7610
-
#1915 S telleg nincs harag CSOCSO, vagy valami, csak nem :P -
#1914 i know, csak a rossz tapasztalat beszel belolem hogy ne szerezzek Burnout 2ot:) -
#1913 Hat miert van akine ugyenez a reakcioja GC, Xbox lattan:)
Na es? Nem lehetunk egyformak.
Mellesleg Kaplan joo fej sracz!
-
#1912 Na Te is aztan vagod mik jottek ki a kockara:DDD
Ezek jottek ki mar reg kockara, s ezek kozul jopar nem volt benne 576ban (mert ugye mondtam csak moderaltak, beszerzesuk korulmenyes.)
ViewTiful Joe nagyon jo
Wario World vegyes erzelmek
Ikaruga mar volt tesztelve Dcre de GCn se rosszabb
Skies OF Arcadia Legends nagyon jo
Soul Calibur 2 ez is
Mega Man battle Network Transmission ez is jo game.
Splinter Cell
Def jam Vendetta
Red Faction 2
Enter The Matrix
NBA Street vol. 2
Hitman 2
Dakar 2
F1 Career Challenge
Dead 2 Rights
Lotus Challenge
A tobbi van masra is,d e nem mondhatod hogyszar se jott ki ra.
:D
Resi 2-3 beszarok, fogadok 2001 otra varod hgy amikor ez a 2 szegyen game kijot akkor beirhasd ezt a szanalamas anyazast:)))
Resi0nal Resi 1 remakenel miert nem hallottunk feloled?:DDDDD -
#1911 Nah mert ps2re nincsen szegyen game? HE? Meg Xboxra sem ugye?:)))
Okoska:DD
-
#1910 ki a szart érdekel a resi 2-3????????????????
szerinted melyik csapat irigyebb a másikra??
GC seknek kell a 2-3 feljavítva vagy taélán a ps2 söknek a resi zero,1 feljavítva és a 4 es..nah?..szvsz gc sek jobban jártak a resivel mint a psesek -
#1907 szar?...
resi 1...szar???
a legjobb resident evil amit eddig kiadtak.. és ezt nem én találtam ki hanem 50 ezer resi fan a gamefaqs on, mikor szavazás vol..és ot volt mögötte a gc exclusive resi zero!!!!!!
és jön exclusive a resi 4 ami ugyancsak akkora jujj hogy top10es várólistán középen helyezkedik el....szerinted mekkora szar lehet??..snowoardos?...
az a két snowboardos gamez..pls azhem az ssx re gondolsz máéshol is van és ot is szar.. és jön az exlusive snowboarding 1080 folytatása ami nagyon komoly lesz...
fps..lássuk csak.. metroid...hmm...nem is mondanék semmit.. kategoria győztes..talán majd a doom 3 és a hl2 lenyomja ötletileg is és grafikailag is...
nah te okoska.. elöbb informálodj mielött anyázol -
#1905 :) -
#1904 Hmm... és melyik az? -
#1903 A PS2 nem szar, nem egy csúcs gép de nem szar, igaz van rá sok ratyi game de vannak minőségi gamek amelyek bőven egyszinten vannak a minőségi GC gamekkel!!!!! -
#1902 :) -
#1901 Cheap!
Karácsonykor venném meg a 1.MGS: Twin Nakes (addigra lesz nálad?)
SW:Rebel Strike ez biszti lesz
Így a kettő mennyi lenne?
Annyira rühellem a PS2-t kiráz a hideg amikor meglátom!!!!
UTÁLOM!UTÁLOM!FUJJ PS2
Bocsika csak egy ps2 eleni kitőrésem volt megyek beveszem a mai adag gamecube gyógyszerem.
Kaplan -
#1900 haho... neked ugatok nem a kutyának... -
#1899 jol beszeltel. -
#1898 Sziasztok!
Én most eladtam:Resi Zero
Eternal Darkness (Mind kipörgettem)
SSBM
Maradt még a : Resi 1
NBA Courtside 2002
Amit meg megveszek:
Metal Gear Solid: Twin _Nakes
NFS Underground
SW: Rebel Strike
Mario Party 5
Killer 7
P.N. 03
Resi 4
Metroid Prime 1-2
Splinter Cell 2
Burnout 2
Sok ember azt mondja , hogy szerinte szar a GC szerintem meg csak a legjobb játékokra fokuszál a nagy N és ezért kevés a játék rá de azok kitünőek amik vannak
Kaplan -
#1897 CSÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍPPPP:: SZEREZÉÉÉ NEEEKEEEM BÖRNÁUT KETTŐTTTTTTTTTTTTTT.. mert keeeeeeeeeeeeeeeel...met ha augusztus környékén eladom a GC met..és addig szeretnék egy jot szorakozni a B2vel... -
Inquisitor #1896 "A nokia n-gage nem jelent veszélyt a gba sp-re, a psp pedig nem jelenik meg 2004 előtt ..."
