Folytasd a történetet...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sné Zsuzsa
...rádöbbensz, hjogy egy pedofil és egy perverz állat vagy... mert átfutott ilyen gondolatt az agyadon, így egy kicsit megijedve magadtól...

Canon 450 D

(na komolyan)

... észreveszed, hogy nem csak egy illat terjeng a levegõben. Gyanúd szerfelett beigazolódik amikor a konyhaasztalon meglátod a nejed és a lányod pajzán játékát a másik kismacskával, mire neked feláll....

Az összes hajad, mégpedig az égnek!

Elgondolkozol azon vajon hol rontottad el a családalapítást, amikor elvetted a nejed, vagy amikor megcsináltad neki a lányod. (...esetleg a kis dorombóló macsek kiválasztásakor...)

De nincs is több idõd mert a "konyhatündérek" észreveszik jelenléted és azonnal beavatnak a rejtelmekbe. Aztán mikor végeztél a kismacskával...

<#idiota>

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

(<#kuss>)

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

... felállt a farkad...

()

Na akkor így: ott feküdt meletted...a kismcska aki nagyon agrsszívan dorombolt, de te elmentél az asszony szaga után és ahogy így mész hipp-hopp

[Asrock K7VT2][AMD Athlon Xp 2200+][640 DDR][Maxtor 40GB+80GB][Club3D 6600GT AGP][WinFast 2000XP deluxe TV tuner]

(hopp nem is feküdt ott melette)<#kuss><#szomoru1><#szomoru1>

[Asrock K7VT2][AMD Athlon Xp 2200+][640 DDR][Maxtor 40GB+80GB][Club3D 6600GT AGP][WinFast 2000XP deluxe TV tuner]

ott feküdt meletted<#hehe><#hehe><#hehe> (tom figyelmesebben kéne elolvasni)<#nevetes1><#hehe>

szétreped rajta munkásnadrág. De ez már a mult. Az jut eszedbe,hogy mit kéne tenni ezzel a hatalmas bájdoroggal. Férfi mivoltodat nem hazuttolod meg! Meg kell keresni az asszony mégpedig hamar! Szerencsére az asszony éppen...

reménytelen
mosoly a képérõl, mert ilyen erekciót még életében nem tapasztalt, csak amikor a nagypapi kibpróbálta a Viagrát, na akkor aztán
Sné Zsuzsa
( <#nevetes1><#nevetes1> )

...de ahogyan kiléptél az ajtón (hátramentél friss levegõt szívni a kertbe), lefagyott a(z)....

<#vigyor3>

Canon 450 D

...közben felállt...

<#idiota>

Sné Zsuzsa
...nézted, ahogyan bársonyos bõre rásimul izmos karodra, majd másik kezeddel finoman simogattad végig selymes haját, illatozva lágyságát, érzékelve szelídségét, örvendezve szívedben szeretetéért, de ekkora már új napra virradt...

Canon 450 D

Sné Zsuzsa
...észre sem vették, ahogyan cafatkáit elfújta a szél, így már senki nem volt a kertben, hisz a nagymamesz feltámadt testét a kutya betörõnek titulálva széttépte, szal csak a nyugodtság és a béke lengte be a kertet mely távol volt kedvesedtõl és tõled, így te tovább nézted szerelmed ki felébredt, majd kispárnaként magához szorított...

Canon 450 D

reménytelen
valamilyen ismeretlen oknál fogva feltámadt a nappaliban álló urnából, így a nagypapi maradványai annyira meglepõdtek, hogy
Sné Zsuzsa
...most motorolaj helyett, véletlenül benzint öntött fogmosó vizébe, így mikor elindította a fûnyírót valszeg azért robbant fel a nagypapival együtt, de maradványaihoz kijött nagymami, aki...

Canon 450 D

reménytelen
fogsorát motorolajban tartani, mert akkor finom íze volt használat közben. Nade...
Az acél váz maradt meg a "nagypapiból". mert valójában õ volt a nyugdíjjas terminátor aki nagyon szerette a

reménytelen
úgyhogy nem kellett aggódni. De hireteln a fûnyíró elkapta a lábát! Mire feleszmélt, már csak
Sné Zsuzsa
de hálistennek ez csak a szomszéd nagypapi old trgacsa volt...

