GAMECUBE

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SeGa
http://www.sega.com/games/gamecube/post_gamecubegame.jhtml?PRODID=823

CSOCSO
Lesz GC re OPERATION FLASHPOINT!!!!! és Colin Mcrea Rally is és még 4 meglepi gamez a CODEMASTERSTÕl!
HEEHH király!!!
remélem jön az új TOCA is!! bár inkább az pc re kell mert van kormányom..GC-n miért nincs semmi USB kimenet??
hátul van kettõ és kész... az egyik az áram másik a tv..ennyi??
ez karcsú...
GAMECUBE
nem az nem jo, mert este a testverem van agep elott, este en nem is szeretek netezni, (csak ha forumon van valami, akkor irni vmit)szal, inkabb dobj egy mailt😊
balumaci
ok,inkább e-mailban,de holnap este gyere majd inkább valami csetbe!

\"You need people like me, so you can point your fucking fingers and say : that\'s the bad guy.\"

GAMECUBE
nincs sajos ide ird le majd megvalaszolom, (most nem , mert megyek el... de majd delutan, oks?
balumaci
te GAMECUBE nincs ICQ-d,mert lenne néhány PS2-vel kapcsolatos kveszcsönöm!

\"You need people like me, so you can point your fucking fingers and say : that\'s the bad guy.\"

GAMECUBE
mellesleg aki nem hiszi annak delutan belinkelek egy oldalt, amin videointrjuban kozlik, hogy az oszes GC elkelt!!!!!(bocs de az azert mar elegge meggyozo lesz, nem ilyen 300ezrek, meg 43%ok
balumaci
gratula

GAMECUBE
"In fact, not only did the GameCube sell more than the Xbox, but it sold more than double! Well, it certainly shows what good came from Microsoft's $500 million in Xbox marketing...
:

ide is be kellett😊))))))))xbox suxxx
GAMECUBE
mar mondtam, hogy csrerelgetnikell!!!😊) az iratas a dvdmiatt ugyis draga mulatsag
balumaci
egyébként a GC nem rossz gép,de nem lehet másolni,és nekem nics 15 rongyom egy szaros játékra!

balumaci
ok

GAMECUBE
jah oksa mindegy
balumaci
véletlenul irtam 2x

GAMECUBE
okéj sziv
GAMECUBE
irtam mar, lesz ps2ore nem???a de lesz szerinted mit fejez ki?
balumaci
ok vettem,thx!

balumaci
ez kérdés,hogy lesz-e PS2-re

GAMECUBE
de lesz!
balumaci
és nem tudod véletlenül,hogy PS2-re lesz?

GAMECUBE
"OK, fun stat time! According to their latest figures, Nintendo has sold about 510,000 GameCube units and 710,000 units of GameCube software as of the end of September in Japan. "
"While the 'Cube isn't exactly tearing things up in Japan, it's doing better than many analysts had thought. "
noh, mondom hogy nekem volt igazam.... japanban is jol megy aranylag....

mes meghogy amcsiban nem kelt el (mar bocs, de a felmeresek sohase teljesek, az anyaceg meg mar csak jobban tudja, hogy mennyi kelt el)
"Hot on the heels of Nintendo's highly successful North American GameCube launch, they have some more good news for the fans who weren't able to land a GameCube unit."

jah es tudni illik, hogy a nintendo az egyetlen olyan ceg, aki sohase szepit a tenyeken!!!

GameCube RULEZ!!!
STAR WARS: Rogue Squadron II.

De azért a PS2 is: Final Fantasy X, Silent Hill 2.

PC Unrulez! 😊
CSOCSO
nem ittál hanem elirtál..egy betût...d=G..azaz GC rulz😊
SeGa
DC power akkor de most ittam , szal 😊)))))
CSOCSO

