415
ABszolut CUBE
-
#116 képzeld én beszélek...lassan 3 orája nem gépeztem és mindjárt megint elmegyek a gép elöl!! -
#115 hat skater, tenyleg nem jobb a ps2es fifa... de hat ez van regebbi a hardvere.... mellesleg version koszi hogy a masik forumban vegig a GC-t dcsoitetted, (a bunyos games kepek, ami nem is ps2es:)))))))))))))))mellesleg az animal forest nagyon jo game lesz(az az ovis kep), a sims alapotlete abbol van, csak itt jobb,,, -
#114 szerintem nagyon krály! -
#112 http://www.sega.com/games/gamecube/post_gamecubegame.jhtml?PRODID=823 LOL GC :)))))))))))) -
#111 -
#110 Te beszelsz? :D -
#109 te version menj már egy kicsit a géptől el mert ez már gusztustalan! egész nap a gép elött ülsz vagy néha csinálsz mást is? -
#108 jobban is mint a ps2-es verzió!!!!!! -
#107 ezek tényleg jol néznek ki -
#106 mi te segg? -
#105 Figyelem !!ilyen a version barátunk..megkeresi a legszarabb képet és belinkeli:
és persze röhög: hehe hogy néz ez ki?
és közbenitt egy kép uigyan abból a gamezből..és még ez sem ada vissza azt ahogy az amugy is kinéz szal le vagy szarva!
-
#104 ez lesz a veszte :)))))) -
#103 bocs te is nézd már a többi gamezt hogy néz ki.. az életbe nem lesz olyangrafika ps2-n!!HEHEH -
#102 azért néz ki igy mert GBA-n is lehet gamezni te pöcs azé néz ki igy -
#101 :))))))) -
#99 hja ez anz animal forest az egyetlen ilyen gamez ami GC re jön ki..lapozd fel az playtimeot van benne pár ps2 es gamez direkt a legszarabbakat keresték van vagy 5 és midnegyik 20 % ot sem kapott bugyuta szar ez legalább lehet hoyg szórakoztató! -
#98 "Today we received several new screens from a near-complete version of 'Animal Forest Plus' for the GameCube. Scheduled for release on December 14th in Japan, the game is essentially an enhanced version of the Nintendo 64 version. Specifically, the game runs at a constant 60 fps in high-resolution. More importantly, the GameCube version features and added museum mode and will support linkup with the Game Boy Advance. Nintendo hopes the GameCube version will give Animal Forest the attention it sorely lacked on the Nintendo 64. However, it's currently unknown whether the game will be released in America or Europe. "
mer gba ,ez valodi gc játék
és azokbol is az egyik legjobb :)))))
-
#97 ez GBA te pöcs:) -
#96 ilyen játékok jönnek GC-re !!!
krály !!! :))
-
#95 -
#94 Olyan kepekre gondoltam, amik jo Gamecube-os jatekokbol vannak. Egyebkent tenyleg snes volt a kiraly. a legjobb jatekok ott voltak. pl: ff sorozat, a csomo japan manga rpg mind eszmeletlen jo volt, pl a chrono cross, vagy a seiken densetsu, de a mario is egesz jo jatek volt, regebben el tudtam jatszogatni vele. -
#93 nem meg nem, csak itt van a szerk. a kozelben.a hajdu utcaban van(13ker) -
#92 az király,miért hol a szerk.?
voltál már náluk személyesen? -
#91 okéj, én is ugy fogom, vagy egyszeruen csak besetalok a szerkesztosegbe es a kezukbe nyomom(melletem van szinte) -
#90 27-ig lehet,ugyhogy szerintem expressz add fel,én is úgy adom fel holnap! -
#89 jah megvan mind, bazze holnap adom is fel.... vegre tudok majd linkelve jaccani -
#88 "In fact, not only did the GameCube sell more than the Xbox, but it sold more than double! Well, it certainly shows what good came from Microsoft's $500 million in Xbox marketing...
:DDDDDDDDDDDDDDDDDd -
#87 aha,én is szeretem!
összegyűjtötted a 12 képrészletet? -
#86 semmmi se, csak csocso onnan irta ki az infokat, most adtam neki kolcson:)))(nem mondom hogy rossz az ujsag ...sot)ezert irtam poenosan, hogy jo mi?? egybekent igazakat ir a tsotso :) -
#85 mi bajod a playtime-mal? -
#84 OK, fun stat time! According to their latest figures, Nintendo has sold about 510,000 GameCube units and 710,000 units of GameCube software as of the end of September in Japan. "
"While the 'Cube isn't exactly tearing things up in Japan, it's doing better than many analysts had thought. "
noh, mondom hogy nekem volt igazam.... japanban is jol megy aranylag....
mes meghogy amcsiban nem kelt el (mar bocs, de a felmeresek sohase teljesek, az anyaceg meg mar csak jobban tudja, hogy mennyi kelt el)
"Hot on the heels of Nintendo's highly successful North American GameCube launch, they have some more good news for the fans who weren't able to land a GameCube unit."
jah es tudni illik, hogy a nintendo az egyetlen olyan ceg, aki sohase szepit a tenyeken!!!
ez is alatamasztja, hogy a GC a sztár!!!(csocso jo a playtime mi?:) -
#83 heheh a Gc 8 rétegben renderel...a PS2 egy fázisban a grafika alapgeometriájá építí fel addig a GC azon kívűl még 7(!!!) további munkálatot is fel tud vinni a felületre:))
GC sokkal jobb!!
a fejlesztől szerint a GC be építet Gekko Proci a legizmosabb proci ami eddig a konzolba került (!!!)
a Ps2 nem tud ( a GC igen) HW T&L, Decompress, Anti Aliasing, multitexturázás.. azhem ebbe a gc a legjobb 8 réteget tud mig az xbox is csak 4 et!! az SW gamezban
a GC is 4 et használ!!!!
művelet /mp:
Ps2:700 millio Xbox: 1466 millio...
ps2 leírva... -
#82 a www.nintendoweb en -
#81 mi hol??? -
#80 valami 500 ezret adtak el a gc ből! -
#79 hat jah...:)))))))) a ps2ot viszont mar adtam el meg nyaron(akkor sokaltam be, hogy loszar sincs ra mar fel eve... es igaz is volt, de szeptemberben vegre beindult)
-
#78 szép is lett volna,ha már eladtad volna a GC-t!! -
#77 bocsi:) -
#76 jaja Dc-m volt
-
#75 hehe,inkább DC-t akart mondani a GAMECUBE gyerek!