7610

gamecube.lap.hu

WAREZ = azonnali BAN!

• GAMECUBE
    na az en nevem legyen felul
  • Lazarus
    Játék Doboz! LOL!!!!
  • CSOCSO
    ha jol tudom kb 10 orat tud a gba..de mindegy... kb 20% ot vegyél le akármennyi is... amugy egy ujratölhtető elem 1-2 ezer 2 db azhem..meg hát az aku töltö hozzá..mindeg 4 db elem 500-600 ft..szal ezt meg töltheted 1000 szer!!szal melyikkel is jársz jobban?:)
  • GAMECUBE
    hath az gaz,mert eleve 15-20orat bir a GBA
    mennyi egy ilyen ujra turbozhato elem?
  • CSOCSO
    nemtudom.... 1-2 orával... talán kibir 5-7 orát 10 helyett de bazzeg azt hiszed hogy a lámpávaé többet bír???söt kevesebbet!!!
    amugy meg melyik a flash??ez a királyság vagy egy hülye lámpa..ami jobban szivja az elemet,...augy meg feltöthető elemet kell venni... 1300 mhasat
  • GAMECUBE
    ahaaaa te bazzz mennyire roviditi le az elem elettartamat?
  • CSOCSO

szerintem ötször jobb mint a világítós buziság mivel az tükrözödik szal nem ajánlomamugy ne vegyétek meg inkább csak robáljátok ki elöbb!:)
  • GAMECUBE
    ezt hivják topic huzásnak vagy mi?:))
  • GAMECUBE
    bakker:)
  • GAMECUBE
    ide kell csabitani dint csomit, dolphint alit es a tobbieket, hogy menjena topic.

amit irtam PCs topicba igaz, de tevedes ne essek tovabbra is nem birom a Sboxot, es GC parti vagyok overall!!! jelenleg csak a nintendo maga tantorithat el ettol a nezetemtol, a szanalmas politikajaval, es jatekfelhozatallal.
    En adok a gepnek 8! honapot, ha addig se javul (a hirek szepek, de jojjenek is be) akkor ps2, lesz akirály, netan xboxra is beruhazok, egy piciket.
  • GAMECUBE
    tok jo, lesz FF12 GCre (ez a tuti:))) jelenleg legalabis igy all.
  • GAMECUBE
    LESZ GOLDEN SUN GCRE!!!!!!!!! GBA kapcsolattal... ez azert jo, mert vegre lesz sajat FF szeru rpgnk GCre, es a golden sunt rengetegen megszerettek GBAn, (az is aki nem venne GCt) es mivel lesz kapcsolat a ketto kozott, illetve erdekli a folytatas (ami csak GCn lesz most) annak vennie kell GCt, micsoda otletes arukapcsolas mi?
  • GAMECUBE
    na mostolvastam csak karacsonyig arultak az USABAn GC-t, mert utana mar nincsen tobb, csak januarban... de sajnalom azt a par 100 millio embert aki GC nelkul toltotte a karacsonyat, es varhat meg mire megveszi..:)))))))))))
  • GAMECUBE
    akarki tud valamit az EVOLUTION worlds cimu progirol, annak meghalalnam, az USA N power maazinban van rola kep, persze neten meg nem lattam.
    ez a game egy full nehez es hosszu kidolgozott tortenettel rendelkezo rpg vagy kaland game lesz.
  • GAMECUBE
    Bazze lattatok az uj resivideot???
    agyam faszom eldobom:)
  • GAMECUBE
    gyermekeim ujra lesz rengeteg third parti GCre!!
    az N64nel azert is nem volt (ma olvastam mint uj hirrt)
    mert a fonok asszonta nem kerunk a sok szemet jatekbol... de mivel latta hogy ebbe love van, ezert utat engednek neki.:)
    Ez jo is meg nem is.

• GAMECUBE
    te figyi, csocso tud ledet bele, ha felgyussz pestre.
    a lila GC csak szin, azert mondtam, mert csocso fekete GCvel nyomta, nincs koztuk technikai kulonbseg, csak ergonomiai:)
    a suxon Xboxot ertek.
    vegyel kislampat, de elotte probald ki, a nagyitosat nem ajanljak, mert tukrozi a fnyt, az a kis tre kampos szerintem jol beallitva eleg fasza lehet.
  • balumaci
    Xbox
  • ll21
    ha veszek lámpát,akkor menyivel lesz világosabb a képernyő?
  • ll21
    a lilla mivel jobb mint a többi?
  • ll21
    Mit értel a suxon?
  • GAMECUBE
    :DDDDDDDDD
    hat en lehet beruhazok majd erre, persze ha talalok egy tok jo ujratoltheto elemet a GBamhoz.
    es egy toltessel 20 orat birja... ez nekem sokat meger.

