7
  • tomcs
    kepzeljetek el, szereltem. de ez nem arrol szol, ez 1 gep amit DOBOZBAN OSSZESZERELVE megvesznek, hasznaljak majd leselejtezik. ez egyertelmuen NEM BUHERATOROKNAK LETT KITALALVA. biztosan van olyan ember akinek egy ilyen gep pont megfelel, es az arat is megadja erte, valamint orul hogy megint szebb kett a szobaja. nem en vagyok az, nem is ti, valoszinuleg ilyen forumot se sokat lat, de vannak ilyenek. ezt az ajanlani tudnam dolgot meg tenyleg hulyen fogalmaztam, ez van. remelem mar ertheto mire gondoltam. mind1, regi cikk, ugyse erdekel mar senkit :)
  • tomcs
    itt nem is a meret a lenyeg hanem a design. vannak olyan emberek akik pl nem birnak elviselni egy hifi-t se annyira ruhellik ezeket a "kockadobozokat", es kulonben is ezeket a gepeket nem azert csinaljak hogy tudd szerelni, aki ilyet vesz annak mar bonyolult pl cdt irni a windows telepites meg megoldhatatlan. szoval ez egyaltalan nem az en (meg gondolom ez meg sokakra igaz) igenyemhez keszult, de attol meg lehet jo, ha nem lenne olyan huzos ara szerintem nyugodtan ajanlanam laikusabbaknak.
  • Laalee
    nos egy fekvo haznal nem mindegy hogy 5 centi vagy 10 centi magas? igyis ugyis sok helyet foglal, ha meg rateszed a monitort, ugyis az fogja behatarolni hogy hova teszed.