Warhammer Online - Age of Reckoning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AndrewCB
Kit milyen néven találok meg Order oldalon?

RatBaG
vagy 4 órája már

Per Aspera Ad Inferi.

authentication down...
gondolom javítják az expired problémát

-the invisible-

AndrewCB
Zárt bétás voltam és automatikusan beenged a játék, nem kell a weboldalon baszakodnom.

Seithennin
aki trialként fogja fel nagyot koppan majd hogy törlik a kariját😄 mert open bétánál nem lehet megtartani ugyéééébááár xD

Ellyrion-t beszéltük meg de tee h jutottál be?😄

AndrewCB
Na melyik szerverre mennyek? Order oldalra megyek

RatBaG
ja, vicces... <#gonosz3>

Per Aspera Ad Inferi.

Ha szabad ilyet írni még örülök is annak, hogy ilyen botrányos lett ez az egész, mert így észbekap a GoA, vagy ha õk nem is, akkor a Mythic, hogy itt még van mit elrendezni. A lényeg, hogy retailra jók legyenek a dolgok, én továbbra is tesztelésként fogom fel az openbétát (tudom, hogy a nagy többség trialként fogja fel és õk toporzékolnak most) és bízom abban, hogy ez felnyitja a fejesek szemét majd.
Ugyanakkor nyugis természet lévén is számomra az "afternoon" van annyira tág fogalom, hogy ha ma bejutok játszani éjfélig, akkor semmi harag nem lesz bennem és ha nem akkor is csak egy kicsit bosszús leszek, de 1 napos csúszás szerintem még retailban is belefér nemhogy bétában. És ilyen stressztesztelést tuti nem állt módukban máshogy elvégezni az account szerverrel.
Szóval részemrõl teljesen nyugodt vagyok és kívánom, hogy az itt idegeskedõ embereknek is sikerüljön mielõbb megbékélni a helyzettel és felfogni, hogy nem olyan tragikus, mint amilyennek be van állítva.
MeoH
Hat en sem vagyok tul szerencses acc ugyileg. A regi accom nem enged be, mert nem jo az pass szerinte, persze jelszo emlekezteto nem mukxik 😛 Uj accot meg nem tudok regelni😊 szoval majd este, vagy holnap ujra probalkozok
Ui: Vicces, hogy Wildor jutott be szinte elsonek 😊

fuck mmo's..i.,

TDC Geronimo
Nincs valami nagy tömeg. Vajon miért... :d

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

na, benn vagyok.

mindenki chosen baze, nem lesz ez igy jó 😄

Seithennin
naja ez tény

jah azon én is jót vigyorogtam hogy eu szolgáltatja a legtöbb embert 😊
hozzáteszem nem írtam alá, nem is fogom. teljesen igazad van. meg ez csak teszt szótl bõven belefér. amúgy is örüljön midenki ha esetleg játszhat. nem kötelezõ ilyet csinálni nekik. lehetne csak szept 18tól is...
persze megígérték hogy lesz ob. de ha ez csak 1 nap lesz és 1 hét múlva akkor is betartották a szavukat... szerintem...
Krinyo
jók ezek a kommentek "Burn, Goa" 😄

Seithennin
mennek a serverek email sehol brühühü -.-

lol most meg már jó sry ^^

Wildor nem jó a kép amit felraktál... vagy csak nekem nem adja?😮

"We are sure most of you followed our news about the registration page and the patch process so far. During the day some of you have encountered issues with these steps. We are aware of the situation and are working on solutions.

As we wrote in previous news connecting to our account system might lead to timeouts (error message 414). The link between the website and our account database needs some optimisation. Our technicians are working on that and, while their work will temporarily slow down the registration process we expect some improvements soon.

It might happen that the patcher stops working. The technical teams continue to improve the performance of the patcher and some of their changes might lead to a disconnection between your client and our patch server. In this case please restart you patcher, it will continue its download at the beginning of the last file you downloaded during the disconnection.

There has been a misunderstanding about the creation of new accounts. If you already have an account on www.war-europe.com , you don’t need to create a new one and can activate your key directly here.

