7610
-
#2846 Jópofa lehet, én a Donkey Kongával is el tudnék szórakozni, de ahogy látom ez még jobb. A GBA-s King of Swing is tetszik. -
#2845 Erre én is kíváncsi lennék... -
#2844 Albán kecskepásztoroktól. -
#2843 Ha megmondod hol lehet 8-10 euroért játékot venni akkor nem gondolkodunk chip ben. -
rnd #2842 Talán már mondtam, hogy a lézert olyan mértékben kell hozzá elállítani hogy egyáltalán működjön ami már a kocka élettartamára is rányomja a bélyegét. Nem véletlenül állítják némelyiknél a potit 450 Ohmra! Ha minden gond nélkül mehetne mindegyik 120 Ohmon, akkor lespórolnák róla a potit (meg valszeg sok egyebet is hasonló módon). De mégsem teszik. Így aztán a kezdeti warez öröm 3 hét után szervízkeresgéléssé válik... (lásd egyre több külföldi fórumban) Hát nemtom... szerintem a gyári játékok inkább megérnek 8-10 eurót (külföldről hozatva, kéz alól de celofános/bontatlan) mint a modchip 60-at (szintén kintről).
Juteszembe mit szóltok az elsőként európában megjelent DK Jungle Beat-hez? -
#2841 Freeloader - 6e Ft
Viper chip - >6e Ft
Ha ilyen hatásfokkal működik, akkor ez nem spórolás, hanem rábaszás. De azért kíváncsian várom a fejleményeket, bár nem gondolkodom warezben. -
Toportyán #2840 Üdvözlet mindenkinek!
Két napja megjött a Viper GC-m... gyorsan be is raktam... tökéletesen megy (Cobra 0.4)... Van még valaki, akinek vannak már vele tapasztalatai? Elsősorban az lenne a kérdésem, hogy a hazai dvd mediumokkal mik a tapasztalatok?
Eddig 2-t tudtam kiprobálni... laser pot. állításe elött egyik se olvasta, laser pot. után (191 ohm) az eredmény a következő:
TDK DVD-R: boot megy, 1-2 sec után DRE
Fujitsu DVD+R: boot-ol... és pár perc után (átlag 5) DRE
Egy original importtal tudtam kiprobálni (jap. GB Player disk)... tökéletesen megy... szóval freeload-er árát már meg lehet sporolni... -
rnd #2839 Tesco-ban az eredeti Nintendo kontrollerek továbbra is 4990 forintért kaphatók... ha valaki venni szeretne... Esztergomban volt, de a leárazás utáni 3. napon valaki megvette mind a kb. tizet, Tatabányán még mindig van 1-2, a budaörsiben meg sztem nem is volt. -
rnd #2838 Bingó! -
#2837 Én írtam neki, de azóta sem válaszol. -
#2836 Uhh enyire lemennt az ára a gc-nek vagy mi ?
meg vesszem ha megéri :) -
#2835 "Az első "pályán" űrhajóval kell küzdeni először az űrben, majd egy bolygón. A két főellenség egy arc + két ököl valamint egy ilyen szitakötő/lepke féleség. A második "pálya" egy FPS, valami bázison kell irtani a bogarakat... a fő ellenség valami pókszerű soklábú robot. Aztán a harmadik "pályán" egy űrbázisra érkezünk ahol időre megy a küzdelem... na itt meguntam és abbahagytam... nekem nem jött be.
A grafikával nem is lenne gond, pl. ahol a bolygón kell irtani ott a kezdő animáció szép, vagy az űrben a csata kezdete se rossz, de olyan "gagyinak" tűnik az egész. Sajnos..."
Tudom én is a megjelenési dátumokat, csak ez alapján azt hittem, hogy valahonnan megszerezted valami warezba a cuccot... -
rnd #2834 Hmmm... USA-bán február végén jön ki (ha jól emléxem 24.-e), európában pedig még megjelenési dátum sincs... szerinted? -
#2833 A Starfox : Assault-on -
rnd #2832 Ö... ö... ö... a micsodán? -
Lammer at Work #2831 nincsmit... :D -
#2830 htxvm! -
Lammer at Work #2829 aki esetleg gyur a viperre mint en, es kellenek ISok annak -> GC Torrent kis kozosseg... jo a forum... gyertek minnel tobben...
PS: MIKOR lesz mar Mo. is elerheto a Viper????
grrrr... -
#2828 hm, nem akarsz túladni rajta? -
rnd #2827 Az első "pályán" űrhajóval kell küzdeni először az űrben, majd egy bolygón. A két főellenség egy arc + két ököl valamint egy ilyen szitakötő/lepke féleség. A második "pálya" egy FPS, valami bázison kell irtani a bogarakat... a fő ellenség valami pókszerű soklábú robot. Aztán a harmadik "pályán" egy űrbázisra érkezünk ahol időre megy a küzdelem... na itt meguntam és abbahagytam... nekem nem jött be.
