7610

gamecube.lap.hu

WAREZ = azonnali BAN!

• GAMECUBE
    nem am:)
    szerintem ebbol e lesz semmi, de jo eljaccani a gondolattal:)
  • CSOCSO
    tényleg valami e 3 ra kén menni de az nem két ft és nem is 100ezer
  • GAMECUBE
    oksa, nem is, azt se tudom hogy fogok addigra allni anyagilag
  • GAMECUBE
    van egy mercid?:)) hath ugy tudom hires uzemanyagfogyasztok a mercik:)))
    jah ha tied a kocsi nem benyázol??? oksa a tied tolod?:)
  • CSOCSO
    4-8 ig az péntektől keddik..pénteg rggel ha mennénk akkor mennénk de mondom ne éld bele magad
  • GAMECUBE
    en 60-70et szanok a turara:))) de telleg

tudom ebbol mar gepet veszek de ilyen esemenyen meg nem voltam az e3 ehhez kepst draga ects szar, ez meg francia lesz... jajj m,eg meggondolom:)
  • CSOCSO
    vagy van egy mercim 124 es 2.0 ás diesel..azzal mehetünk ha van jogsis tiszta ember de akkorén nem fizetek benyát:) öcsém azért az nem két fillér lesz ne éldd bele magadat!
  • GAMECUBE
    jaja:) mar a takarekossaghon tori a fejet:))))))
  • CSOCSO
    gondolom..valami diesel kéne...
  • GAMECUBE
    azt osze kene dobni.
    belepo nem lesz sztem
  • CSOCSO
    te ezt ugy mondják hogy kánn-ban lesz...
  • GAMECUBE
    hat jo, csominak csak van valami olyan haverja aki verdaval bir, mert benzin oda nem 3 ft.
  • CSOCSO
    feb 4-8 ig?:) huhh ha elintézed hogy legyen aki kivgyen.. ( auto kell9 akkor szerzek pénzt1-2 napra a szállodára meg a belépöre és a kajára....milyen nap merthogy nem agyon tudok hiányozni a gyakorlatrol de álat lenne kimenni szolj csominak is meg a dolphinnak is...
  • GAMECUBE
    cannesban lesz
  • GAMECUBE
    fhuuu lesz GC MILIa (fr.o-ban) feb4-8ig
    bazze menjuuunk kicsooooocsoooooooooooo!!!!4
  • GAMECUBE
    na latood:)
    te nem rendelsz?
  • CSOCSO
    akkor jöhet a gc:)
  • GAMECUBE
    akor hazudot az ic ram.

te csocso ne jacd a hulyet:))
    GBA is kulfoldi aron atszamitva 30ezerre jon ki itthon, es ? mennyiert lehet kapni? 30ezerert..
    a gC nem lesz tobb 65nel (eleinte a kezdeteknel 70-75, de par het alatt 65 lesz, mar ha a Nintendo tartja a 200dollaros arat europaban is.
    nem fogja csak ugy kozlom.
    szal ez a 65ezer forint a jelenlegi regularis 200dollaros arra all.
    sot, tudok en GBAt olcsobban is mint 30
  • GAMECUBE
    nem o nyitotta azt a topicot, hogy GAMECUBE!!! ami most moderator neven fut?
    DE!!!!!
    o irt taplokat, ugyhogy lesz*rom, es ha van akkora sotet hogy elfelejtette, hat reszvetem is hozzá, es gratula neki.
  • CSOCSO
    65 ezer? hagyad már mire bejön ide lesz vagy 100 ezer az áfa miatt meg a sok szar miat de adja az siten hogy csak 65 ezer legyen!!!amugy beszéltem az I.C.ram-al aszonte ö nem írt neked
  • GAMECUBE
    nem kerdes mar rendeltem egyet:)
    vegul is, eu verzio 65 lesz 1 game 15, majdnem ott vagyok, es meg memo kartya is jar a gepemhez..
    jah es ha kijott az eu verzio, majd modosittatom, hogy menjen a japan es az eu game is...
    most mond hogy nem jo bolt egy GC
  • GAMECUBE
    igen en uralom a nagy számot:)
    csomi tud GCt 100ert, 2 jatekkal.... no comment.
  • CSOCSO
    a kis sátánista:)
  • CSOCSO
    ahham értem....mindenesetre nem rosz a tpc én vagyk a 691 edik:)
  • GAMECUBE
    hath gondolom az en kiszolasomra szolt, zavarja oket hogy tobb forumba irok be... hulye szemetek.
  • CSOCSO
    mi az a másik gc topic?
  • GAMECUBE
    azé ha megfigyelitek, ma nem egy topicnal enyim az utso hozzászolás:)
  • GAMECUBE
    hat nekem sincsen sok fingom rolla:)
  • CSOCSO
    128 megás?minek az?? elég ha veszel egy 64 eset!!!abbol is kettöt:)nemtm egy kártyáról hogy indistasz el másik gamezt....
  • GAMECUBE
    hoppá:)))

extra cuccost tud a gep, hat be is mutatjak:)

Will BloodRayne take advantage of specific GameCube strengths (i.e., 8 layers per texture support, etc)?

At this time, the GameCube version is still very early but we are confident it will utilize the unique abilities of the hardware with ease
  • GAMECUBE
    jooo gep ez:) a joy is szupi.
  • GAMECUBE
    tehat minden korosztalynak szol a nintendo.
  • GAMECUBE
    It's nice to finally see developers bringing 'mature' games to GameCube. In the past developers have hesitated, saying that

Nintendo’s focus on family-friendly gaming, its consoles had less of a market for these types of games. What are your thoughts on this?

Nintendo has proven to be interested in creating good games of all genres and age ranges for the platform with their announcements of Eternal Darkness, Perfect Dark 2 and the Resident Evil series. The real question is: Are any of the titles they are releasing up to the level of Nintendo quality that gamers expect? Terminal Reality and our publisher Majesco both feel BloodRayne certainly fits that bill.

ez egy jo kis interju, de azert nem hiszem hogy ez a game amit csinalnak (bloodrayne vagy mi) jobb lesz mint egy Ki3, Perfect dark 2, Eternal darkness, Resik... azert megiscsak..:)
  • GAMECUBE
    ja es lesz shrek GCre is..... sokan azt jonak tartjak.
  • GAMECUBE
    azert nem olyan szornyuek itt e texturak a GCs sonicban. igaz nem tudom DC hogy nezett ki:)

• GAMECUBE
    bazze pang a GCs hirvilag:(( nem tudom mivel idegelni a SBoxos jonepet.
  • GAMECUBE
    jah nekem is hozhatnal mindent ezresert... kezdjuk a ps2vel....:)))
  • balumaci
    miért,olyan sűrűn jársz Kievbe???
  • balumaci
    Köszönjük az értelmes hozzászólást!
  • ll21
    Van egy város Kiev.
    Ott mindent meg lehet venni 1000 körüli áron (dc,pc cd,ps2,ps) Ott biztos van gba játék is
    Ott mindent hamisítanak