Van ám egy harmadik versenyző is. :) -
#1895 Mi a szosz ilyen topic meg van?:D -
#1894 hja elvesztettük az akklaimot pl.. de nem nagyon érdekel.. csak a turok és a extreme g érdekelt eddig is tőlük.. turok 4 sem lett valami hűdefasza ugy mint anno a turok 1-2...
de pl van resink.. ami eddig nem nagyon volt n64 re..oké egy resi volt n64 re de az egy port volt...
nem ugy mint resi0 vagy 4.. de az 1 is sokkal jobb mint psx en..volt szavazás és a legjobb resident részek már mind azok amik GC re jönnek...
persze nem csak a grafx miatt.. hanem a plusszok miatt és ott van a final fantasy...eddig nem volt n64 re most meg van...stb...no mindegy... -
#1893 Nem azért,de X-box-ra sem jön ki sok játék...
-
#1892 Amúgy épp elég sok hírt olvasok, és marhára nem érdekel hogy az Acclaim nem csinál játékot gc-re, a 3rd party támogatás max. azért gyengül mert nem tudnak igazán jó eladásokat elérni gc-re, mert a gc tulajok csak a legjobb játékokat veszik meg( tekintve hogy még nincs warez csak a fejlesztői gépen) amik ugye N játékok... -
#1891 A nokia n-gage nem jelent veszélyt a gba sp-re, a psp pedig nem jelenik meg 2004 előtt... -
Inquisitor #1890 "A gamecube nem járt úgy mint az elődje,..."
Nem akartam itt flame-elni, de akkor te nem olvasol híreket. Egyre több fejlesztő dobja be a törülközőt, és inkább nem fejleszt a GC-re.
És eddig se voltak annyian, mint a PS2 és X-Box esetén.
Te is tudod, Én is tudom, hogy jó és minőségi cuccok vannak a GC-re.
Csakhogy a piacon a MENNYISÉG számít sajnos, és abbn lemaradt. :(
"... a nintendo meg minden évben nyereséget termel, szóval a GC nincs veszélyben!"
A nyeresség stimmel, a baj az, hogy nem a vesztességet termelő GC, hanem a hihetetlenűl "elpusztíthattatlan" GameBoy sorozat hozza a lovét, meg annak a játékai. Ez sajnos tény.
Ráadásul most veszélybe került a GB aranytojást tojó tyúkja (Nokia N-gage és mások), ezért most jelentettek be hozzá egy 3D gyorsító upgrade cuccost ...
Peace
-
#1889 Re,Re0,Zelda,SuperMarioSunshine,Eternal Darkness, Metroid Prime, StarWars:Rogue Sqadron... ezek csak a legnagyobb címek, melyek már régen elérhetőek. -
#1888 Hát akkor nagyon hülye vagy, már bocs.. mi az, hogy "ennyiért nem érdemes"??? Ilyet még nem is hallottam... nézz kicsit körül a neten, és rájössz, hogy nagyon is ÉRDEMES. A gamecube nem járt úgy mint az elődje, a nintendo64(azaz jelenleg is erős third-party támogatottsággal rendelkezik) a játékok nagyon komolyak... a nintendo meg minden évben nyereséget termel, szóval a GC nincs veszélyben! -
Inquisitor #1887 Nem rossz a GameCube, de úgy járt mint az elődje vagy a Sega DreamCast.
Hiába van rá pár jó játék, ha az ilyen kevés ... :(
Múltkor láttam egy kirakatban 29.000-ért, és nem az jutott eszembe, hogy olcsó, hanem az, hogy most már nem érdemes.
Ennek ellenére a Rouge Squadron 3-tól eldobtam az agyamat. Gyerek korom óta ilyen színtű feelinges Star Wars játékra várok. Erre meg csak GC-re jön ki. :(... -
#1886 Ja, hozzuk föl a topikot :)
-
#1885 Nem vagyok az öcséd.
Egyébként meg megdobhatnál egy icq számmal,lenne pár kérdésem GC ügyben.
[email protected] címre is küldheted. -
#1884 öcsém miket szedsz elő:))))))))) -
#1883 Nem a legjobb,de tény,hogy a resident evil játékok GC-n nagyon jók. -
#1882 Sziasztok!!
Nagyon le vagyunk punnyadva. Innentől szeretném ha sokat írnátok. Képzeljétek már 4 játékom van a Gamecube-hoz amiből kettőhöz kedves Cheapboy barátunk juttatott hozzá.Resident Evil 1,Resident Evil Zero,NBA Courtside 2002,Super Smash Bors. Melee.Mostmár bátran állíthatom ,hogy a Gamecube a legjobb ti ,hogy gondoljátok??
Kaplan -
#1881 Sokba kerulnek:)) -
#1880 milyen info kell? -
#1878 :)) -
#1877 LOOOOOOOOOOOL TE ÁLLAT:)))))))))))))) -
#1876 -
#1875 Nem, csak most szeretjuk egymast -
#1874 ??????? -
#1873 Na mivan lefagyott mindenkinek a gépe?????????!!!!!! -
#1872 Meg a Doshin the Giant.