A grafikával nem is lenne gond, pl. ahol a bolygón kell irtani ott a kezdő animáció szép, vagy az űrben a csata kezdete se rossz, de olyan "gagyinak" tűnik az egész. Sajnos... -
#2826 hm, mindegy a képekről nekem az jött le...
mindegy, majd utánaolvasok -
#2825 nem...:/ -
atwpsp #2824 Eladó játékok,gamecube!
Metroid Prime+007 NightFire+Fifa 2003
mindhárom PAL, karcmentes, leírással együtt.
Csak együtt eladók : a három együtt : 9990 Ft
Valamint egy dobozos,hibátlan,10 hónap garanciaával,karcmentes,fekete, Nintendo Gamecube+Snap 59blokkos memóriakártya. Ára : 14.990Ft
EMAIL : [email protected]
-
#2823 jó lesz :) mondjuk már láttam róla pár képet -
rnd #2822 Egy kis izelítő: http://rnd.mine.nu/ -
#2821 Jaja, de olyan akció stuff lesz, mint az N64-es ugye?
Starfox:Assault, ha rosszul tévedek... -
#2820 Minek legyen, az a jatek igy is ugy is kiraly lesz:). En nagyon varom, minap nosztalgiabol vegig is vittem gyorsan 1* a 64eset. -
rnd #2819 Annyira vicces hogy az új Starfox miatt nincs hype... ;) -
#2818 ott a pont...
koszi hogy megkimeltel egy leirastol
az uccso mondatodtol en is parazok, asszem inkabb marad a BBA moccer a jatekokra...
amugy meg elvileg a legjobb minosegu lemezre kene irni, mondjuk TY alapra... -
rnd #2817 Nagyon egyszerű másolni... csak ahhoz is kell a baroadband adapter... de ha kell én le tudom neked másolni - illetve ki tudok írni bármit. Ha részletesen érdekel két módszer van:
1. Kell hozzá BBA + PSO1&2, be kell bootolni PSOt és kihasználva a gyengéjét fel kell tölteni egy ripper-t, majd szépen lementeni vincsire hálózaton keresztül a kívánt lemez tartalmát(kábé másfél óra)
2. Kell hozzá BBA + viper csip, a v0.3 bios-tól felfelé már lehet böngszéni a lemez tartalmát, egy lemezre ki kell írni a ripper-t majd böngészésből futtatni... innen ugyanaz mint az első...
Egyébként csip... hmm... hát nemtom... ha alapból nem eszi a kjúbod az írt lemezeket akkor gáz van, mert bár lehet hangolni a lézeren de két hét használat után már sokan panaszkodnak hogy a gyári lemezeket se akarja nagyon megenni. szal...
_rnd_ -
#2816 engem inkabb az erdekelne hogy lehet masolni.. mert ha en tudnam masolni magamnak akkor en is chipeltetnek..oszt blockbusterbol meg kolcsonoznem ki a masolando jatekokat -
#2815 a Zelda a limited?
tehát az, amiben két mini-dvd van egyiken az ocarina of time-mal? -
#2814 :D
én is várom már
eddig nem volt gc-m, de ha ez müxik, akkor 100, hogy veszek :D -
#2813 nanahogyvan!!!! vaaaa dekiraly lenne, mar megvan amugy RE4(ISO) nagyon tolnam , mert ha jo, akkor en is rendelek...
-
#2812 nem, de egy haver rendelt...
ha minden igaz a héten meg is jön
majd írom a tapasztaltakat, ha van rá érdeklődés :) -
#2811 Zeldat kulon nemadod?
-
Fly82 #2810 Sziasztok! Van egy eladó GameCube-om Zelda játékkal és +1 eredeti karral! Karácsonyi ajándék, de nemjátszottam vele! :( Restellem!
20e-ért megválnék tőle! Én Borsodmegyében lakom! Ha valakit érdekel irjon!
[email protected]
Sziasztok -
#2809 kiderül nemsoká, hogy müxik-e vagy nem.... -
#2810 miért rendeltél magadnak? :) -
#2808 IGEN.. az egyik lehetoseg hogy osszekotod halozaton a gepeddel.
egy netes jatekot elinditasz a GC ben ( ami a gepeddel fog csatlakozni) es ezekutan betoltod a letoltott jatekot es jatszol.
csak sok jatek kisse bugos lesz tole (pl lehet hogy nem fog jol szolni a zene meg hasonlok...)
viper chip mar megjelent hogy valoban jol muxik e azt nemtom...