Folytasd a történetet...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

...t menten elkapott, és ebédre nyuszipörköltet készített, persze a fûnyírásból..

VKiller
Mesélek egy viccet:

-Hogyan lehet tyúkot csinálni?
-Nem tom!

...fûnyíróval, amit tegnap kapott egy üregi nyúltól, ami...
Subw00fer
...senki nem értett. De ez õt nem zavarta így tovahaladt a...

Szívünk Zöld-Fehér, mindennél többet ér!

elkésett a topic-értékesítési fórumról, amelyet

There are only 10 types of people in the world: Those who understand binary and those who don`t!

...nem figyelt egy répaárus mamira, aki félkörös tarkórúgással kipakolta emberünket a jármûbõl, ezután...

Subw00fer
...hatalmas vöröses-zöldbarna platós IFA és behajtott a piacra. De terve nem sikerült mivel...

Szívünk Zöld-Fehér, mindennél többet ér!

reger
...és amikor a holdszilánkokkal ,miatt majdnem megölte a folytasd a történetet topicot ,hirtelen megjelent egy...

Asus m2n-sli AMD athlon64 x2 4200+ 2048mb ddr2-800 mhz nvida geforce 7600gt

whiskeyman
...egy kosárkába és reggelente az ecseri piacon szokta értékesíteni az összegyûjtött holdszilánkot...

٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿

...de õ szerzett egy másikat, bár azt nem sokkal késõbb ellopta tõle valaki, aki a hideg hegyek mögött szokta gyûjtögetni a holdszilánkokat...

curse the stars with vertigo!

reger
...a budi kefét eltüntette isten azért hogy kitoljon a sátánnal...

... a vécé kipucolása, amelytõl az egész Föld bûzlött. Ez azonban nem sikerült, mivel...

végigolvastam a sztorit. elég beteg lett.

reménytelen
...takarító nénit! Annyira elsöport mindent, hogy teljesen koszmentes lett a bolygó! Persze az eredeti cél nem ez volt, hanem...
reger
...Ekkor a sátán megelégelte hogy terve már másodjára is kudarcba fulladt így úgy gondolta ráuszítja a földre a mindent elsöprõ...

... de Istenfélõ família lévén azonnal Félix atyához fordultak aki egy instant ördögûzés keretében megtisztította a családot, a Sátán fekélyétõl...
reger
..ezután a vakondcsalád ördögi hatalomra tett szert az ördögfióka felzabálása miatt...

... szerencsétlenségére, míg ördögien eszelõs tervét csiszolgatta a hatalomátvételre, egy arra járó vakondcsalád megette szõröstül-bõröstül...
artschiatwork
...elrejtõzött a föld alá, és...

... egy ördöginfluenza járvány, és kipusztította a gonosz lényeket a Földrõl. Azonban egy túlélte a csapást, aki...
zultan
...de jöttek azok akik azt mondták hogy ez az ördög mûve.. és ellepték a földet a kis ördögfiókák... HATALMAS pusztítást végeztek a fél emberiséget megették de jött...

Pff

... következett az isteni beavatkozás. Isten megszánta a sok szerencsétlen embert a Földön, Zuhanásuk közben megállította õket és helyrerakta a gravitációt. Ezután a kereszténység lett a hivatalos vallás mindenütt...
reger
az U-net elszabadult ,és visszájára fordította gravitációt ,és az emberek felfele kezdtek zuhanni,és ezután...

Zsizsi34
...ekkor bejott a képbe a szubatromikus-neutrodestabilizátor, amellyel Mirk felcserélhette a Föld és az Uránusz helyzetét. És ekkor...

reménytelen
...hatalmas gravitáció-manipulátorra! Mirk, megrészegülve a vagyontól és hatalomtól, nem feledve el gyökereit, egyszerûen fel akarta cserélni a Föld és az Uránusz helyzetét. Azonban...
... ami szánalmas szuicid vállalkozás volt, mivel az U-netesek 36szoros túlerõben voltak, és leöltek minden T-onlineost. Ezután az U-net elterjedt az egész Földön, sorban kiszorítva a kisebb cégeket és önálló nagyhatalommá nõtte ki magát. A cég vezérigazgatója Mirk, szépen gyûjtötte be a pénzt, de nem költött feleslegesen, mert gyûjtött, mégpedig egy...
reger
ekkor a partizán t-online menekültek megölték adolfot ,és megostromolták az U-net központját...

reménytelen
II. Adolf Hitler hatalomra jutott, és a T-online dolgozóit a rózsaszín (melyet magenta névvel álcáznak) szín miatt gázkamrákba küldte, és így az U-net (Uránusz-net) kezdett elterjedni a Földön. De...
reger
de ekkor a T-online rettentõen lecsökkentette az árát ,és az uránusziak át kezdtek csatlakozni a földi netre ,ám ekkor...

