Warhammer Online - Age of Reckoning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hehe tökre bírom ezeket a HC dumákat , hogy aoe meg wipe meg lóf*szrövidítés mert általában egy kukkot se értek belõle még is jól szórakozom 😄

és , hogy kérdezzek is már valamit : Eltharionon mégf életben vannak a magyar Destrok mert nem látom õket nagyon 😞
Ja, valaki be tudna számolni Altdorf Sewers mind a 3 "szárnyáról", hogy milyen bossok vannak bennük, hány boss és hasonlóak? Mert most néztem egy videót Sacellumról és figyelembe véve, hogy ez a "beugróinsta" nagyon faszának tûnt és volt benne egy tonna boss kábé... Nagyon örülnék neki, ha ebben nem lenne jobb a destrunak... 😛

Be is linkelem a videót, ha már hazánk fia csinálta 😊
http://www.warhammermovies.com/movieview.php?id=831
'nyás akkor mégis van olyan ember, akinél van magasabb szintû karim 😄
jó neki, hogy ennyire ráér, én még mindig lvl13 vagyok <#vigyor1><#zavart1><#vigyor><#hawaii>
de sebaj...

Mindig összezavarja a népet, amikor az electromagnet miatt kéne whineolni mert általában hamar elõjön, hogy destrunál is van egy ugyanilyen skillje a magusnak... ;-)
Amúgy szerintem egy teljesen ötletes dolog, csak nem 20 sec CD kéne, hogy legyen rajta, hanem legalább 5 perc, hogy ne "szemétkedésre" használják tét nélkül szinte bármikor, hanem tényleg taktikai manõverekre (lásd az iménti videó végén a keep felszabadítását).
Torzonborz
ööö broáááf

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

kjukju?
: )

anti hero

BEAST
...amitol egy normalisabb embernek felfordul a gyomra :d

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Nem sokat váratott magára, itt a Burn vol. 3. Sajnos nem tartotta az irányvonalat a készítõ és ez már egy minden extrát nélkülözõ fragmovie. Amiért viszont mindenképp érdemes megnézni az a mesterien használt elektromagnet+aoe kombóztatás és az ezzel való darálás.
hát igen, de sebaj, úgyis pvp párti voltam anno wowban is, itt aztán e tekintetben van élet rendesen. Nincs sok idõm nyomni sajnos - fõleg ,hogy idõnként a jó öreg conan barátomat is meglátogatom 😉 ráérõ perceimben - de az legalább tetszik a "szépséghibák" ellenére, és ez a lényeg.
Karak Dronon vmi guild vegyen fel plz - Spartac néven szoktam elõfordulni 😊 thx. utánanézhetnék gondolom warhu-n, de hátha így egyszerûbb 😊
Lazarus
Szándékosan mozognak darabosan a távoli egységek, teljesítménynövelés miatt. Csak sajnos szarból nem lehet várat építeni 😞
választani kellett, szépen kidolgozott grafika vagy sok fázisból álló folyamatos animáció. Õk az elõbbi mellett döntöttek.

TDC Geronimo
Engem már ezek nem igazán érdekelnek. Úgy jó ahogy van, csak ne menne ilyen rosszul :s

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

na ja, kétségtelenül nem egy krájszisz a cucc 😄 mindentõl függetlenül nem hiszem, hogy ez lett volna a max. manapság, amit ez a gáma nyújt grafika terén.
Még ha azt is nézzük, hogy elég nagy népességszámú csatákban is helyt kell állnia és nem lehet és nem is kell öncélúan a kinézetre hajtani, azért vmi erõsebb nem ártott volna sztem... itt ott elég darabos a mozgás is, meg ami feltûnt, hogy a mobok is bizonyos látótávolságban tök darabosan mozognak, kb, mint mikor a lotroban az ember medium környékén vagy az alatt játszik. Ne mondom, hogy ettõl rossz, mert én is tologatom a játékot, csak észrevétel. 😊
TDC Geronimo
Nem csak raideken van probléma. Rengeteg gépen csinálja azt a minden ok nélküli szaggatást és ez ellen is kell valamit csinálniuk. Fórum tele is van különféle "user fix"-ekkel, de nem igazán segít egyik se. A játék motorja az optimalizáltság téren nagyon gyerekcipõben jár még és engem semmi sem idegesít jobban ennél, hogy egy olyan gépen, ahol bármivel tudok játszani tökéletesen, egy ilyen mérsékelt technológiai dolgokat felvonultató játék meg szaggat sok esetben érthetetlenül.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Hamed
Egyetertek..hiaba osztonzik az embereket world rvr-re az uj patch-el ha egyelore ilyen technikai problemak vannak. Miutan mindenki kifarmolta a rank40-et joval tobb esemeny lesz, megtobb lag, stb.
A jelenlegi tempoban kb. ket honap es a casual-ek is felernek a max szintre, beindulnak a komoly raidek tobb fronton, stb. Addig kene vmit alakitani + ugye wotlk is kijon.

