Gameboy Advance

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

guardian hero
Jó játék nagyon, elleszel vele egy darabig. Viszont én mindenképpen SP-t vennék, háttérvilágítás nélkül gagyi nagyon... (Nekem sima GBA van beépített Afterburnerrel, de sosem használtam levett világítással, úgy nem látszik semmi).

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Flórika
Hááát... venni inkább Cheaptõl vennék! ^^

+ Most még nincs is a kezemben a szükséges összeg... sajnos :S
Legkorábban júniusban tudnám megvenni 😊

Végül is, egyelõre egy sima új GBA-nál maradnék, meg ezt a játékot sasolom, no persze használtan 😊 Golden Sun

Tudsz róla valamit? Szerinted milyen? 😊

A kínai maffia figyel téged! (-_-(-_-(-_-)-_-)-_-)

Anubys
Nézz csak ide: http://www.vatera.hu/item/view/real.php?cod=2288264

Enne pölö egész baráti ára, bár a színe borzasztó... 😞

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

Flórika
Hát még agyalok a megoldáson 😊)

Amúgy ez nem hangzik rosszul, hasonlón gondolkodtam én is... 😊

Anubys
Szerintem vegyél egy GBA-t, meg 1-2 olyan játékot, amit elég sokáig lehet nyomni... Aztán, amikor megveszed a flashkártyát, akkor max eladod õket (a mentéseidet át tudod húzni pc-re az eredeti játékról is, sõt, magát a játékot is le tudod másolni). Én úgy csináltam, hogy amikor volt pár játékom, eladtam õket, és abból vettem flash kártyát. Azóta persze a kedvenceimet megvettem eredetiben (Castlevania-sorozat, MK5, MKA, Doom, Tekken).

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

CHEAPBOY
Nagyon helyes!!😊

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

Flórika
Oké, értem 😊

Érthetõ mondjuk... de akkor szerintem csak augusztus környékén lesz ebbõl valami :S
Aminek nem örülök, mert a kicsi GBAmmal akartam volna nyaralni 😊))

Flórika
MÁR NEM! 😛 az SP-re dumálnak rá egy csomóan... és már engednék is!!! 😊)))

CHEAPBOY
Hat figy egy jatek ara 6-13 penz, (hivatalos nem hivatalos arrest tekintve): . a Flashra unlimited mennyisegu jatek fer gyakorlatilag, s emiatt az arat is megkerik.

CHEAPBOY
Sima GBAhoz ragaszkodik, ez a szep😛

Flórika
Hú nagyon köszike! 😊 Csak egy kicsit most elszomorodtam... bevallom, azt hittem, egyszerûbben fog ez menni... :S

Túl durva összegek ezek egy ilyen kis gépre... :S (Vagy csak én vagyok csóri :/)

Anubys
Nézz csak ide:

"Eladó Gameboy Advance SP silver+ 1 Gb- es eCube kártya (áttöltõkábel+csodaszép piros doboz). Kisebb játékokból akár 30 db is felfér rá! Az SP kívül kicsit kopott, de a gombok és a kijelzõ tökéletes állapotban vannak. Töltõ, fejhallgató átalakító van hozzá. Az ár fix.

Hely: Budapest Feladás: 2005-05-09
Feladó: GBA SP silver - 1Gb flash kártya
Lejárat: 2005-06-23
Rovat: Konzol játékok (psx,x-box, sega) - Gameboy (GB,GBA)

Ar: 48"

apronet.hu-ról...
Az Ecube egy igen jó flashkártya... Ha nem ragaszkodsz az új GBA-hoz, ezt ajánlom...

Anubys
Néha elõfordul itthon is, de nincs nagy választék, és drágább... Ha tudsz rendelni, mindenképpen azt ajánlom.

Flórika
Köszi az infókat!!! 😊

Ilyen kütyüt itthon nem is lehet kapni? 😮 (Adapter, vagy... flash kártya)

Anubys
"Hihó! 😊 Lenne egy-két kérdésem GBA-val kapcsolatban, mert júni/júli környékén tervezek venni egyet (újat)."

