7610
-
#626 Mar sorry GC párti vagyok de 300 72%-a =216 , 700 47%-a pedig 329. az ok hogy kerekítesz de ez tulzas :) itt a GC iranti szeretet csocsonál nagyobb, mert 216 ot lefelé 329 ot pedig felfelé kerkítette:)
GC rulz:) -
#625 DANTE velem mivan?? az első két hétben az x 200 ezret mig a gc 400 ezret adott el!!ez a hir midnheol ott vlt... a 300 ezer x ből elment 72 % ék mig a 700 ezer gc ből 47 %...erről enyit és amit mondtam ezt ugy hogy a x re a nagy nevek voltak mig gc re nem igazán nagy nevek... -
Dante #624 mind1, ez nem ebbe a topicba való, megyek vissza a másikba ;) -
Dante #623 Ez milyen érv már... :)))
Figy a nintendo már 16 éve bővíti a vevőkörét, ami azt jelenti, hogy elég sokan lojálisak hozzájuk! Ellenben a Microsoft most kezdte el a konzol ipart, és máris annyi gépet adott el induláskor (ha nem többet), mint egy 16 éve bővülő felhasználótáborral rendelkező cég! Ez az Xbox tábor pedig csak bővülhet...
Ezzel nem az Xbox-ot, hanem a GC-t kritizáltad, ha úgy vesszük:)Ja, és szerintem a "hardcore gamezők" voltak azok akik először vettek GC-t... -
#622 itt is meglatszik ki mit szeret aki GC-t az azt éljenzi aki x-box az pedig azt . remélem magyarul megértitek amit akartam írni:)
GC rulz:)) -
#621 tudod... az a szép hogy a GC szarabb gamezokkal jobban startolt amcsiban mint az XBOX a kurva nagy neveivel..pl halo meg pg vagy mi...
és ugyan ugy vagy jobban fogy a szar gamezeivel mint az xbox kurva nagy nevű gamezeivel..mi lesz ha megjönek a komolyan gamezok GC re? -
#620 ez akkor rossz informnacio, GCre 4, xboxra ketto jon! ez a tuti... (sot nintendora allitolag tobb game jon, mert most adtak ki egy uj megjelenesi listat, sajnos nem honapokra bontva.) -
#619 igen elnezte, de januarban forditott a dolog:)
es marciusban is GC a nyero, es hath GCs gamek kozott ott a PSO, STAR FOX ADVENTURES, ETERNAL DARKNESS.... no comment:)
Holnap gyun a suxod dante:)) varod már?:)
bazze emiatt varni az unnepek veget:))))(mennyit rohogtem rajta, tok jo beszolas volt) majd megtudod kesobb, mekkora hiba volt:) -
ll21 #618 JÖTT MÁR VÁLASZOLTAM RÁ -
ll21 #617 Debrecen -
Dante #616 Februárban GC-re 8,
XBOX-ra kb 13 game...
(according to gamespot) -
Dante #615 ja, mind a 4en ott lennétek:) -
Dante #614 Januárban XBOX-ra 6.
GC-re 3. -
#613 Te is GameCube:)) -
#612 almodik a kicsi csocso:))) -
#611 elvernélek titeket bármiben:)))))))))))))))) -
#609 SNES hogy lenne meg? azon is voltak jó játékok: mario-t vegigvittem donkey kongot Dr. Mario-t mario kartot szoval jo volt az, de hát ugye haladni kell a fejlodéssel -
#607 na jó tehát AKI SZERETNÉ KIPRÓBÁLNI A TÖBBJÁTÉKOS MÓDOT GBA-N AZ IRJON EGY MAILT A : [email protected] címre! -
#605 364 -
#604 GC-t szeretnenk mert mar ugyis van GBA hozza, meg vegulis en is SNES en nottem fel ugyis mindjart karacsonyt lesz mar tudom mit kerjek:) habár van 354 napom eldonteni:) -
#600 ehh nem a sajatomra akartam valaszolni:)) -
#599 na az jó. merre laksz? csak azért mert jatsszhatnánk multiban -
ll21 #597 27.-én veszek -
#596 hol olvashato a kritika? -
#594 biztos anyáznak ( hazudsz hülye vagy stb... -
#591 mi a baj a janival? -
#588 Nekem a legjobban mario kart tetszik de ugye ez csak 1 magánvélemény. amugy vna GBA-d?:) -
#587 jesszus megvan a turok 3 és igen csak csunyácska:))))))))))))) vagy csak ráált a szemem a GC re?:)))))))))))Hh bazzeg de szar igy nyomni:) és még néha akadozik is:)szegény n64:) azért ahhoz képest hogy akori ez a hw mikor a pc-n a quaket nyomtátok azért aznem semmi:) -
ll21 #586 GBA-re melyk a legjobb game? -
#585 Boldog karacsonyt mindenkinek! -
#584 BOLDOG karacsonyt!!
