7610
-
#1966 Cheapboy_ga! Ha még a hét valamelyik napján tudsz írni ebbe a fórumba akkor megkérlek hogy a Wrestlemania x8 c. játékhoz valahogy jutass hozzá -
#1963 Mutasd Nekem azt a boltot, kivancsi lennek ra:D
-
#1962 jesszus komoly ilyen tompa vagy?...30 ezer egy gamez meg alapgép..énmég adok két gamezt meg egy memo kártyát..számold már ki mennyibe kerül az a 3 dolog.. pikmin és turok mondjuk az ezer.. meg memo kártya 3 ért azhem nem szar..jah és még demo disc is van.. ami bár ingyenes de te nem sűrűn fox szerezni olyat -
#1959 45 ezer ft... dobozokkal, papirokkal stb.. hibátlan minden jo állapotban.. azért adom el mertnem kell..mert keveset volt használva és nem is nagyon lesz (ha nálam marad) -
#1957 +? -
#1956 Akkor tudsz eladó vagy letölthető Wrestlemania x8-t -
#1955 nem kell sokat gyujteni olcso az a kocka. -
#1954 Először Pc. Ha nem működnek az emuk akkor Gamecube. Csak arra még gyűjtök. -
#1953 Mire szeretned? -
#1952 NEm tudom mi az a game:) Valami emberi neve nincsen?:))
-
#1951 Kedves CHEAPBOY! Téged ajánlottak hogy forduljak feléd ezzel a kérésemmel. A Wrestlemania x8 c. játékot szeretném letölteni vagy megvenni. Ha tudsz letöltésre lehetőséget akkor kérlek írd meg a [email protected] címre a lap címét. -
#1950 Hmm... cheap! Te most direkte ignorálsz engem? OkÉÉ!! :) -
#1949 hjo akkor demo discet megtartom...a többi eladó -
#1948 demo discet miert arulod?:)
ehe, az ingyen van:D -
#1947 ok értem.. akkor eladó egy GC memo kártyával
turok pikmin mario gamez + 1 demo disc amin pl starfox is játszható... -
#1946 szerezzek gamet ami meg cseres is?:) nem szoktam en ilyet, Burnout2ot ha szerzek 20an azonnal megveszik, elcserelem turokra, ami a kutyanak se kell... itt rohad a nyakamon.... nem eri meg:/ -
#1945 köszike.. nekem igazam van mindíg és neked szerezned kell egy bunrout 2-t jövöhéten és el kell cserélned velem a turokkal..hogy jol kijátszam végre magam... -
#1944 Úgy értem aug. végére lesz? Pls.. :) -
#1943 :))) Cheap nem reagáltál arra amit kérdeztem! TUCC szerezni Dc játékot?? Sakura Taisen 4 nagyon(!) kellene... aktivizáld már magad ha lehet :))) (csak mert jövő héttől egy hónapig nem leszek elérhető-azaz nem leszek neten,csak eccer-kéccer :) Szóval addig tucc szerezni? Ez nem gc-ennek az ára könnyen meglesz :) -
#1942 Igaza van CSOCSONak, ne legyen mar senki itten lama jo? :)
Igy okesz?:P -
#1941 azt hogy igazam van:) -
#1940 De elolvastam, ..... mit kellett volna irjak ra?:/ -
#1939 látszik nem is olvasod el amiket én irok.. én is irtam neki hogy van játék csak nem veszem meg őket... -
#1938 Ebben tevedsz nem is kicsit.
-
#1937 van játék csak nem vettem még meg:)... -
#1935 na akkor OK . :) -
#1933 mer csíp nem hozza a bornout 2-t:))))))))))
amugy azért mert kéthavonta hozzáérek 10 percre...
-
#1932 Mé' adod el a gc-t? -
#1931 csak par nap keses volt, +ba SMSsel is voltak dolgok:P
mb66: amint kapok burn 2ot azonnal szolok majd.
latom en mit irsz :)
CSOCSO: tehettel volna felre penzt a Zeldara, mellesleg mar regen megvolt a Zelda csak nem jott ossze a talalka s a megjovetelre egy hetre mondtad le kb.
-
#1930 én se dobálom csak akkora hozta mire a pénz már elment.. -
#1929 ja, akkor vágom a témát. de nekem ugytünik amugy sem szerez burnout2t, me' az indexen már vagy 2-3szor beirtam hogy nagy szükségem lenne 1 példányra belöle.
nos akkor: cheap, nekem nem tucc b2 t szerezni??????????????????????
én nem fogom visszadobni. -
#1927 -
#1926 "resi 1...szar???"
Szvsz igen. Szép és szar. -
#1924 nekem azért nem hozza mert kérdezte kell-e nekem zelda mondtam neki persze.. majd 1 hét késéssel meghozta a zeldát és azt mondtam rá hogy köszi nem kell..mivel azalatt az egy hét alatt elment a mani amit a zeldára félretettem... ha hozta volna azonnal akkor fizettem volna...most nincsen 16 ezrem.. de egy cserére van manim...aztán ugyis eladom a gc-t -
#1923 csak nemértem mért nem szerzel gc s burnout2 t. nekem is nagyon kéne. -
#1921 haat figy, erted kersz Zeldat, Mariot, aztan mi lett beloluk....?:/ -
#1920 Ha latnad amit mond:, amit a nintendo ad ki vagy benne van a keze,(ugye ezalatt ertendo a nagy N) stb, azok igenis minosegi jatekok. Szvsz igaza van.
Abban nincs igaza hogy keves minosegi kituno game van ra, mert sok van mar ra ahhoz kepest hogy alig tobb mint egy eve van a fronton europaban (ps2re se volt semmive se tobb jo game 1 evvel kiadasa utan.... muha) -
#1918 semmi baj csak többet nem ajánlak senkinél:) -
#1917 ?? Mi a kerdes?:)
-
#1916 hmm... ?!