heheh a Gc 8 rétegben renderel...a PS2 egy fázisban a grafika alapgeometriájá építí fel addig a GC azon kívûl még 7(!!!) további munkálatot is fel tud vinni a felületre😊)
GC sokkal jobb!!
a fejlesztõl szerint a GC be építet Gekko Proci a legizmosabb proci ami eddig a konzolba került (!!!)
a Ps2 nem tud ( a GC igen) HW T&L, Decompress, Anti Aliasing, multitexturázás.. azhem ebbe a gc a legjobb 8 réteget tud mig az xbox is csak 4 et!! az SW gamezban
a GC is 4 et használ!!!!
mûvelet /mp:
Ps2:700 millio Xbox: 1466 millio...
ps2 leírva...
GAMECUBE
😄 van ez igy😊
CSOCSO
bazz
GAMECUBE
noh nem megyek, most jottt meg bazsi, es mar o akar netezni..ugyhogy ennyi voltam sájo
CSOCSO
áááááááááááááááááááááááááá az nagyon nagyon zorall lenne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!44
GAMECUBE
azam, bazz menj a GCre, azonbelul newsre, es egy csomo olyasmi van rajta, ami mashol nincs(nezz le akar szeptemberi hirekig)
CSOCSO
GC!! gyere pengézni
CSOCSO
jo az oldal..
GAMECUBE
LESZ COLIN MCRAE 3 GCre!!!!!!!!!!!!!!!!!!jeeeeeeee
GAMECUBE
HAllod csocso akarhol is vagy..!menj a www.jeux-france.comra (ott a fohirek mellett vannak videok, ott toltsd le a resident evil gcn(8)
as videot, bazz nagyon meleg... kurvara jol abrazoljak az eroszakot benne...(csonkitas, agyalas..😊)))
GAMECUBE
hat nemtom, meg hogy lesz... remelem hogy a hir kacsa, de teny, hogy most all a viz az ignenen😞(
bazz akkor ha minden tiszta, hogy hogyan tovabb, akkor fizetunk, bazz leszarom, oks?
CSOCSO
Egy perc csönd az IGn miatt!!! RIP😞 tényleg a legjobb oldal volt... menyi tkell? ha két háromezer simán elõfizetünk ketten nem?
GAMECUBE
xbox..... hajjjjjjajjjj xbox,,, hogy en hogy utalom azt a szart😊)) meg ha dc emulator lesz ra akkor is bukni fog, (a Dc magaban is bukott sajnos...) mivel dct se vett senki se a Gamei miatt xboxon se fog sokakat meghatni... szerintem...
bazzzzeg allitolag az ign ettol fogva fizetos lesz... mindenert fizetni kell majd(meg egy rohadt kepert is)....(a cuberesz ,mar 21e ota nem frissult😞(((
bazz az volt a kedvenc oldalam..😞((((((((((
SeGa
Na de milyen jól néznek ki a kék hibaüzenetek a TV képernyőjén 😊

balumaci
most má nekem is PS2 nem meg Xbox,olyan gamez vannak rá,hogy kettéáll a fülem!

SeGa
ja es szaggatni fog rajta minden jatek es lefagy.
balumaci
az emu jó dolog

Európai megjelenés Március 14.
És lesz hozzá DC emulátor 😊

balumaci
há de nincs igazam?!

SeGa
Csá GC
GAMECUBE
Gregor, xbox be fog fuccsolni, ne vegyel, 576osok is utaljak...😊(gondolom az o velemenyukre acc nem?😊pcs grafikaja van, es az elso gamezok mar szaggatnak ra... mig GC-n eszmeletlen szep grafikaju gamezok lesznek.
Az xbox europaban kb 430amerikai dollarnak megfeleloen fog kijonni (hivatalosan) en GCt fogok venni, mert jobb is, igeretesebba jovoje, jobb gamek vannak ra, es olcsobb is.(nomeg GBA connectes😊 tenyleg csokkentika GBa kazik alaparat, ettol fogva 9-10 lesz egy uj gamez ra... (azert ez is valami) de ezeket is lehet cserelgetni ezresert.
SeGa
DC sors humm DC EL ELT ES ELNI FOG
balumaci
125-130 rongyos körül lesz,de szerintem vegyél PS2-t vagy várj egy kicsit,nehogy DC-sorsra jusson a doboz!

SeGa
Ja es nem vagyok ps2 fanatikus a SEGA a legjobb
SeGa
Figy azt mondom vaRJUK ki meg megjelenik es aztan nyilatkozom. Egyebkent a hirek rola tenyleg nem jok bar ha mondjuk az xbox.com on nezed a hireket ott biztos csupa jo szal nezopont kerdese. Ja es szubjektiv velemeny nem letezik. Az arat nem lehet elore tudni.