Warhammer Online - Age of Reckoning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hober Mallow
Ennyi erõvel,berakhatnának még néhány questet is<#taps>

Krinyo
azért az nem valós idõ, 30 perc kb

Hello,a haveromnak a gepen jatszahtoan menne szerintetek minimumon a game?
P4 2giga,2giga 266ddr,geforce 6600LE.xp op.

Jimi Hendrix

szörnyû baszki már hogy 600 vannak elõttem eltharion szerón kész 1 óra mire bekerülök
Krinyo
akkor átmász az elfekhez,empire-hez és ott is van egy halom quest

Lacc
Direkt ilyen, darabos az anim, ha messze van valaki, hogy nagy tömegeknél ne essen le az fps. Asszem ki lehet kapcsolni optionsben.
Hober Mallow
Nem is kell AOC-os grafika,csak azért néhol ne hogy már 2004 es színvonal legyen.....

Dizson
Karak Azgalon van Destru guild?

Szerintem is jó lett a grafika, meg aztán sokak gépe nem bírja az AoC-os grafikát. <#vigyor5>
Amúgy csak nekem van ez hogy ha 10 méterre van 1 player akkor olyan mintha szaggatna vagy laggolna vagy bel enne lassulva. Amikor közel megyek akkor meg normális.

Már lvl 11 es a Squig Herderem és chapter 5 nél tartok. Nagyon élvezem, utoljára a wowwal játszottam ilyen jót. <#smile>
A jewelcraftingot el magyarázná valaki hogy mûködik? És szerintetek mi kéne még Jewelcrafting mellé?

Hober Mallow
Igen az elfemmel elis tudtam menni 15 ig,mert ottt nemv olt ilyen porbléma.De a törpöknél nem éri el az adott szintet a karakter így elég nagy kín fejlõdni az új területen😊amúgy nézz szét több megyébe is,nem eggy olyan van ami hibás,vagy nincs kidolgozva...elég félkész néhány

Sztem pont annyi Q van amennyinek kell h legyen. 1-1 területen belül van 3-4 város ahol adnak egy rakat Qet (legalábbis Darkelfeknél) Nekem mindig jól kijött, h amikor elfogytak a Qek addigra már elértem azt a szintet h átmehessek a következõ területre. Grafikával pedig semmi bajom Sztem jó lett<#taps>

Ok kösz az infót.

Hober Mallow
Akkoris kapsz kapsz xp-t ha csak pvp-zel,de szerintem questelj is melette😊

Akkor is kapok xpt ha csak pvp-zek ,vagy mobokat is ölnöm kell ha fejlõdni akkarok ?

Hober Mallow
Remélem gyorsan megoldódik,viszont jóhír hogy vannak olyan régiók amik viszont csodaszépek,fõleg Empire-nél😊

Az Alarielle-n (ez volt az ajánlott Open Beta szerver) is vagyunk páran. Nincs sor de azért van nép. RP szerver de remélem nem gond egy kis szerepjátszás😊 (sajnos sokaknak igen)

TDC Geronimo
Ezeket a hibákat lehet ám reportolni. Biztos tudják, hogy vannak gondok az fpsel, akadásokkal ctdvel, de nem árt, ha bombázzuk õket reportokkal. H betûnél el lehet értni aki nem tudná.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Hober Mallow
Igen,de olvass vissza mit irtam elõször..... tovább küldött csak amott meg már elég nehezek a questek,mondjuk mostmár helyreált a helyzet....

Tudja valaki miert van az,hogy neha elindul faszaul a jatek,neha meg kifagy allandoan a loading felirat utan?
Nem ir semmit,csak siman kilep egybol
Hober Mallow
Amúgy Mount Bloodhorn régió(T 1) egyszerûen undorító a grafika nem csak hogy gyenge, még a wow szintjét se üti(pedig azt nemnehéz túlszárnyalni)

Továbbküld egy két quest egy következõ helyre ott megint vannak questek, onnan megint továbbküldenek és így tovább...