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

s0n1c
Kezdeni biztos fognak valamit, kérdés az, hogy mennyire sikerül.
Forrest Tomee
Szerintetek ezzel a ostrom laggal fognak valamit kezdeni a jövõben?
Mert én ezt látom a legnagyobb buktatónak hosszú távon...

Az a fõvárosi pq teljesítés nem úgy megy, hogy teljesen elszeparáltan, két külön instanceban csinálja a két fél? Mintha régebben olvastam volna errõl vmi morgást hivatalos fórumon. Mondjuk a játszhatóságot figyelembe véve lehet, hogy ésszerûbb így, meg amíg idáig eljut a nagyérdemû, nem kevés rvr-en kell átverekednie magát, de mindezek ellenére kevésbé tetszik ez a verzió.

Egész pontosan 1 óra van az erõd elfoglalására attól számítva, hogy a lock bekattan és támadható lesz a terület. Mivel rendes szervezés nélkül nehéz pontosan idõzíteni ezt, így kezdetben sokszor lesz valószínûleg úgy hogy mire összegyûlnek az emberek már fél óra el is telt.

Egyébként több ilyen idõlimit is van, például ahhoz hogy Altdorf támadható legyen, 12 órán belül kell elfoglalni 2 erõdöt (mindkettõt max 1 óra alatt ugye) Aztán miután megtisztítottad a törpéktõl, 1 óra van 2 PQ teljesítésére, ami párhuzamosan megy a védõk pq-jával, hogy ez pontosan hogy néz ki nem tudom, gondolom egymás hentelése közben kell valamit alkotni. Ha sikerül ez is, 24 órára lock kerül Altdorf-ra, ez idõ alatt lehet megcsinálni a King encountert.

Azzal kapcsolatban hogy mennyi ember kell: nyilván sok, de ma a mennyiség inkább hátrány volt (már ha az Azgal szerverrõl beszéltél most) lévén irgalmatlan mennyiségû 30 alatti kari volt, amik azon kívül hogy laggot csinálnak sokmindenre nem jók, így hiába voltunk ott lvl40-esek jópáran, én pl egy instant taunt-ot nem tudtam elnyomni hogy megmentsem a heal-erem.
Persze nincs ezzel semmi baj, hatalmas volt a lelkesedés ma és jött aki csak élt és mozgott, hiszen elsõ ilyen alkalom, jó volt látni hogy mennyi ember akarja lángokban látni az order fõvárost 😊
RatBaG
majd a bérleti díjról még dumálunk... <#idiota>
(mi is azt a keepet foglaltuk be elõször )

Per Aspera Ad Inferi.

RatBaG
a középsõ zónáig visszaáll olyankor és contested lesz

Per Aspera Ad Inferi.

Hamed
Az normalis, hogy egy sikertelen fortress ostrom utan a vedok visszakapjak az elozo teruletet is? Ma tobb oras harc utan elfoglaltuk Reiklandot, mehettunk tovabb a fortress-re. Kaput betortuk, bent ugye a szokasos lag, 5 fps, IB fal meg aoe spam a lepcson, wipe. Es csak 30 perc van az egeszre amibe egy probalkozas fer bele.
Timer lejart mikozben lovagoltam vissza, erre kiirja hogy reikland locked by order, wtf? Ennek ormere bevettek mar praagot is..

btw kivancsi lennek mennyi ember kell egy sikeres fortresshez, 100? Hogyha a fele kifagy is maradjon 2 warband? Es meg csodalkoznak hogy mindenki scenariozik.

