415
ABszolut CUBE
  • GAMECUBE
    "GCN Selling like Hotcakes"

"But right now it appears that none of them may be left by this weekend."

• versio
    megjelenet a starwars dvd !!!!!

ma meg is vettem ,kirrrrrr........

• Jacek
    Tok mindegy nem? viszik ez a lenyeg kulomben is nem az eleje szamit:))
    Majd megnezzuk mikor eri el a 10-20milliot az eladas nem dollar hanem darab:D
    De mielott megkoveztek inkabb GC mint X-Fos:P
  • GAMECUBE
    a gamekbol hozta ezt a penzt be... a gep veszteseget is potolta vele... tehat 300az kizart. mondom nem talaltak meg boltot, ahol lene jelenleg!!!
  • GAMECUBE
    mi??? a nintendo, veszit a GC-k aran es csak 200 darab.... milyen hulyesegeket irsz te!!!
  • versio
    na mi van ?
    feltörték az xboxot?
    nem megy az isonews !!!!!!!!!!!!!!!
    csak nem a m$ ügyködött már meginn
  • versio
    100 millio osztva 300$-al az 300 ezer darab na ennyit adtak el kb a gc-böl!!!!!!!!!!!!!!

ezt nem birjátok kiszámolni ???????????
  • Jacek
    A 100 millaban minden benne van +joy +gamez minden.
  • GAMECUBE
    szal az mar eleve 50 szazalek, es nem hiszem, hogy pont a maradekboltokban egy se ment el
  • GAMECUBE
    tudom, mert egy GCn oldalon a vadallat fanok (jopar napja) felhivtak minden boltot(egy nagyobb vege az oldal) es a felenel tartottak, es addig egy helyet nem tudtak mondani, hogy valahol van...
    nem kis melo, de megoldhato:)
  • GAMECUBE
    leven egy masik gyors felmeres szerint 500ezer felett ment el egynap altt(es az is csak gyors felmeres volt)
    az osszes boltbol orak alatt(jobb helyeken percek alatt)elfogyott a konzol
  • ember
    meg kérdés hogy mikori a felmérés. ha pontos is, azóta már eladhatták.
  • GAMECUBE
    a gyors felmeres rossz.... a ceg szerint az osszes elkelt!!maskepp nem jon ki a 100milios profit egy nap alatt!!(hidd el elment, rossz a felmeres...)
  • versio
    "Egy gyors felmérés szerint a leszállított 700 ezer darab konzol 43 százalékát már eladták. A japán cég hetente 100 ezer darabot szándékozik eladni az amerikai piacon, ez évben összesen 1,2 millió játékgépet.

A konkurens Microsoft Xboxa - melynek kiszállított modelljeinek 73 százaléka (219 ezer darab) már gazdára talált - kerek száz dollárral kerül többe a Nintendo masinájánál, és ennyi az ára a Sony PlayStation2-jének is. Mindhárom cég igyekszik minél nagyobb szeletet kihasítani az amerikai videójáték piacból. Elemzők szerint ez az év felülmúlhatja az 1999-es 6,1 milliárd dolláros rekordforgalmat is."

azér még messze vannak attol hogy mindet eladják !!!
  • ember
    na ja.

kivéve ha valaki kizárólag eredeti játékokat vesz, azok sokkal olcsóbbak pc-re.

meg kiderül hogy mennyire terjed el a másolt játék gc-re.
    a 15-18ezres játékok azért nem olcsó mulatság.
  • GAMECUBE
    aha... de pc koltsegesebbb
  • ember
    alapvetően más játékokat szeretünk.

mellesleg ez van általában a generációváltáskor, mindenki erről beszél, de ettől még pc-re jönnek a jobbnál jobb játékok. itt legalább nem szívok a váltáskor az első generációs játékokkal. nem kell kihagynom egy fél évet, mire beindul a dömping.
  • CSOCSO
    nem azért de a fél világ lázban ég a konzol háború miatt.....
    én pc-s vagyok és konzolos..inkább konzolos de ugy 2 éve nem nagyon nyultam a konzolomhoz... de....de azt kell hogy a konzol coolabb.....
  • CSOCSO
    nah szal ha ugy nézzük hogy hán ps1 és 2 termék van kint és hány nintendo termék akor csuyán a nitendo győzne!!!
    csak gameboyokbol van annyi mint ps1 és 2!!!!!!!
    nem beszélve a nes ről a snes ről és az n64 ről..és mostmár a gc amiből 1 millio fogyott el!!!
    ( japán plusz amcsi)
  • ember
    én így látom:

1. PC
    2. többi igénytelenség
  • CSOCSO
    hát ezt is megéltük:) versionnál a gc a második:)
  • GAMECUBE
    es mieert??? mert ezt te a nagyfonok megmondja???
  • Hustler_hu
    pffff ... nektek formatalni kell az agyatokat :))
    es meghozza nem FAT32 -essel hanem standard 16 ossal ... akkora a kapaciatas :)))
  • GAMECUBE
    de ez szinte biztos igy lesz...meg mindig nagyobb a Nintedno bazisa mint sonye!!!!(az eladasok ellenere... ) Ne feledjuk mit mondott LAUDa
    "HA gyulolod a Ferrarit, azt jelenti, hogy mindennel jobban imadod... csak azt akkor meg nem tudod..." (ugye gyulolni es szeretni ugyanaz)
    es ez igaz a nintendora is, mert o a konzolok ferrarija...(ami ujra feljut a csucsra:) a keresztapja az iparnak (a sony is toluk tnault!!)
  • GAMECUBE
    na latod ez valoszinu.... csak a GBA lesz szeritem az elso, ha a mobil konzolokat is belevesszuk... (mondjuk ha a ps2nyer, akor nagyon kevessel, de a GC se sokkal ha o jutna ki sikeresen...) ne feledjuk a nintendonak csak az n64 volt az ami nem kaszalta le a piacot.. (mondjuk ment az rendesen eleinte verte a pst rendesen, csak aztan alabb maradt, a kazetta elmaradottsaga miatt leginkab) es a nintendo tanult a hibabol es megtorolja a multkorit:)))
  • versio
    a végerdmény:

1 ps2
    2 gc
    3 xbox
    4 pc
  • GAMECUBE
    NAh en is nyitok meg egy topicot..:)) A GC FOG NYERNI ahogyan azt kell!!