415
ABszolut CUBE
-
#73 volt GC-d? nem is mondtad:) -
#72 meg ferrari, szal azok amik dec, januar kornyeken voltak mar ra, :)(2000/2001) -
#71 igaz mert csak addig vlt gepem, aztan elcsere lett:) no persze sok game amit felsoroltam akkormeg meg se jelent, de pl. shenmue megvolt mar egyszer nekem :) -
#70 hat en tudok sok jo gamet GCre, mivel nekem is volt
Shenmue 1,2(immár) Ferrari F355, Soul Calibur
Sonic adventure 2
crazy taxi1,2
Resi veronica
jet grind radio
daytona usa
floigam bros
skies of arcadia
grandia2., ilbleed,confidental mission
soldier of fortune unrealtournament,metropolis street racer, ecco the dolphin, phantsasy star online,draconus,house of the dead, sega rally 2 no igaz ez is keves...:( de en eelvoltam veluk.. 2 honapig:) -
#69 ok,rendben -
#68 igen de 20 ezerert kapok egy a mostani pcmnel jobb konzolt ennyi balu nem tobb. -
#67 én is igy állok -
Ramza #66 Azért a Crazy Taxi sem volt rossz, bár nem mintha lehetőségem lett volna sokat játszani vele :)
"jó,az a lényeg,hogy a game-k 75%-a fos,és ezen nincs mit szépiteni!"
Sajnos én is így érzem. Amikor jó fél éve szerettem volna venni, akkor jól körbenéztem a játékpiacon, és arra jutottam, hogy spórolok még egy kicsit ps2-re. -
#65 jó,az a lényeg,hogy a game-k 75%-a fos,és ezen nincs mit szépiteni! -
#64 Shenmue 2, Codname Veronica.... -
#63 az az igazság,hogy nekem hirtelen csak 3 nagyon király game jut eszembe DC-re és az édeskevés!!!
shenmue
soul calibur 2
ferrar 355 -
M4nyusz #62 Shenmue az telleg jol sikerult megsem volt eleg -
#61 en majd megyek...:)vegul is shenmue rulezzzzzzzzzz -
M4nyusz #60 nyitottam egy sega forumot akit erdekel jojjon.
es ez nem kenyszer csak ajanlottam -
M4nyusz #59 PS2 nekem azert is jo mert ket kedvenc PS1 es jatekom is ezen a konzolon folytatodik FF es MGS2 de ezt mar sok helyen irtam -
M4nyusz #58 nem
En ps2 hoz huzodok inkabb de GC t meg nem is lattam szal nemtudom Xbox viszont szememben bukott... -
#57 heheheeee ki ir az en nevembe, csak csikkal?:))en nem 14 vaygok:)
milyen kepekre gondolsz_??? -
#56 keressé külföldi oldalakon!! -
#55 Gamcube-os kepeket rakjatok letszi be. -
#54 GC-s vagy?? -
M4nyusz #53 egyre ertelmesebbek ezek a topikok
PS2 diadalmenete xbox bukott kellet mar egy GC is -
#50 hat nem anyaztal, de beirtad, csak!!ide, hogy ezer topicot egy temarol ne... pedig xboxbol eleve tobb van... nem vagyok uldozesi manias, csak akor ird be mashova is...:)
Mellesleg te Tizeveseztel le kapasbol....
-
#49 "According to their latest figures, Nintendo has sold about 510,000 GameCube units and 710,000 units of GameCube software as of the end of September in Japan. "
ennyiremegy szarul japnban:))) -
Ramza #47 "bocs, de o kezdte a szivatast... meg 10evesezest..."
Ok, az életkoros b*gatással engem is ki lehet kergetni a világból... -
#46 hat lehet, de majd kiderul mit tud aGC es aps2 is valojaban... ido az nagy ur, es o fog donteni:) -
#45 a playstation 2 tényleg tud 60 milla poligont csak ha rakunk pár texturát rá leesik a 10% ra...azaz 6 millára... -
#44 ujabb bizonyitek a japan GC inside oldalrol, hogy elkelt az osszes GC az usaban
"Since "700,000 shipped sets were sold out" aforditas tre... egy kcisit:)))de a lenyeg ot van..., és 1300000GC megy amerikaba atervezett 1100000helyett:))) hiaba, es marciusig 15millio GC-t fognak kiszallitani.... (ebbe lehet mar eu is benne lesz)az eredetileg tervezett 10millio helyett... novelik a termelest..:)
GC JAPNBAN IS FELFUT VEGRE:))))))) -
#43 neeem az gyengebbb.... mert csak Gef 2,5.... integralt... szar:)))es ramza... bocs, de o kezdte a szivatast... meg 10evesezest... meg azt, hogy kit erdekelnek az eladasok.... NEM EN KEZDTEm,, csak mondtam, hogy minket se erdekel a pool of ... eladasa, ha ot sem az amirol mi bezselunk:)))ennyi szalnem ertem miert csak engem kell leszolni, maseba nem lehet csak az enyimebe mi?? mert en GC-s vagyok, nem PC-s! -
#42 Az Nvidia csak a videókártyát adta,ami mellesleg kicsit jobb teljesitményű,mint egy geforce3!! -
#41 higyétek el ha az Xbox rol azt tudnátok hogy az Nvidia csinálta és semmi köze aZ MS hez akor mindeki venné:) -
#40 ez tetszett! -
Ramza #39 "mar bocs de ki nem szarik a pool of rasidance kettotre?? es arra, hogy teged mi erdekel???"
Bármilyen kicsit is kulturált vitapartnert érdekli a másik véleménye... Csak ettől lesz (lehet) értelmes egy vita/beszélgetés.
-
#35 "Many people bought one of the new system colors along with SSB DX and 3 controllers. It certainly looks like things are picking up for the GameCube in Japan! "
beindul a japan piac...
version:mindenki szerint jo a GTA3, de nalam allandoa zuhan az fps, ha csak igy tud szep lenni akkkor regen rossz..(mellesleg sok RS2 hibas, ), pedig minden mas game jol fut!!!
mariobol zeldabol nem nott ki a zobbseg.... hala az istennek (miyamotot most interjuvoltak, ahol elmondta, hogy sokmindent valtoztat az uj Marion es zeldan, mert szerinte nem lehet eladni ua gamek keccer... rokabor ugye... amit soka jatekkiakdo nem tesz meg)
azert en meg mindig megkerdojelezem azt az adatot..(63millio poligon)
GCvsPS2lesz ez tuti..... xbxonak kozes sincs.... eddig csak 220ezret adtak el belole....hehehhe
GC es a nintendo visszavag..... a64 csak 1!!! gep volt -
#34 istenem kb. 8 évesen mindennap a havernál nyomtuk!!
az volt az igazi game,főleg 2 player-be!! -
#33 bakker az joj volt letort az ujjam a iranyitojan de csak nyomtam csak nyomtam:DDDD -
#32 a gamecube semmiképps se fog nyerni,a párharc
Xbox vs. PS2
lesz,a GC ugyanolyan rétegkonzol lesz mint az N64!!
A legjobb konzol akkor is a snes volt!!!
CONTRA FOREVER!!!!!!!!!!!!!
-
#31 hehehe -
#30 ezek az idezetek is mutatjak, nem maradt GC!! -
#29 nezek csomo orszagreszbol valo nyilatkozato, delutan rohangaltak a varosaikban az emberek boltrol boltra, hogy hol talalnak meg.... es hat mar sehol sincs!!!
"GC has come and gone" -
#28 ugy am:)))))) inkabb GC!