3755
-
#3515 Nekem nem kellett...
-
rnd #3514 Szerintem az ilyen ócsó kategóriás kártyáknál patch-elni kell hogy menteni tudj... -
Godhand #3513 Hello!Igen a játékokba nem tudok menteni...semmit!üdv -
#3512 Hello!
Nem tudsz menteni a játékokba vagy eleve nem tudtad rámásolni a játékot? :)
Bye! -
Godhand #3511 Hello!Most vettem a GBA-hoz egy Elink 1 gb-os flash kártyát.A bajom csak annyi hogy nem tudok menteni.Ha esetleg tudnál segíteni,megköszönném!üdv -
Godhand #3510 Sziasztok!Most vettem a GBA hoz egy Elink 1 gb-os flash kártyát.A bajom csak annyi hogy nem tudok menteni.Ha vki tudja a megoldást,kérem írjon! -
rnd #3509 Lenne egy eladó Final Fantasy 4-em és egy Final Fantasy 5-ön.
Ha valakit érdekel egyik vagy másik esetleg mindkettő privizzen... -
flevente #3508 Hello!
Olyan problémám van, hogy a GBS SP-m nem tölt, pedig az aksija jó, teszteltem úgy hogy kivettem és egy másik GBA SP-vel fel tudtam tölteni.Ha valakinek vmi ötlete van kérem szóljon, meg egy kapcsolási rajznak is örülnék.
Köszönöm! -
#3507 nekem van, valópan pici, de fém és jó masszivnak tűnik, ezért bátran zsebrevágom, és jön velem :C -
Dj Siegfried #3506 hibátlan csak kicsi az én nagy kezemnek :S ajánlom a készüléket, de csak akkor ha nem akarsz gb és gbc játékokkal nyomulni, mert azokat nem viszi -
sonic333 #3505 Sziasztok!
A Micro-nak nem túl pici a kijelzője szerintetek? jó rajta játszani? -
Silkroad fan #3504 Plz!
Most kaptam meg a ez-flas v plus-t már vannak rajta játékok, de nem tudom, hogy kell felrakni/használni. Plz aki tudja irjon:
[email protected]
Thx :-) -
rumkola #3503 igen új -
#3502 új? -
rumkola #3501 GBA (SP)-hoz, microhoz és DS-hez jó, új Supercard Minisd flashkártya eladó.
7500.-
Privizz. -
Márió92 #3500 Oké. Majd utánakeresek. :) Köszi. ^^ -
#3499 Igen, ez másolásvédelem. Próbálj a játékhoz IPS patchet keresni vagy esetleg egy már patchelt verziót neten. -
Márió92 #3498 Sziasztok.
Öhm az lenne a problémám, hogy mikor el szeretnék indítani egy játékot akkor ezt kapom:Katt!!!
Mitől lehet ez? Ez ilyen jogvédettség féle dolog akar lenni??
Amúgy emulátorral írja ki ezt. -
PHM #3497 Túlmunka miatt mostanában csak kb.este 6-tól érek rá.
Ha estefelé is jó, csörögj rám, megoldjuk valahogy.
Leginkább a belvárosban, vagy metróközelben fordulok elő egyébként.
A számom: 06-70-210-1345 -
taxiboy #3496 Köszönöm PHM! Elfogadom az invitálásod, a számom a honlapomon van. Csak keress rá a nevemre és csörgess meg, vagy add meg a számod! Néztem és már a GBA SP-hez nem is találtam kártyát, csak a DS-hez. Gondolom a portjuk nem egyforma. Teljes káosz lett urrá rajtam ebben a kérdésben. Jó lenne valaki hozzáértővel tisztázni. Egész nap a várost járom, biztosan össze tudunk valahol futni. -
PHM #3495 Az összes R4 klónnak - talán az N5 kivételével - gyenge a támogatása.
Az eredeti R4 pont a perfekt támogatás miatt volt olyan sikeres. Szerintem.
Egyébként tudtommal árulják még azt is.(Lásd: Volumerate.)
Az meg, hogy a boltban ezt ajánlották a GBA-hoz, hát hogy is mondjam: ciki... -
PHM #3494 Az update-ek legtöbbje már csak a DS kompatibilitást javítja.
Erre pedig, GBA-s felhasználásnál nincs különösebb szükség.