NA ma kiprobaltam egy LILA GCt, es egy SUXot, reszletes elmenybeszamolomrol majd kesobb.:)
  • CSOCSO
    1)mé lökém meg??
    2) mé mit csinál mellé forraszt vagy mi?:) hu de elbassza:)
  • CSOCSO
    alcatel:) te deni ne legyél ilyen májer...
    te döntsd már el mit akarsz bazzeg világító GBA-t vagy jáccani sötétben meg 10 ezerért világitó szart venni mitől 3 szor akora a GBA? ha nem akarsz LED eket akkor maradj kuss ban amugy 3210 em van kék LED ekkel nagyon baba...és 3310 em lesz kékitve átlátszó elölappal..hja és olyan hogy nem kikapcsol a világítás hanem elhalványul:)!!!
  • Deni
    haha ok tök profi ,de elszarja mert meglokted vagy valami na akkor mi van? enyem az alcateled vagy mi?
  • CSOCSO
    hát bazzeg nekem midnegy nem lesz világító GBA-d..midnen tapaszatalat nélkül?:)))))))))))hehehe profi az ember midnen kodol midnebe tud LEd et minden telefont szerel..bár a GBA más mert nem telcsi de ugyan az van benne...itthon nemsok ember szed szét GBA-t direktbe...ha akarod te is jöhetsz megnézheted az emberT!
  • Deni
    ehh szerinted lesz jelentkezo aki odadja hogy minden tapasztalat nelkul szétszedhessétek a gépét? Majd mondd meg ki az plz tudnom kell ki az a balek:)
  • CSOCSO
    már nemtudom de tök midnegymert ugyis csak képek vannak amugy jobb klik tlajdonságok és ott van a link:) de ha valakinek kell világitós meg tudom csináltatni olyanra csak elöbb adja oda ogy megnézzük hogy jo e vagy nem ehet ..de tuti lehet
    nemtom hán yled kel 400 egy fehér led...
  • versio
    honnan linkelted a ledes gba-t?????????
  • CSOCSO
    nahmegkérdeztem a haveromat hogy lehetne gba ba ledeket aszonta simán ha a kijelzőn nincsen fényvisszaverős izé mizéria meg hasonlo mert azt eltávolítani komplikált és neki halálos.de szerintem nem olyan...szal simán lehet ha va neki áram benne..egy szó mint száz kö nekem egy GBA hogymegnézhessük..valaki oda adná?addig oda adom a telcsimet vagy vmi:) nehogy azt higye hogy le aakrom nyulni...
  • CSOCSO
    nemtom mé szarna be a sima LED töl..jo kell összeszerelni..
  • ll21
    melyk a legjobb lámpa????
  • ll21
    Debrecenben
  • ll21
    Megvan,de tesómnak(de magamnak is) vettem karácsonyra
    Ezért szaros Harry Potter játékom van hozzá
    Elég jó kis gép
    Csak sötét a képernyő
  • CSOCSO
    és mit irsz a flash re? ROM ot vagymit? amgy meg már linekletm képet világítós GBA rol ha jo kislány leszel lehet hoygs imán tudunk teni fehér ledeket a GBA ba...ugy mint egy telcsibe..400 ft egy jo fehér led....abol kell mittom én hány..majd megkérdem az emberemnek és 2 ezeré tudom beszereltetni lehet hoyg 3 ezer az egés de ha lehet flash elni meg midnen és annyi gamez ingyen hogy nemigaz akkor lesz GBA-m......
  • versio
    a képe a GBA-nak tényleg egy fos
    ehhez muszáj vennem valami lámpát
    igy elbaszni valamit ...

flash kártyát hol lehet venni és mennyiért?
    meg flash irot?
  • Deni
    Továbbra is fenntartom: AKI SZERETNÉ KIPRÓBÁLNI A TÖBBJÁTÉKOS MÓDOT GBA-N AZ IRJON EGY MAILT A : [email protected] címre.
  • Deni
    lehet allitani de inkabb nem ajanlom mert akkor beszarik a gép. vegyél lámpát (2k) az megéri , mert a nagyitó (3k) visszatükrözodik.
    Melyik városban laksz?
  • Deni
    NEM RÁD gondoltam mint GC:)))))))))))))
  • ll21
    Van egy GBA-em és nagyon sötét a képernyője
    Nem tudná valaki megmondani,hogy hol(hogy) lehet átállítani a színeket?