37
-
#37 Surmokernek is csak azért van ekkora arca, mert anyuciéktól karácsonyra megint megkapja a legdrágább gépet szeretet helyett. -
Vízipók #35 Bocs, de ez jól esett. :-) -
Vízipók #34 A többiek húzzanak a búsba. -
Vízipók #33 Tudod, mindenki a saját malmára hajtja a vizet. Egyik komoly cég sem cukrosbácsi. Értem mi a bajod, tán még egyet is értek, de egyszerűen NEM TUDSZ kilépni. Hacsak nem mész el dzsungellakónak.
De ne menj el, mer legalább azon túl is van véleményed, hogy Intel/AMD suxxx!
Ezennel üdvözlök mindenkit, aki nem csak anyázni tud! -
saldi #27 Tolunk nyugatra a legtobb ember komplett pct vesz nem ? abba meg ugyse cserelget, kidobja egybe az egeszet, es vesz egy ujat. Kulonben egy bx chipsetes alaplap 98tol egeszen napjainkig egesz jo. -
marque #23 Az utóbbi kifejezésért már most Lnézést kérek. Úgyértettem: kispálya csórózni. -
marque #22 "hiszen egy nagy cégget nem érdekli, hogy új pricihoz új alaplap is kell"
Miért szerinted azok nem pénzből élnek ?
"Csóró vagy ?"
Nem, de rühellek pénzt kidobni az ablakon.
[És mellesleg nem is csórózok senkit, te kis k0ts0g.]
-
S3TC #20 ....erről van szó..... -
Vízipók #19 Nagy paraszt szegény, de van benne valami.
Nem kötelező megvenni. Szerintem van olyan ember, (pl. én) aki új procihoz új alapot is vesz. Csak elég ritkán kell CPU-t cserélni. Ha nem tetszik, használj AMD-t! Ne fikázd az Intelt, hisz választhatsz. Majd ha úgy leszünk, mint a Microsofttal, akkor lehet! De egyenlőre az Intel nincs monopol helyzetben. (ne is legyen)
De tudjátok mit? Az AMD se. -
S3TC #16 És akkor mi a f@asz van, ha új alaplap kell he ? Csóró vagy ? Akkó' meg ne csorgatsd a nyálad az új cuccokra bazze ! Aztán meg egy alaplap-cserén bukik az emeber 5 rugót, nahát nagyon nagy pénz ! Ja és az új alaplapok mindig adnak valami pluszt is, vagy csak önmagában elengedhetetlen. Elegem van "jajj má' megint új lap kő..." dumábol, mintha mindenki egyböl rohanni akarna boltba megvenni, igazábol meg jó, ha 1 év mulva megteszi. Evidens, hogy nem használhat az emeber egy alapaplapot 5 generáción keresztül, egyedül a gyökerek, meg a gyökér-amd-sek nem bírják ezt fölfogni ! -
_HABLA_ #7 Én azon vigyorgok, hogy mások szívnak. -
#3 de ha xp-t veszel lehet hogy kelleni fog
kissé elfogultak vagytok nemde?