32
-
nosferalto #32 HI!
Gyertek a www.hunchat.net Főnix Rendje szobába, és csatlakozatok a Főnix Rendje HP Clubhoz!!!
Üdv: Nosferalto -
Caballero #26 A könyv az , de a többi -
Gabe #25 Sziasztok! Nem tud valaki subot ehhez a filmhez? Tudjátok, feliratot. -
#18 Nem is baj, hogy feliratos lesz. Az eredeti hangokkal sokkal jobban visszajön a feeling. Csak azon reménykedek, hogy nehogy Dúm hegynek fordítsák a Végzet hegyét, mint a bemutatók feliratában. -
PICU #16 erdekes, az embert nem is erdekli a game, es megia rola beszel...
hogy is van ez?:) -
#13 aki itt kurvaanyzik az menjen mashova levezetni a feszultseget...
az ironak nem ertem mi koze van ahhoz, hogy itt nalunk kesobb mutatjak be a gyuruk urat... meg a rajongoknak, meg maganak a kitalalt tortenetnek mi koze van mindehhez?
menjetek sirni a filmforgalmazohoz es ott verjetek az asztalt! ne itt rinyaljatok mint a toketlenek.
sg-crew meg irjon a hozzaszolasok fejlecebe egy linket, amivel az eltavolitast lehet kerni!
na lepjunk tovabb... -
#8 Én örülök neki mert még nem olvastam a Gyűrűk Urát, de kötelető a slubina dec20 ig ugyhogy legalább eltudom olvasni:) -
#6 KURVA ANYJAT A KIBASZOTT HARRY POTTER GECINEK,AZ OSSZES RAJONGOT KIIRTOM A CSALADJAVAL EGYUTT HA EMIATT NEM MUTATJAK BE A GYURUK URAT MÉG IDEN.ANYATOK! -
#3 kiraly legalabb nemlesz tamagocsi :) lesz helyete hp :) -
Dömper Ármánd #2 Terjed ez a Harry Potter mint a pestis... :)