3755
-
#1755 gameknek -
#1754 KH:CoM pipa Reverse/rebirth-el:) Kirby ame-eknek milyen a szavatossága? -
#1753 Valaki mondjon már nekem egy olyan "programot", ami egyrészt fut flash2advance kártyán, másrészt képnézegetésre is jó, meg mondjuk e-book-ra meg ilyenek... Már ha létezik!
Köszönöm... -
Tsityu #1752 -
moralosan #1751 -
#1750 beszarás, micsoda reklám.. -
moralosan #1749 irányár: 30e Ft.-
Ha érdekel valakit privátban is jelezheti, Budapesti vagyok, személyes "értékcsere" is képbe jöhet :).
-
#1748 És lejátsza a GBA játékokat is. Tényleg az éri meg legjobban, ha nem zavar a kicsit nagyobb méret. -
orkenyid #1747 Egyiket se :)
Vegyél DS-t azt éri meg a legjobban (GBA micro ára (30k) +5k-ból kijön egy új) -
#1746 sziasztok egy kérdésem lenne szerintetek gameboy advance sp-t vegyek vagy gameboy micro-t ? -
#1745 Korrekt. -
#1744 KH-ban hol lehet elkölteni a moogle pontokat??? -
#1743 Hát nemtom,azért a saját tapasztalatok a legbiztosabbak...Énis vagyok sok külföldi helyen és megoszlanak a vélemények,valaki észre se veszi az egészet.Olyat hallottam h. ugyanaz a képernyő csak,háttérvilágitással jobban látszik a blur.Namindegy -
#1742 Nem, csak teccik tudni, én külhoni fórumokon is rontom a levegőt, és ha ott többet ezt írják, én elhiszem nekik... :) -
#1741 -
#1740 Mér,fogtál már kezedbe olyan háttérvilágitos sp-t?:P -
Nasirius #1739 Ja, e-mail címem, ha valakit érdekel a Gba: [email protected] -
#1738 Emilcimet küldtem priviben -
#1737 El tudnád küldeni a képeket?
Lehet hogy megprobálkozom vele. -
#1736 gba
privi ment. -
orkenyid #1735 Vegyél DS-t :) -
#1734 Ez nem jó :( Nem tudnak egy normális GBA-t kiadni... -
Nasirius #1733 1.Tudnátok nekem mondani olyan site-okat, ahonnan jó sok romot lehet letölteni?
2. Más: eladó egy sima GBA (tehát nem SP), fehér szinű, hibátlan állpotban 6500 Ft-ért. Eladó még egy Game Boy pocket 3000 Ft-ért ajándék Marioval. -
#1732 Nem olyan jó választás, rossz a képfrissítése, és a játékok kb. ugy néznek ki rajta, mint egy 16 milisec-es monitoron. Minden huzza maga után a kondezcsíkot, ami mozog... :( -
#1731 Tényleg, nálunk is lehet kapni az új (szebb) háttérvilágítással szerelt SP-ket? Mert ha igen, akkor a legjobb választás szvsz (ha az ember egyáltalán nem akar DS-t venni)! -
aribazsy #1730 Nehogy vegyel afterburnert, olcsobban, konynebben, es szaszor szebb eredmennyel jossz ki egy SP-vel. Ez az ottohni takolas nagyon nem fog bejonni. En raktam be aftert ... hat hagyjuk, 2-3 hetre megvettem hamar az SP-met. -
#1729 Ha mázéid van, még valahonnan tudsz rendelni AfterBurnet kit-et, ez pont erre való, bár elég nehéz lesz felapplikálni, bele se vágj, hacsak nincs egy műszerész haverod. -
orkenyid #1728 Legjobb megoldás ha eladod a GBA-dat és veszel egy GBA SP-t...
Minden megoldás sokkal drágább, max annyi van még, hogy SMD LED-ekkel lehet bevilágítani felülről (tudok küldeni képet hogy kell megcsinálni), de nem lesz túl szép a képe... -
#1727 Gameboy advance belső világitásához keresnék keresnék megoldásokat,lehetöségeket. -
#1726 Ninja Cop -
#1725 hey, valaki tud hasonlo játékot mondani gba-ra
mint a nes-es ninja gaiden vagy a shadow of the ninja? -
#1724 Hé, hol van a Mario Party?????? -
#1723 Köszi szépen a tippet. Ez az első emulátor, amit tudok használni. -
killer1983 #1722 Szevasztok Lenne igény gameboy emulátorra és játékokra PC-re
Ha igen akkor Hamarossan elindittom addig is marad
a Nintendo64 -
flamenco #1721 ?
-
flamenco #1720 Köszi szépen a válaszokat csere,,,,elemcsere ügybe hova forduljak?????
-
orkenyid #1719 Tuti gyenge az elem a kártyádban. A Yoshi's Islandba nekem is lemerült :)
Kicseréltem, azóta megy. -
#1718 Lehet gyenge az elem a kátyádban... -
#1717 Nálam patch nélkül is jól ment, flashkártyán -
flamenco #1716 eredeti...és szerinted ha jó lenne az elem megmaradnának a mentett játékék???