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

alig pár órája értem haza angliából.
szerinted hogy haladt az elmúlt 1,5-2 hétben? 😊
(kb. sehogy)

0Fritz0
Természetesen a Prophecy is kitett magáért. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

krpsycho
Hali! Áll még az ajánlat? Engem érdekelne! (pü, és email is ment)

Az az igazán nagy ember, aki hozzá tud segíteni másokat hogy nagynak érezzék magukat.

0Fritz0
Bizony 😊

(klikk a képekre a nagyobb verzióért)

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Lazarus
Nincs még trial és a mostani állapotot elnézve nem is lesz egy darabig. A játék élvezhetõ, de igencsak bugos
grat

anti hero

BW hogy halad? vagy abbahagytad?

anti hero

Saccard
Itt nem dobáltak trial key-eket az eredeti játékhoz (mint anno wowban)? Csak mert lehet akár meg is venném, de anélkül, hogy kipróbáljam nincs az az Isten... Elég volt egyszer így belenéznem Lotro-ba...

Amitől a legjobban félünk az már megtörtént velünk.

Mondjuk ez igen szerver függõ, de ma pl. a Karrak Orrud-on 11x nyertünk 500:0-ra Murkain Temple-ben és még kb megegyszer 10x 500:xx-re (xx = kétjegyû szám). Szóval néha azért sajnálom szegény destro playereket nem lehet egyszerû az életük.

Amúgy a másik sláger scenario a Phoenix Gate, ott is hullik a destro ahogy illik. Szóval elf és törpe scenariók egybõl behivnak.
De ez szerver függõ nagyon.

GW2: Dragonknight.5302

Kreeder44
nekem megvan már lassan egy 7te a game csak Pesten tanulok ott a gépem már és a netet 3 hete nem képesek bekötni XD kész ideg vagyok ZH-ra se tudok felkészülni rendesen..... leírtok nekem valamit? ha belelõsz egy nyíilvesszõt az ellenbe benne marad vagy azonnal eltûnik??? elõre is thx 😄

Na megvan az elsõ... 😄

ez van, jobb lesz, ha megszokod 😊
na byez...

csend van

anti hero

RatBaG
na most mi támadjuk altdorfot, gyerünk mindenki fegyverbe!!!

Per Aspera Ad Inferi.

namiafakk?
csak nem hiányzom? kevés a whine, mi? <#idiota><#fejvakaras><#zavart1>

najsz dimizs m8!

mi tegnap ilyen 3bw (dot spec) 2healer 1 melee grpot toltunk, vicces volt

anti hero

BW igenis OP ha van mogottte rendes heal nem silencelik és nem focusoljak xD, de csak annyira mint sorc. bementem lv3on sczni 25k dmg...pedig kb egy ora tapasztalatom van BWvel.

Egész egyszerû a dolog, ha tudnak folyamatosan aktivoskodni õket tarolnak. De ehhez valakinek meg kell védeni õket vagy az ellenfélnek butának lenni. És ez igy jo szerintem. Annak ellenére hogy persze nem szeretem amikor kinez maganak 3 sorc is 2 secig élek xD

Sajnos rejtvényünkre adott válaszát nem tudjuk elfogadni. ;D

Schroedinger
overpowered a nénikéd. lehet hogy nagyot sebzünk, de könnyen is halunk. tudod mi az overpowered? a dok meg a wp.

herp a derp, hurr, herpy derpdy derpy derp

Mocskos overpowered bw-k, ráadásul annyi van belõlük, mint a szemét. 😄

Igazad van koszonom.

Jimi Hendrix

cikasz
add el a géped

http://www.akciofigura.hu

Botond
10k, mint itthon. -.-
FYI

Hello,nem tudok belepni aORvR: Eltharion (EN)szerverre,nem tolti be a karimat,van valami otletetek,mit csinaljak?

Jimi Hendrix

Lazarus
Lehet rerollolt és nem akarja bevallani
login server miotta ekkora roxstar? :G

anti hero