... De mivel Mirk utálja a T-onlinet és az USA-t is, ezért bosszúból, felugrott az Uránuszra és gyorsan kiépített 23 teljes nethálózatot a helybelieknek. Ezután visszajött a Földre és jól a T-onlineosok képébe röhögött. Ezt persze mind leírta utána a fórumba...
(tudom, egy barátom szokta haszbálni és annyira jól hangzik számomra, hogy rászoktam)
reménytelen
..., persze alaptalanul, hiszen az internetet a Föld bolygón használta, az Uránuszhoz semmi köze nem volt. Viszont a T-online jó színben akart feltûnni az USA elõtt, és mindenképpen kézre akart keríteni egy földönkívülit,...
reménytelen
végett: a cselekvés van elõbb, azért, hogy létrejöjjön a cél
miatt: az ok van elõbb, és azért történt valami

Ezeket nagyon sokan használják helytelenül, én viszont szeretném, ha minél többen megtanulnák!
reger
Ám a t-online beperelte Mirket ,hogy hogy merészel netet létrehozni az Uránuszon engedély nékül...

...hogy lejön a Földre, anyuhoz, és megnyomja a start gombot a gépen. Innentõl a net gyerekjáték volt, a sok aktivitás végett pedig feléledt a topic...
reménytelen
..., de sajnos az Uránuszon nem volt internet, úgyhogy ki kellett találnia, hogyan fórumozzon. Az ötlete pedig nem volt más, mint...
...Él egy csávesz akit Mirknek hívnak. Ez a csávó egyszer csak elhatározta, hogy belép a topicélesztõk lelkes klubjába és kiveszi részét a topicmentésben...
reménytelen
..., mert az unalmasság és ötlettelenség a közelben ólálkodott arra várva, hogy lecsapjon. Viszont a naprendszer 7. bolygóján, az Uránuszon...
reger
Ekkor rájöttek ,hogy nehéz lessz végleg megmenteni

reménytelen
Hõsies segítõtársa pedig Prank és tattooed volt, és így, hárman együtt sikerült visszahozni a feledés homályából a Folytasd a történetet... címû topicot. De...
hívták reménytelennek.
reménytelen
rengeteg olyan topicot talált, amelyhez már nagyon-nagyon régen szóltak hozzá, de még nem zárták be, ezért...
Ez a topicfelélesztõ fölugrott az SG-re,ahol ....

Mert a bûn az csak bûn marad, kezükhöz vér tapad. Istentõl embertõl ne várjon irgalmat! Ezernyi áldozat most sírjából felmutat, gyilkos és áruló, szent földben nem nyughat!

reménytelen
Hol volt, hol nem volt, az óperenciás tengeren is túl, az üveghegyen is túl, ott, ahol a kurtafarkú malac túr, élt egyszer a topicfelélesztõ.
Sné Zsuzsa
(mi legyen a történet? Ha nem tetszik,akkor indíts vmi másat. Én úgyis csak szerelmes szövegelést írnék 😊 Na szóval? )

Canon 450 D

reménytelen
És ekkor az író elgondolkozott: ez túl obszcán és durva történet, úgyhogy átírom. És át is írta, úgyhogy a történet
Sné Zsuzsa
..a kávéfõzõ, zutty le egy kávé a pocidba, majd kedvesednek is be egyet az ágyba..

Canon 450 D

kidobni mert már jó rohadt volt. A haver elröhögte a dolgot így lebukott a szívatással. Vége a beszélgetésnek. Irány a...

[Asrock K7VT2][AMD Athlon Xp 2200+][640 DDR][Maxtor 40GB+80GB][Club3D 6600GT AGP][WinFast 2000XP deluxe TV tuner]

reménytelen
de a rég nem látott haverod hirtelen rosszullett...és akkor megláttad az asztalon a brazil pirospaprikát...tudtad, mit kell tenned...
Sné Zsuzsa
...csodálkoztál a híváson és elszörnyülködtéla rég nem látott hülye haverod aprl. elsejét tartott, kölcsönös röhögés után egy jó beszélgetésbe kezdtetek...

( 😄DD Én nem függök a nettõl. Engem egyszerûen csak nem tud izgalomba hozni az ilyen, nem tudok semmitõl sem zavarba jönni 😉 )

Canon 450 D

...visszafeszegetem a gatyeszba a dákeszt. Kissebb vörösödés után ismét gondolkodóba esek: Tényleg ilyen pervez lennék vagy csak viccelek?! Esetleg a mai társadalomban a Nõk mennyivel konzervatívabbak mint egy férfi, vagy mint én?! Egyáltalán nemhez van ez kötve?! De nem jutottam gondolataim végére mert megszólalt a mobilom és közölte velem a benne lihegõ hang, hogy rohan hozám és hozza a legextrémebb állatokat az állatkertbõl a további perverzkedésekhez...

(ezért jó az internet... élõben még az orális szexnél is zavarba vagyok/voltam...)

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD