3755
-
#3555 Bocs, hogy ezt mondom, de esélytelen :C Kb 5 éve szenvedtem ugyan ezzel a problémával és már akkor sem lehetett ilyesmit kapni. Vagy megszokod vagy veszel helyette egy microt vagy sp-t... -
pbil #3554 Sziasztok!
Vettem egy régi GBA-t és afterburner, vagy halo light kellene hozzá. Tud valaki segíteni?
-
#3553 looooll. előrelátó. -
rnd #3552 Beteg -e vagy! -
#3551 Brighter SP-m nekem is van :D Bár én használom is őket :P -
#3550 Gyűjtő -e vagyok? :)
(Ki sem bontottam a Mikróbákat, kapták a fóliát)
-
#3549 nem kispálya.... minek 2? -
#3548 Na, vettem kettőt :) Köszi a tippet! -
#3547 azaz, én is tököltem, de mondom 8 ropi nem gáz egy vadiúj micróért, gyűjteménybe... -
#3546 Zsírmány! -
#3545 vadiújat adnak, bontatlan. én kéket vettem, ki is próbáltam nem pixelhbás e... keletinél. -
#3544 Doboza állapota? Bontatlan? Melyik boltjukban? -
#3543 Igen. Volt még 1 rózsaszín, meg 2 ezüst, ha jól láttam (hacsak nincs még valahol a raktárban). -
#3542 gondolom, ott 7900 pénz... és még van. -
#3541 Gameparknál vetted? -
#3540 Én is vettem egy Microt tegnap előtt, és mit ne mondjak, nagyon pozitívan csalódtam. Eredetileg úgy terveztem, hogy csak a gyűjteményemben lesz (mert egyébként egy kis ékszer) és nem is játszom majd vele, de most, hogy kipróbáltam, kényelmesebb nekem, mint az SP Ráadásul a Nintendonak végre eszébe jutott, hogy tokot is adjon hozzá -
cSabonc #3539 Hello! Keresem GBA-ra a Metroid: Zero Mission című játékot! Ha valakinek van eladója, dobjon meg egy üzivel! Köszönöm! -
#3538 keresek
GBA
játékokat. (dobozos, budapesten ) -
rnd #3537 kétlem hogy lesz még nekik... -
#3536 átmenetileg nincs, van jobb? -
rnd #3535 1. nem kapni
2. szentségtörés egy olyan szépségbe mint a micro egy ilyen rusnyaságot rakni -
#3534 erről: efa
mi a véleményetek?
vadiuj micróba menne... :) -
#3533 gameboy micro 7900 pénz, a gamepark.hu helyen... hajrá. -
#3532 m3 perfect miniSD-vel jársz a legjobban, bár nem tudom lehet-e még kapni valahol.
supercard miniSD-t szvsz ne vegyél GBA-zni, belassulgat, élvezhetetlen. -
rnd #3531 a GBA exploader patchel-ve képes rárakni romokat, ebből gondoltam hogy megy GBAban is. egyébként valóban az M3/G6-hoz van fejlesztve. -
#3530 super card még kapható... az nem yó? -
#3529 tehát mégegyszer: a GBA cucc csak IDEIGELENES tároló, amíg onnan a program fut. M3 áttölti oda a cuccot, és ha végeztél, a legközelebbi bekapcsolásnál az adatokat vissza is tölti (pl. GBA mentéseket). -
#3528 ti itt vmit nagyon elnéztetek:
Az M3 DS Real egy slot1-es DS kártya: értsd a DS játék helyére megy. Amit adnak hozzá, az nem egy tok, hanem egy slot-2es adapter, ami önmagában tökéletesen működőképtelen, lévén az M3DSR ezt használja GBA játékok futttatására, illetve olyan homebrew cuccok elindítására, amik nem hajlandók solt-1ről bootolni - a DS-GBA linkről nem is szólva.
A másik meg: maga a GBA Expansion Pack pont akkora méretű, hogy a DS Lite-ból nem lóg ki, pont, mint a gyári porfedő.
És mielőtt még megkapnám: azért tudom mindezt, mert magam is M3DSR használó vagyok :P -
PHM #3527 Tudtommal a jelenleg kapható EFA-Linkerekben és a G6 Lite-ban sincs RTC.
Tehát marad az M3 Lite, G6 Lite, SC miniSD, EFA-Linker 2, és az EZ4 miniSD mint alternatíva. (Ha nem fontos az RTC.)
Bíszt masín: Mind az M3, mind a G6 Lite-hoz adnak GBA tokot is, tehát jók az SP-be.
Véleményem szerint az M3 a legjobb ezek közül, és az EZ4-nek a legjobb az ár/érték aránya.
De ha már itt tartunk: mondj egy típust légyszi, amiben hardveres RTC+SRAM+Flash+EEPROM van.
Még nem volt ilyennel dolgom, de istókuccse megpróbálok beszerezni egyet tesztelni. -
rnd #3526 Ja, és nem a rumble/ram pak-ra gondolok, hanem a direkt GBA-sra... -
rnd #3525 Öööö... M3 Real GBA Expansion Pack a szép és teljes neve...
és sztem megy GBA-n jól, csak kicsit nehéz rápakolni a fájlokat DS nélkül... -
#3524 nem a teljes M3, csak az általad említett M3 DS Real, mert az ugye egy slot 1-es Ds kari, amivel ugye GBA esetén nem sokra megyek... -
rnd #3523 És miért esik ki az M3? -
#3522 M3 kiesik, mint mondtam, GBA SP gépbe kellene kártya... én személy szerint az EZF 3-on gondolkodtam erősen, de azért köszönöm! -
rnd #3521 Az EZflash 2/3-ban, EFA Linker2-ben és a M3/G6 Real-ben van RTC -- ha ez számít valamit...
-
#3520 Srácok, haverom most vett GBA SP-t, és megkért, hogy nézegetnék-e neki flashkártyát.
3 karin akadt meg a szemem, szeretném a véleményetek kérni, h melyik lenne ideálisabb:
-SuperCard mini SD
-EZ-Flash 3
-G6 Lite
Előre is kösz! -
#3519 Nem tudom. Komolyan amiket én próbáltam semmivel nem volt gond.
Azt nem mondtam, hogy minden rom tuti megy.
Ki se tudnám mindet próbálni annyi van. :) -
rnd #3518 Azért van pár hardveres RTC+SRAM+Flash+EEPROM kártya... de nem a 20 dolláros árkategóriában... -
PHM #3517 Kliensprogrammal kell felrakni rá a romokat, az patchel is, ha kell.
Ez egyébként igaz az ÖSSZES GBA flashkarira, az M3-at is beleértve. -
rnd #3516 Bizti? Minden mentés típust támogat? Kicsit hihetetlennek hangzik...