1107
Return to Castle Wolfie!!!!
-
A megoldás egyszerű
csináld meg-> Nem fogod látni :D -
jAMEsbAUd #138 Vannak mar cheatek hozza? Vagy trainer, vagy valami, nincs kedvem vegigjatszani, de megneznem a tovabbi palyakat is es a masodik zombis palyan nem birok tovabb menni, mondjuk nem is nagyon akarok,csak megneznem a tobbi palyat... szoval kene cheat, vagy trainer... -
OpenGl fut nálad? -
Lenne egy kérésem!
Nem tudom, milyen beállításokkal indul el alapban a játék, de nekem egy elmosódott, zöld trutymó az egész menü..
Megkérhetnék valakit, hogy a grafikai beállításokat tegye 800x600&high qualitybe, és a config.cfg -t vagy mit töltse fel pl. SG-ftp-re? Úgy talán jó lesz.. előre is thanx! -
Héló ez biza nem megy.. :)
Van hozzá Crack valahol? -
Van. Vannak oldalra nyitódó ajtók amiknek szinte ugyan olyan a hangjuk, mint a régiben.
-
Találtam egy viszonylag gyors tört szervert:
LIVEST RTCW FULL
ip: 212.33.32.156:27961
Chello-val nekem úgy 100-130-as pingem volt itt, igaz "csak" 24 játékost enged be. -
Van a jatekban olyan palyaresz ami emlekeztet a regi WOLFra? Valami folyosoreszlet hasonlo texturaval, oldalcsuszo ajtoval (jokora kattanassal nyitodott, csak ugy viszhangzott)... -
www.counter-strike.hu -
Még nem tudunk róla .Bár még lehet , mert nem egy játéknál jó 10 napos késéssel jött ki a rip csak . -
OPM #127 Készült a játékból rip -elt verzió?
És ha igen, honnan lehetne letölteni?
thx -
Az "eredetivel" nem lenne ilyen problémád ! 

-
Nem műxik ez a szar(Multi).. Nem kéri le a szerver listát :(
Nektek megy? -
Egyetértek ! 

-
de elobb konzultáljunk! -
mondok ip is...
-
ha chellommal csinalok egy servert az eleg lesz??? -
magyar server nincs? valami jo gyors! kéne
-
Jaj, de jó vicc.
-
Hmuda, tudnék ajánlani egy jó letöltőhelyet, nem érdekelne? :)))) -
Rakétabázis:
Hol vagytok pontosan elakadva? A végén a teherautónál, ott én egyszerűen bamásztam, és kész (lehet az utolsó élve maradt :)
Az elején a tornyos résznél, meg simán meg lehet őket jobbról kerülni.
-
TheZsenyka #102 Én is a rakétabázissal szopok... régen mentettem és a teherautó elment... a távcsvöes fegyver megvan, de hiába mászok be az ablakon a bázisra, nem tudok úgy felmászni a víztoronyra hogy észre ne vegyenek... help... -
Amúgy, tényleg érdemes leszedni? Ja és RIP-et tud valaki? -
100. : ))) -
nem tom de nekem nagyon bejon a jatek!!!! szerintem kurva jo! bar az elso filmet nem nagyon ertettem de a multiplayer ut minden eddigi jatekot! -
Szerintem a zombis rész nem akkro nagy marhaság. Nagyon állat feelingje van a kriptának.. -
Aham, köszi szépen! -
Lenne 1 krdésem: Mia a különbség a WOLF MP, SW és CP között? A create servernél lehet beállítani, és nem mindegyik server támogatja mindegyiket. -
Nem az én érdemem a dolog , de azért jobb , ha minnél többen ismerik .
( Köszönet Pharaoh-nak és Kolin Mekre-nek .A'la PC-DOME .)
"...Itt egy jo kis szerver cím ami nem kér cd-keyt: 64:225:130:160:27960
Itt akár 45-en is írthatják egymást, de ezeken a hatalmas pályákon még több is elférne..."
"...Ez egy tört szerver mint Pharaoh is mondta, nem kell CD key! Úgy van beállítva mogy a map folyamatosan változzon,...volt amikor azt sem tudtam mi a feladat csak a fraggekre koncentráltam!
A beach-es pálya a többihez képest egyszerü, és kicsi!!!!..." -
Deajka #87 Én is single és a kérdés : Milyen hosszú ? -
hat ja :)) de azt se jatsza senki single ben :)) nincs az a hulye :)) -
Nem mintha baj lenne a sok pálya :) -
Igazad van..
viszont túl sok a pálya és az egészből csak egy nagy hentelés lesz :(( -
senkisem a single-ert vette meg szerintem vagy toltotte le (de ilyet senki sem tesz mert nem szep dolog :)) tehat a single ott van a wolf3d :)) ezt a mp-ert erdemes jatszani mert kegyetlenul eltalalaltak a hangulatot -
laja2 #74 Valaki tudja, hogy lehet timedemo-t futtatni a játékon? Köszi. -
Het ennek a Single része nagyon tré!!! Ezek a zombik bazzeg! :D Nevetséges.. -
Nekem is sorra jönnek elő a hibás fájlok. Most egy régen bevált módszert alkalmazok - winrarral csomagolom ki és a melyik hibás rögtön töltöm és cserélem le a rosszat...
Ez talán beválik:) -
Áááá!
Már másodszorra töltöm le az iso-t, én barom. Csak ért mert nem bírom kivárni a megjelenést:))
Viszont némelyik fájl crc-s és nem tudom miért, ha vkinek van ötlete írjon. Részemről most próbálok keresgélni másonnan letölthető fájlokat és kicserélni a rosszakkal...
köszi -
gyurcici #61 Sziasztok tudja valaki honan tudom lehúzni a teljes GOTHIC nevű játékot? -
benyomod a tömöritő progidat (WinACE, WinZIP, WinRAR stb) és rekattintasz a *.001-es file-ra és azt csomagojjad kifelé