278
Folytasd a történetet 1 mondattal
-
#198 ..., persze alaptalanul, hiszen az internetet a Föld bolygón használta, az Uránuszhoz semmi köze nem volt. Viszont a T-online jó színben akart feltűnni az USA előtt, és mindenképpen kézre akart keríteni egy földönkívülit,... -
#197 végett: a cselekvés van előbb, azért, hogy létrejöjjön a cél
miatt: az ok van előbb, és azért történt valami
Ezeket nagyon sokan használják helytelenül, én viszont szeretném, ha minél többen megtanulnák! -
#196 Ám a t-online beperelte Mirket ,hogy hogy merészel netet létrehozni az Uránuszon engedély nékül... -
Mirk #195 ...hogy lejön a Földre, anyuhoz, és megnyomja a start gombot a gépen. Innentől a net gyerekjáték volt, a sok aktivitás végett pedig feléledt a topic... -
#194 ..., de sajnos az Uránuszon nem volt internet, úgyhogy ki kellett találnia, hogyan fórumozzon. Az ötlete pedig nem volt más, mint... -
Mirk #193 ...Él egy csávesz akit Mirknek hívnak. Ez a csávó egyszer csak elhatározta, hogy belép a topicélesztők lelkes klubjába és kiveszi részét a topicmentésben... -
#192 ..., mert az unalmasság és ötlettelenség a közelben ólálkodott arra várva, hogy lecsapjon. Viszont a naprendszer 7. bolygóján, az Uránuszon... -
#191 Ekkor rájöttek ,hogy nehéz lessz végleg megmenteni -
#190 Hősies segítőtársa pedig Prank és tattooed volt, és így, hárman együtt sikerült visszahozni a feledés homályából a Folytasd a történetet... című topicot. De... -
Prank #189 hívták reménytelennek. -
#188 rengeteg olyan topicot talált, amelyhez már nagyon-nagyon régen szóltak hozzá, de még nem zárták be, ezért... -
tattooed #187 Ez a topicfelélesztő fölugrott az SG-re,ahol .... -
#186 Hol volt, hol nem volt, az óperenciás tengeren is túl, az üveghegyen is túl, ott, ahol a kurtafarkú malac túr, élt egyszer a topicfelélesztő. -
#185 (mi legyen a történet? Ha nem tetszik,akkor indíts vmi másat. Én úgyis csak szerelmes szövegelést írnék :) Na szóval? ) -
#184 És ekkor az író elgondolkozott: ez túl obszcán és durva történet, úgyhogy átírom. És át is írta, úgyhogy a történet -
#183 ..a kávéfőző, zutty le egy kávé a pocidba, majd kedvesednek is be egyet az ágyba.. -
Raszkolnyikov #182 kidobni mert már jó rohadt volt. A haver elröhögte a dolgot így lebukott a szívatással. Vége a beszélgetésnek. Irány a... -
#181 de a rég nem látott haverod hirtelen rosszullett...és akkor megláttad az asztalon a brazil pirospaprikát...tudtad, mit kell tenned... -
#180 ...csodálkoztál a híváson és elszörnyülködtéla rég nem látott hülye haverod aprl. elsejét tartott, kölcsönös röhögés után egy jó beszélgetésbe kezdtetek...
( :DDD Én nem függök a nettől. Engem egyszerűen csak nem tud izgalomba hozni az ilyen, nem tudok semmitől sem zavarba jönni ;) ) -
BenceYCE #179 ...visszafeszegetem a gatyeszba a dákeszt. Kissebb vörösödés után ismét gondolkodóba esek: Tényleg ilyen pervez lennék vagy csak viccelek?! Esetleg a mai társadalomban a Nők mennyivel konzervatívabbak mint egy férfi, vagy mint én?! Egyáltalán nemhez van ez kötve?! De nem jutottam gondolataim végére mert megszólalt a mobilom és közölte velem a benne lihegő hang, hogy rohan hozám és hozza a legextrémebb állatokat az állatkertből a további perverzkedésekhez...