Jó ötlet! 😊

"Elõször is lehet-e rá warezolni? 😄 (Tudom, nem szép dolog, pfuj-pfuj, de veszek én így is elég origi játékot... PC-re 😊)"

Lehet... De ha csak pár játék kell, akkor inkább vedd meg eredetiben õket, mert drágább dolog warezolni...

"Hallottam valami flash kártyáról... ez ugyanaz, mint amit digitális fényképezõgéphez is használunk?"

Nem. Van "adapter", amivel azokat is tudod használni, de az -bár alapvetõen jó ötlet lenne- elég sz*r kompatibilitás szempontjából...

"Mennyibe kerül kb.?"

Attól függ, milyen és mekkora kell... Szerintem minimum 256 Megabit-est érdemes venned, az mostanában kb. $90 + ptk (az kb. $25-$30). Ha komolyan érdekel a dolog, írhatok neked errõ bõvebben, de az kicsit hosszú lesz... 😊

"És hol lehet, vagy érdemes megvenni?"

Én itt vettem... Sajnos nekik már nincs olyan, ami nekem a legjobban bevált, de a Flash2Advance sem rossz.

"Mitõl jobb az SP, mint a sima GBA? 😊"

1. Van rajta háttérvilágítás
2. Kisebb - elfér a zsebedben
3. Nem karcolódik a képernyõ, mivel lecsukható, így védve van.
4. Valamivel szebb a képe még akkor is, ha kikapcsolod a háttérvilágítást
Maga a hardware amúgy ugyanaz.

"(Ja, és mit jelent az SP? Minek a rövidítése? 😊)"

Special - legalábbis úgy tudom.

"Most egyelõre ezek jutottak eszembe... 😊
Válaszokat elõre is köszönöm!!! 😊"

nincs mit...

Flórika
Hihó! 😊 Lenne egy-két kérdésem GBA-val kapcsolatban, mert júni/júli környékén tervezek venni egyet (újat).

Elõször is lehet-e rá warezolni? 😄 (Tudom, nem szép dolog, pfuj-pfuj, de veszek én így is elég origi játékot... PC-re 😊)

Hallottam valami flash kártyáról... ez ugyanaz, mint amit digitális fényképezõgéphez is használunk? Mennyibe kerül kb.? És hol lehet, vagy érdemes megvenni?
Mitõl jobb az SP, mint a sima GBA? 😊 (Ja, és mit jelent az SP? Minek a rövidítése? 😊)

Most egyelõre ezek jutottak eszembe... 😊

Válaszokat elõre is köszönöm!!! 😊

pardon, ez egy SP. Ez az info lemaradt
koryne
Hmmm, szép kis baleset... Sajna nem ismerek olyan helyet, ahol cserélnének LCD-t.

Xbox Live gamertag: kilencnad

Anubys
Lehet, bár jobban jársz, ha inkább veszel egy új gépet használtan. Régi GBA-t (tehát nem GBASP-t) már 6-8e körül kaspz, ha megfelelõ helyen keresed... 😊

Sziasztok!
Lehet GB advance-n LCD kepernyot cserelni? Leesett szerencsetlen es osszetort belul az LCD, nincs kep csak hang, ugyhogy mas gondja nincs is.
Ha lehet akkor merre/ hol keressek szervizt? Kb mennyi lesz a javitasa?
Otleteket pippeket kernek lehetoleg pesti megoldasokkal.
Elore is köszonom!
kisgabo
fel. fel...

radeer
Na ugy én mondtam, bár szegány GBA-t rendesen megdolgozatatja, mert néha sok ellenfélnél belassul a grafika, de azért még így is brutál 😊

És ugy-ugye én mondatm, hogy még nem halt + a cumó 😊
És még jön Tokyo Xtreme Racer Advance ( 15-én ), végre megint egy autós.

