Gameboy Advance
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
+ Most még nincs is a kezemben a szükséges összeg... sajnos :S
Legkorábban júniusban tudnám megvenni 😊
Végül is, egyelõre egy sima új GBA-nál maradnék, meg ezt a játékot sasolom, no persze használtan 😊 Golden Sun
Tudsz róla valamit? Szerinted milyen? 😊
A kínai maffia figyel téged! (-_-(-_-(-_-)-_-)-_-)
Enne pölö egész baráti ára, bár a színe borzasztó... 😞
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
Amúgy ez nem hangzik rosszul, hasonlón gondolkodtam én is... 😊
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
Érthetõ mondjuk... de akkor szerintem csak augusztus környékén lesz ebbõl valami :S
Aminek nem örülök, mert a kicsi GBAmmal akartam volna nyaralni 😊))
Túl durva összegek ezek egy ilyen kis gépre... :S (Vagy csak én vagyok csóri :/)
"Eladó Gameboy Advance SP silver+ 1 Gb- es eCube kártya (áttöltõkábel+csodaszép piros doboz). Kisebb játékokból akár 30 db is felfér rá! Az SP kívül kicsit kopott, de a gombok és a kijelzõ tökéletes állapotban vannak. Töltõ, fejhallgató átalakító van hozzá. Az ár fix.
Hely: Budapest Feladás: 2005-05-09
Feladó: GBA SP silver - 1Gb flash kártya
Lejárat: 2005-06-23
Rovat: Konzol játékok (psx,x-box, sega) - Gameboy (GB,GBA)
Ar: 48"
apronet.hu-ról...
Az Ecube egy igen jó flashkártya... Ha nem ragaszkodsz az új GBA-hoz, ezt ajánlom...
Ilyen kütyüt itthon nem is lehet kapni? 😮 (Adapter, vagy... flash kártya)
Jó ötlet! 😊
"Elõször is lehet-e rá warezolni? 😄 (Tudom, nem szép dolog, pfuj-pfuj, de veszek én így is elég origi játékot... PC-re 😊)"
Lehet... De ha csak pár játék kell, akkor inkább vedd meg eredetiben õket, mert drágább dolog warezolni...
"Hallottam valami flash kártyáról... ez ugyanaz, mint amit digitális fényképezõgéphez is használunk?"
Nem. Van "adapter", amivel azokat is tudod használni, de az -bár alapvetõen jó ötlet lenne- elég sz*r kompatibilitás szempontjából...
"Mennyibe kerül kb.?"
Attól függ, milyen és mekkora kell... Szerintem minimum 256 Megabit-est érdemes venned, az mostanában kb. $90 + ptk (az kb. $25-$30). Ha komolyan érdekel a dolog, írhatok neked errõ bõvebben, de az kicsit hosszú lesz... 😊
"És hol lehet, vagy érdemes megvenni?"
Én itt vettem... Sajnos nekik már nincs olyan, ami nekem a legjobban bevált, de a Flash2Advance sem rossz.
"Mitõl jobb az SP, mint a sima GBA? 😊"
1. Van rajta háttérvilágítás
2. Kisebb - elfér a zsebedben
3. Nem karcolódik a képernyõ, mivel lecsukható, így védve van.
4. Valamivel szebb a képe még akkor is, ha kikapcsolod a háttérvilágítást
Maga a hardware amúgy ugyanaz.
"(Ja, és mit jelent az SP? Minek a rövidítése? 😊)"
Special - legalábbis úgy tudom.
"Most egyelõre ezek jutottak eszembe... 😊
Válaszokat elõre is köszönöm!!! 😊"
nincs mit...
Elõször is lehet-e rá warezolni? 😄 (Tudom, nem szép dolog, pfuj-pfuj, de veszek én így is elég origi játékot... PC-re 😊)
Hallottam valami flash kártyáról... ez ugyanaz, mint amit digitális fényképezõgéphez is használunk? Mennyibe kerül kb.? És hol lehet, vagy érdemes megvenni?
Mitõl jobb az SP, mint a sima GBA? 😊 (Ja, és mit jelent az SP? Minek a rövidítése? 😊)
Most egyelõre ezek jutottak eszembe... 😊
Válaszokat elõre is köszönöm!!! 😊
Xbox Live gamertag: kilencnad
Lehet GB advance-n LCD kepernyot cserelni? Leesett szerencsetlen es osszetort belul az LCD, nincs kep csak hang, ugyhogy mas gondja nincs is.
Ha lehet akkor merre/ hol keressek szervizt? Kb mennyi lesz a javitasa?
Otleteket pippeket kernek lehetoleg pesti megoldasokkal.
Elore is köszonom!
És ugy-ugye én mondatm, hogy még nem halt + a cumó 😊
És még jön Tokyo Xtreme Racer Advance ( 15-én ), végre megint egy autós.
www.chipsandcola.hu ( LIVE stream oldal ) - Skype : radeer_2008
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
1500ft+a postát te fizeted 😛
van dobozos advance wars 1.. <#smile>#smile> és dobozos advance wars 2-is...
Mondok példát is : Például itt van az általam tesztelt
Rayman : Hoodlum revenge vagy amit most nézek Bionicle : maze of shadow ...és ne felejtsük el jön még májusban a Fire Emblem II.
Tehát jó én is DS felé nézek, de azért még itt is sok csemege van.
Aki kiváncsi a Rayman tesztre ami nálam 9.5-et kapott simán és ahogy elnézegetem külfildi site-okat inkább a 10-hez közelít a játék az elolvashatja :
Rayman : Hoodlums Revenge teszt a hadheld.uw.hu - n
Mi lett megint a portálunkkal...este meg akartam nézni és semmi ?
Hát ezért dolgozok ? <#falbav>#falbav>
Aki szeretne szerkesztõnek jelentkezni az írjon!!!!! ([email protected])
Tudok egy oldalt ahol minden van: ChinaGBA
Cserébe plíz írjatok majd pár jó gba-s játékot amit nem lehet kihagyni!
kösz
#gbanow
!get the roms here
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu