Robban az XBOX bomba
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A Reuters hírügynökség jelentése szerint TÖBB SZÁZ játékrajongó állt sorba a Times Square-en, New Yorkban, a reggeli órákban, abban a reményben, hogy õk vásárolhatják meg elõször a Microsoft istenített új termékét" -oh nem, ez nem lehet csak dobálóznak a számokkal!
A gamespot-on olvastam a Halo korszakalkotó grafikájáról, a firingsquad szerint még ennél is faszább a Dead or alive 3-é, letöltöttem mindkettőről pár videót, hadd lássak valami tényleg faszát, de nem dobtam el magam egyáltalán, szerintem nem veri a quake 3-ét egy pillanatig sem a halo, a DOA3 pedig egyáltalán nem szép szerintem. Ettől függetlenül az xbox hardware egyáltalán nem egy gyenge konfig, de kérés, hogy mit fog tudni egy megfizethető pc mondjuk három év múlva.
A gamespot-on olvastam a Halo korszakalkotó grafikájáról, a firingsquad szerint még ennél is faszább a Dead or alive 3-é, letöltöttem mindkettőről pár videót, hadd lássak valami tényleg faszát, de nem dobtam el magam egyáltalán, szerintem nem veri a quake 3-ét egy pillanatig sem a halo, a DOA3 pedig egyáltalán nem szép szerintem. Ettől függetlenül az xbox hardware egyáltalán nem egy gyenge konfig, de kérés, hogy mit fog tudni egy megfizethető pc mondjuk három év múlva.
Ez a BILL G. ritka egy ronda ember....
3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....
VEGYETEK!!😊)) AZERT EGY JOPAR GAMÁT FELSOROLHATNAL AMI OLYAN NAGYON JO lesz( 20ig meg se alj) HA erdekel GCre milesz nezz el a forumba, ott a jatekosok foruma, azon belul is gamecube.... na ott jopar erdekes gamerol olvashattok az tuti....
Amennyi pénzt kapott a zsebébe azért sokan szerintem le is sz*pnák....Bár ahogy nézem, ezt itt sokan anélkül is megtették...
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Én szeretnék egy ilyet.
Ez jó, ha van egy normális forrás is itt!
egyesek azt mondták pár game akadt. Iaz ez vagy kacsa???
egyesek azt mondták pár game akadt. Iaz ez vagy kacsa???
Szerintem az amerikai piac borítékolható.
A japán erősen kérdéses.
Az európain komoly sikerek várhatóak.
A Sony kapaszkodhat.
A japán erősen kérdéses.
Az európain komoly sikerek várhatóak.
A Sony kapaszkodhat.
New York Times
''Thousands of gamers came to celebrate the North American launch of the most powerful video game system ever.''
Ez a hír magáért beszél!!!
''Thousands of gamers came to celebrate the North American launch of the most powerful video game system ever.''
Ez a hír magáért beszél!!!

NA remelem oylan gyorsan tunik ez a konzol amiylen gyorsan jott.... Microsoftnak nincsen helye a konzolpiacon.NA pá