Canon 450 D

UFO, ami hajtomu hibaval kinlodott!
reménytelen
DE! Egyszercsak valami megzavarta a nyugalmat! Valami, ami olyan volt, mint...mint...mint egy
Sné Zsuzsa
És ekkor a hatalmas dörgéssel járó nyári zivatar felkeltett álmodból. A levegõ páratartalma és félelmed apró gyöngyei testeden végigfolytak majd a mennyvihara után botozkáló friss szellõ átjárta szobád, tüdõd, melytõl magadhoz térve nyugodtan fordultál kedvesed felé, ki mit sem észlelve a történtekbõl aludt békésen. Béke, csend és nyugodtság vett körül és a szeretet, melyet párod árasztott magából ébren is és álmaiban is..

Canon 450 D

reménytelen
Akkor kezdj újat!
mesor
Legyen itt a vége ;)

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

reménytelen
de hirtelen egy akkora földrengés rázta meg az egész Földet, hogy megrepedt, és a világûrbe hullott a Föld szilárd külsõ kérge, felszínre került az összes magma, és minden és mindenki halálának halálával holt.
dunga
Gerappa! szólt egy hang a kocsiból, és megindult a futballhulliganizmus, ami végigsöpörte Európát, Ázsiát, de nem tudtak eljutni Ausztráliába. Kitalálták, h emberekbõl legyen híd. CSináltak. Jót. Nagyot. Hosszút. Odaértek,

Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!

reménytelen
és úgy döntött, Magyaroszágot kell elõször elfoglalni, mert ez a világ közepe, a legfontosabb támaszpont, és ezt kell majd minden eõvel védeni. Mivel nem így volt, hamar kivégezték, és újra béke honolt a világon.
dunga
könnyen tudta irányítani a ZEGGYESÜLT államokat, mayd terjeszkedni kezdett, és a honfoglalo.hu-n gyakorolt egy ideig. Mayd túúúl yó lett, így elindult VilágUralomra™® törni,

Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!

reménytelen
Az õs segítóje pedig Bús Komor volt, aki a Hófehérke és a hét elgyötört törpe címû mesébõl Morgó alteregója volt, ezért hát
dunga
õ volt a megtestesült jó. Ezért, és hasonló tetteiért megválasztották amerikai elnöknek, és Bús elnök lett neki a segítõje.

reménytelen
az üdvhadseregbe, és az etiópoknak osztogatott ingyen kaját, mert
dunga
továbbált, és beállt

reménytelen
már nem állított faszt... bocsánat, nem szállított fát, úgyhogy
dunga
kocsmaajtót, mint az egyik számában is van (asszem :>). Így megnyert midnen díjat a FaSzÁlLíTó verssorozatban amit csak lehetett, ezek után

reménytelen
nevezhetett a faszállító versenyre is, s boldogságában kiverte a
dunga
ahogy hamisan énekelt, egyre nõtt fekete nemiszerve, amivel

reménytelen
Pákónikkió nevezetû fabábut, amely csodálatos módon életre kelt, és
dunga
De ezek közben Cyborg Pákó is feltûnt a színen, mint kezdõ asztalos, így fabrikált magának egy

reménytelen
és így farsangon minden egyéb drága jelmez nélkül be tudtak öltözni diós metéltnek úgy, hogy egy diót raktak a fejükre.
õk is körülmetélõdtek

reménytelen
mellesleg így saját magukkal is, mely azt eredményezte, hogy
dunga
ezt szerették csinálni minden általuk megölt emberrel/ufóval

reménytelen
, de ez nem tetszett nekik, így kinyírták, hulláját egy munkatáborban helyezték el, sõt, még sárga csillagot is raktak rá, meg körülmetélték, mert
dunga
írt egy könyvet, amit a megfilmesítés után mindenki megvett, így õ került az örök best seller lista élére

reménytelen
legújabb áldozatuk Kertész Imre volt, aki elhurcoltak, mert
dunga
tehát nem kell félnie pákónak, gyõzikének, és az átlak média szereplõnek, sõt stólbucinak és a valóvilág zsereplõinek sem

reménytelen
ezért állítottak számára egy kurva nagy szentélyt, ahol mindennap értelmes embereket áldoznak fel
dunga
ha nem születik a kisdonatellácska, akkor mégtöbb yúzer lenne itt, nem mi, gyengébbek csak

reménytelen
Emiatt sok jóízlésû fórumozó hagyta ott örökre az Sg-t, talán
dunga
szerepelt a fábrisóban', a szuláksóban' és itt, az essgé fórumában!