36
  • _HABLA_
    "A Reuters hírügynökség jelentése szerint TÖBB SZÁZ játékrajongó állt sorba a Times Square-en, New Yorkban, a reggeli órákban, abban a reményben, hogy ők vásárolhatják meg először a Microsoft istenített új termékét" -oh nem, ez nem lehet csak dobálóznak a számokkal!
    A gamespot-on olvastam a Halo korszakalkotó grafikájáról, a firingsquad szerint még ennél is faszább a Dead or alive 3-é, letöltöttem mindkettőről pár videót, hadd lássak valami tényleg faszát, de nem dobtam el magam egyáltalán, szerintem nem veri a quake 3-ét egy pillanatig sem a halo, a DOA3 pedig egyáltalán nem szép szerintem. Ettől függetlenül az xbox hardware egyáltalán nem egy gyenge konfig, de kérés, hogy mit fog tudni egy megfizethető pc mondjuk három év múlva.
  • item
    Ez a BILL G. ritka egy ronda ember....
  • GAMECUBE
    akine meg rs2 ,resident az GC-t
  • GAMECUBE
    Szerintem a HAlon meg a DOA3mon kivul nem sok utokartyaja van most az xboxnak...
  • GAMECUBE
    MEg hogy a ps2es felhozatalrol ne is beszeljek... csak arrol ne inditottunk meg forumot:))
  • GAMECUBE
    VEGYETEK!!:))) AZERT EGY JOPAR GAMÁT FELSOROLHATNAL AMI OLYAN NAGYON JO lesz( 20ig meg se alj) HA erdekel GCre milesz nezz el a forumba, ott a jatekosok foruma, azon belul is gamecube.... na ott jopar erdekes gamerol olvashattok az tuti....
  • Alien!
    Amennyi pénzt kapott a zsebébe azért sokan szerintem le is sz*pnák....Bár ahogy nézem, ezt itt sokan anélkül is megtették...
  • TheZsenyka
    Én szeretnék egy ilyet.
  • Rincewind
    Ez jó, ha van egy normális forrás is itt!

egyesek azt mondták pár game akadt. Iaz ez vagy kacsa???
  • Rincewind
    Borítékolható???
    Ez poén volt? :DD
  • Remedy
    Szerintem az amerikai piac borítékolható.
    A japán erősen kérdéses.
    Az európain komoly sikerek várhatóak.
    A Sony kapaszkodhat.
  • Tomcat.no1
    Kis köcsög Bill Geci..... :)
  • Rincewind
    New York Times

''Thousands of gamers came to celebrate the North American launch of the most powerful video game system ever.''

Ez a hír magáért beszél!!!
  • GAMECUBE
    NA remelem oylan gyorsan tunik ez a konzol amiylen gyorsan jott.... Microsoftnak nincsen helye a konzolpiacon.NA pá
  • Rincewind
    Lol, féljen a köcsög SONY :DD
    De nehogy csődbe menjen, mert kell nekem a Sony Online Entertainment :))

Én vagyok az első :DD