Some of you have received error messages stating that your Open Beta code has expired. We are currently looking for the reason of this error message. Rest assure that your code is definitely valid.

We are sorry for the inconvenience and are working hard to improve the whole situation."

Elõbb ez ki volt rakva News nak most meg már nincs... kek.

futnak a serverek <#hehe>

Krinyo
ezt is a GOA csinálja 😄

BEAST
Butasagnak tartom ezeket a peticiokat. Konnyu azt kiabalni hogy "monnyonle!", de inkabb azt kellene mondani hogy mi/ki legyen helyette... vagy tud barki olyan cegrol aki 110% tokeletes szolgaltatast nyujtana europaban? Ketlem. Ugyan ez volt wowban is, lotrben is... startra remelem kikukapolodik az egesz, ezert van az OB, ezert szornak ki x mennyisegu kulcsot csak ugy, hogy lassak mennyire birjak a rohamot. Startig van idejuk.

Amugy most nezem, azt irja a peticio hogy eu a legnagyobb jatekosbazisa az ilyen jatekoknak... ez nem igaz, mert meg mindig NA a legnagyobb, ha nem szamitjuk az azsiai mmokat... bar azsia meg a nyugati mmokban is nagyobb piac mint europa 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

túl sokan akarták aláírni😊

#5318: minden aláíró anonym lesz😊
RatBaG
ez is lehalt <#taps>

Per Aspera Ad Inferi.

Seithennin
és aki alápöttyenti annak az accját törli a GOA xD

petíció goa leváltására😊
Nincsenek még szerverek és én a játék betöltõdésérõl beszéltem.

nem lehet, hogy azért mert nincs fenn szinte senki?😊 pár closed bétás nézelõdik max. de azok se játszanak. majd ha már fenn játszik mindenki akkor lassú lesz.. bár remélem nem lesz igazam😊
TDC Geronimo
A töltési idõre ez jellemzõ a 4.1 óta. Játék is betölt hamarabb. Halál után a fekete képernyõ helyett viszont berakták a loading képet.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Na benéztem én is, egybõl megvolt az elsõ kellemes benyomás, az indítás utáni töltõképernyõt kb. 5 mp-ig kellett csak nézni, a closed bétás 2 percek helyett.

AndrewCB
Most megy?

Mert Én se a webre nem tudok belépni, se nem updétel a gamma! <#szomoru1>

ez sajt már tudjuk h hova megyünk h ki mivel lesz megvan a játék van patch márcsak az a ******acc kellene -.-"

remélem a goa oldalát mindenki látta már: waarrrgh már csak egy ork hiányzik közülük😄
Legyen ez az Ellyrion ha már beszéltünk is róla. Aztán megjelenés után ki tudja, hogy maradnak-e ezek a szervernevek, majd úgyis beszélünk róla megint.

Davidus
bloodscalpra menjünk!

V9ykn8_TZL0

vagy brionne, gorthor, bilbali
ezeket még nem látni a képen, amik úgy ahogy normális nevûek...

Miért ne lenne jó? Tök mindegy hova megyünk😄

Triathlon for life

Lazarus
Ellyrion, zsír
Seithennin
írásba is adják?😛

"Ellyrion" akkor ez jó nektek? fun lenne ha sikerülne egy helyre terelni a népet X)

Sáska

meg ugye kellene akkor egy server név is közös vélemény alapján (fetéve ha sikerül)

Seithennin
mert neki csak arra kell várni hogy a serverek beinduljanak

Szaruman
Shadow warrior. Vagy witch hunter. És írtom a romlottakat 😄

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

RatBaG
arra céloztam, hogy "te még boldog lehetsz"

Per Aspera Ad Inferi.

na tényleg gyerekek 😄 meik oldalra fogtok menni? én sztem destruction még hozzá egy witch elf hehe

Seithennin
regeltem a who oldalán, és várom a mailt róla hogy beléphessek...

RatBaG
milyen regrõl? <#duma>

Per Aspera Ad Inferi.

Ez az Ellyrion szerver jól hangzik. 😄

Jjaja. Wildor ugyis látod a szervereket,mondj egyet😄

Triathlon for life