642
X-Box megbukott !!!!!
  • CSOCSO
    omg:(
  • adam first
    Emberek Bill Gates vagyona 11 000 000 000 000(tizenegyezer milliárd forint,ha átváltjuk dollárról forintra a pénzét).Tudjátok ez mennyi stex ehhez már pszichológia kell hogy felfogja az ember,nem tudnátok mit kezdeni ennyi pénzzel. Hol érdekli őt hogy az X-box bukás /sehol/,a név meg legyen aztán kész,már csak presztízsből is nyomatja a boxot.A PS fanok meg tartózkodjanak az olyan fajta megnyilvánulásoktól hogy a Box nem konzol,mert igen is az.A mostani generációban egyelőre csak 360-ra vannak értelmes játékok. Idővel meg úgy is nyereséges lesz nekik ez az egész,mivel minden fejlesztőt megvesznek kilóra.(és mint tudjuk ehhez idő kell,addig meg versenyképes a piac).:-)
    UI: Az már más kérdés hogy az amcsi játékok nagy részét ami 360-ra van én se komálom,de ettől még igen is jó gép a Box.
  • Code92
    eggyetértek
  • Prince of Máté
    sztem is bukás
  • balumaci
    akkor rendben!
  • CSOCSO
    GC vel megalaőítanám a nintendroid okat:)
  • GAMECUBE
    itt mindenfele lenyek vannak, elfek, torpok, trollok, varazslok, hobbitok, orkok, tundek, meg spanok, xboxosok(ez egy uj faj) es moderatorokis.:))
    Ilyen fura egy vilagban elunk
  • balumaci
    ja,hogy itt azok is vannak??
    :))
  • GAMECUBE
    Bmaci gondolom, MOderator.
  • balumaci
    rendben!
    egyébként ki vagy?
  • Dikkma
    Megkérem a mostanában nyílt kb. 15 darab konzolos topicba írogató kb. 3-4 embert, hogy több ilyen topicot ne nyissanak, a meglévőket pedig kicsit kultúráltabb hangnemben látogassák!
    Az X-Box, Gamecube, PS2 topicokat ezentúl max. a Saját Témákban nyissátok, különben törölve lesznek.
    Előre is kösz.
  • CSOCSO
    melyikről van szó?
  • GAMECUBE
    azok, hidd el, lattam rola videot, es nem animacio volt... ezek ingame kepek.... sajnos
  • versio
    tudod hol ingame képek ezek vazze

majd ha látsz rajtuk km orát akkor majd az lesz

ezek szép renderelt képek
    kezdjük ott hogy xboxon játék alatt nincs antialias
    ezek a képek meg 4szeres antialiasolt képek

• GAMECUBE
    hol tuntem eroszakosnak?
  • GAMECUBE
    nem ez ingame kepek!!! ez teleg igy fog kinezni:))) sajnos:)
  • balumaci
    csakhogy szerintem azok a képek pre-rendereltek!
  • CSOCSO
    GameCube: Fastest Selling Console Ever?

We interview Nintendo of America's Beth Llewelyn for more insight into the recent GameCube sales.

November 29, 2001

Yesterday Nintendo issued a press release stating that GameCube is the fastest-selling videogame system ever. However without any solid sales data and vague numbers we decided to go straight to Nintendo to see if we could get a clearer picture of sales. Beth Llewelyn, Director of PR for Nintendo of America, commented on the situation providing a little more insight into the sales. The interview is as follows:
    IGNcube: Nintendo is reporting that GameCube is the fastest selling system ever. Under what circumstances? Is that a week or the launch day?

Beth Lewelyn: "We're looking at it just in that launch period."

IGNcube: Did it sell better than the Sony PlayStation 2 on launch day?

Beth Lewelyn: To compare against Sony we're looking at TRST data and we pretty much looked at [Sony's] first week of sales. So, compared against that -- 515,000 may have been their shipment number -- but wasn't, from what we can tell with TRST, their sell-through number and that's what we're comparing.

IGNcube: So during the first-week you're saying you sold more GameCubes than PS2 did in that same launch period?

Beth Lewelyn: Yes.

IGNcube: You didn't give out any specific sales numbers, though. What are we looking at?

Beth Lewelyn: Around 510,000, a little over that, [for the first week].

IGNcube: Luigi's Mansion, the fastest selling launch title ever. Is that across all systems and not just Nintendo's?

Beth Lewelyn: We're looking at the numbers and certainly in recent history it would be across all platforms.

IGNcube: That's also based on TRST data?

Beth Lewelyn: Yes, our numbers comparatively against TRST.

IGNcube: Do you have actual numbers for how many units Luigi's Mansion sold?

Beth Lewelyn: I don't have the actual numbers, but I know it sold several hundred thousand.

IGNcube: What about Wave Race: Blue Storm?

Beth Lewelyn: I don't have the numbers, but it ranked third. [Editor's note: According to Nintendo's recent press release, Star Wars Rogue Squadron II: Rogue Leader was ranked second after Luigi's Mansion.]

Final Verdict
    It seems that Nintendo is sticking with the declaration "Fastest Selling Console Ever...in a week." It remains to be seen what kind of sales the system saw on launch day. Indeed it must be close to Sony's launch day PS2 sales, but does it eclipse it? Hopefully we'll soon find out. Nintendo also notes that it doesn't have final sales data for the launch software just yet, which is why it hasn't released final numbers.

