
Pio: az a legfõbb baj,h nagyon sokan rohadtul elfelejtik,hogy a closed beta nem arról szól,h nekem hosszabb farkam volt,ezért elõbb tolhatok egy fizetõs játékot,ráadásul ingyen. A closed beta kötelezettségekkel is jár/na. Az ilyen 'belogolok,játszok 1 órát aztán fúdeszar,elmegyek telehányok minden fórumot vele' legények,ha inkább megírnák értelmesen,h mit kellene változtatni, esetleg jobban haladhatna a játék fejlesztése.
Ami pedig begyepesedett, az a nagy wow utálat, mert ha van 10 millios tábora akkor már csakazért is utálni kell, és szembemenni a többiekkel, mert ettöl rohadt nagy királyok leszünk, de azonkivül hogy törp meg gumimaci grafikan más indokot nem tudsz mondani. Lehet szidni a wow-ot, elég sokat toltam vele ahoz, hogy tisztaban legyek minden hibájával, és szerintem is pvp-ben az l2 messze odaver neki, de van rengeted dolog amiben meg többet nyujt mint mas mmo. Kreativitást szeretnél? Aionban neked mi kreativ amit nem l2-böl vettek át, azt wowrol masoljak, persze lehet majd bent repülni ami nagyon kreatív, kreativitás a wow-os pve harcokban gondolom szerinted nincs, bezzeg az l2-es raid bossok nagyon kreativak. Az Aoc harc rendszerében se volt kreativitás, az l2-es harc rendszer persze kreativ, pláne egy full buffos íjásszal.
Arra mondjuk kiváncsi lennék, mik azok a dolgok aoc-ban ami egy az egyben wow. Persze tudom, te azzal se tudtal azonosulni mert gumimacik meg wow copy, persze lineageben tudtál azonosulni a dwarf kislánnyal aki lesubolt destroyerre, és 3 méteres kardal 20 embert megölt sorban, mindet 1 ütéssel, vagy lehet te a human caster csávóval azonosultal. Elképzelem ahogy megtaláltad az rpg élményt és szerepjátszottal a karaktereddel giranban az arusok között.
Aionról meg max videot láttál, abbol aztan lehet levonni következtetéseket (pláne hogy már most megy a duma, hogy mire kijön aion már nem is lesz olyan szép), Blade and soult, meg most jelentettek be, és van róla egy bemutato video, marha jo példáid vannak.
Ha legalább jol megmondod a sok baromnak a frankot, elötte probalj meg összeszedni normális indokokat arra, hogy miért szar az amit szidsz. Mert ha csak ennyit tudsz idenyögni, föleg ugy, hogy mar elötte 1000 masik pityu levágta ugyanezt, 100 különbözõ forumon, az ... szomorú.
Amugy én egyik mmo-t se akarom lehuzni, tolom wow-al l2-vel aoc-al, és valszeg fogom who-t is pont mint aion. Viszont én veled ellentétben mindnek látom a rosz és a jó dolgait is, te meg csak a kinézetet nézed.
A who se azért lesz siker illetve bukás, mert igy vagy ugy néz ki, a tartalom a lényeg.
Jah és 10 milla elöfizetöhöz még 1 dolog kell, kiadni a játékot ázsiában. Kapásból 5x annyi elöfizetõ lesz. Tök mind1, mit adsz ki ázsiában, annyian vannak, hogy a legnagyobb szarnak is lesz legalább 100ezer elöfizetõje.
És basszus bele tudtam magam élni! WoWban meg törp / gumimaci szintû bigyók csépelik egymást egy rajzfilmfaluban... ez nem rpg élmény, na.
Túlságosan begyepesedett az EU / US MMORPG készítés. Van a WoW, ami egy etalon a 10 milliós tábora miatt és azt próbálják majmolni. Az AoC pl egy az egyben WoW. Gyakorlatilag semmi új ötlet ahhoz képest. Nem érzem az innovációt, a kreativitást, igazából csak a pénzt akarják a zsebükbe tömködni. Ez nagyon nem jó, ezekbõl a világokból sokkal többet ki lehetne hozni...