7610
-
#574 nem, mert egy olyan grafikaju gamet nem nyomok pcn, sokkal nagyobb feeling, akarhol jaccani azzal.... buson, heven , villamoson faszomon:) -
#573 hja de gba nal azért más... -
#572 :DDD
elegge hulye dolog erted snes rom is van, N64is, de valahogy sokkal szarabb a gep elott ulve nyomni. -
#571 é majd töltöetem a GBA romokat meg az összes gamet ingyé:) egy Rom kb 20-30 mega lehet.. -
#570 az a baj,hogy rpg ben alig van multi:(
mario advance multiban nagyon jo, habár a haverok gyorsan megunták ki tudja miert?:) -
#569 Hihihi KGBa:)))))
nekem most rpg kellenek..:)
de meglesz a doom... egyszer talan.
:)
nektek kel meg egy doom?
nah holnap ugyis megyek piacra utana nezek. -
#568 na nekunk van 3 mario kart es 2 db (lassan 3:)) doom ami multi jelenleg. legalább egyiket plz szerezd meg :))na jo nem mindkettot:) -
#567 MEGVAN A KICSIKE Kadvancem (ejtsd: kedvenszem:))))
Zeldaval, es wario4el!!!!!!!!!!!! kirrály!!!! -
#566 japanban a ssbm-t mar tobb mint 700ezren vettek meg, (ev vegeig attori az 1 milliot) nah ezeke szerint japanban igencsak nem 400ezer GC ment el addig, mivel kotve hiszem, hogy 400ezer gephez 1mila (1fajta) gamet vettek, ez azt sugallja, hogy igencsak tul vannak mar az 1 million.(leven nehezen hiheto, hogy a game 1:1 aranyban ment volna el a cuccal). -
#565 de elhisezm, es orulok, hogy igy van, nem kell messzire caplatnom a jo game parti miatt:)
-
#564 figy gyertek IRC re mIRC ott borg.hu és Deni-t keressétek:) és is az Eurocenternél lakom de ugysem hiszed el:) -
#563 latom ma bobeszedu vagy:) -
#562 aha -
#561 150ert:)) ehh egy picit sok:) nem gondolod?:)
de fognak menni, mivel kjonnyen es gyarilag tamogatottan, at lehet alakitani. en csak az ara miatt nem veszek egyebkent elfogadnam.
nekem csak egy ket game kene ra.
-
#560 vedd meg az n64 et 150 ért és megveszem a gc-t de azon europai gamezok nemfognak menni:(( szal nem veszemmeg.. mikor lesz bemutató? a csomival vagy valami?nem veszek semmit mert kurvára nincsen pénzem!sajnos... -
#559 nem erdekel GBAra wario4? bomberman??? (elegge feeling 4en az utobbi)
en ezzel a kettovel akarom megvenni a cuccost, most eksonbemn nyomja a ccsipcsákko, 12ert -
#558 nem tuti ez meg, nem irom le hol lakom, mert nem publikus, a lenyeg, hogy 3kerulet e kornyeke (florian ter eurocenter stb:)
-
#557 nekem is van gba-m hol laksz? -
#556 kedves :)) az eletem.... nah szakitok ra idot,... gecc holnap lesz lehet GBAm, neked is kell egyet HAVEelned csocs.
200dollar, 60-65lesz a GC itthon.
en tudok 150ert GC-t gameval, memokartyaval, atalakitottan. kinek kell? csocso neked? mert jo lenne, ha mar megkapnad, unom a 64ed:)
yoshidat, es egyeb Nes gameidat nem akarod nekem eladni?:)
mari party 2 erdekelne meg...
