Warhammer Online - Age of Reckoning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
és , hogy kérdezzek is már valamit : Eltharionon mégf életben vannak a magyar Destrok mert nem látom õket nagyon 😞
Be is linkelem a videót, ha már hazánk fia csinálta 😊
http://www.warhammermovies.com/movieview.php?id=831
de sebaj...
Amúgy szerintem egy teljesen ötletes dolog, csak nem 20 sec CD kéne, hogy legyen rajta, hanem legalább 5 perc, hogy ne "szemétkedésre" használják tét nélkül szinte bármikor, hanem tényleg taktikai manõverekre (lásd az iménti videó végén a keep felszabadítását).
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
: )
anti hero
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Karak Dronon vmi guild vegyen fel plz - Spartac néven szoktam elõfordulni 😊 thx. utánanézhetnék gondolom warhu-n, de hátha így egyszerûbb 😊
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Még ha azt is nézzük, hogy elég nagy népességszámú csatákban is helyt kell állnia és nem lehet és nem is kell öncélúan a kinézetre hajtani, azért vmi erõsebb nem ártott volna sztem... itt ott elég darabos a mozgás is, meg ami feltûnt, hogy a mobok is bizonyos látótávolságban tök darabosan mozognak, kb, mint mikor a lotroban az ember medium környékén vagy az alatt játszik. Ne mondom, hogy ettõl rossz, mert én is tologatom a játékot, csak észrevétel. 😊
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
A jelenlegi tempoban kb. ket honap es a casual-ek is felernek a max szintre, beindulnak a komoly raidek tobb fronton, stb. Addig kene vmit alakitani + ugye wotlk is kijon.
\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"
Mert én ezt látom a legnagyobb buktatónak hosszú távon...
Egyébként több ilyen idõlimit is van, például ahhoz hogy Altdorf támadható legyen, 12 órán belül kell elfoglalni 2 erõdöt (mindkettõt max 1 óra alatt ugye) Aztán miután megtisztítottad a törpéktõl, 1 óra van 2 PQ teljesítésére, ami párhuzamosan megy a védõk pq-jával, hogy ez pontosan hogy néz ki nem tudom, gondolom egymás hentelése közben kell valamit alkotni. Ha sikerül ez is, 24 órára lock kerül Altdorf-ra, ez idõ alatt lehet megcsinálni a King encountert.
Azzal kapcsolatban hogy mennyi ember kell: nyilván sok, de ma a mennyiség inkább hátrány volt (már ha az Azgal szerverrõl beszéltél most) lévén irgalmatlan mennyiségû 30 alatti kari volt, amik azon kívül hogy laggot csinálnak sokmindenre nem jók, így hiába voltunk ott lvl40-esek jópáran, én pl egy instant taunt-ot nem tudtam elnyomni hogy megmentsem a heal-erem.
Persze nincs ezzel semmi baj, hatalmas volt a lelkesedés ma és jött aki csak élt és mozgott, hiszen elsõ ilyen alkalom, jó volt látni hogy mennyi ember akarja lángokban látni az order fõvárost 😊
(mi is azt a keepet foglaltuk be elõször )
Per Aspera Ad Inferi.
Timer lejart mikozben lovagoltam vissza, erre kiirja hogy reikland locked by order, wtf? Ennek ormere bevettek mar praagot is..
btw kivancsi lennek mennyi ember kell egy sikeres fortresshez, 100? Hogyha a fele kifagy is maradjon 2 warband? Es meg csodalkoznak hogy mindenki scenariozik.
\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"
szerinted hogy haladt az elmúlt 1,5-2 hétben? 😊
(kb. sehogy)
Az az igazán nagy ember, aki hozzá tud segíteni másokat hogy nagynak érezzék magukat.
anti hero
anti hero
Amitől a legjobban félünk az már megtörtént velünk.
Amúgy a másik sláger scenario a Phoenix Gate, ott is hullik a destro ahogy illik. Szóval elf és törpe scenariók egybõl behivnak.
De ez szerver függõ nagyon.
GW2: Dragonknight.5302

na byez...
anti hero
csak nem hiányzom? kevés a whine, mi? <#idiota>#idiota><#fejvakaras>#fejvakaras><#zavart1>#zavart1>
mi tegnap ilyen 3bw (dot spec) 2healer 1 melee grpot toltunk, vicces volt
anti hero
Egész egyszerû a dolog, ha tudnak folyamatosan aktivoskodni õket tarolnak. De ehhez valakinek meg kell védeni õket vagy az ellenfélnek butának lenni. És ez igy jo szerintem. Annak ellenére hogy persze nem szeretem amikor kinez maganak 3 sorc is 2 secig élek xD
herp a derp, hurr, herpy derpdy derpy derp

Jimi Hendrix

Jimi Hendrix
anti hero