Az Intel növeli a Pentium 4 teljesítményét
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Surmokernek is csak azért van ekkora arca, mert anyuciéktól karácsonyra megint megkapja a legdrágább gépet szeretet helyett.
Bocs, de ez jól esett. :-)
A többiek húzzanak a búsba.
Tudod, mindenki a saját malmára hajtja a vizet. Egyik komoly cég sem cukrosbácsi. Értem mi a bajod, tán még egyet is értek, de egyszerűen NEM TUDSZ kilépni. Hacsak nem mész el dzsungellakónak.
De ne menj el, mer legalább azon túl is van véleményed, hogy Intel/AMD suxxx!
Ezennel üdvözlök mindenkit, aki nem csak anyázni tud!
De ne menj el, mer legalább azon túl is van véleményed, hogy Intel/AMD suxxx!
Ezennel üdvözlök mindenkit, aki nem csak anyázni tud!
Tolunk nyugatra a legtobb ember komplett pct vesz nem ? abba meg ugyse cserelget, kidobja egybe az egeszet, es vesz egy ujat. Kulonben egy bx chipsetes alaplap 98tol egeszen napjainkig egesz jo.
Az utóbbi kifejezésért már most Lnézést kérek. Úgyértettem: kispálya csórózni.
"hiszen egy nagy cégget nem érdekli, hogy új pricihoz új alaplap is kell"
Miért szerinted azok nem pénzből élnek ?
"Csóró vagy ?"
Nem, de rühellek pénzt kidobni az ablakon.
<És mellesleg nem is csórózok senkit, te kis k0ts0g.>És mellesleg nem is csórózok senkit, te kis k0ts0g.>
Miért szerinted azok nem pénzből élnek ?
"Csóró vagy ?"
Nem, de rühellek pénzt kidobni az ablakon.
<És mellesleg nem is csórózok senkit, te kis k0ts0g.>És mellesleg nem is csórózok senkit, te kis k0ts0g.>
....erről van szó.....
Nagy paraszt szegény, de van benne valami.
Nem kötelező megvenni. Szerintem van olyan ember, (pl. én) aki új procihoz új alapot is vesz. Csak elég ritkán kell CPU-t cserélni. Ha nem tetszik, használj AMD-t! Ne fikázd az Intelt, hisz választhatsz. Majd ha úgy leszünk, mint a Microsofttal, akkor lehet! De egyenlőre az Intel nincs monopol helyzetben. (ne is legyen)
De tudjátok mit? Az AMD se.
Nem kötelező megvenni. Szerintem van olyan ember, (pl. én) aki új procihoz új alapot is vesz. Csak elég ritkán kell CPU-t cserélni. Ha nem tetszik, használj AMD-t! Ne fikázd az Intelt, hisz választhatsz. Majd ha úgy leszünk, mint a Microsofttal, akkor lehet! De egyenlőre az Intel nincs monopol helyzetben. (ne is legyen)
De tudjátok mit? Az AMD se.
És akkor mi a f@asz van, ha új alaplap kell he ? Csóró vagy ? Akkó' meg ne csorgatsd a nyálad az új cuccokra bazze ! Aztán meg egy alaplap-cserén bukik az emeber 5 rugót, nahát nagyon nagy pénz ! Ja és az új alaplapok mindig adnak valami pluszt is, vagy csak önmagában elengedhetetlen. Elegem van "jajj má' megint új lap kő..." dumábol, mintha mindenki egyböl rohanni akarna boltba megvenni, igazábol meg jó, ha 1 év mulva megteszi. Evidens, hogy nem használhat az emeber egy alapaplapot 5 generáción keresztül, egyedül a gyökerek, meg a gyökér-amd-sek nem bírják ezt fölfogni !
Én azon vigyorgok, hogy mások szívnak.