Hober Mallow
nem a játékra értettem csak egy régióra ha az összes questet megcsinálod,utánna nincs több quest,kivvée a public questek....

Scotty99
Eltharion. Egyébként guild ügyben, mint már linkeltem, ITT érdemes szétnézni, itt fel vannak sorolva.

PS3 ID: ghost_hun

Eltharion serveren van magyar destruction guild? jó lenne együtt játszani magyarokkal

Krinyo
akkor valamit rosszul csinálsz, mert tele van minden questel

cikasz
Hát jah.. megint 500-as a sor.. fakker.

http://www.akciofigura.hu

A Karak Azgalon kívül van másik szerver ahol játszanak Magyarok destro oldalon?Mert nekem sokszor csal másfél órára van idõm be loogolni és ebbõl nincsen kedvem várni 50 percet ,hogy egyáltalán elkezdjem a gamét.

zippofcy
Full screent kapcsold ki, a Window Frame-t vagy mit szinten (ne legyen az ablaknak kerete), akkor olyan mintha desktopon menne a game, 1mp alatt valt taskot nekem x64es vista alatt 2 GB rammal.

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

Hober Mallow
Hát nem tudom te mit játszol de sok olyan quest van amit csak 1 szer lehet megcsinálni egy karakterrel.Szerintem az valami másik játék amire te gondolsz:d<#idiota>

Lacc
Nem lesz jó ám ez a 400-as sor a Karak Azgalon 😄
A questek nem igazán fogynak el... amugy nem csak questekkel lehet fejlõdni <#hehe>

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

Hober Mallow
Am törpöknél elértem a 6 szintet ninscennek questek gondoltam átmegyek másik régióba....úgy bevernek a mobok mint atom...érdekes lessz így húzni magam:p

Hober Mallow
Jó hát ha nincs SLY-ra optimalizálva(úgytudom hogy nincs) akkor szaggathat még akkoris ha 6 db 8800GT karid van😄

Dopti
4 giga ram itt nagyon sokat számít. Nekem izom gépem van, vistával, de (csak)2 giga memó 95% on megy. Alt+tab 5 perc kb

Amugy Nekem egyáltalán nem szaggat 40-50 FPs közd meg úgy, h Nvidia vezélõpultban minden max.

ezt haverom is mondta h amikor belogolt 1 szintet nõtt lol 😄

zippofcy
Hmm ez furcsa ... eskudni mertem volna hogy 11es szintu volt a karim, most meg 12es.

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

I.C.ram
Nekem T9400-as proci (2.56 ghz) 4 giga ram es 9700M GT-s konfigom van (noti) es szaggatas nelkul fut 1680ban minden maxon.

Csak amulok, hogy ilyen SLI-s gepeken meg szaggat.
zippofcy
Megy a szerver.

Lazarus
csak nem lehet belépni -_-
Lazarus
megy a szerver
jó az így is 😊

Torzonborz
legközelebb lécci linkeld a képet.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

TDC Geronimo
Chaos t3 terület iszonyat jól néz ki. Olyan épületek vannak meg PQk, hogy a szánk tátva maradt. Kíváncsi vagyok a többi területre is, de szerintem azok sem lesznek rosszabbak.

jah banyek áll mint...a lakodalomban
Torzonborz
hmm faja Azgalon megvolt az elsõ server crash 😄

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

TDC Geronimo
15, most vettem meg <3

fun: Disc of Khaine m van. DD gear 128 willpower hot tickel 139et. heal ger 208 willpower, hot tickel 145öt. wtf??? ez nagyobb szinten már nagyobb lesz az eltérés nem? kicsit fura <#pardon1>

oksi akkor felveszlek firendnek.

De akkor hova írtad a CD keyt?😄

soad én benne vagyok guildba,majd vamikor rádírok, probálok embert szervólni majd. ingame Diving. most nem vagyok fent de majd fent leszek csak sokat kell várni nagyon míg berak