Gameboy Advance

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

windrunner
Igen sok télleg ilyen keleti stilusban van meg csinálva de van pl. Castlevani akcio-RPG,Pokemon,Megaman,Metroi sorozatok;ezek mind-mind más stilusú játékok.JA és a Mario&Luigi Superstar Saga-t ne is említsem.

[O.o] ^^ :D @->-- pázzzee...

A screenshotokat elnézve a játékok nagy többsége keleti ízlés szerinti színvilágban pompázik. PD játékok között van egy két (pl. blues brothers) olyan stuff, ami kevésbé csilivili.

Ha az Snes rpg-kbõl indulok ki, akkor a GBA rpg-k szerintem pc szint felett állhatnak, legalábbis játékélmény szempontjából. ;-)

windrunner
Jaja megéri mint a szemét.És az RPG gamák legtöbje Pc szintû.

Sheltem
50 körül lehet számolni cakkpakk flash kártyával. De k*rvajó szal megéri sztem. Az az 1500 játék meg nem semmi mennyiség...

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Ja és belépek a korlicitbe 24-el, bár még csak reménybeli gameboy tulajként. ;-)

Szevasztok! A flash képességeit olvasva egész kedvet kaptam a GBA-hoz. De tényleg megéri? Visszajön jobban a játékélmény, mint emulátoron? Az SP 26000 plusz a flash, azért szép összeg.

Sheltem
Még nem,de mario and lugi superstar saga meg castlevania: circle of the moon után azt kezdem el...de azt már a gba mon akarom és nem emuval tolni 😉

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

windrunner
Sword of Mana-val jáccot már valaki?

windrunner
Hüje lennék megvenni minden játékot.egy flash kártya kétésfél játék árába kerül ami simán megéri.egyébként egy játék kb 4-14000 FT-ba kerül.

Sheltem
1563 😉

Sheltem
Nem egészen 😊 Lehet kapni flash kártyát, vannak arcok akik azzal foglalkoznak, hogy a távolkeletröl rendelik, azokra meg ki tudod írni a netröl letölthetö(jelenleg 1562) gba játékot / filmet.

serious
Hello. Ti minden játékot megvesztek eredetibe? Én is vennék gasp-ét csak nem akarok minden játékot megvenni hozzá. Amugy mennyi egy játék?

Anubys
Én 26, szal nem sokkal vagy te a rangidõs... 😊

Ami pedig azt illeti, van egy ismerõsöm, aki 78 éves fejjel végignyomta a Baldur's Gate-et és az Icewind Dale-t, szóval senkinek egy szava nem lehet, ebbõl nem lehet kiöregedni... :p

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

guardian hero
EZFA (piros) tényleg királyos

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

guardian hero
22

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

windrunner
óó én pl csak 15vagyok de már ilyen idõsen is azt mondják hogy hüje vagyok hogy veszek gémbjt😄de most nem egy ovodásra kell gondolni okéé

Sheltem
Hány évesek vagytok amúgy? Én vagyok a legidösebb a 27évemmel itt?

Sheltem
Igen ez...Vagy ilyet vegyél, vagy XG2 turbo-t...az most a legújabb és állítólag bugmentes.

windrunner
Akkor ez az igazi??

Anubys
Jajj, nem lila, hülye vagyok... Világoskék... A lila az az EZ Flash Extreme... Szóval NE világoskéket. Az a kamu, ment is az anyázás az eredeti EZFA gyártója részérõl, amikor megjelent a piacon, mivel direktbe ugy csinálták, mintha annak az utóda lenne... Tehát ezt NEM szabad: www.ezf-advance.com , mert gagyi (a mentéseket neked kell külön kezelned, mert a kártya elb.ssza õket), és ezt szabad: http://www.gba-toys.com/

Itt olvashatsz bõvebben a fake kártyáról: http://bbs.gba-toys.com/ShowPost.aspx?PostID=2404

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

windrunner
köszi akkor lehet hogy olyat veszek (ja a pirosról beszélek de asszem van ilyen világos kék szinben is),mert sok forumon az embereknek olyan van ugyhogy jó lesz nekem is.

Sheltem
XG2 röl jókat olvasgatok, szal valszeg veszek egyet a jövö hét elején.

Anubys
De, nekem, eddig mindent mentett, és igen, van benne RTC...
(most a /piros/ EZFA-ról beszélünk, és nem a /lila/ EZFA II-rõl, ugye? mert az utóbbi elég gáz...).
A driver-e kicsit bugos, ha másik USB portra nyomod a kábelt, mint amikor felinstalláltad, akkor nem tudsz vele semmit kezdeni (nem látja, és újrainstallálni sem tudod, csak átdugni a kábelt), meg az írószoftvere igen érdekesen kezeli a játéklista szerkesztést (ha törölni akarsz a listáról, nem a kijelöltet törli, hanem a legutolsót), de ezt leszámíta teljesen frankó kártya, csak ajánlani tudom...

windrunner
nincs de ha valakinek van EZFA 256MBit-es flash-e azt kérdezném hogy van-e benne RTC és tud-e rendesen menteni?