csocso ne hagyd ki, kulonben egy jatek tortenelmi drabot vesztesz (576forumokat csekkold, az osszes konzolosat) igen a ZELDA 1et 64re..... olvasd el miket irnak rola, en kedvet kaptam ra ujra, meg is van (immar orokre.) olcson 5500ert adjak a bolhan.... NE HAGYD KI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(ha nem veszed meg nem megyek GCt nezni:)))))))))) ez csak poen. de ne az x multiba nezzuk meg, hanem egy igazi fannal csomival , mert x multiba ha elkezdik xet nyaklazni, hajlamos vagyok rohogogorcsot kapni, es mesedelutant tartani. -
#555 199$ az nem 50.000Ft joidulattal?:))
170 szerintem sok:) amugy ha van GBA csatlakozod akkor viszek joyt es meglatogatlak szívesen:) -
#554 GC ha kedves az életed lejösz velem és kiproszáljuk valamelyik nap! -
ll21 #552 Mivel jobb a fekete GC? -
#551 mindenesetre 170 ért eladó a fekete GC! -
#550 nem azárt ajánlja...hanem mert az emebriség ilyen beálítottságú...hogy ezzel mit is akarok modnani, nemtom:) -
#549 nyilván azert ajanlja az x-box-ot mert az drágább és igy jobban jár a t. tulaj -
#548 1889
Fusajiro Yamouchi loved playing cards, so he made his own brand and started his own company, which he obviously called Nintendo. Lossely translated, Nintendo means "gaming heaven". Fusajiro is the great grandfather of the current head of Nintendo.
1902
Nintendo decided to expand their market and make all kinds of card games, even western style playing cards.
1949
Hiroshi Yamouchi steps up as the president of Nintendo. A position he has remained in to this day.
1964
Playing cards are becoming less popular in Japan as electronic gamng begins to take a hold of the market. Nintendo is now the biggest playing cards company in Japan, but needs to move on. Nintendo decde to money into toys.
1970
Nintendo steps away from making cards and reveal a toy gun that flashes and makes 'bang' noises using a solar cell for energy.
1976
The first inkling of Nintendo moving towards videogaming as they introduce the colour TV Game 6.
1980
Nintendo's Game And Watch products are a bigger hit than Pokemon today, every school child owns one. Some of the susccessful Game And Watch titles are Octopus, Fire, Oil Panic, Chef, Donkey Kong and Parachute. These game utilised a 4bit microprocessor and a Liquid Crystal Display (LCD). Due to their overwhelming prosperity in this area, Nintendo decide to go full steam ahead with videogames.
1981
Donkey Kong enters arcade parlours and is an instant hit.
1983
Nintendo's first home videogame console is released and is called the Famicom (Family Computer) or Nintendo Entertainment System (NES) overseas. Donkey is one of the first converted to the system.
1987
Nintendo get serious about Australia and use Mattel to distrubute their products.
1990
The Super Famicom is released in Japan. Renamed the Super Nintendo and released a year later, this hot machine hits homes around the world. The Super Nintendo offered similar games to the NES but they looked much better and arcade perfect conversions of games like Street Fighter 2 were now possible.
1992
Owning over 80% of the of the world videogame market, Nintendo rules supreme, 40 million videogames have been sold worldwide and worldwide sales reach 7 billion.
1994
At this stage, one in every four houses in the USA has a Nintendo console. In Australia it is one in ten. Nintendo's playing cards only account for 1 percent of total sales.
1996
The N64 is released in Japan and changes the way we look at games. A year later the N64 in released in Australia and gives birth to many great things.
2000
Nintendo release information of there next generation console which will come up againth the PS2. Featuring processing power to the extreme, a great range in games and all of our favourite features, Nintendo ensures the future for gamers looks promising.
-
#547 HAHAHA majd megnezem a KI3mat, hogy alazza a DOA3mat!!
na erdekes csocsonak nem szggatott!!! ebbol laccik az elado tuti mindnekire xboxot beszel ra, de aki latja a fatol az erdot, hogy a DOA3 csak egy bunyos game, mig az RS2 a fullos repulos, rengeteg ellenfellel, objektummal, szupi texturakkal effektekkel es nem lassul, hath csak a huyle mindja azt hogy szar a kis GC -
#546 HAHAHA, mondtam, hogy a hulye shoppos a DOA3mat hasonlitja MAJD!!! hulyek!!! hogy jon ezz nekik ossze nem ertewm, meg szep hogy szebb egy szar kis bunyos game ...:) -
#545 Na Csummi most jöttem meg , kiprobáltam a GC-t!!
Első tapasztalataim: a Kontroller rohadt jol illik a kézbe!! a Gomboknak furcsa a kiképzésük de tudom hogy ez nálam semmit nem jelent mert ugyis ráál a kezem és inkább még szokatlan nem is furcsa...
