1107
Return to Castle Wolfie!!!!
  • Lazarus
    A megoldás egyszerű
    csináld meg-> Nem fogod látni :D
  • jAMEsbAUd
    Vannak mar cheatek hozza? Vagy trainer, vagy valami, nincs kedvem vegigjatszani, de megneznem a tovabbi palyakat is es a masodik zombis palyan nem birok tovabb menni, mondjuk nem is nagyon akarok,csak megneznem a tobbi palyat... szoval kene cheat, vagy trainer...
  • Lazarus
    OpenGl fut nálad?
  • Dikkma
    Lenne egy kérésem!
    Nem tudom, milyen beállításokkal indul el alapban a játék, de nekem egy elmosódott, zöld trutymó az egész menü..
    Megkérhetnék valakit, hogy a grafikai beállításokat tegye 800x600&high qualitybe, és a config.cfg -t vagy mit töltse fel pl. SG-ftp-re? Úgy talán jó lesz.. előre is thanx!
  • Lazarus
    Héló ez biza nem megy.. :)
    Van hozzá Crack valahol?
  • Pharaoh
    Van. Vannak oldalra nyitódó ajtók amiknek szinte ugyan olyan a hangjuk, mint a régiben.
  • Pharaoh
    Találtam egy viszonylag gyors tört szervert:
    LIVEST RTCW FULL
    ip: 212.33.32.156:27961
    Chello-val nekem úgy 100-130-as pingem volt itt, igaz "csak" 24 játékost enged be.
  • Aborg
    Van a jatekban olyan palyaresz ami emlekeztet a regi WOLFra? Valami folyosoreszlet hasonlo texturaval, oldalcsuszo ajtoval (jokora kattanassal nyitodott, csak ugy viszhangzott)...
  • ubi
    www.counter-strike.hu
  • skorpio7
    Még nem tudunk róla .Bár még lehet , mert nem egy játéknál jó 10 napos késéssel jött ki a rip csak .
  • OPM
    Készült a játékból rip -elt verzió?
    És ha igen, honnan lehetne letölteni?
    thx
  • skorpio7
    Az "eredetivel" nem lenne ilyen problémád !
  • Lazarus
    Nem műxik ez a szar(Multi).. Nem kéri le a szerver listát :(
    Nektek megy?
  • skorpio7
    Egyetértek !
  • ubi
    de elobb konzultáljunk!
  • ubi
    mondok ip is...
  • ubi
    ha chellommal csinalok egy servert az eleg lesz???
  • ubi
    magyar server nincs? valami jo gyors! kéne
  • Hmuda
    Jaj, de jó vicc.
  • Lacc
    Hmuda, tudnék ajánlani egy jó letöltőhelyet, nem érdekelne? :))))
  • marlowe
    Rakétabázis:
    Hol vagytok pontosan elakadva? A végén a teherautónál, ott én egyszerűen bamásztam, és kész (lehet az utolsó élve maradt :)

Az elején a tornyos résznél, meg simán meg lehet őket jobbról kerülni.
  • TheZsenyka
    Én is a rakétabázissal szopok... régen mentettem és a teherautó elment... a távcsvöes fegyver megvan, de hiába mászok be az ablakon a bázisra, nem tudok úgy felmászni a víztoronyra hogy észre ne vegyenek... help...
  • Hmuda
    Amúgy, tényleg érdemes leszedni? Ja és RIP-et tud valaki?
  • Hmuda
    100. : )))
  • I.C.ram
    nem tom de nekem nagyon bejon a jatek!!!! szerintem kurva jo! bar az elso filmet nem nagyon ertettem de a multiplayer ut minden eddigi jatekot!
  • D3t0nat0r
    Szerintem a zombis rész nem akkro nagy marhaság. Nagyon állat feelingje van a kriptának..
  • D3t0nat0r
    Aham, köszi szépen!
  • D3t0nat0r
    Lenne 1 krdésem: Mia a különbség a WOLF MP, SW és CP között? A create servernél lehet beállítani, és nem mindegyik server támogatja mindegyiket.
  • skorpio7
    Nem az én érdemem a dolog , de azért jobb , ha minnél többen ismerik .
    ( Köszönet Pharaoh-nak és Kolin Mekre-nek .A'la PC-DOME .)

"...Itt egy jo kis szerver cím ami nem kér cd-keyt: 64:225:130:160:27960
    Itt akár 45-en is írthatják egymást, de ezeken a hatalmas pályákon még több is elférne..."

"...Ez egy tört szerver mint Pharaoh is mondta, nem kell CD key! Úgy van beállítva mogy a map folyamatosan változzon,...volt amikor azt sem tudtam mi a feladat csak a fraggekre koncentráltam!
    A beach-es pálya a többihez képest egyszerü, és kicsi!!!!..."
  • Deajka
    Én is single és a kérdés : Milyen hosszú ?
  • I.C.ram
    hat ja :)) de azt se jatsza senki single ben :)) nincs az a hulye :))
  • Lazarus
    Nem mintha baj lenne a sok pálya :)
  • Lazarus
    Igazad van..

viszont túl sok a pálya és az egészből csak egy nagy hentelés lesz :((
  • I.C.ram
    senkisem a single-ert vette meg szerintem vagy toltotte le (de ilyet senki sem tesz mert nem szep dolog :)) tehat a single ott van a wolf3d :)) ezt a mp-ert erdemes jatszani mert kegyetlenul eltalalaltak a hangulatot
  • laja2
    Valaki tudja, hogy lehet timedemo-t futtatni a játékon? Köszi.
  • Lazarus
    Het ennek a Single része nagyon tré!!! Ezek a zombik bazzeg! :D Nevetséges..
  • Herr General
    Nekem is sorra jönnek elő a hibás fájlok. Most egy régen bevált módszert alkalmazok - winrarral csomagolom ki és a melyik hibás rögtön töltöm és cserélem le a rosszat...
    Ez talán beválik:)
  • Herr General
    Áááá!
    Már másodszorra töltöm le az iso-t, én barom. Csak ért mert nem bírom kivárni a megjelenést:))
    Viszont némelyik fájl crc-s és nem tudom miért, ha vkinek van ötlete írjon. Részemről most próbálok keresgélni másonnan letölthető fájlokat és kicserélni a rosszakkal...
    köszi
  • gyurcici
    Sziasztok tudja valaki honan tudom lehúzni a teljes GOTHIC nevű játékot?
  • Lazarus
    benyomod a tömöritő progidat (WinACE, WinZIP, WinRAR stb) és rekattintasz a *.001-es file-ra és azt csomagojjad kifelé