What about the Xbox sales, you say? It seems Microsoft is keeping clear of the public relations war for now. Early world suggests that Microsoft simply may have not had enough consoles on the market at launch to compete with Sony's and Nintendo's sales numbers. However, the console has also seen sell-out sales since release.

Whatever the truth may be, all three next-generation consoles are well on their way to making large footprints in the next-generation markets, and the real indicator of success will only be seen in the years to come.

More as it develops.

• balumaci
    egy nagy kupac szar az egész!!!!!!
  • SeGa
    Hát Pascalt meg assemblyt kicsit meg linuxot mast tenyleg nem
  • SeGa
    Hat a joy az nekem jobban tecet es az egesz md jobb volt es kesz.
  • GAMECUBE
    oksa, na mentem legyetek jok... csájoo
  • balumaci
    ok,gyere már egy csetbe hétvégén,és akkor megtárgyaljuk pontosan!
    oksa???
  • CSOCSO
    ehh
  • GAMECUBE
    nagyon sokba lesz az neked...
    attol fuggg, dobozos snes kell e , vagy anelkul,
    uj kell e (ilyet is talaltam), vagy hogy mennyire hasznalt mar.
    gamek, 1000-7000ig vannak(ezek dobozos ritka gamek)na meg az elado is sokat kaszal rajtuk .... de konnyen a bolhan lehet talalni olcson csak alkudni kell, ugyis megteszik... gyere ki velem blha piacra azt megoldjuk.
  • balumaci
    tényleg,akkor mennyiért tucc SNES-t szerezni nekem??
    és a játékokat mennyié?
  • GAMECUBE
    nem a Megadrive csak 96 szint tudott az snes tudott 256ot....(vagy 32ezret?? huh hirtelen ne tudom) de hangban is trebb volt, meg az egesz konstrukcioja, plane a joy...
  • GAMECUBE
    neeem Snes erosebb volt mind MD megadrive csak 96 szint tudott.... ne kezdjuk ezt el, a megadrive nem hiaba maradt alul az Snesel szemben
    pedig volt ra minden..... Cd, 32x, azt megis csá
  • Madman
    Miert is?A Megadrive 1000x szarabb volt... 256 szin,szar hang stb... tudom mert nekem az volt...
  • CSOCSO
    miért hinném el? az xboxra a halo ugy néz ki mint az AVP2!!!!!!! best detailban ugyanugy néz ki mikor megláttam azt a repölőt röhögtem mert az avp ben még jobban néznek ki én a halo ra nem lennék büszke!!! de mikor megláttam a Star Wars-t Gc re nah akkor leesett az állam!!! minden 3 d alattad!! és ezt nem ugy kell érteni hogy a nagy pusztaságban hanem amikor a halálcsillag felett repkednek..és minden csak házbol áll azaz nem ház hanem mittom én ..mimidnegy a lényeg az hogy még egy gamezs em lett olyan szép mint az sw rs2!!!!
  • SeGa
    kiveve a Snes vs MD...
  • balumaci
    aha,hardverben mindig is előrébb jártak a konkurenciánál!
  • GAMECUBE
    szerintem GC lesz a kiraly, hardverben a n meg sohase szenvedett hatranyt, es ez nagy szo!!!!!!
  • GAMECUBE
    volt 64re carmageddon, turok, KI, resident, conker, f1 game is, autosak is (habar kevesek)Goldeneye, miegymas, voltak ra sok komoly stuff. no meg a BAnjo es az ezekhez hasonlok(diddy kong racing) egy gyerek nem tudja vegigvinni azokat, mert nehetek.... foleg diddy
  • balumaci
    szerintem mindegyik király,nem hajolnék el akkor se,ha egy xfost hozzámvágnának az utcán!
  • CSOCSO
    Sources close to Nintendo have said that Perfect Dark 2 will not be a first-person shooter like the N64 game. Perfect Dark 2 for GameCube will be a MGS2-style third-person sneak-'em-up, with added spy elements and a little more use made of the first-person camera for some sections. But the majority of the game will be viewed from outside Joanna Dark's body. Just as Golden Eye 007, re-invented the first-person shooter genre, expect Rare's new Perfect Dark game to re-invent the awesome MGS engine. Perfect Dark 2 should be playable at E3 2002

király!!!!!!!
  • K.András
    még mindig nem hiszed el hogy a legroszabb mind közül?
  • GAMECUBE
    en meg nem ertem hogy miert kapta meg ezt a jelzot, minden eroszakos game volt rajta....sot conker a legeroszakosabb es gusztustalanabb eddig...ergo a legpoenabb, bazz mit nekem zombik, amikor vegignezem, hogy fosik a tehen, hany a mokus a piatol, mindenki karomkodik, meg omlik a ver??
  • CSOCSO
    nevetségesek vagytok:) sony rulez microfos rulez!!!hülyék... egyik gyenge a másik szilikonos nincs semmilye.. az igazi a GC!!
  • K.András
    de nagyon közel van hozzá!!!!!
    ezt egyébként ök sem cáfolják sehol és egyrakás helyen olvastam ezt.....