25
Mi a véleményetek róla?? Szerintem tök sirály..
-
#25 Hova tűnt AFROMAN? -
#24 Láttátok az új klippjét? Tök kircsi.. -
#23 Király, én is ott leszek... Talán:-D -
#22 Hé, most láttam a PM-ben,de azért nézzétek meg ti is. AFORMAN koncert lesz itt nálunk vmikor Áprilisban! -
#21 Morpheuson???? Azon mp3-at? Ez valami vicc :)))
Mikor tudsz onnna egy jo minosegu (min 192kbit)-es teljes albumot letolteni!! Rendes ID3-al, nfo-val? -
#20 nem értelek benneteket.Morpheus.Ennyi.Bármit megtalálsz.Szerintem keresgesetek azon. -
#19 Ok, thanks for da cím. Müxik is. Azt szeretném megkérdezni, hogy tudsz-e linket a Jay and Silent Bob Strikes Back OST-hez linket? Nagyon fontos lenne. Előre is köszönönom. -
#18 Itt egy uj cim, gyorsan robbanj ra amig muxik:
ftp://217.35.83.88 /com2 / t@gged/By/Th@ King/Albumz/ -
#17 Nem, nem rontottad el, kozben leallitottak a szervert :(
Az Mp3Portalra felraktam egy egitseget, hogy hogyan lehet letolteni. Az IRC-es letoltt olvasd el. Azzal barmikor le tudod szedni ezt az albumot.
Mp3Portal-Segitseg -
#16 Ah kösz a címet, jó lenne ha müxene is. Vagy lehet hogy én toszom l valahol? -
#14 Hát igen, nem tudod, ki a halálnak volt ötlete a Néma Bob. Csendes Bob sokkal jobban megfelel. Jay hangja szerinted passzol? Originalban 1 kicsit rekedt, de a Dogmában is nagyon laza (pl: kicsik vagytok ehez a sporthoz Törpekacsák. [bobnak]: Nokedlik :) ) Egyszer megnézném originalba a filmet.
Nah igen, a Links 2 3 4 egyik kedvenc számom :) A Rammstein című szám hogy tetszik?
Jah igen, találtam egy oldalt, NAGYON nagy állatságról szól. Valahogy így: Strike Back against Jay and Silent Bob Strikes Back, a cím: www.jayandsilentbob.com -
#13 Dogma el van szúrva szinkronnal. Az ő neve nem néma Bob (Dumb Bob), hanem Csendes Bob (Silent Bob). ShopStopot ajánlom, abban istencsászár a szinkron.
Rammstein? Háát. Volt 1-2 jó feldolgozásuk, de sokat loptak a Depeche Mode-tól. Mondjuk a Links nagyon el van találva, az tény :) -
#12 Marky: Te se tudsz linket vmilyen sitera? Kell Afroman album, csak a Because I got High van meg. Most is az szól :)
Rammsteint hallott már valaki?
Pheel: Jah igen, tényleg :) Csak ez volt kiírva minden oldalra
Tényleg, Néma Bobnak minden filmben ilyen gyenge a magyar hangja? A Dogmában elég lányosan hangzik, eredetileg viszont tök jó hangja van. Jay magyar hangja viszont szerncsére passzol az originalhoz. -
#11 Shop Stop - Clerks ugyanaz.
A Chasing Amy - Comic Strip (Képtelen képregény) címen terjedt el kis kontinensünkön. -
#10 Igen, 5 filmjük van most. Shop Stop, Shop Show (erről azt mondták elég rossz), Képtelen Képregény (ennek ha jól tudom Chasing Amy volt a neve, és a többinek is valami más neve volt, pl Clerks), Dogma -ez szerintem nagyon jó, nekem szerencsére megvan, és csak arra hívja fel a figyelmet,hogy mennyire kövesedett a kereszténység, szerintem jogosan :)
A zenéhez ha tudsz linket, akkor szólsz? -
#9 Zenéje nincs meg sajnos. A ShopStop megvan. A Képtelen képregény (Comic Strip) csak angolul volt meg és nagyon rossz minőségben, de azt moziban láttam. A Dogma pedig megintcsak megszerezhető.
Dogmát azért szólták le, mert kritizálta az egyházat. Nem kell vele törődni. Sok jó filmről mondták már az ellenkezőjét :)
Van még egy filmjük. Az még nem jelent meg Mo-on, szóval azt meg a legújabbat nem láttam még, de igyexik az ember :) -
#8 Jah és tudsz egy oldalt ahonnan le lehet tölteni az Afroman v. a Strikes Back filmzenéjét? Mert a Kazaan nagyon lassan jön le :( -
#7 Tényleg láttad a többit? Hol szerezted meg? Én csak a Dogmát és a Strikes Backet láttam (ma másodsszorra ) Nem tudom mért, te nagyon leszolták 1 csomó oldalon a filmet ... -
#6 A Strikes back-et nem, a többit meg perszehogy :) -
#5 Jaja :)))
Jay and Silent Bob kicks ass
A filmet láttad? V. View Askew előző produkcióit?
Afroman meg király zene, naon király -
#4 jó, de nagyon. Ráadásul benne van Jay és Silent Bob is :))))) -
#3 áh! Csak fura. -
HC-3 #2 szar -
#1 Becuse I got high