7610

gamecube.lap.hu

WAREZ = azonnali BAN!

• Deni
    Ot ismered személyesen? gondolom van valami telephelye vagy tévedek? ha tudod plz mielobb add meg, hogy minél gyorsabban kerüljenek kicsi kezeim közé a gamák:) thx
  • GAMECUBE
    MEGJELENT igaz mar tegnap elott, a Q!!

Az osszes elkelt, es elkezdik feljebb nyomni a gyartasat.... 2,300.000milliot tutira eladnak 2002ben ebbol (azt hogy 2002ben meddig, az nem tiszta, )
    iden meg 300ezer fog japanban eladasra kerulni.
    ha csak ezt nezzuk, ez is NGC eladas adathoz parosul....:)))
    lehet zelda megse lesz celles grafikaju!! jessz, mondjuk nekem mindegy(a nep viszont csak ugy vesz zeldat:)
    jah 250ezer SSBM ment el par nap alatt az usaban GCre:)
    ez se semmi.(mondjuk nem volt sokkal tobb:)
  • GAMECUBE
    cheapbox mail cime [email protected]
    tole kerdezz...

CSocso:
    www.cube-europe.com
    www.gc-inside.com(ez japan, de van nyelvvalasztas)
    nintendo.cloudchaser.com
    www.gamecubexl.com
    www.tendonext.
    www.planetgamecube.com
    www.jeux-france.com
    www.gamecubicle.com
    www.rarenet.com (ha perfectes vagy:)
    és a poénok:)
    www.nintendo.com
    www.nintendo.co.jp
    www.nintendo.fr
    cube.ign.com
    www.videogames.com
  • CSOCSO
    GC megint elszomorítalak:
    ird le nekem a GC-s linkeket mert egyik forumban sem találom!!
  • Deni
    figy mario kartot vedd meg mindenképpen mert az megvan 3unknak es akkor full gamán játszhattnánnk battlet meg ilyenek . Cheapboy rol lecci egy-két infot, mert azért annyira nem olcso mulatság ez a GBA sajnos:( Amugy Bp. budai részére készulj (II. III. ker) majd késobb megbeszuljuk mikor hol és ha meglesz a GBA akkor azonnal írj! thx
  • GAMECUBE
    hat kene bakker:)))
    nem artana, (igazbol csak jov. heten lesz meg de mar nagyon itt erzem:)hol laksz?? dobjal mailt, megbeszeljuk oki?
    gamezok milyenek vannak hozzzá?? en cheapboytol szervalok...
    mario cart 13ert, sztem korrekt, meg avance wars is...
  • Deni
    van naná, kéne talalkozni, mert meg van ket havernak azt indulhat a LAN hisz vegulis a 4. helyezes kiado:))
  • GAMECUBE
    aha,. ez az, de szerintem jovo ilyenkor mar mi is kapunk, ez most csak nephulyites, hogy fogyjon a sima
  • Ramza
    Ez az, amit csak japánban adnak ki, és mi csak képen fogjuk látni?
  • GAMECUBE
    1 nap a PAnasoni cubeig.
  • PyRex
    Fel milla ezert nem is draga. THX minositesu erositokert elkernek 800 ezertol akar 1,5 millaig is. Szal.. :) Amugy szerintem 150 korul kezdodik egy normalis erosito. :(

PyRex
  • CSOCSO
    sajna nincs
  • CSOCSO
    pár honap alatt ök is eladtak 1 millát aiböl azonnal 560 ezret vagy mennyit vissza i rendeltek! mert szarok voltak nem hűtött rendesen és az egyetlen értelmes gamez amit lehetett kapni rá a rodge racer felül írta a DVD drivert!! heheheh
  • CSOCSO
    20 millát legyártottak amugy minek mondod mennyi egy erősítő? én is tudom söt mostanában igen sokat foglalkozom vele.. hoztak a hotelbe ahol pincér vagyk egy csomo ilyen magazint panasnic technics onkyo meg marantz olyan király az a marantz arany szinű erősítő meg feér fa burkolatú hangfalak 4 utas meg hasonlo!!király!! az kéne a GC hez! az RS2 bizt király de inkább turok 4 eznék vele vagy perfect dark...
  • Ramza
    "nah megse volt igaz, hogy már eladtak 20millat:)) mondtam en."

Az előző hírt a "hulye vagy??, ps2bol hol adtak el 6 millat??? ocsem, ev vegeig, csak 1-2millio volt veheto. tudod problemak voltak." szövegrere írtam válaszként.
  • Ramza
    Egy apró kis színes a SuperGamez-ről:

Jubileumhoz közelít a Sony PlayStation 2
    2001. október 26. 21:36, Péntek - JohnnyCage

A japán elektronikai óriás Sony másfél évvel a PlayStation 2 játékkonzol kiadása után immár a 20 milliós eladási mennyiséghez közelít.
  • Laalee
    az erösito olyan 150 nel kezdödik :)
  • GAMECUBE
    ehh, regebben eknwoodot ajnlottak, es szerenyen egy 2000dollaros panasonic HDTVt..:) no coment... allitolag igy elvezheto ki az RS2, hangja grafikaja igazan... no comment ismet:)
  • GAMECUBE
    hulye vagy??, ps2bol hol adtak el 6 millat??? ocsem, ev vegeig, csak 1-2millio volt veheto. tudod problemak voltak.
    GC-mar atlepte lassan az egy millat, es e vegeig, csak 1,3 millio lesz veheto, xbol 1,5
    de N marciusig 500ezerrel noveli a GC gyartast, usaba... ez csak akkor van, ha nagyon megy.
  • CSOCSO
    Well, as far as decoding and processing, the 4802 has - let me take a breath - Pro Logic, DPLII, Dolby Digital, DTS, DTS-ES, THX Surround EX, Matrix 6.1, and several other THX modes.