(ezért jó az internet... élőben még az orális szexnél is zavarba vagyok/voltam...) -
#178 ...rádöbbensz, hjogy egy pedofil és egy perverz állat vagy... mert átfutott ilyen gondolatt az agyadon, így egy kicsit megijedve magadtól... -
BenceYCE #177 (na komolyan)
... észreveszed, hogy nem csak egy illat terjeng a levegőben. Gyanúd szerfelett beigazolódik amikor a konyhaasztalon meglátod a nejed és a lányod pajzán játékát a másik kismacskával, mire neked feláll....
Az összes hajad, mégpedig az égnek!
Elgondolkozol azon vajon hol rontottad el a családalapítást, amikor elvetted a nejed, vagy amikor megcsináltad neki a lányod. (...esetleg a kis dorombóló macsek kiválasztásakor...)
De nincs is több időd mert a "konyhatündérek" észreveszik jelenléted és azonnal beavatnak a rejtelmekbe. Aztán mikor végeztél a kismacskával...
-
BenceYCE #176 () -
BenceYCE #175 ... felállt a farkad...
() -
Raszkolnyikov #174 Na akkor így: ott feküdt meletted...a kismcska aki nagyon agrsszívan dorombolt, de te elmentél az asszony szaga után és ahogy így mész hipp-hopp -
Raszkolnyikov #173 (hopp nem is feküdt ott melette) -
Raszkolnyikov #172 ott feküdt meletted (tom figyelmesebben kéne elolvasni) -
Raszkolnyikov #171 szétreped rajta munkásnadrág. De ez már a mult. Az jut eszedbe,hogy mit kéne tenni ezzel a hatalmas bájdoroggal. Férfi mivoltodat nem hazuttolod meg! Meg kell keresni az asszony mégpedig hamar! Szerencsére az asszony éppen... -
#170 mosoly a képéről, mert ilyen erekciót még életében nem tapasztalt, csak amikor a nagypapi kibpróbálta a Viagrát, na akkor aztán -
#169 ( )
...de ahogyan kiléptél az ajtón (hátramentél friss levegőt szívni a kertbe), lefagyott a(z)....
-
BenceYCE #168 ...közben felállt...
-
#167 ...nézted, ahogyan bársonyos bőre rásimul izmos karodra, majd másik kezeddel finoman simogattad végig selymes haját, illatozva lágyságát, érzékelve szelídségét, örvendezve szívedben szeretetéért, de ekkora már új napra virradt... -
#166 ...észre sem vették, ahogyan cafatkáit elfújta a szél, így már senki nem volt a kertben, hisz a nagymamesz feltámadt testét a kutya betörőnek titulálva széttépte, szal csak a nyugodtság és a béke lengte be a kertet mely távol volt kedvesedtől és tőled, így te tovább nézted szerelmed ki felébredt, majd kispárnaként magához szorított... -
#165 valamilyen ismeretlen oknál fogva feltámadt a nappaliban álló urnából, így a nagypapi maradványai annyira meglepődtek, hogy -
#164 ...most motorolaj helyett, véletlenül benzint öntött fogmosó vizébe, így mikor elindította a fűnyírót valszeg azért robbant fel a nagypapival együtt, de maradványaihoz kijött nagymami, aki... -
#163 fogsorát motorolajban tartani, mert akkor finom íze volt használat közben. Nade... -
Raszkolnyikov #162 Az acél váz maradt meg a "nagypapiból". mert valójában ő volt a nyugdíjjas terminátor aki nagyon szerette a -
#161 úgyhogy nem kellett aggódni. De hireteln a fűnyíró elkapta a lábát! Mire feleszmélt, már csak -
#160 de hálistennek ez csak a szomszéd nagypapi old trgacsa volt... -
Zozo76 #159 UFO, ami hajtomu hibaval kinlodott!