Az persze, hogy nem hagyják cserben a felhasználókat, mindenképpen dícsérendő. -
rnd #3493 Az R4 valóban nem kezeli az SDHC-t, de csupán azért mert már réges rég nem is gyártják. Nintendo elkezdte perelni őket és bezárt a bolt. Valszeg a klónokat ajánlották neki: R4Deluxe, R4-III, R4Advance, stb. ezeket szinte mindenhol R4-ként árulják. Ezek mind SDHC-sak, de ettől függetlenül csak DShez valók. -
#3492 Szerintem megéri az EZFA4-es. Elég jó árban van. Nemrég jelent meg hozzá update. -
PHM #3491 Na, ennyit a boltosok hozzáértéséről...
1: Az R4 nem GBA-hoz, hanem kizárólag DS-hez való, és
2: Nem is a legújabb. Nem kezeli az SDHC kártyákat, gyenge a támogatottsága, egyszóval szerintem leáldozóban van a csillaga.
(Akkor már inkább M3 Real, EZ5 plus, vagy Acekard 2, esetleg DSTT.)
EZ4-et szerintem nem fogsz találni, mert bő másfélszer annyiba kerül, mint a Supercard.
Azt a kb. 3000 Ft. felárat pedig a vevők nem hajlandók megfizetni, inkább bajlódnak az olcsó gagyival.
Mindegy, ha budapesti vagy, szívesen megmutatok pár kártyát, hogy legyen némi összehasonlítási alapod. -
taxiboy #3490 Köszönöm, ma szétnéztem a városban. Egyik helyen azt mondták, hogy az R4-es kártya most a legújabb és azt ajánlják, de nem tudtak mutatni belőle. Kompatibilis a GBA SP kártya csatlakozójával? Ezt az EZ4-est se hallottam. Persze, ha azt mondod, hogy jó, akkor megpróbálok felhajtani. Majd holnap folytatom a kutatást. -
PHM #3489 M3 miniSD, vagy Lite. (Ez utóbbihoz adnak GBA kazettta méretű tokot.)
Mindkettő a legjobbak közt van de már nehéz őket beszerezni.
Jó alternatíva még az EZ4 miniSD-s változata is. Ez ugyan ramban csak 16 megáig futtat játékot, de van benne 32 mega flashrom, abból tudja futtatni a 32 megás romokat.
Cserébe perfekt a kompatibilitása. Gyakorlatilag minden megy rajta, lassulás nélkül.
Kisebb igények esetén jó még az EFA-Linker valamelyik verziója is.
Szintén jó a kompatibilitásuk, de csak 64, illetve 128 mega beépített flashrom van bennük, ráadásul nem minden alaplapi USB porttal hajlandók együttműködni. -
#3488 én a helyedbe m3-at vennék, miniSD-set, talán az egyik legdrágább, de az egyik legjobb is.
nekem SuperCardon csomo játék szaggatott.. nem annyira hogy ne lehessen játszani, de az élvezeti értékéböl csökkentett bőven. -
#3487 a topicot pont eltaláltad -
rumkola #3486 Okosított Wii-t szeretnék venni, akinek van valami ajánlata privizzen. -
taxiboy #3485 A gyerekem szeretne egy ilyen kártyát Karácsonyra. Vegyem meg ezt neki, vagy hajtsak fel egy Super vagy M3 Cardot? Olvasom, hogy filmet nem tud rajta nézni? Ez tényleg igaz? -
Dj Siegfried #3484 dobozos / kiskönyves Donkey Kong Country eladó PÜ -
#3483 Supercard necces.... -
rnd #3482 Sztem határeset... -
Dj Siegfried #3481 yep, -
#3480 gba micro + supercard megér 15 ropit?
micro igen fitt... -
#3479 abszolút lámaként kérdezem:
lehet ezeken Java programokat futtatni? -
Dj Siegfried #3478 gba kazik -
Dj Siegfried #3477 gameboy advance sp vagy micro szerintem inkább : -
pafi #3476 Köszönöm a tanácsokat, megjött a DX-től az EFA-Linker, minden megy vele a GBA-n amit próbáltam. Még a pokemon sapphire is tud menteni, pedig nem is patcheltem.
Viszont jó lenne valamilyen világítás. Végigkerestem ezt a fórumot afterburner, worm-light, és nagyítós világítás ügyben. Szerinem elég lenne egy worm is. De hol lehet ilyet kapni?