Power? How does 125 watts per channel strike you? And that's into 8-ohm speakers. Those of you with less resistant speakers will suck even more juice out of this monster.

The list of A/V connections is just as obscene: three component inputs, eight S-video inputs, 12 RCA inputs, 7.1 input for new multi-channel audio sources, and a few others thrown in for good measure.

• CSOCSO
    CSUMM bazz most néztem az ign mit ajánl a gc hez volt egy erosio Denon márkával..tök ismerelten számomra az onkyo meg a maratz nem de ez a denon... és tudjtok mennyi az erosíto?? fél millio ft!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    a legjobb erösítök is max 100-150 ezrek!de ez fél milla:) jeszsus:))

nem néztem el nem 200hanem 2ezer dolcsi!!
  • CSOCSO
    ok olvastalak az 576 on
  • CSOCSO
    álítólag 1 milliot eladtak az xbox bol az nagyon durva:) gc hol tarhat? aszondják a ps2 ilyenkor már 6 millánál tartott! az nagyn zoral:) és 1-5 millát akarnak eladni az xboxbol mig gc bol csak 1.2 lesz
  • GAMECUBE
    lesz GCre DMC, ONimusha..... csak igy tovább:)
  • CSOCSO
    én a turokot várom alegjobban:) valami kibaszott jo graf meg a turok a dinok ellen:))
    huuuuuuuuumeg perfect dark
  • GAMECUBE
    a GC fogy rendesen a kiadoknak is szimpibb a plattform maris.
  • GAMECUBE
    nem tudom, most a lenyeg, irtam neki, ne felj nem maradsz le rola, szerintem jon majd mindenki:)
    higgy a GCben es jo lesz, uj turokot meg nem is lattuk.... PDzerot se, KI3mat se, FFek is lesznek ra, lehet MGS2 is, gyun ra rare Gtkiller gameja, Resident van rá, Jon DMC is, shenmue is lesz, F1es gamek is, es ki tudja meg mi (nem beszelve nintendo tiz!!! gamet akar megjelentetni jovore GCre (ezek mind csak nintendo gamek, es sok eredeti vadiuj game is van ra,)
    akkor egy ev mulva a most penzelt nevtelen kiadok rengeteg uj esetleg csoda gammel rukkolnak elo, hidd el, menni fog ez mint az agybaszaras.
  • CSOCSO
    mi a csomi címe is?
  • CSOCSO
    figyu csabi szolj csominak mi ketten tuti megyünk! az hoyg ati vagy Dolhin jönni tud az most lényegtelen!! kettünknek intézd el please nekemis tuti lesz gc-m de hogy meddig?
  • GAMECUBE
    irtam csominak, tudjatok, akinel a jovo heten lesz GCbemutato, remelem valaszol, mihamarabb:)
  • GAMECUBE
    nekem mindenkeppen GCm lesz, mert megfelel, max import amerikaiakkal fogok nyomulni.
    de ff10 utan nincs szuksegem a ps2ore
  • CSOCSO
    nah hová tünt az az xbox forum? amugy az igazat megvallva gc nagyon nem bartkozbu mostanában.. hogy miért??hja ha a gc nem lesz sikeres ig bejön ide akkor más konzolom lesz de remélem nemigy lesz!!Gc-t akarok!!!
  • CSOCSO
    csummi én vagyok:)
  • GAMECUBE
    de ez van, remelem GBA hoz hasonlo kapmpany lesz, aztan hajrá:)
  • Dolphin
    Neked is Hi, CSOCSO! :)
    Majd később vissza nézek, hátha itt lesztek!
  • Dolphin
    Hali, GAMECUBE!
    Úgy láccik, nem csak felvidítani, de lelombozni is tudod az embert:(
  • CSOCSO
    :( jo rég voltam:)
  • GAMECUBE
    hagyjuk ezt..:) tudok en is olyat mutatni, hogy meghulyulsz:))(jah es ott nem egy pici tajon lesz 2ember!
  • GAMECUBE
    nah mi az kihalt itt a tema??, hat ki, semmi jo hir nincsen manapsag GC haza tajan se, az eladasi adatokrol senki sem tud tutit mondani, ja de megis van egy hir, a N europai elnoke megerositette, hogy a pletykakkal ellentetben(oktoberrol szoltak a pletykak) tavasszal jon euba a GC, ez tuti, csak a pontos datumot nem adta ki... marcius aprilis valoszinusitheto.
    a velemenyem az, ha N nem hagy fel utaljuk Europat politikajval, es nem kezd (mint GBAnal) kemeny hadjaratba(cube club, miegymas) az xbox ugy lemossa itt, mint a szart (ami azert rossz, mert meg ennyire se fogjuk a ceget erdekelni)
  • CSOCSO
    csummi all....