GAMECUBE
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
O.K. majd szólj előre, hogy mikor!
Egy ilyen bemutatóra én is beneveznék...
akkor megyek veled!!! ugye tudod?? az OP mijen?? ál látsz kb 1 kilométerre rohadt sok fa meg bokor...
de GCn szebb lesz. azt tegyuk hozzá
te csocso ahol vettem a 64et,ott meginvitaltak engem GC bemutatora ... ez mar ketto bazze😊
te csocso ahol vettem a 64et,ott meginvitaltak engem GC bemutatora ... ez mar ketto bazze😊
szerintem is
\"You need people like me, so you can point your fucking fingers and say : that\'s the bad guy.\"
hogy ps2 nem tud akkora terepet kirakni....habar ki tudja nem lattam meg az op flashpointot.... jah de hulye vagyok, szerintem azt tudja a ps2
colin lesz tuti mindenhol ez megy és operation flashpont is lesz,... ps2 re nem lesz mert nem bírná kirajzolni azt az akkora terepet a gép
Lehet, hogy egyszer elmegyek oda... Kösz.
aha, de en most ossze akarom gyujteni az osszes N jatekgepet... azert van ez... nekem megerte annyiert... mar csak GBA kell(az osszes GB-t magaba foglalja ugye😊, meg majd a Cube... amit ps2omrol nyomok majd át
koszike ALi, messze vettem a vilag vegen(vegre talaltam), 17.kerulet, pesti ut 130.
bazz emlekszel meg erre a jelre???mekkora volt
http://csoon.com/img/ULTRA64.JPG
bazz emlekszel meg erre a jelre???mekkora volt
http://csoon.com/img/ULTRA64.JPG
Gratulálok az új gépedhez. Hol van az a hely?
Ali, tuti lesz, ez a lenyeg, de engem a shenmue 2 atirasa jobban megmozgatott 😄DD vmiert, kepzeld ali megvan a conker 64re.....(uj geppel egyutt😊
talatam egy helyet, ahol minden 64es game van, es jo aron is aranylag
talatam egy helyet, ahol minden 64es game van, es jo aron is aranylag
Colin 3? Mikorra? Honnan van az info?
megkaptam a cd-t... kircsi az tetszett hogy az alienként pici szörnyként kezdtem!! tök jó 5let...
Gc re jön Shanmue 2 és Colin 3 is!!!!!!!!!!!!jíííháááááááá
Gc re jön Shanmue 2 és Colin 3 is!!!!!!!!!!!!jíííháááááááá
az osszes virag me fa mozog... ugy kell elkepzelni(ezek a kepk mind augustusiak... tehat azot rengeteget szepultek)

bazz nezd mar meg milyen mozgasokra kepes a karakter(az arc animacioja szinte perfect!!!ebbol a kepbol sztem levaghato)

teh, azon az allaton mozog abor, mint a jpben...jah es mondom ezt mar lefikaztak maguk akeszitok.... (ilyen szor nem volt a shenmueben)varj mutatok szebbet 😊
na most nem azert de ilyen karakterkidolgozas a shenmue2 ben us van... ha vannak nagy tajak akkor cool
es errre a garfikara mondtak a rarenel (ok csinaljak) hogy ez mar loszar ahhoz kepest ahogy mar most kinez a progi (ezt oktoberben mondtak, )es nem szandekoznak megmutatni meg egy ideig, ... sokkolni akarjak a nepet mikor megjelenik jovore!!! király!!!!!!!!
nah szerintem full ez a grafika!(es mekkora tajak vannak meg emellett a karakterkidolgozas mellett😊
az egy jo szar gamez amugy... a ghost recon 10 szer jobb kb 30 perceket kell mászkálni ahol majd kb 1 perc alatt lelönek... kurva jo😊))))9 csak sok hülye megvan érte zazulva
ismet egy szep idezet japan szituaciorol, miszerint nem eddig, hanem csak szeptemberben kelt el 510ezer darab GC!!(plusz az elorendelt Q-k, hat menni fog ez rendesen...)
"Nintendo released updated sales figures today for the GameCube and Game Boy Advance reflecting the Japanese market. As of the end of September, 510,000 GameCube units were sold in Japan. Approximately 710,000 units of GameCube software were sold during the same period. "
"Nintendo released updated sales figures today for the GameCube and Game Boy Advance reflecting the Japanese market. As of the end of September, 510,000 GameCube units were sold in Japan. Approximately 710,000 units of GameCube software were sold during the same period. "
karcsu, de 4 joxbemenete van, amivel ugyanott van, mint a ps2 az usb portjava, meg a ket joyportal. operation flashpoint az mi a bubanat????2 tv kimenet van a Gc-n , az egyik digitali, a masik az anlog.