erre muszaly reagalni:)
GCre nincs keves game, alig van kevesebb, mitn xboxra!!(ossz vissz 3mal van jelenleg kevesebb ra, ez nagy tevedes, az mar mas, hogy Mora hanyat hoztak be)
Jaguar?:)) ne azert ez eros, nekem volt olyanom es az Alien ugyanugy nezett ki ra, mint psre a trilogy(egyszerre volt meg mindketto)
a jaguar is kazis volt, tehat az se volt egy nagy cucc (like 64) es a joystickja... hath inkabb egy szot se rola.
Jaguar nem volt szebb grafikaju, a 64 siman foldbeverte.
Lehet hogy fáj, de ez van.
Mellesleg csak szamokkal tuntetem fel, hogy melyik gepre jelenik meg keves game:
MS xbox: januarban 2!!! februarban 4!!!game
Ninendo GAMECUBE: januarban 4!! Februarban 6!! tehat mindketto gyenge, de N jobban allja a sarat.
Elnezset, de hol a nagy beigert jatekodomping? semmivel sem jobb ezen a teren az xbox!!
jah csekelyseg emellett, hogy ps2re ezen honapokban 20 (abbol 3 jatekra erdemes) game jelenik meg.
DE!!! Ahogy USa laok irtak, nincs veszve Xbox GC szamara semmi, mert ps2 megjelenese utan 6!!honapig szenvedtek a szanalmas jatekkinalat miatt!!
NAh telleg heppi kriszmászt mindenkinek! -
#583 BOLDOG KARÁCSONYT MINDEGYKINEK!!! -
#582 ha azt kapok ugy fogom kicsomagolni hogy közben felhivlak és elmodnom mit látok éppen:) -
Inquisitor #581 Még mindíg nem vagyok ám meggyőzve! :)
Ott voltam a PC-GURU X-BOX és GC bemutatóján, és azt kellett hallanom, hogy a Nintendo konzoljához régi szokás szerint kevés a játék!
Persze énis tudom, hogy azok jó, de ez igaz volt a DC-re is modt meg lehet nézni!
Amíg a Nintendo64-re meg DC-re volt néhány tucat fasza játék, addig a PSX-re 1200, és hiába volt nagy része szemét! :(
Ja és szvsz a Jaguár igen is a legjobb konzol volt, lekörözte volna lazán a fiatalabb gépeket (PSX, N64), szóval ne fikázd le, mer' az nekem fáj! PSX-en még nagy pixelfoltok voltak, amikor ATARI Jaguáron meg ott nyomták az Alien vs predator-t!!!
De arra is kevés volt a program és annyi neki .... :( -
#580 23ert tudok csocccs. kelljen !!!(adsz erte egy mario partit, meg valamit, es meg van oldva a a cucc) ez telleg az utso irasom volt
Kellemes karavcsnyt csosconak GCt a fa alá!(ha telleg azt kaosz hivj de azonal! -
#579 áh nincs kedvem hozzá (zsé:) -
#578 ÉN ISMEREK EGy GC nevezetu gyereket aki 20ert adja:))))))))))) -
#577 jol jönne egy gba de nins rá 30 ezrem... -
#576 remélem okos gyerekek vagytok és GBA-t kértek kracsonyra:) aki nem az szilveszterre nagyon gyorsan potolja be:) -
#575 bucsuznek, majd gyuvok kari utan, addig is muvelodok egy picit, :))))(sokak szerint ramfer, szerintem nem:)
beerositek pcs fronton, hogy meno lehessek:)