Sheltem
XG2 TURBO 256 flash kártyája van valakinek ? Ha igen mi a tapasztalat vele?

windrunner
Nemrosz😄 csak sokat kell benne mászkálni.de azért megéri kiprobálni.

Sheltem
Monj majd véleményt légyszi... Kíváncsi vagyok rá

windrunner
Na most meg probálom a Megaman Battle Network 4 Red Sun-t.Ugy halltotam az ilyen Megamen-es játékok se olyan rosszak.

kisgabo
up.

Sheltem
Behalok a mario and luigi super star saga poénjain 😄

mb66
Aham, hát kár hogy mindenkinek csak 1 kivégzése van, nemhiszem el, hogy ne fért volna a kártyára..
Amugy igen, nekem anno MD on volt meg az Ultimate, s abból is hiányzott Sheeva (ezt sem értettem, mi az istenért?!)
na mindegy, ha veszek egy GBASPt (amiben csak a lóvé akadályoz) biztos az elsõ játékok közt lesz amit beszerzek hozzá, a MarioWorld el egyetemben...

www.hordamusic.hu

windrunner
Én is ott tartok de most pihentetem egy kicsit

Sheltem
Hogy lehet nem elakadni Castlevania: Circle of the moon ban? Egy idö után már annyi helyre lehet menni, hogy nem tudom merre van a folytatás (Necromancer t öltem most meg és megkaptam az "akadályszétütés" képességét)... P*csába segítsetek(legalább mario and luigiban továbbjutottam😊 )

Anubys
De, a SNES-es (abbol hianyzott a Sheeva es volt helyette plusz ket ninja, ami a jatektermibenn nem, jol emlekszem?). Illetve nem direkt konverzio, mert csak egy kivegzese van mindenkinek plusz babality plusz friendship. Minden mass kivegzes-szeruseg hianyzik. Rejtett karakternek pedig egyedul a Human Smoke, illetve lehet lenni a foellenekkel is... Szoval "kicsit" azert valtoztattak rajta... De mondom, ha megszokod a hibait, tok jo jatek (csak az EU verzio!!!)

mb66
Ez a MortalAdvance nem a MDs vagy Snes es MortalKombatUltimate vagy a PS/N64 es Trilogy direkt konverziója?

www.hordamusic.hu

kisgabo
up.

advance wars 1 eladó, vagy cserélhetõ. ( európai kiadás, magyar származás...)

érdekel harvest moon.

(mail)

Anubys
Szerintem örülj neki... 😊

Anubys
Az európai verzió egész jó, bár nem hibátlan az sem... Ha megszokod ezeket a hibátak, rájössz, hogy egész jó gáma... Az USA verzió viszont tényleg gáz...

windrunner
Hát én most Golden sun - Lost Agelek csak az a baj hogy elakadtam ott amikor megszerzem a tremor képességet, fingom sincs mit kezdjek vele😞

guardian hero
Mortal Advance? Én nagyon szerettem a Mortalt, de ettõl a konverziótól kivert a hideg veríték... Persze lehet, hogy elhamarkodottan ítéltem, de a Super Street Fighter 2 pl. egybõl bejött.

Anubys
Én most játszom újra a Circle of the Moon-t, meg nyomatom a Phantasy Star Collection-t... És persze a Mortal Advance az állandó játék, ha csak agypihit akarok...

Seth
Most Donkey Kong Country 2, még snes-en vittem végig ...imádtam

PSN ID.: Beegabor

Sheltem
Re. Ki mivel játszik mostanában? Én Mario and luigit próbáltam de elakadtam 😞 Castlevania ban is egy helyen.. 😞 Sux hogy nem zárulnak le részek hanem szabadon lehet menni az egész kastélyban...

fishBNS
Meg hogy flash kartya,de egy szar xbox-PC kontroller atalakito kabelt sem, semmit!! Ez az orszag egy TRÁGYADOMB!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sheltem
Milyen f*szság, hogy még mindig nem lehet idehaza gba flash kártyákat kapni 😞 Ez szánalomszint

windrunner
meg halt a forum😞(

windrunner
na mivan emberek nagyon pang a forum😞

windrunner
ah köszi

Anubys
Passz, én egy havert kértem meg, hogy rendeljünk... 😊

Az EMS a szállítási metódus, van 2-3 féle mindenhol, és meg van adva, hogy melyik mennyi idõ alatt ér ide+mennyibe kerül...