A Luiginak tényleg gagyibb ( gyerekes) a grafixja de nagyon komoly texturázás van rajta néa amikor ki akarja nyitni az ajtot és mutatja hoyg nem nyilik az ajtó olyan mint ha pre rendelt lett volna..persze ez nem teljesen igaz de nagyon szép!!!az SW ről annyit hogy az államat senki nem találta meg ugy leesett ahogy láttam hogy megyek a csillagrombolo felé és az a milliárd lézer meg az a kibaszott sok robbanás a levegöben ahoyg felrobban a sok száz tie fighter össze vissza!! huhh nagyon szép!!És amikor kilövök egy lövegtornyot az meg milliárd darabra esik és mindegyik darabja ahogy a földre érkezik felrobban!!!Nagyon szép!!!hja több mint egy orát nyuztuk a gamezt és azt kell mondanom sehol nem lassul be!! és az első 5 pályán gameztünk és sehol nem akadt meg a gép azaz nem fagyott le!!!!
és tényleg nem volt akadozás sem pedig ebben a gaezban az az effekt is benne van ami a max payne ből kimaradt ..azaz a bullet effekt!
amikor rakétát lösz ki akor van a bullet effekt és baromi jol néz ki!!volt egy olyan rész ahol a kis lépegetök mentek egymás melett és a lábaik is olyan iszonyatosan ki voltak dolgozva hogy jujj!!!azt kell mondanom hogy rohadtul nem kell félteni a GC-t!bár a buzi eladó aszonta hogy az XBOX szétalázza a gc-t de jol kirögtem..kérdeztem hogy onnan gondolja hoyg a DOA sokkal szebb mint az RS2? hát pl onnan is..mondta...kérdeztem: szerinted ha van 10 milla poligonunk akkor melyik lesz a szebb a doa vagy az rs2? hova lehet szebben kiosztani azt a 10 millát? két karakterre 3-3 milla poligon a többi meg a háttér vagy egy olyan gamez amiben van 200 db tie fighter egyenként mittom én hány pilo val..szerintetek melyik lesz szebb??
Amugy meg lehet nézni Xbox ra a star wars gamezt:) szóval arról annyit..XBOX bol 30 at fognak hozni a multimédia shopba...nemtom mikorra..hja a kis GC fekete volt és kurva jó volt!!!!!!!!!
na csá! -
#544 ja és GC rulz:) -
#543 1. szemetet soha nem tettem a psx be:)
2. lehet hogy mar kicsit mondositottatok hogy olvassa masolt cd-t ami abszolut folosleges + hibaforrás hisz 1000 ért adnak eredeti játékot cserére nem kell tökölni a hamis játékokkal aki ilyen ezközökhöz folyamodik az megérdemli:) -
#541 :) -
#540 Hehe sok lama X-box ot fog venni aztan ha meglatjak milyen kiraly a gc, tátva marad a szájuk:)
GC rulz:)) -
#539 igen lehet hogy megfagyott a gc mivel az leső széria hiás és lefagy meg akadozik!! azért nem hiszem hogy akadozni fog mert ez e3on nem akadozott söt 60 fps alá nem esett! -
#535 PS3 2004ben varható..
-
#533 hehe érdekes volt SNES em PSX em is meg minden, de nem emlékeztem volna hogy valaha is lefagytak volna. Hogy sikerült így megizzasztani a gépet? -
Inquisitor #532 Hát kedves Gamecube, amit a múltkor felhoztál a fagyással kapcsolatban ...
Az X-BOX ment nekünk vagy 8 órát fagyi nélkül,a Nintendo meg az első 20 percben lefagyott :(
Nem valami jó előjel!
Rendkívül kevés rá a játék, de ahogy a vak is mondta majd meglátjuk... Mondjuk az X-BOX nem kicsit erősebb az NC-nél, de azért még bízom kicsit a Nintendóban csak már nem sokáig. -
#531 Nos igazi helyes választ nyilván csak akkor tudok mondani, ha saját kezuleg kiprobaltam a játékokat.
Nyilván mást ír egy x-box rajongo cikkíró , mint egy semleges (saját vélemény ,ha nem így van elnézést kérek) es igy befolyásolja az embereket.
GC rulz:) -
#529 Ez sajnos igy van:(( X-box grafikája valoban szebb lesz ,mint a GC-é meg ráadásul a DVD-t is lejatsza, a GC viszont kisebb meg olcsobb:)
GC nekem jobbban tetszik abbol nem ártana egy, szóval jöhetne máááán:) -
#528 :))))))