www.chipsandcola.hu ( LIVE stream oldal ) - Skype : radeer_2008

NecroJoe
A Lego Star Wars-t mindenki nézze meg hatalmas játék

Necro

CHEAPBOY
Elfelejtette, hogy kerdeztem, s nem is nztem be a topicba😊 Hogyan tudnam atvenni? Hol mikor? Dobsz telszamot privibe hivlak, s akkor lebeszelhetjuk nem 1 hetes atfutasokkal😊

Oké majd szólj ha már nagyon büdös<#vigyor>.

guardian hero
de szemét vagy <#nevetes1>

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

kisgabo
1 hét alatt válasz? <#wow1><#eljen><#csodalk>

kisgabo
szeretnéd mi? <#vigyor1> 1500ért ( - posta ) itt rohad el a fiókban. majd ha kell kenyérre, szólok. <#nyes>

CHEAPBOY
Na most frankon?😊

nekem is kell akkor 😊
1500ft+a postát te fizeted 😛

Seth
akkor kérem <#idiota>

PSN ID.: Beegabor

kisgabo
ez igen. ingyen vihetõ, sõt házhozviszem és fizetek!! <#nyes><#mf2>

kisgabo
a broken sword 1800-ért bárkinek eladó,

kivéve cheapboy . <#beka3>

kisgabo
5 nyelvû ( angol is ) eredeti, de nincs doboza. ha kell, hova vigyem?
van dobozos advance wars 1.. <#smile> és dobozos advance wars 2-is...

CHEAPBOY
En a Brokent ha angol akkor elvinnem😊

radeer
Figy szerintem abszólúte nem, jó itt a DS de azért még sok fejleszés folyik és szerintem kell még ez az év mire teljesen kipurcan. Addig meg aki elkezdte fejleszteni már befejezi a megkezdett stuffokat. És most fognak jönni amik legjobban kihasználják a vasat gfx-ben meg minden egyébben.

Mondok példát is : Például itt van az általam tesztelt
Rayman : Hoodlum revenge vagy amit most nézek Bionicle : maze of shadow ...és ne felejtsük el jön még májusban a Fire Emblem II.

Tehát jó én is DS felé nézek, de azért még itt is sok csemege van.

Aki kiváncsi a Rayman tesztre ami nálam 9.5-et kapott simán és ahogy elnézegetem külfildi site-okat inkább a 10-hez közelít a játék az elolvashatja :
Rayman : Hoodlums Revenge teszt a hadheld.uw.hu - n

koryne
Most már sajna maga a GBA is majdnem...

Xbox Live gamertag: kilencnad

kisgabo
megint hulla a gameboy rovat... <#merges2>

kisgabo
Adwance wars 1 és a Broken sword .... eladó, v cserélhetõ. mindkettõ eredeti, de csak az advance w-nek van doboza ( 3.5k 2k )

radeer
Hey freeman :
Mi lett megint a portálunkkal...este meg akartam nézni és semmi ?
Hát ezért dolgozok ? <#falbav>

Nézzétek meg a lapunkat: http://handled.uw.hu , már alakulgat!

kisgabo
upika

Nézzétek meg a lapunkat: http://handled.uw.hu (még elég félkész)
Aki szeretne szerkesztõnek jelentkezni az írjon!!!!! ([email protected])

radeer
Hát milyen kategóriában ...vagy mindenevõ vagy ? 😊

Hi emberek!
Tudok egy oldalt ahol minden van: ChinaGBA
Cserébe plíz írjatok majd pár jó gba-s játékot amit nem lehet kihagyni!
kösz

Seth

lássuk,lássuk.... mikó?????

PSN ID.: Beegabor

radeer
Na emberek orkenyid-el karöltve rövidesen kaptok valamit az arcotokba ami remélem mosolyt csal az arcotokba és örömet lop a szívetekbe <#integet2><#integet2>

radeer
k

Rip
irc.inet.tele.dk

#gbanow

!get the roms here

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

radeer
Nem is annyra jó , pff